Päivän pinkki

Miten täällä voi olla näin paljon vähemmistövastasia, vaikka onkin armeijahenkinen sivusto? Meillä ainakin oli PV:llä niin paljon homoja töissä, että melkein meinasin teräskalsarit hankkia, ettei kukaan vain käy yöllä poraamassa persiiseen. Sehän oli justiin niinkuin munkkiluostari. Mikä muka enää voisi olla homompaa, kuin asua ja elää 12 muun tyypin kanssa samassa huoneessa? Meilläkin oli joka tuvassa aina vähintään yksi homo ja kouluttajista melkein puolet.

Olikohan täällä jo ennestään Village Peoplen biisejä? No eipä ole sattunut silmään. Muistaakseni tuossa koplassa oli oikeasti vain 2 homoa tanssimassa taustalla. Olikohan ne toi inkkari ja länkkäri? Laitanpa niitä tähän lirpakkeeseen, niin palstalaiset ei taas hermostu näihin mun juttuihin: 
Viimeksi muokattu:
Mikoyanille voin todeta, että palveluskokemukset voivat olla monenlaisia. Omiin kokemuksiini: palveluksessa ei pinkkejä tullut vastaan vaikka pinkkeydestä kyllä laskettiin keskenämme roisiakin leikkiä. Sisäministeriössä kolmimiehinen partio pienimpänä toimintayksikkönä muodosti kolmiodraaman eli trangiakunnan (vai oliko se triangeli...). Ryhmä eli 10 kojoottia muodosti sillipurkin sissiteltassa. Läheisyys lämmittää, varsinkin kun pakkaset painuvat 40 asteen kylmemmälle puolelle ja koetetaan polttaa tunturikoivusilppua tai muuta märkää itse sahattua ja hakattua puuta huitsin kuikelissa. Oliko se pinkkiä, en tiedä. Kouluttajissa ei pinkkeyttä esiintynyt ellei joku sitten ollut piilo- eli kaappipinkki.

Muutaman viikon metsässä eristyksissä elämisen jälkeen jo esim. liikennemerkin näkeminen sai herkimmillä aikaan teltan pystytyksen kun sivilisaation olemassaolon merkistä tuli minkki mieleen. Postivankkurissa hihkaistu "täällä on naisia!" -kommentti sai väsyneimmiltäkin nenän ikkunaan ja silmät apposen auki. Oli varmaan minkeistä ja MILFeistä huvittava näky kun +70 heppua (niistä meidän 2 koirasta en ole ihan varma) oli naamat läjässä huohottamassa ikkunaan. Tavaroiden purku ja lomatarkastukset yleensä rauhoittivat ennen lomille lähtöä - ainakin ihan vähän.
---

Palataan aiheeseen kun tuli ihan liikaa offtopiccia. Aikansa hittimusiikkia nuo Kylän Väen kappaleet. Ja myös pinkki-ikoneita. Seuraavassa videossa noin 5.23 alkaen pätkittäin tuttua pukeutumistyyliä diskossa. Kumpi oli ensin, muna vai kana?

 
Nyt on minkki poikineen ja muutama adoniskin ehtinyt esiintyä edukseen omissa ketjuissaan. Laitetaan vastapainoksi styrkkaa kamaa pinkiltä telaketjuosastolta. Aihekin on laulussa sotaisen kuuloinen, "ammu laukauksesi". Tästä laakista riittää varmasti pinkkiä hetkeksi aikaa, varo ettet ole pian hjärtslaakivainaa!

 
BkIq+


:cool:

Cleese Hitlerina :D
 
Viimeksi muokattu:

Hei, tämä on yksi mahtavimmista MP-sketseistä ikinä.

Meni tyyliin (naiseksi pukeutumista ei edes nostettu esille puheissa):
-Vaalilupauksenne oli, että ainoastaan suur-Lontoon alueelle rakennetaan 16 miljoonaa biljoonaa taloa, ja valmistunut on vain 3. Koetteko että olette pettäneet lupauksenne?
-Haluaisin vastata kysymykseen kahdella tavalla. Ensin normaalisti ja sitten ääni omituisesti vinkuen :D
 
1c79O+

Zaldostanov, yön susi :D

Kun hänen sukunimestä otetan yksi kirjain "l" niin sitä tule Zadostanov, zad on perse venäjäksi :cool:
 
Tää on toverit ihan ehdottomasti PARAS. Voitte säästää kiitoksenne niin että tarjoatte tuopin sitten kun tavataan... mutta ei missään vähemmistöseksuaalimiitingissä vaan suuressa vihreässä koneessa.

 
Viimeksi muokattu:
Fiktiivisistä pinkeistä muistettava on myös Daffyd Thomas, joka on rakastunut omaan marttyyriasemaansa "kylän ainoana homona"...

 
kuka vttu on mennyt tekemään pävän PINKKI ketjun? stana ... menee huononäköisellä pinkit ja minkit sekaisin

Päivän Pinkki on luotu mahdollistamaan moniarvoisen yhteiskuntamme tasa-arvoa ja ilmaisuvapautta. Eipähän kukaan pääse väittämään, että tällä foorumilla olisi syrjintää ja sortoa. Eikös se mennyt jotenkin niin, että "Jedem das Seine" vai oliko se sittenkin jotain muuta? Onhan tuolla minkkejä omassa ketjussaan ja myös adoniksia, joista IMO kyllä Jarmila... Eikun siis "Jarmo" näin urheilijoiden kesken on ehkä testosteronipitoisin.

Honchon varoitukseen liittyen ketjulla voi tietysti ajatella olevan myös tunnistamiseen liittyvää koulutuksellista arvoa. Pieni erhepostaus tänne ei haitanne ketään. Etsi pinkkiä ja postaa tilalle? ;)

Suu sanoo sitä, mitä sydän käskee? Ohessa Manteli-Markun antia musiikin kautta.
 
Minkkejä on postattu sivukaupalla mutta tämä ketju uhkaa pudota etusivulta. Tasapainotetaan vähän niin ei tasavertaisuus kärsi. Ohessa pinkki tulkinta Barbara Streisandin alkuperäisversiosta, esittäjänä "Taina Kansainvälinen":

 
Täältähän muuten puuttuu itse Tom of Finland, sotasankari Touko Laaksonen. Prkl. Korjataan nyt sekin asia...

Ihan heteronakin voi todeta että komee mies on.

BPP_028.jpg
 
Marja-Sisko Aalto:
marjasiskojuttuJH_244_uu.jpg


Finanssivalvonnan Arja Voipio:
Arja-Voipio.jpg


Edit: En halua sanoa mitään pahaa siitä että ihmiset ovat sitä mitä kokevat olevansa, olen nähnyt tuon Arjan kuvan kun vielä oli Ari, pakko tosissaan kokea tuo aika vahvasti koska on halunnut muuttua suhteellisen hyvännäköisestä miehestä ei-ehkä-ihan-niin kauniiksi naiseksi. :salut:
 
Back
Top