Pakolaisuus

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Afganistanin tuntemattomasta: "Ei näistä mitään, mutta ottakaahan poika esille"
 
Ei koske Suomea.
https://www.facebook.com/pertti.ronkko?fref=nf
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
10 tuntia ·

Vuonna 2015 alkaneesta maahanmuutosta toivottiin uutta ja verestä työvoimaa Saksan ikääntyville työmarkkinoille. Yritysjohtajat olivat toiveikkaita. Nyt toiveikkuus on muuttunut pettymykseksi. Kokemukset ovat Focus-lehden mukaan osoittaneet, että vaellus ei kohdistunutkaan työmarkkinoille vaan saksalaiseen sosiaalisystemiin. Yli 80 prosentilla pakolaisista työmarkkoille pääsy kilpistyy huonoon tai olemattomaan kielitaitoon, eikä tämä ongelma ole helposti korjattavissa. Ulkomaalaisten osuus on noussut sosiaaliavun saajista kolmannekseen. Suuri osa heistä on syyrialaisia. Focus-lehden arvion mukaan vain joka toisella pakolaisella on teoreettinen mahdollisuus päästä töihin.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Hahah, juuri kun olin vierottumassa noista No borders, no nations -sekopäistä.

Joskus osuvat, tahtomattaan?
Ambrosius Wollsten retweeted
Petra Laiti (Ásllat-Mihku Ilmára Mika Petra) Petra Laiti (Ásllat-Mihku Ilmára Mika Petra)
@PetraLaiti
Alkuperäiskansojen osuus maailman väestöstä on vain 5%, mutta alkuperäiskansojen asuttamat alueet sisältävät 80% maailman luonnonvarojen biodiversiteetistä. Niiden maiden kaappaamista ja tuhoutumista käsitellään tämän vuoden sessiossa
Alkuperäiskansasta nimeltä suomalaisethan minäkin olen suuresti huolestunut.
 
Itävaltaan suunnitteilla tukku hyviä toimenpiteitä haittamaahanmuuton suhteen.

https://www.kansalainen.fi/itavalta-haluaa-muuttaa-koko-turvapaikanhakuprosessin/

mm.
"
Rikollisille turvapaikanhakijoille ei oikeutta oleskelulupaan

Kickl aikoo tuoda pitkään odotetun muutoksen Itävallan turvapaikkalakiin. Rikollisten turvapaikanhakijoiden turvasäilöllä estettäisiin rikoksiin syyllistyneiden turvapaikanhakijoiden päästäminen takaisin kadulle. Ehdotuksen mukaan rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat pidettäisiin turvasäilössä aina palautukseen asti.


Lisäksi tulevaisuudessa rikokseen syyllistyminen johtaisi automaattiseen oleskeluluvan menetykseen.
"
 
Itävaltaan suunnitteilla tukku hyviä toimenpiteitä haittamaahanmuuton suhteen.

https://www.kansalainen.fi/itavalta-haluaa-muuttaa-koko-turvapaikanhakuprosessin/

mm.
"
Rikollisille turvapaikanhakijoille ei oikeutta oleskelulupaan

Kickl aikoo tuoda pitkään odotetun muutoksen Itävallan turvapaikkalakiin. Rikollisten turvapaikanhakijoiden turvasäilöllä estettäisiin rikoksiin syyllistyneiden turvapaikanhakijoiden päästäminen takaisin kadulle. Ehdotuksen mukaan rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat pidettäisiin turvasäilössä aina palautukseen asti.


Lisäksi tulevaisuudessa rikokseen syyllistyminen johtaisi automaattiseen oleskeluluvan menetykseen.
"
Meanwhile in Finland. Neljän vuoden lorvimisen jälkeen voi lorvia loppu elämän.

https://www.suomenuutiset.fi/taviolta-lakialoite-kansalaisuuden-asumisaikavaatimus-tuplattava/
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
#ihmisoikeus

https://www.karjalainen.fi/uutiset/...aikkaa-vuonna-2016,-epaillaan-myos-petoksesta
17.4.2018 08:45
Rajavartiosto: Mies sai Suomen kansalaisuuden vuonna 1993 - haki turvapaikkaa vuonna 2016, epäillään myös petoksesta
  • Karjalainen

Rajavartiolaitos epäilee 22 vuotta Suomen kansalaisena ollutta ja noin 30 vuotta Suomessa asunutta ulkomaalaistaustaista miestä rekisterimerkintärikoksesta, väärennyksestä ja petoksesta, rajavartiosto tiedottaa.
- Mies sai Suomen kansalaisuuden joulukuussa 1993 ja haki turvapaikkaa Kotkasta heinäkuussa 2016. Rikosepäily paljastui, kun Kaakkois-Suomen rajavartioston rikostorjuntayksikkö viime vuoden syksyllä selvitteli laittomasti Suomeen saapuneeksi ilmoittaneiden henkilöiden todellista maahantuloreittiä ja maahantulotapaa, tiedotteessa kerrotaan.
Rajavartiolaitoksen esitutkinnassa epäillään, että mies esitti vääriä henkilöllisyyttään osoittavia asiakirjoja poliisille hakiessaan turvapaikkaa. Mies kertoi turvapaikkaa hakiessaan saapuneensa Irakista Turkin kautta Venäjälle, josta edelleen Suomeen.
- Salaten oikean henkilöllisyytensä ja Suomen kansalaisuuden sekä antamalla väärän tiedon henkilöllisyydestään miehen voidaan epäillä syyllistyneen rekisterimerkintärikokseen, koska viranomaisten ylläpitämiin rekistereihin on kirjattu väärää miehen henkilöllisyyttä osoittavaa tietoa, tiedotteessa kerrotaan.
Miestä epäillään myös petoksesta, koska hän nosti turvapaikanhakijana väärillä henkilötiedoilla turvapaikanhakijoille kuuluvaa vastaanottorahaa yhden vuoden ja viiden kuukauden ajan perusteettomasti yhteensä yli 5200 euroa.
Rajavartiolaitoksen esitutkinnassa mies kertoi hakeneensa turvapaikkaa taloudellisen syyn vuoksi sekä myönsi hankkineensa itse väärät asiakirjat.
Tiedotteen mukaan asian esitutkinta on valmistunut ja se on siirretty Salpausselän syyttäjänvirastoon syyteharkintaa varten.
 

Talvela

Ylipäällikkö

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Minäkin olen sitä mieltä, että jos Suomen kansallinen yhtenäisyys hajotetaan, sadon korjaa Venäjä eikä EU. Tilanne on toinen Atlantin rannikolla.

https://toimitus.oikeamedia.com/o1-63600
Blogi: Olli Pusa, ti 17.04.2018 09:59
Euroopan suuri huijaus

Vuonna 2015 Eurooppaan tunki valtava turvapaikanhakijoiden aalto Afrikasta ja Lähi-Idästä. Kaikkiaan tulijoiden määrä oli miljoonissa, Suomeenkin tuli yli 30.000 turvapaikanhakijaa. Heidät kaikki otettiin vastaan Eurooppaan, osan hakijoista EU:n ja avustusjärjestöjen laivat hakivat Afrikan rannikolta. Ihmissalakuljettajat tunkivat ihmiset kumilautoille, työnsivät ne rantaveteen ja ilmoittivat ”pelastajille”. Nämä sitten noukkivat kuljetettavat laivoihin ja toivat Eurooppaan.

Toimintaa perusteltiin hädänalaisten auttamisella, mutta tulijat eivät suinkaan olleet niitä eniten apua tarvitsevia. He olivat jääneet ISIS:n kaltaisten organisaatioiden orjiksi. Tulijat olivat ostaneet matkan Eurooppaan ihmissalakuljettajilta. Joukossa paljon elintasoseikkailijoita, sotilaskarkureita, rikollisia ym. Esimerkiksi Suomeen tulleista yli 30.000 turvapaikanhakijasta 80% oli hävittänyt paperinsa ja heistä ei oikeasti tiedetty keitä he olivat. Esimerkiksi Turun terroristimurhaajan oikea henkilöllisyys selvisi vasta murhien jälkeen intensiivisissä tutkimuksissa.

Tulijoiden epämääräistä taustaa vahvistaa se, että Suomessakin poliitikot kielsivät epäilemästä tulijoiden motiiveja. Ne siis tuskin kestävät päivänvaloa. Jos kyseessä olisi ihmisten auttaminen, tuo olisi siihen kaikkein kallein ja typerin keino. Miksi noita tulijoita suorastaan haluttiin Suomeen? Pääministeri Sipilä jopa houkutteli heitä lupaamalla asuntonsa tulijoille.

Tuota miksi kysymystä tuli pohdittua paljonkin. Kirjoitin reilu vuosi sitten blogin, jossa pohdin asiaa. Yleensä tuollaista ovat halunneet kulttuurimarxilaiset, joille se palvelisi perinteisen suomalaisen yhteiskunnan hävittämistä kansainvaelluksella. Samanlaista politiikkaa Neuvostoliitto harrasti esim. Baltiassa venäläistämistoimillaan. Tavoitteena hävittää imperiumin eri osien omaleimaisuus.

https://beta.oikeamedia.com/o1-8229

Nyt erikoista oli se, että tuota politiikkaa toteuttivat monessa maassa oikeistopuolueet. Silloin jäljet viittaisivat siihen, että taustalla on elinkeinoelämän keskeiset tahot, jotka ovat määränneet tuollaisen politiikan ja jota Suomessa Sipilä / Stubb / Orpo kiltisti toteuttivat.

Elinkeinoelämän tahojen logiikka olisi saada Eurooppaan halpaa työvoimaa. Enää ei tarvitsisi käyttää niin paljon rahaa perheiden asioihin (eli kuten sosiaalipoliitikot sanovat työvoiman uusintamiseen) vaan tuodaan työvoima suoraan ulkopuolelta.

Tuollainen politiikka esimerkiksi Suomessa johtaisi vääjäämättä maan yhtenäisyyden rapautumiseen. Sehän sopisi oikein hyvin Venäjän tavoitteisiin, Suomi tippuisi sen syliin kuin kypsä hedelmä. Mutta tuota elinkeinoelämä tuskin halusi. Se pyrki tuolla kansallisen identiteetin hävittämisellä raivaamaan esteitä Suomen liittämiselle tulevaan EU:n liittovaltioon. Suomalaiset poliitikot siis ajoivat tuota asiaa.

Kyse ei ollut mitenkään suomalaisesta ilmiöstä vaan samaa yritettiin kautta Euroopan. Sen taustavoimaksi arvelin eurooppalaisten yritysjohtajien Round Table-järjestöä. Käskytys ei toiminut Itä-Euroopassa ja tuossa elimessä ei juuri ollutkaan itäeurooppalaisia yritysjohtajia. Esimerkiksi Suomen edustajat ovat olleet sen verran raskasarjalaisia, että voi hyvin kuvitella heidän kykenevän käskyttämään maan hallitusta.

No mikä oli saldo tuosta kansainvaelluksesta? Tulijat aiheuttivat suuria taloudellisia kustannuksia, jotka Suomessa katettiin velalla. Vuonna 2016 pelkästään vastaanottokeskusten kustannukset olivat lähes 600 miljoonaa euroa. Esimerkiksi koko poliisihallinnon kulut olivat hieman yli 700 miljoonaa. Tulijat syyllistyivät valtavasti useammin väkivalta- ja seksuaalirikoksiin kuin kantaväestö. Työllistyminen oli surkeaa, mitä selittää seikin, että suuri osa tulijoista oli kielitaidottomia ja suuri osa jopa lukutaidottomia. Sellaisille ei työpaikkoja paljoa ole tarjolla. Jäävät jatkossakin sosiaalitoimen elätettäviksi.

Siis koko hanke ajoi täysin miinaan. Eurooppalaisten yhteiskuntien vahvuuksia saatiin kyllä hävitettyä, rikollisuutta ja turvattomuutta kasvatettua, mutta kuviteltu työvoima osoittautui epäkurantiksi. Kun EU valjastettiin tuon kansainvaelluksen pakkoajamiseen, ihmisten vastustus EU:ta kohtaan kasvoi. Kohun hillitsemiseksi oli pakko vaientaa eri tavoin kriitikkoja. Yritysjohtajat eivät siis ole kovinkaan kummoisia valtioiden johtajia.

Miten sitten tilanne on näkynyt Euroopan politiikassa? Saksassa vaalitulos paljolti rampautti Angela Merkelin, joka oli siellä yritysjohtajien uskollisin apuri. Hollannissa perinteisiä puolueita tuhoutui ja osa säilytti valtansa omimalla maahanmuuttokriitikoiden teemoja. Ranskassa 100 eri tahoja edustavaa älymystön edustajaa julkaisi Le Figaro-lehdessä vetoomuksen, jossa varoittivat islamisaation tuhoavan vapauden Euroopasta. Itävallassa, Italiassa ja Unkarissa EU- ja maahanmuuttokriitikot ovat nousseet valtaan. Tanskan demarit ovat omaksuneet vaaliohjelman, jonka mukaan yksikään turvapaikanhakija ei pääse enää Tanskaan. Hakemuksen käsittelyn ajan heidät laitetaan Tanskan ylläpitämille leireille (Afrikassa) ja hyväksyt siirretään YK:n ylläpitämille leireille (Afrikassa). Suomen ja Ruotsin kaltaisilla pienillä kielialueilla ihmisiltä voidaan vielä pimittää tilannetta median kartellilla ja uutisten sensuroinnilla.

Elinkeinoelämässäkin on vihdoin oivallettu, että koko hanke meni mönkään.

Pertti Rönkkö suomensi saksalaisesta mediasta:

”Vuonna 2015 alkaneesta maahanmuutosta toivottiin uutta ja verestä työvoimaa Saksan ikääntyville työmarkkinoille. Yritysjohtajat olivat toiveikkaita. Nyt toiveikkuus on muuttunut pettymykseksi. Kokemukset ovat Focus-lehden mukaan osoittaneet, että vaellus ei kohdistunutkaan työmarkkinoille vaan saksalaiseen sosiaalisysteemiin. Yli 80 prosentilla pakolaisista työmarkkinoille pääsy kilpistyy huonoon tai olemattomaan kielitaitoon, eikä tämä ongelma ole helposti korjattavissa. Ulkomaalaisten osuus on noussut sosiaaliavun saajista kolmannekseen. Suuri osa heistä on syyrialaisia. Focus-lehden arvion mukaan vain joka toisella pakolaisella on teoreettinen mahdollisuus päästä töihin.”

Milloin Suomessa alkaa selvittely siitä, ketkä olivat tämän hulluuden taustalla? Toki tuntuu, etteivät poliitikot ja elinkeinoelämän edustajat vieläkään ymmärrä tosiasioita. Tuore sisäministeri Kai Mykkänen on siviilissä EK:n palkollinen. Jokin aika sitten hän vaati Suomen pakolaiskiintiön nostamista 10.000:een vuodessa. Edellisenkin tulijajoukon aiheuttamat ongelmat ovat vielä ratkaisematta. Ja kun EU on ajautumassa hölmöilyjen vuoksi ongelmiin, esim. Suomen kansallisen yhtenäisyyden hävittämisestä hyötyy Venäjä.

https://www.focus.de/politik/deutschland/politik-die-job-illusion_id_8721486.html
 

hansai

Ylipäällikkö
Professorin mielestä on edesvastuutonta uutisoida suomalaisten syntyvyyden laskusta: ilmastonmuutos voi tuoda jopa miljoona pakolaista Suomeen

Jyväskylän yliopiston professori Janne Kotiahon mukaan länsimaisten ihmisten, kuten suomalaisten, kulutus tulee aiheuttamaan maapallon elinolojen köyhtymistä siinä määrin, että 30 vuodessa puhutaan jo sadoista miljoonista pakolaisista.
Elinympäristö
17.4.2018 klo 10:21

Suomalaisten syntyvyyden laskua on myllytetty julkisessa keskustelussa jo tovin.Paulo Cunha / EPA

Nadja Mikkonen

Syntyvyydestä on keskusteltu viime aikoina oikein urakalla. Jo surullisenkuuluisia synnytystalkoita tuskin ehdittiin ehdottaa ja pahoitella, kun uutisissa äimisteltiin jopa historiallisen alhaisia syntyvyyslukuja(siirryt toiseen palveluun) (MTV).
Aiheella on monia yhteiskunnallisia ulottuvuuksia: osaa nuorista naisista hedelmällisyyskeskustelu jo risoo, ja taustasyiksi alhaiselle syntyvyydelle on esitetty muun muassa sinkkujen kohtaamattomuutta(siirryt toiseen palveluun) (Iltalehti).

Keskustelu ei ole laantunut. Viimeksi eilen maanantaina kansanedustaja Li Andersson kommentoi keskusteluatoteamalla, ettei kukaan tahdo synnyttää lisää lapsia pelkän kestävyysvajeen takia.

Ihmismäärän kasvaessa myös kulutus lisääntyy.Andy Rain / EPA
Jotkin yhteiskunnallisista keskustelijoista, kuten toimittaja Tuomas Enbuske(siirryt toiseen palveluun) (Iltalehti), ovat sitä mieltä, ettei suomalaisten tarvitsisikaan synnyttää planeetallemme yhtään sen enempää ihmisiä kuin muidenkaan.

Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksen professori Janne Kotiaholla on aiheesta sekä maailmanlaajuinen kokonaiskuva että mielipide. Kotiaho on ollut mukana laatimassa huolestuttavaa, kansainvälistä raporttia, joka koskee luonnon monimuotoisuutta ja ekosysteemipalveluiden tilaa. 129 hallitusta hyväksyi maaliskuussa Kolumbiassa kansainvälisen luontopaneeli IPBES:in laatiman raportin.

Tästä näkökulmasta Kotiaho selittää vyyhtiä, jossa suomalaisten syntyvyys, pakolaiskriisi ja viljelyspinta-alan tuhoutuminen vaikuttavat toisiinsa.

Aloitetaan edellämainitusta raportista. Se kertoo jatkuvaan hyvinvointiin ja kulutukseen tähtäämisen varjopuolista: ihmisen toimien aikaansaama elinympäristöjen heikennys uhkaa yli kolmen miljardin ihmisen hyvinvointia, voimistaa ilmastonmuutosta sekä ajaa lajeja sukupuuttoon.
– Näkisin, että tässä nykyisessä, lähes jatkuvassa hyvänolontunteessa emme tule ajatelleeksi koko maapallon asioita Suomesta käsin, koska meillä menee ihan älyttömän hyvin. Jos ajatellaan maapallon tilaa kokonaisuutena, näemme aika huolestuttavia asioita, Kotiaho sanoo.

Tässä huolestuttava asia numero yksi: käytämme Kotiahon mukaan tällä hetkellä ruoan tuotantoon kolmasosan koko planeetan maapinta-alasta. Toinen huolestuttava asia on se, että vain neljäsosa maapallon maapinta-alasta on säästynyt merkittäviltä ihmisvaikutuksilta.
– Teimme ennusteita tulevaisuuteen: jos toiminta jatkuu samanlaisena kuin nyt, vuoteen 2050 mennessä tällaista maapinta-alaa on jäljellä enää kymmenesosa. Silloin ihminen on käyttänyt jo 90 prosenttia koko maapallon pinta-alasta itselleen, toteaa Kotiaho.

Edellinen pakolaiskriisi oli vasta harjoittelua todelliseen kriisiin

Käytämme siis ahnaasti maapalloa omiin tarkoituksiimme. Aineellisen hyvinvoinnin lisäämisen tarve on suuri ja länsimaiden porskuttavaa esimerkkiä seuraavat myös muut, kuten Kiina(siirryt toiseen palveluun) (Keskisuomalainen).

Jatkuva elintason nostaminen tulee kuitenkin puraisemaan ennen pitkää kipeästi takaisin: professori Janne Kotiahon mukaan tällä hetkellä jo reilut kolme miljardia ihmistä kärsivät siitä, että ihminen on heikentänyt elinympäristöjen tilaa omien tarpeidensa tyydyttämiseksi.

Tilanne on siis nurinkurinen: parannamme omaa hyvinvointianne kuluttamalla ja tuottamalla esimerkiksi ruokaa ihmisten hyväksi, mutta samalla heikennämme ihmiskunnan hyvinvointia.
– Se johtuu siitä, että meillä on ihan järkyttävän korkea elintaso täällä hyvinvoivassa lännessä. Kulutamme ihan liikaa, ja muut ihmiset kärsivät suuresta kulutuksestamme, arvioi Kotiaho.

Mauri Ratilainen / AOP
Pröystäilevästä kulutuksesta Kotiaho pääseekin toiseen ennusteeseen: jos elinympäristöjen heikentyminen jatkuu nykyiseen tahtiin ja ilmastonmuutos otetaan huomioon, koko maapallon mittakaavassa kymmenesosa viljelysmaasta menetetään – keskimäärin. Paikoitellen viljelysmaista voidaan menettää jopa puolet, ja tuo ennuste osuu sellaisiin maapallon alueisiin, joissa väestöä on eniten.

Se tarkoittaa sitä, että vuoteen 2050 mennessä 50–700 miljoonaa pakolaista(siirryt toiseen palveluun) lähtee liikkeelle kuivilta alueilta, kuten Saharan eteläpuolelta.

Kun muutama vuosi sitten puhuttiin pakolaiskriisistä, tarkoitettiin noin 32 000 ihmisensaapumista Suomeen.

Tulevaisuudessa kulutushysterian, ilmastonmuutoksen ja viljelysmaiden puutteen seurauksia pakenevia ihmisiä voi Kotiahon mukaan olla Suomen rajoilla jopa miljoona.

Tässäkin professori kääntää peilin itseemme. Suomalaiset kuuluvat Kotiahon mukaan maailman eniten kuluttavien ihmisten joukkoon: suomalaisten ylikulutuspäivää vietettiin vastikään, sillä jos jokainen kuluttaisi luonnonvaroja kuten me, tarvitsisimme 3,6 maapalloa yhden sijaan(siirryt toiseen palveluun) (Ilta-Sanomat).


Vastikaan vietettiin suomalaisten ylikulutuspäivää, eli kulutimme jo loppuun ne luonnonvarat, joiden olisi pitänyt riittää koko vuodeksi.AOP
Elinympäristön tuhoutumisen taustalla on toinenkin syy: maailmanlaajuinen väestönkasvu. Ympyrä sulkeutuu, ja tulemme takaisin kotoisten synnytystalkoiden ja suomalaisten syntyvyyden laskun taivastelun äärelle.
– Kulutus tietysti lisääntyy, jos ihmisiä on enemmän.

Maailmanlaajuisesti ihmispopulaatio on siinä vaiheessa, että se kasvaa järkyttävän nopeasti tällä hetkellä, sanoo Janne Kotiaho.

Ja juuri siksi hän pitää kansanedustajien ja median rummutusta suomalaisten syntyvyyden laskusta edesvastuuttomana.
– Mielestäni on kamalaa, että päätöksentekijät ja media ruokkivat yleisössä tai kansalaisissa sellaista ajatusta, että "voi hirveää, suomalaisia syntyy vähemmän", Kotiaho toteaa.

Luonnollinen väestönkasvu Suomessa on negatiivinen(siirryt toiseen palveluun) (Ilta-Sanomat). Professori Kotiahon näkemyksen mukaan Suomen väestönkasvu on kuitenkin voiton puolella: porukkaa tulee lisää joka vuosi kymmeniä tuhansia(siirryt toiseen palveluun) (MTV), osin toki maahanmuuton seurauksena.
– Jos ajattelemme, että kymmeniä tai satoja miljoonia ihmisiä tulee lähtemään massapakolaisuuteen, ihmiset eivät ole loppumassa planeetaltamme ensimmäisenä.

Täsmennys 17.4.2018 klo 10.37: Täsmennetty otsikon loppua, aiemmin se oli "pakolaisia tulossa Suomeen jopa miljoona".
https://yle.fi/uutiset/3-10162280?u...t&utm_source=facebook-share&utm_medium=social
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Ilmastomuutos on sitten peruttu kun Suomeen kannattaa siirtää miljoona ihmistä:
Edellinen pakolaiskriisi oli vasta harjoittelua todelliseen kriisiin. lmastonmuutos voi tuoda jopa miljoona pakolaista Suomeen.
Helsinki lämmittää edelleenkin kivihiilellä. Paljonkos kärsii ilmasto että tulee miljoonaa ukkoa lisää?

Siitä olen samaa mieltä että 2015 oli harjoittelua. Todellakin sitä
 

Talvela

Ylipäällikkö
Viimeksi muokattu:

Benelli

Ylipäällikkö
Ahaa nyt selvisikin miksi Afrikan väestönkasvu on mennyt reisille.
Koko mantereen perhesuunnittelu on ilmeisesti ollut joidenkin suomalaisten viranomaisten vastuulla. Potkut noille.
Ja sitten vielä Suomen laivasto ryövää KV-vesillä muiden maiden resursseja sen sijaan että maksettaisiin tuonnista.

Disclaimer: Olen samaa mieltä että suomalaisten pitäisi pyrkiä omavaraisuuteen ja eroon fossiilisista polttoaineista mutta eri syistä.

Helsinki lämmittää edelleenkin kivihiilellä. Paljonkos kärsii ilmasto että tulee miljoonaa ukkoa lisää?
Se nyt on jostain kumman syystä ympäristö ystävällisempää kuin lauhdeveden tuominen Loviisasta.
 
Top