Päivän pinkki

Marja-Sisko Aalto:
marjasiskojuttuJH_244_uu.jpg


Finanssivalvonnan Arja Voipio:
Arja-Voipio.jpg


Edit: En halua sanoa mitään pahaa siitä että ihmiset ovat sitä mitä kokevat olevansa, olen nähnyt tuon Arjan kuvan kun vielä oli Ari, pakko tosissaan kokea tuo aika vahvasti koska on halunnut muuttua suhteellisen hyvännäköisestä miehestä ei-ehkä-ihan-niin kauniiksi naiseksi. :salut:

Hyi vittu. En ollenkaan ihmettele, että näitä sukupuolenkorjailijoita on aikanaan laitettu mielisairaaloihin...

Alla olevan kummajaisen ensi kertaa nähtyäni mieleen tuli vain ajatus ”Onpa riski täti."

Mutta täti olikin oikeasti setä.

Milla rohkaistui korjaamaan sukupuolensa: Petin ex-vaimoani esittämällä miestä
http://www.studio55.fi/tositarina/a...a-petin-ex-vaimoani-esittamalla-miesta/137698

1101032.jpg


1101033.jpg

1101030.jpg
 
Ottamatta kantaa sen enempää kenenkään ulkonäköön, niin tässä asiassa pätee Matti Vainion viisaus: "Sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta."
 
Viimeksi muokattu:
Ottamatta kantaa sen enempää kenenkään ulkonäköön, niin tässä asiassa pätee Matti Vainion viisaus: "Sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta."

Saattaa olla tosiaan aika työn takana jos meinaavat aisaa saada...
 
Brittiläistä homorokkia: Rob Halfort ja Judas Priest. :) Alunperin heillä taisi olla toisenlainenkin taka-ajatus imagonsa suhteen, bändiä perustaessaan. Sittenmin keulahahmon tultua julkisesti kaapista ulos, bändi on ollut suosittu eritoten seksuaalivähemmistö-piireissä, mikä näkyy myös keikoilla. Erittäin hyvää musaa he tekee, oli imago sitten mikä tahansa.

 
Viimeksi muokattu:
Minkkiosastolla on mukavan vilkasta, joten laitetaan täälläkin punttia vipattamaan.

Lemppaa minkki, valitse pinkki! Olisiko tässä musiikkiesityksessä sellainen sanoma? Kreikka on muuten mukana tässäkin jutussa jollain tavalla, mutta millä?

 
What is that you fancy? Niin, kukin tietää mistä tykkää, lisää pinkkiä tasapainottamaan minkkiä:

 
Voihan pinkki olla myös eloton asia?

Tässä tapauksessa laiva.

https://en.wikipedia.org/wiki/HMS_Gay_Viking

Hyvä linkkivinkki ja mielestäni kelpaa kyllä pinkiksi. Nimien perusteella voitaisiin ehkä puhua useammastakin pinkistä jutusta kuten linkin tekstiä lukiessa käy ilmi:
"..., it gave the boats names: 504 became Hopewell, 505 became Nonsuch, 506 became Gay Viking, 507 became Gay Corsair and 508 became Master Standfast.
..."
Ja vapaasti vääntäen nuo nimet: "Toivo hyvää", "Ei sellainen", "Hilpeä Viikinki", "Hilpeä Merirosvo" ja "Mestari seisoo lujasti".

Miehistöäkin laivoille tarvitaan, ohessa merrymiesten rekrytointivideo suurelle risteilylle:
"Hey sailor!"
 
Herrasmiehillä näkyy kaikilla lepäävän lenkki vasemmassa lahkeessa. Siellä se varmaan itselläkin olisi jos yltäisi edes kunnolla lahkeeseen saakka :D
 
Eihän tämäkään uusi ilmiö ole, mutta hieraisin hieman silmiäni kun luin uutisia. Lapsuudesta muistui mieleen karhumieheksi tituleerattu henkilö (Nalleman på svenska) mutta aivan tästä ilmiöstä ei tainnut olla tuolloisessa agraariympäristössä olla kyse. Ihmisillä oli taannoin pienissä kyläyhteisöissä jos jonkinlaisia lempinimiä erilaisten ominaisuuksien mukaan. No, takaisin aikaan ja ajankohtaisuuksiin.

http://yle.fi/uutiset/karhumiehet_ovat_homokulttuurin_aijaosasto/8166869

Ja ohessa karhuvoimaa musiikin keinoin ilmaistuna.
 
Liekki ei lepata ilman nostoa. (Candle in the wind)

Pidetään pinkki pystyssä. Sir Elton Hercules John vakuuttaa asian olevan kunnossa:

 
Top