Pakolaisuus

"Peruuttamatta jääneeet ajat veloitetaan turvapaikanhakijoilta", joitten kaikki rahat ovat meidän verovarojamme:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

No toi voi tietysti olla teknisesti totta mutta todellisuudessa lienee vale. On nimittäin yksityisellä hammaslääkärillä käynti sen verran kallista puuhaa, että turvikselle joka jättää ajan käyttämättä tulisi loppukuusta kovahko nälkä jos oikeasti joutuisi käyttämättä jääneen ajan saatikka ajat tulonsiirroista saatikka omasta pussistaan maksamaan, että paskapuhetta.
 
Kun ja jos turvapaikanhakijat/siirtolaiset käyttävät yksityisiä hammashuoltopalveluita ja jättävät käyttämättä kolmasosan palveluista, herää luonnollisesti kysymyksiä.

Kuitenkin olennaista on se, että mistä rahat tähän toimintaan tulevat (eli varmaan lähes 100% verorahoista ja valtion velasta), miten nämä jostakin tulevat rahat sitten rahoitetaan (valtio lainannee taas luokkaa 7 miljardia lisää, entisten lisäksi joten valtion ja kuntien yhteinen velka noussee 140 miljardiin euroon hyvin pian jos ei ole jo noussutkin) , ja missä vaiheessa ryhdytään oikeasti ajamaan palveluja alas, koska on yksinkertainen mahdottomuus jatkaa elämistä loputtomiin velaksi. Ilman siirtolaisuuttakin velan oton määrä on totaalisen kestämätön.

Suurempi kuvio ei tunnu selvenevän laina-ja unelmaporukoille ollenkaan, ja kun pahin taloudellisesti tapahtuu on kaikille yllättäin elämä näillä leveyspiireillä varsin hankalaa kuten oli jo silloin kun esi-isämme tänne saapuivatkin. Nykyistä suuresti vastikkeettomaan rahaan perustuvaa kansanvaellusta ei pidä tukea millään tavalla, muuten tulee loppu kaikenlaiselle järjestäytyneelle yhteiskunnalle, ja nopeammin kuin monikaan arvaa.
 
No toi voi tietysti olla teknisesti totta mutta todellisuudessa lienee vale. On nimittäin yksityisellä hammaslääkärillä käynti sen verran kallista puuhaa, että turvikselle joka jättää ajan käyttämättä tulisi loppukuusta kovahko nälkä jos oikeasti joutuisi käyttämättä jääneen ajan saatikka ajat tulonsiirroista saatikka omasta pussistaan maksamaan, että paskapuhetta.


Kyllä se on ihan teknisesti ottaenkin niin, että peruuttamatta jääneet ajat veloitetaan loppukädessä veronmaksajilta.
 

Tuonen Joutsen rulaa. AAA
 
Katsokaa MOT ensi maanantaina.
Aiheessa käsitellään siirtolaisten kustannuksia Suomelle. Radiosta kuulin tänään että yllättäen suurimmat kustannukset ovat aiheutuneet suomalaisten virkamiesten mokailujen takia. Oho?!
Enivei, mielenkiintoinen ohjelma ilmeisesti tulossa.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/07/vastaanottokeskuksiin-upposi-arvioitua-enemman
No mutta kuinkas Yle suostuu tällaista tutkivaa journalismia julkaisemaan? Ei vaan, ihan hyvä se on että myös nämä viime syksyn luurangot kaivetaan kaapeista.

Myös tässä omalla kotiseudullani eräs yrittäjä aikoi tehdä tiliä akuutilla matu-vyöryllä majoittamalla näitä parakkeihin, mutta kyseisen kunnan perussuomalaiset valtuutetut olivat hereillä ja ns. käräyttivät tämän majoitusbisnestä aikoneen yrittäjän Maahanmuuttovirastolle. Oli kuulemma aiemmatkin liiketoimet niin epäilyttäviä, että viikon jälkeen parakit tyhjennettiin.

Monenlaista ahnetta paskiaista siis tähänkin touhuun pesiytyi, mutta onneksi edes nyt tuota likapyykkiä myös Yle uskaltaa pestä.
 
Viimeksi muokattu:
Onhan meillä salonkikelpoisia kriitikoita, mutta niin kauan kun he eivät pääse riittävästi esille ei heillä juuri ole merkitystä. Se että he kalisuttavat häkkiä omilla blogisivustoillaan tahi facebookissa ei vielä tuo kansallista näkyvyyttä. Ja se mitä tarvitaan on merkittävää näkyvyyttä, jotta pystytään haastamaan tämä hallitseva "totuus".

Mitä tulee Venäjän agendan ajamiseen, niin en tarkalleen ottaen ymmärrä mistä se kumpuaa. Valtamedia on täynnä artikkeleita ja "uutisia" jotka pelottelevat meitä Venäjällä. Tietyt poliitikot näkevät Venäjän taas viattomana ja maana johon voi luottaa ja tuovat näitä näkemyksiään esille koko ajan. Mikä sitten on totta, no sen me voimme varmasti todeta, että Venäjä on nyt ja tulee aina olemaan jonkin asteinen uhka Suomelle. Niin kuin vanha armeijan kouluttajani sanoi meille (alokkaille) rynnäkkökiväärin koulutuksen alkumetreillä, että teidän pitää olla kympin tappajia kun ryssä tulee. Eli Venäjä on yksi uhka Suomelle, mutta paino sanalle yksi. On monia muita uhkia Suomen itsenäisyydelle ja läheskään kaikki eivät tule suuren itäisen naapurimme puolelta.

Se että MV-lehti ei jaa tätä valtamedian Venäjällä pelottelevaa "uutisointi" tyyliä, niin ei tee siitä Venäjän agendan ajajaa. Vai onko todellakin näin, että jos ajattelee jostain eri tavalla, niin leimautuu heti vihollisen yhteistyökumppaniksi.

Mitä tulee pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin, niin niistä kertominen on tärkeää. Kukaan muu ei sitä tee tai tekee sen pitkällä viiveellä ja vähätellen. Entä sitten tekevätkö suomalaisetkin samoja rikoksia, sillä nämä laittomat ja lailliset maahantulijat tekevät niitä suomalaisiin nähden suhteellisesti merkittävästi enemmän. Jos tätä ei koko ajan tuoda esille, niin silloin ongelmaan ei puututa koska sen olemassa oloa ei edes tiedosteta. Tietoisuuden lisääntyminen ei ikinä pitäisi olla paha asia. Valitettava faktahan on se, että esim. nämä Suomeen tulleet yli 35,000 laitonta maahantunkeutujaa ovat tehneet täällä ollessaan tuhansia rikoksia - esim. varkauksia, tuhopolttoja, ahdisteluja, pahoinpitelyjä, raiskauksia, tappoja. Kuinka monta suomalaista on uhrattu tälle poliittisen korrektiuden alttarille. Ehkä tiedottamalla asioista rehellisemmin olisi monta surullista ihmiskohtaloa vältetty.

Se mistä olen kanssasi täysin samaa mieltä Aj77, on se että MV-lehti olisi voinut toimia paljon paremmin ja asiallisemmin. Mutta niin kauan kuin yksikään "todellinen" media ei ota asiaa omakseen, niin tulemme näkemään erittäin provokatiivisia artikkeleita.

Palaten tähän aihepiiriin vielä.

Venäjätrollileimasinta käytetään suomalaisessa keskustelussa myös hiukan samaan tapaan kuin natsi/rasistileimasinta, tietenkin huomattavasti harvemmin ja kohdistetummin. Unelmaväelle homofobinen venäjänmaa on jonkinlainen helvetin esikartano, ja sama porukka jahtaa osaltaan myös todellisia ja kuviteltuja venäjätrolleja. Hajontaa tosin löytyy, koska vanhan kaartin unelmaväellä löytyy vielä vaistomainen pokkurointirefleksi auringon nousun suuntaan (tämäkö selittää islammyönteisyyden samalla :)).

Suomella on yhä hyvin varustettu armeija ja maanpuolutustahtoa löytyy. Niin kauan kun tämä pysyy, niin minä en ole huolissani Venäjästä.

Olen paljon enemmän huolissani kotimaisesta vihervasemmistosta, joka käytännössä toimii eräänlaisena viidentenä kolonnana tähtäimenään Suomen tuhoaminen sellaisena kuin sen tunnemme. Siinä vaiheessa kun Suomi ei enää tunnu kotimaalta, niin maanpuolustustahto on mennyt. Silloin Venäjä on todellinen uhka.
 
IL-kysely paljastaa: Suomalaisten suhtautuminen pakolaisiin kiristynyt
Iltalehden Taloustutkimuksella teettämä kysely osoittaa, että suomalaiset suhtautuvat turva-paikanhakijoihin ja pakolaisiin entistä torjuvammin.

Taloustutkimus kysyi Iltalahden toimeksiannosta tuhannelta suomalaiselta, miten he suhtautuvat maahanmuuton eri muotoihin ja Suomen vastarintaliikkeeseen. Nämä tulokset löytyvät oheisista grafiikoista.

Kartoitimme myös, millä tavalla suomalaiset uskovat maahanmuuttajien ja islaminuskoisten vahvistavan ja sopeutuvan yhteiskuntaan. Nämä tulokset julkaistaan maanantaina Iltalehdessä ja verkossa.

Pohjana oheiseen kyselyyn meillä oli käytössä Taloustutkimuksen maaliskuussa 2015 tekemän kyselyn tulokset. Siinä kartoitettiin suomalaisten mielipiteitä työperäisestä maahanmuutosta ja pakolaisista. Tuolloin ei suuresta turvapaikanhakijoiden aallosta ollut vielä tietoa.

Nyt 56 prosenttia suomalaisista sanoo, että turvapaikanhakijoita ja pakolaisia pitäisi ottaa joko hieman tai selvästi vähemmän. Miehet ovat naisia kriittisempiä.

Yhteisöllisyys huolena

-
Ainakin osa suomalaisista ilmeisesti kokee, että lisääntyvä turvapaikanhakijoiden tulo horjuttaa yhteiskuntaa paitsi taloudellisesti, myös kulttuurisesti ja henkisesti, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juha Rahkonen sanoo.

Rahkosen tulkinnan mukaan turvapaikanhakijoiden suuri määrä on herättänyt monessa huolen siitä, voivatko nämä integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan ja millaisia vaikutuksia sillä on.

- Säilyykö suomalaisten perinteinen yhteisöllisyys, ajatus yhtenäisestä kansakunnasta? Tästä moni äänestäjä on nykyisin huolissaan. Tämän huolenaiheen asiallinen esille tuominen ei ole vihapuhetta eikä rasismia.



graf10710kj_uu.jpg


Iso muutos

Niitä, jotka haluavat selvästi vähemmän turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, on suhteessa eniten näissä ryhmissä: perussuomalaisia äänestävät, perus- tai kansakoulun käyneet ja henkilöt, jotka asuvat talouksissa, joiden yhteenlasketut bruttotulot vuodessa ovat 10 000-20 000 euroa.

Niitä, jotka ottaisivat turvapaikanhakijoita ja pakolaisia enemmän, on suhteessa eniten näissä ryhmissä: vihreitä ja vasemmistoliittoa äänestävät, pääkaupunkiseudulla asuvat ja korkeasti koulutetut.

Maaliskuussa 2015 pakolaisia hieman tai selvästi vähemmän haluavia oli 34 prosenttia. Heidän osuutensa on siis kasvanut 22 prosenttiyksikköä. Se on huomattava lisäys, joka selittynee sillä, että maaliskuun 2015 jälkeen Suomeen on suuntautunut ennen näkemätön turvapaikanhakijoiden aalto.

Työperäiseen maahanmuuttoon suomalaiset suhtautuvat yhä suopeasti. Kyselyyn vastanneista 26 prosenttia vähentäisi työperäistäkin maahanmuuttoa, 33 prosenttia suomalaisista lisäisi sitä. Työperäisen maahanmuuton vähentämistä toivovia löytyy suhteessa eniten perussuomalaisia äänestävien, työttömien ja matalapalkkaisten joukosta.


Näin tutkimus tehtiin

- Taloustutkimus haastatteli 1008:aa henkilöä tällä viikolla (keskiviikko-perjantai).

- Kysely toteutettiin Taloustutkimuksen internetpaneelissa, joka perustuu väestörekisterin tietoihin ja edustaa tilastollisesti Suomen aikuisväestöä.

- Tulokset painotettiin lisäksi vaalitilastoihin sen perusteella, mitä puoluetta vastaaja kertoi äänestäneensä vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

- Virhemarginaali on noin 2,5 prosenttiyksikköä suuntaansa.

- Iltalehti julkaisee tutkimuksen kahdessa osassa: 1) Miten suomalaiset suhtautuvat erilaisiin maahanmuuton muotoihin ja mitä mieltä he ovat Suomen vastarintaliikkeestä. 2) Vahvistavatko maahanmuuttajat suomalaisten mielestä yhteiskuntaa ja kuinka he uskovat islamilaisista kulttuureista tulevien sopeutuvan suomalaiseen yhteiskuntaan.

- Jälkimmäinen osa julkaistaan maanantaina.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722431772_uu.shtml
 
Ystävyysottelusta vapaaotteluksi muuttuneesta kähinästä on julkistettu anteeksipyyntö..vain kolme viikkoa se otti :rolleyes:

index.php


Saattaa Alillekin iskeä osteoporoosi jo 35:sena..
 
Suomut nousevat silmiltä.

IL-kysely paljastaa: Suomalaisten suhtautuminen pakolaisiin kiristynyt
Lauantai 8.10.2016 klo 07.06

Pakolaisia hieman tai selvästi vähemmän haluavien osuus on kasvanut 22 prosenttiyksikköä maaliskuusta 2015. (NINA SUSI)
Työperäiseen maahanmuuttoon suomalaiset suhtautuvat yhä suopeasti. (JUKKA VUOKOLA/AAMULEHTI)
Taloustutkimus kysyi Iltalahden toimeksiannosta tuhannelta suomalaiselta, miten he suhtautuvat maahanmuuton eri muotoihin ja Suomen vastarintaliikkeeseen. Nämä tulokset löytyvät oheisista grafiikoista.

Kartoitimme myös, millä tavalla suomalaiset uskovat maahanmuuttajien ja islaminuskoisten vahvistavan ja sopeutuvan yhteiskuntaan. Nämä tulokset julkaistaan maanantaina Iltalehdessä ja verkossa.

Pohjana oheiseen kyselyyn meillä oli käytössä Taloustutkimuksen maaliskuussa 2015 tekemän kyselyn tulokset. Siinä kartoitettiin suomalaisten mielipiteitä työperäisestä maahanmuutosta ja pakolaisista. Tuolloin ei suuresta turvapaikanhakijoiden aallosta ollut vielä tietoa.

Nyt 56 prosenttia suomalaisista sanoo, että turvapaikanhakijoita ja pakolaisia pitäisi ottaa joko hieman tai selvästi vähemmän. Miehet ovat naisia kriittisempiä.

Yhteisöllisyys huolena

- Ainakin osa suomalaisista ilmeisesti kokee, että lisääntyvä turvapaikanhakijoiden tulo horjuttaa yhteiskuntaa paitsi taloudellisesti, myös kulttuurisesti ja henkisesti, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juha Rahkonen sanoo.

Rahkosen tulkinnan mukaan turvapaikanhakijoiden suuri määrä on herättänyt monessa huolen siitä, voivatko nämä integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan ja millaisia vaikutuksia sillä on.

- Säilyykö suomalaisten perinteinen yhteisöllisyys, ajatus yhtenäisestä kansakunnasta? Tästä moni äänestäjä on nykyisin huolissaan. Tämän huolenaiheen asiallinen esille tuominen ei ole vihapuhetta eikä rasismia.

Iso muutos

Niitä, jotka haluavat selvästi vähemmän turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, on suhteessa eniten näissä ryhmissä: perussuomalaisia äänestävät, perus- tai kansakoulun käyneet ja henkilöt, jotka asuvat talouksissa, joiden yhteenlasketut bruttotulot vuodessa ovat 10 000-20 000 euroa.

Niitä, jotka ottaisivat turvapaikanhakijoita ja pakolaisia enemmän, on suhteessa eniten näissä ryhmissä: vihreitä ja vasemmistoliittoa äänestävät, pääkaupunkiseudulla asuvat ja korkeasti koulutetut.

Maaliskuussa 2015 pakolaisia hieman tai selvästi vähemmän haluavia oli 34 prosenttia. Heidän osuutensa on siis kasvanut 22 prosenttiyksikköä. Se on huomattava lisäys, joka selittynee sillä, että maaliskuun 2015 jälkeen Suomeen on suuntautunut ennen näkemätön turvapaikanhakijoiden aalto.

Työperäiseen maahanmuuttoon suomalaiset suhtautuvat yhä suopeasti. Kyselyyn vastanneista 26 prosenttia vähentäisi työperäistäkin maahanmuuttoa, 33 prosenttia suomalaisista lisäisi sitä. Työperäisen maahanmuuton vähentämistä toivovia löytyy suhteessa eniten perussuomalaisia äänestävien, työttömien ja matalapalkkaisten joukosta.

Näin tutkimus tehtiin

- Taloustutkimus haastatteli 1008:aa henkilöä tällä viikolla (keskiviikko-perjantai).

- Kysely toteutettiin Taloustutkimuksen internetpaneelissa, joka perustuu väestörekisterin tietoihin ja edustaa tilastollisesti Suomen aikuisväestöä.

- Tulokset painotettiin lisäksi vaalitilastoihin sen perusteella, mitä puoluetta vastaaja kertoi äänestäneensä vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

- Virhemarginaali on noin 2,5 prosenttiyksikköä suuntaansa.

- Iltalehti julkaisee tutkimuksen kahdessa osassa: 1) Miten suomalaiset suhtautuvat erilaisiin maahanmuuton muotoihin ja mitä mieltä he ovat Suomen vastarintaliikkeestä. 2) Vahvistavatko maahanmuuttajat suomalaisten mielestä yhteiskuntaa ja kuinka he uskovat islamilaisista kulttuureista tulevien sopeutuvan suomalaiseen yhteiskuntaan.

- Jälkimmäinen osa julkaistaan maanantaina.

JUHA RISTAMÄKI
[email protected]
graf10710kj_503_uu.jpg

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722431772_uu.shtml
 
Vähitellen tietoisuus Ruotsin tilanteesta leviää maailmalla. Tässä video suuren rapakon takaa.


Ruotsissa vedenjakaja on jo ylitetty - paluu vanhaan ei enää ole mahdollista. Muutos 1990- luvulta on on ollut erittäin nopeaa ja tuhoisaa. Suomessa samaa tavoitellaan EU-sykofanttien, viher/vasemmistolaisten, hyödyllisten idioottien ja ihan vaan tavallisten oman edun tavoittelijoiden toimesta.
 
Jippii!!! Enää ei olla rasisteja..on hieno uusi sana vääriä ajatuksia omaaville

Tuore kysely paljastaa eurooppalaisten EU- ja ihmisoikeusnäkemyksiä – puolet suomalaisista maahanmuuttoa vastaan

Suomessa ”autoritaarisen populistisia” ajatuksia oli 50 prosentilla aikuisista.
Autoritaarisen populismin kannattajiksi laskettiin ihmiset, joilla oli maahanmuutto-, ihmisoikeus- ja EU-vastaisia näkemyksiä.

Kahdentoista eurooppalaisvaltion täysi-ikäisistä kansalaisista lähes puolet vastustaa maahanmuuttoa, paljastaa tuore kysely.

YouGov-markkinatutkimusyhtiön uuden tutkimuksen aineistoon ennakkoon perehtynyt Buzzfeed-sivusto kertoo, että esimerkiksi Suomessa ”autoritaarisen populistisia” ajatuksia oli 50 prosentilla aikuisista.

Autoritaarisen populismin kannattajiksi laskettiin ihmiset, joilla oli maahanmuutto-, ihmisoikeus- ja EU-vastaisia näkemyksiä. Lisäksi heillä oli vahvoja mielipiteitä ulkopolitiikasta.

Suomessa tähän ryhmään kuuluvista 31 prosenttia oli yli 60-vuotiaita ja 12 prosenttia 18–29-vuotiaita. Enemmistö eli 59 prosenttia oli miehiä.

Kyselyssä oli Suomen lisäksi mukana Britannia, Ranska, Saksa, Ruotsi, Tanska, Portugali, Italia, Espanja, Romania ja Puola.

Eniten ”autoritaaripopulisteja” oli Romaniassa (83 prosenttia) ja Puolassa (78 prosenttia). Puolaa hallitsee kansallismielinen ja äärikonservatiivinen Laki ja oikeus -puolue, joka sai murskavoiton 2015 vaaleissa.

Laki ja oikeus ei halua Puolaan pakolaisia ja on saanut EU:n varpailleen myös uudistuksillaan, jotka kyseenalaistavat perustuslakituomioistuimen ja median riippumattomuuden. Puolue on kuitenkin periaatteessa EU-myönteinen, koska se tietää Puolan hyötyvän paljon unionin jäsenyydestä.

Brexit-äänestyksen jälkeisessä Britanniassa autoritaarisen populistisia näkemyksiä oli 48 prosentilla aikuisista.

Populistisen ja EU-kriittisen Ukip-puolueen puheenjohtajana toimineen brittipoliitikko Nigel Faragen mielestä tulokset olivat ennalta-arvattavia ja ilmiselviä.

”Se, mitä nyt tapahtuu ympäri Eurooppaa, ei ole mikään yllätys”, Farage sanoo Buzzfeedille.

”Brexit oli vasta alkua.”

Pienin osuus autoritaaripopulisteja oli Saksassa, 18 prosenttia. Buzzfeedin haastattelemien analyytikkojen mielestä luku on kuitenkin yllättävän suuri, kun ottaa huomioon äärioikeiston roolin maan historiassa.

YouGovin politiikan tutkimuksen päällikkö Joe Twyman arvioi, että kyselyn tulokset osoittavat, että vanhan ajan vastakkainasettelu oikeiston ja vasemmiston välillä on muuttunut aiempaa monimutkaisemmaksi.

”Sen on korvannut mutkikkaampi ja vivahteikkaampi sekoitus poliittisia ryhmiä, joilla on vakavia seurauksia politiikalle Euroopassa”, Twyman sanoo Buzzfeedille.

”Mikä tahansa poliittinen puolue tai liike, joka osaa vedota autoritaarisen populistisesti ajatteleviin ihmisiin, voi hyötyä siitä valtavasti vaaleissa.”

Kyselyyn osallistui Britanniassa 1 711 ihmistä ja muissa maissa vähintään tuhat kussakin. Kysely toteutettiin tämän vuoden elo–syyskuussa.
http://www.hs.fi/m/ulkomaat/a1475979647213
 
No tuo liikennemerkkiasiahan on sivuseikka.

Ei se mikään sivuseikka ollut, kun poliisikin niin painokkaasti tiedotti, ettei uhria oltu hakattu rautakangella, kuten somessa kerrottiin.

Kanki eli tanko olikin ontto sisältä eli putki. Putki ei ole tanko, ja siinä poliisi on ihan oikeassa. :solthum: Kun näinkin olennaisen tiedon osaa, niin liekö konstaapelilla ollut sama käsityön opettaja yläkoulussa kuin minullakin?

Uhrin kannalta lienee kuitenkin ihan sama, lyödäänkö terästangolla vaiko teräsputkella, kun astalo on kuitenkin kolmimetrinen liikennemerkin varsi.
 
Autoritaarisen populismin kannattajiksi laskettiin ihmiset, joilla oli maahanmuutto-, ihmisoikeus- ja EU-vastaisia näkemyksiä. Lisäksi heillä oli vahvoja mielipiteitä ulkopolitiikasta.
Aivan loistavasti niputettu. Jos olet maahanmuuttokriittinen, olet samassa viiteryhmässä ihmisoikeusvastaisten ja @Bushmaster 'in kanssa (tämä viimeinen oli tietenkin kevennys :)).
 
Olen paljon enemmän huolissani kotimaisesta vihervasemmistosta, joka käytännössä toimii eräänlaisena viidentenä kolonnana tähtäimenään Suomen tuhoaminen sellaisena kuin sen tunnemme. Siinä vaiheessa kun Suomi ei enää tunnu kotimaalta, niin maanpuolustustahto on mennyt. Silloin Venäjä on todellinen uhka.

Voitko vähän avata mitä tämä "kotimainen vihervasemmisto" oikein pitää sisällään. Minkälaisia asioita he oikein ajavat? Miten tämä "viides kolonna" tuhoaa Suomen?
 
Back
Top