Päivän pinkki

FinnNSF

Ylipäällikkö
Tänne vapaasti niitä laajennettujen seksuaalikäsityksien mukaisia kuvia jotka eivät mahdu Päivän minkki ketjun kapeakatseiseen heteronäkökulmaan. Säätäkää tarkemmat säännöt itse tarpeen mukaan.

Tyylikäs klassikko aloittakoon...

hoover_wide-0e6411cc6ae5a38d294e9db49d5034a8f8383de4.jpg
 
Viimeksi muokattu:
-Aika kuuma mies, eikö ollutkin, compadre?
-Sledge, kenelle sinä oikein puhut?
-En kellekään, minä vaan, tota...

profile_53f03abaaa841.jpg
 
JAHAS! Täälläkös oli tällainenkin ketju? Laitetaanpa jotain tästäkin aiheesta;

(Meilläkin oli armeijassa varmaan puolet kouluttajista iha homoja.)
 
Viimeksi muokattu:
...
(Meilläkin oli armeijassa varmaan puolet kouluttajista iha homoja.)

Minkä maan armeijassa? Ihan homoja silleen homolla tavalla vai muuten vaan ihan homoja?
No, laitetaan lisää musiikkia, alkuperäinen esitys (The Jacksons) ei ollut näin "värikäs". Olisiko sateenkaaren alkupäätä kuitenkin, siellähän on padallinen kultaa?

 
Viimeksi muokattu:
Kunpi pinkinpi tunne rakkaudesta, alkuperäinen Kesä-Donnan esittämä vai jälkimmäinen Ronski Isku Manteli-Markun kera? Riippunee varmaan siitä, kuinka aamukaste heijastuu kukaisenkin silmään?
Originale:

Ronski Isku:
 
Viiksikeskusteluketjuun ei tätä ehkä voi korrektiussyistä postata, mutta tällainenkin mielleyhtymä on elävästi muistissa. Ehkä sen vuoksi Movemberit jne. eivät saa allekirjoittaneen lahkeeseen liiemmin liikettä. ;)

 
Viiksistä puheen ollen, Jouni Hynynen kirjoitti joskus että viikset ovat eräänlainen pedon-merkki, miehestä jolla vituttaa niin että veri ei kierrä aivoihin asti. Kaikilla pelätyillä suurmiehillä kuten Stalinilla, Hitlerillä ja Husseinilla oli viikset.

Tuossa Neukkulan romahtamisen aikoihin Freddie Mercury teki omaa soolouraa, kun europop oli vielä kuuminta hottia. Listahitiksi pomppasi "Living on my own" danceversio. Kaikki varmasti muistaa kuulleensa kyseisen kappaleen radiossa tai jammailleensa sitä baarissa, mutta harva näki musavideon; :D

 
Viimeksi muokattu:
Back
Top