Pakolaisuus

Demokratia ja avoin yhteiskunta toimii Ruotsissa.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/...iedotusta-tukholman-kohufestivaalista/5688660

Syyttäjänvirasto ei ryhdy tutkimaan poliisin harjoittamaa väitettyä tiedon pimittämistä, koska tähän ei liity mitään rikollista. Hiukan kärjistäen voisi jo sanoa, että tekee hyvää viranomaisten maineelle. En yhtään ihmettele jos tavallinen keskiverto svensson alkaa ajatella, että turvapaikanhakija on lain yläpuolella.
 
Ei nuo mopopojatkaan mitään järjen jättiläisiä ole. Ainakaan rivitasolla.

Pomot voi olla viksumpia.

Putinin pojista ne kremliläiset pomot ainakin osaa

Ei mun tarkoitus millään muotoa ollut esittää arvailuja jannujen älykkyydestä tai sen puutteesta, vaan viiittasin moninaisia kertoja suoraan hevosen suusta kuultuun lausahdukseen jonka mukaan Odinin soturit ovat ottamassa itselleen valtiovallalle yksinoikeudella kuuluvia tehtäviä, koska Odinin sotureiden vinkkelistä valtiovaltaa ei tehtävien hoito tunnu pahemmin napostavan, ja se on onglema. Ei rasismi, ei vihapuhe, vaan valtio- ja esivallan varpaille astuminen.
 
"roikkukaa kiinni arvoissa ja elämäntavassa" voisin lisätä: "perustuslaki on aika kova juttu sivuutettavaksi" ja mikä ullatus: kun aihe on "sopiva" ja kohteena ovat supisuomalaiset, niin osa poliitikoistamme on valmis pistämään aika sumeilematta nuo edm. asiat jäähylle. En sympatisoi lainkaan sen enempää odineja kuin stubbejakaan. Mutta näin herkästi se varmistin osalla päättäjistä poistuu, kun kohteena ovat rumpujen pärinää ja tsadaa: suomalaiset.

Kyllä te foorumin lapsukaiset vielä ymmärrätte, mitä olen tarkoittanut kaikilla kaakatuksillani. Noilla wanhan soturin sentimentaalisilla hössötyksillä.

Onneksi tuontikulttuurin parhaat palat kuten vekkuli tahar-piirileikki jäi arvioimatta. Ja tottahan se onkin, että onhan tyttöjä ja naisia jotenkin karaistava kestämään tulevaa elämäntapaa, jossa reippaat kotoutujat mellastavat kuin pellossa ja suomipoika katsoo kuohittuna sivusta.

Niin vastenmielisenä kuin pidänkin SVL:n kaltaisen organisaation soluttautumista kansan pariin, niin vielä enemmän minua ärsyttää tämä suomalaisten poliitikkojen nöyristely ja suomalaisten arvojen halveksunta ja se, että tapauksessa jossa sisäpolitiikassa kansalaisoikeuksia voidaan "vähän sillai polkea" millään sopimuksilla ei olekaan enää arvoa - ei tule kukaan professori ääneen sanomaan, että "tämä on kansainvälisten sopimusten vastaista" tai "että tässä poljetaan suomalaisten oikeusturvaa" - sen sijaan jostain kaapin perältä nousee joku professori (saamaan sen elämänsä varttitunnin julkisuudessa) ja toteamaan kuinka "katupartiot voidaan kieltää" tms. Ja sitten tämä hymyilevä pelle nyökyttelee pääkenossa ja toteaa, että "yes näin me tehdään - meillä on nääs unelma".

Tähän liittyen, näin yöllä unta tulevista vuosista - kaaottisista vuosista ja kuinka sitten toukokuussa 2023 Lappeenrannassa ns. "taivaallisen rauhan aukiolla" nuoret reippaat miehet tulivat ja perustivat Savo-Karjalan kansantasavallan ja kuinka sisäisesti hajalla ollut Suomi ei kyennyt määrätietoisesti tukahduttamaan kapinaa ja kuinka Venäjä antoi ukaaseja Suomelle. Heräsin siihen kun Pasi ja jokunen poliisin auto paloi "taivaallisen rauhan aukiolla" - kansalaistoriko se on viralliselta nimeltään.

vlad
 
Demokratia ja avoin yhteiskunta toimii Ruotsissa.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/...iedotusta-tukholman-kohufestivaalista/5688660

Syyttäjänvirasto ei ryhdy tutkimaan poliisin harjoittamaa väitettyä tiedon pimittämistä, koska tähän ei liity mitään rikollista. Hiukan kärjistäen voisi jo sanoa, että tekee hyvää viranomaisten maineelle. En yhtään ihmettele jos tavallinen keskiverto svensson alkaa ajatella, että turvapaikanhakija on lain yläpuolella.

Milloinkas ne onkaan Ruotsissa seuraavat vaalit?

Mikäli paljastukset jatkuvat tässä laajuudessa ja samalla intensiteetillä jatkossa tapahtuu häirintää sekä erinäisiä iskuja "no go zoneilla" niin se voi olla ettei Ruotsi demokraatteja enää voida ohittaa hallitusneuvotteluissa kun niiden aika seuraavan kerran on. Se kannattaisi Ruotsissakin huomioida, että tavallinenkin svensson alkaa olla jo kyrsiintynyt tilanteeseen, sellainen joka ei edellisissä parlamenttivaaleissa (eli valtiopäivävaaleissa) heitä tohtinut äänestää hyvin suurella todennäköisyydellä tekee sen seuraavissa vaaleissa. Edellisissä valtiopäivävaaleissa Ruotsi demokraatit sai 12,86 % äänisaaliin, nyt kannatus huitelee jo yli 20 % jos en väärin muista - tarkitus: joulukuussa 2015 parhaimmillaan Sention kyselyssä 26,6% ja YouGov'in 26,9 %. Muiden mittauksissa sen alle.

Minua tämä pimittäminen ei enää jaksa hämmästyttää tai kummastuttaa, se on totaalinen osoitus typeryydestä ja siitä, että pelätään poliittisista (tai muista syistä johtuen) puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tässä kohdin on myös huoimioitava se, että kun tietojen pimittäminen ja salaaminen on laaja-alaista ja pitkäkestoista sillä voi olla myös konkreettista vaikutusta tilastoihin ja vääristää niitä jos tilastoinnissa tiettyjen syiden (esim. rasismin pelko) tähden joudutaan rajaamaan useita erottavia tekijöitä pois (esim. kansallisuus, maassa olon status tms.) Mikäli toiminta on jatkunut kauan aikaa ja ulottuu tavalla tai toisella tilastointiin saakka, ollaan aika epätodellisessa tilanteessa koska tilastoinnin luotettavuus ainakin jollain tasolla kärsii - se ei ole riittävän tarkka.

Kaiken tämän jälkeen ei ole ihme, että sensaatiolehdet ja MV:n kaltaiset vastamediat haalivat lukijoita ja keräävät klikkauksia ja sen myötä tuottavat omistajilleen maallista mammonaa. Oikeastaan olen ollut melkoinen typerys kun en ole tajunnut iskeä tähän "kultasuoneen" - ehkäpä jotain moraalisiakin estoja olisi ollut.

vlad
 

Oikeudessa katupartioiden toteaminen rasistisiksi olisi yhtä vaikeaa kuin järjestäytyneeseen rikollisryhmään kuuluminen.
Käytännössä on mutta virallisesti ei, en edelleenkän ymmärrä miksi asia piti politisoida. Kaverit vaihtaa uudet takit päälle ilman logoja ja lähtevät iltalenkille yhdessä, tämäkö sitten voidaan kieltää?
On vähän kuin kantaisi valoa säkillä pimeään...
 
Last edited by a moderator:
Milloinkas ne onkaan Ruotsissa seuraavat vaalit?

vlad

Ei tästä taida kauan olla, mutta ottaen huomioon että siellä taitaa olla femakkojen johtama vähemmistöhallitus, niin mahtaakohan se kestää loppuun asti? Siellä puolueet ovat kyllä tehneet diilin, jonka perusteella tietyt puolueet suljetaan kokonaan päätöksenteosta kuten aikaisemminkin, mutta jos ruotsin demokraatit pääsevät muodostamaan hallitusta, niin eiköhän sieltä rikkureita löydy.
 
Niin vastenmielisenä kuin pidänkin SVL:n kaltaisen organisaation soluttautumista kansan pariin, niin vielä enemmän minua ärsyttää tämä suomalaisten poliitikkojen nöyristely ja suomalaisten arvojen halveksunta ja se, että tapauksessa jossa sisäpolitiikassa kansalaisoikeuksia voidaan "vähän sillai polkea" millään sopimuksilla ei olekaan enää arvoa - ei tule kukaan professori ääneen sanomaan, että "tämä on kansainvälisten sopimusten vastaista" tai "että tässä poljetaan suomalaisten oikeusturvaa"

Jep, on SVL:ää, MV:tä, Odinia ja SAFKAa (ja Rasmusta...), mutta ylivoimaisesti tehokkain "hyödyllinen idiootti" on sellainen Suomen hallitus, jolla omien kansalaisten edunvalvonta on prioriteettilistalla muualla kuin kärkipäässä. Tähän kategoriaan menee aika moni hallitus puoluekannoista riippumatta.
 
Pieni lähdekritiikki lienee paikallaan, mutta jotenkin tämä ei ole yllätys.


"Suomen Punaisessa Ristissä on Seiskan saamien tietojen mukaan ilmennyt seksisuhteita järjestön työntekijöiden ja turvapaikanhakijoiden välillä.
Länsi-Suomen piirin toiminnanjohtaja Pekka Annala myöntää epäilyt. Ainakin kahden SPR:n naistyöntekijän epäillään solmineen seksisuhteita miespuolisten turvapaikanhakijoiden kanssa. Käytös on SPR:n toimintatapojen ja sääntöjen vastaista.
– Tämä on täysin tuomittavaa toimintaa. Tämä on meille päivänselvä asia ja sen vuoksi tätä on yritetty kissojen koirien kanssa selvittää, toiminnanjohtaja Pekka Annala sanoo."


http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/...tekijat-iskeneet-turvapaikanhakijoita/1092232

Jännä nähdä miten hyvin tätä asiaa peitellään.
 
Olisiko rasistiset katupartiot pitänyt kieltää jo 2013? En muista, että silloin olisi vastaava kohu noussut.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013060417107583_uu.shtml

Kysyivät suomalaisuudesta ja pahoinpitelivät - epäillyt vangittiin
Tiistai 4.6.2013 klo 14.36

Helsingin käräjäoikeus vangitsi kaksi miestä todennäköisin syin epäiltynä Helsingin Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähettyvillä viime viikon tiistaina tapahtuneista pahoinpitelyistä.

20-vuotias nainen, 50-vuotias nainen ja 75-vuotias mies pahoinpideltiin viime tiistaina kello 10.-11.30 välisenä aikana.

Pahoinpidellyiltä kysyttiin ensin kysymys: "Oletko suomalainen?" Kun vastaus oli myöntävä, heidät pahoinpideltiin.

Perjantaina vangitut kaksi miestä ovat syntyneet vuosina 1976 ja 1966. He ovat Marokon kansalaisia.
 
Saksassa pakolaisilla on omat lait:
"Bildin haastatteleman poliisi "Bernd K.:n" mukaan pakolaisiin liittyvät rikokset raportoidaan väärin "raivon estämiseksi".
– Jos turvapaikanhakija viiltää toiselta kurkun, me saatamme sanoa raportissa että kyseessä on vakavien vammojen aiheuttaminen murhayrityksen sijaan, hän kuvailee.
Saksan Itävallan-rajalle komennetun poliisimiehen mukaan hän on viime kuukausina joutunut vain kerran pidättämän Saksan kansalaisen.
Muut kiinniotetut ovat olleet pakolaisia, jotka hänen mukaansa häiritsevät seksuaalisesti naisia paikallisella rautatieasemalla.
– Kun sanomme sen olevan kiellettyä, he sanovat meitä rasisteiksi.
– Jos pakolainen yrittää paeta kontrollistamme, emme saa edes pidättää häntä. Näin on ohjeistettu. Niin tekeminen olisi fyysistä väkivaltaa.
"Berndin" mukaan poliisilla ei ole tällä hetkellä poliitikkojen tukea. Hän varoittaa pahempaa olevan tulossa."
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/bernd puhuu-45354
 
Oikeudessa katupartioiden toteaminen rasistisiksi olisi yhtä vaikeaa kuin järjestäytyneeseen rikollisryhmään kuuluminen.
Käytännössä on mutta virallisesti ei, en edelleenkän ymmärrä miksi asia piti politisoida. Kaverit vaihtaa uudet takit päälle ilman logoja ja lähtevät iltalenkille yhdessä, tämäkö sitten voidaan kieltää?
On vähän kuin kantaisi valoa säkillä pimeään...

Itse asiassa luin tuon Ylen uutisen siten, että proffat esittivät ihan uuden lain kirjoittamista. Hyvähyvä. Taas pykälä kohti ajatuspoliisia.
Satuin näkemään pätkän Stubbin haastattelua uutisista ja ihan ensimmäiseksi mieleeni tuli ajatus "määritä rasisti". Kalteva pinta tuli myös mieleeni, tuollainen toiminta avaa kuitenkin pään mielipiteiden ilmaisun ja vapaan liikkumisen/kokoontumisen kieltämiselle.
Jos taas halutaan puuttua Odin-porukan toimintaan, kannattaa tsekata a) poppoon säännöt ja verrata niitä b) yhdistyslain 3. pykälään "Yhdistys, joka on katsottava jäseniltä vaadittavan kuuliaisuuden ja joukkomuodostelmiin tai ryhmityksiin jakautumisen perusteella taikka aseellisen varustautumisen vuoksi kokonaan tai osittain sotilaalliseen tapaan järjestetyksi, on kielletty". Jos merkit natsaavat, ei uudelle lainsäädännölle ole tarvetta.
Ei tunnu proffia haittaavan voimassa olevan lainsäädännön suomat mahdsollisuudet, jos saa lobattua käyntiin uuden lainsäädäntöhankkeen rasistien kieltämiseksi.
Ja samaiset proffat olisivat perustuslakivaliokunnalle muussa yhteydessä lausuntoa antaessaan niin yksilön perusoikeuksin kannalla, niin yksilön perusoikeuksien kannalla.
Ihan varuiksi vielä: nuo tuollaiset kansallissosialistishenkiset Odin-porukat voivat puolestani ihan vapaasti painua muualle. Niiltä(kään) on ihan turha pidemmän päälle odottaa minkäänlaista yksilön perusoikeuksien turvaamista.
 
Ei mun tarkoitus millään muotoa ollut esittää arvailuja jannujen älykkyydestä tai sen puutteesta, vaan viiittasin moninaisia kertoja suoraan hevosen suusta kuultuun lausahdukseen jonka mukaan Odinin soturit ovat ottamassa itselleen valtiovallalle yksinoikeudella kuuluvia tehtäviä, koska Odinin sotureiden vinkkelistä valtiovaltaa ei tehtävien hoito tunnu pahemmin napostavan, ja se on onglema. Ei rasismi, ei vihapuhe, vaan valtio- ja esivallan varpaille astuminen.

Itse en tykkää näistä sankareista koska,

1. Järjestyksen ja yleisen turvallisuuden valvonta kuuluu poliisille. Rajatuilla alueilla voidaan käyttää vartijoita ja järjestyksenvalvojia.

2. Näen että tällainen ääriliike on hyvä työkalu jolla lyödä Suomea silloin kun meijän suvereeniteettiä halutaan kopeloija. Pari kv-tason uutista joissa nää pojat on käyneet suomenvenäläisten kimppuun. Ja kuinka nää nauttimat kansan tukea. Kohta ollaan perustamassa Donkymiä. Perinteistä venäläisyyden syntysijaa
 
Oikeudessa katupartioiden toteaminen rasistisiksi olisi yhtä vaikeaa kuin järjestäytyneeseen rikollisryhmään kuuluminen.
Käytännössä on mutta virallisesti ei, en edelleenkän ymmärrä miksi asia piti politisoida. Kaverit vaihtaa uudet takit päälle ilman logoja ja lähtevät iltalenkille yhdessä, tämäkö sitten voidaan kieltää?
On vähän kuin kantaisi valoa säkillä pimeään...

Ongelma ei ole katupartiot vaan valtiovalta tietää ettei poliisi kykene enään estämään naisten ahdisteluja eikä nähtävästi selvittämään niistä kuin vähäisen osan niin huomio on kiinitettävä johonkin muuhun ennenkuin kansalaiset ryhtyvät vaatimaan lisää poliiseja kentälle ja sehän vasta maksaa ja vie aikaa.
Jos sallittaisiin katupartiot niin ennemmin tai myöhemmin oltaisiin tilanteessa jossa Suomalaista hätävarjelu ja kiinniotto oikeutta pitäisi ryhtyä tarkastelemaan ja sen ongelmia joten on poliisille ja kaikille helpompi tuomita joku ja nyt se on katupartiot jotta ei todellisiin ongelmiin tarvitse puuttua.
 
2. Näen että tällainen ääriliike on hyvä työkalu jolla lyödä Suomea silloin kun meijän suvereeniteettiä halutaan kopeloija. Pari kv-tason uutista joissa nää pojat on käyneet suomenvenäläisten kimppuun. Ja kuinka nää nauttimat kansan tukea. Kohta ollaan perustamassa Donkymiä. Perinteistä venäläisyyden syntysijaa

Vaikka en ole Putiinistien ystävä mutta hieman ihmetyttää miksi Putiini hyökkäisi Suomeen jos joku vetää Venäläistä turpaan, vähän suuremmat linjat taitaa Kremlissä olla kaytössä ei jokaista asiaa kannata Venäläisuhalla torpata ja onko nyt joku vetänyt Venäläisiä turpaan?

Itseäni ihmetyttää vihervasemmiston puheet Venäläis uhasta kun on kyse pikkuasiosta mutta kun tulee suurempi uhka niin ei Venäläiset silloin uhkaa ketään tai mitään?
 
Back
Top