Pakolaisuus

Eerola (Pers) ja Purra (Pers). Se nyt vielä puuttuu että nämä eivät uskaltaisi puhua suoraan. Päinvastoin olisi hämmästynyt ja surullinen jos nämä hyssyttelisivät.
 
Eerola (Pers) ja Purra (Pers). Se nyt vielä puuttuu että nämä eivät uskaltaisi puhua suoraan. Päinvastoin olisi hämmästynyt ja surullinen jos nämä hyssyttelisivät.

Toisaalta jos eivät hyssyttele niin sitten kaksikko on hämmästynyt ja surullinen ajatusrikospoliisin edessä.
 
Eerola (Pers) ja Purra (Pers). Se nyt vielä puuttuu että nämä eivät uskaltaisi puhua suoraan. Päinvastoin olisi hämmästynyt ja surullinen jos nämä hyssyttelisivät.
Purraa itse äänestäneenä ole suorastaan häkeltynyt miten oikeaan vähäinen ääneni osui, vaikka oma valintaprosessi Leena Meren ja Purran välillä rajoittui lähinnä kursoriseen netti-sivujensa harjaamiseen ja lopulta sen toteamiseen että Meri on jo pärjännyt aika hyvin politiikassa ilman Fremeniäkin. Joten Purra.
Lisäksi verbien infinitiivimuodot ovat aina uuden opin alku.
 
Väärä ketju.
 
52539713-1118x629.jpg

Mereltä pelastettuja siirtolaisia. LEHTIKUVA / AFP Anne Chaon

Saksa lupaa ottaa joka neljännen Italiaan tulevan

MATTI LEPISTÖ | 14.09.2019 | 18:25- päivitetty 14.09.2019 | 20:40

Siirtolaisten jakaminen EU-maiden kesken on esillä sisäministerien kokouksessa.

Saksa valmistautuu ottamaan neljänneksen Italiaan veneellä saapuvista siirtolaisista. Asian vahvisti perjantaina Saksan sisäministeri Horst Seehofer, kertoo Deutsche Welle.
– Tämä ei ole ylitsepääsemätöntä maahanmuuttopolitiikallemme, Saksan sisäministeri sanoo.
– Olen aina sanonut, että meidän (Saksan) maahanmuuttopolitiikka on humaania. Emme anna kenenkään hukkua.

Italian viranomaiset kielsivät kesällä siirtolaisia pelastavia aluksia rantautumasta maan satamiin. Italian linja on muuttunut uuden hallituksen myötä. Italia on sittemmin luvannut ottaa vastaan osan siirtolaisista. Maa tavoittelee myös maahan tulevien siirtolaisten jakamista EU-maiden kesken.

Siirtolaisten kohtalosta on tarkoitus keskustella EU-maiden sisäministerien kokouksessa Maltalla 23. syyskuuta.

 
Siirtolaislaiva Ocean Vikingin pelastamat 82 ihmistä päästetään maihin Lampedusalle – linja muuttui, kun Italia sai uuden hallituksen

Italian viranomaiset kielsivät pitkään Ocean Vikingiä ja muita siirtolaisia pelastavia aluksia rantautumasta italialaisiin satamiin. LEHTIKUVA / AFPItalian viranomaiset kielsivät pitkään Ocean Vikingiä ja muita siirtolaisia pelastavia aluksia rantautumasta italialaisiin satamiin. LEHTIKUVA / AFP


STT

Siirtolaisia Välimerellä pelastavan Ocean Viking -aluksen 82 matkustajaa päästetään maihin Italian Lampedusan saarelle. Asiasta kertoo Lääkärit ilman rajoja (MSF) Twitterissä.

Italian viranomaiset kielsivät pitkään Ocean Vikingiä ja muita siirtolaisia pelastavia aluksia rantautumasta italialaisiin satamiin. Linja on muuttunut sen jälkeen, kun Italia sai uuden hallituksen.

Ranskan sisäministeri Christophe Castaner tviittasi, että Italia, Ranska, Saksa, Portugali ja Luxemburg ovat sopineet vastaanottavansa siirtolaisia, jotta alus saatiin rantaan. Castaner peräänkuulutti ilmoituksensa yhteydessä selkeämpää toimintamallia.
–  Nyt meidän täytyy sopia aidosta eurooppalaisesta väliaikaismekanismista, hän kirjoitti.

Italia on luvannut ottaa vastaan kymmenesosan siirtolaisista, Ranska ja Saksa ovat kumpikin kertoneet ottavansa neljänneksen.

Lääkärit ilman rajoja ja SOS Mediterranee -järjestöjen yhteinen Ocean Viking kulkee Norjan lipun alla. Nyt aluksella olevat siirtolaiset ovat odottaneet maihin pääsyä lähes kaksi viikkoa. Aluksella on järjestöjen mukaan 58 miestä, kuusi naista ja 18 alaikäistä.

Viime kuussa alus pelasti 356 ihmistä uppoavilta laivoilta Libyan rannikolla. Joukossa oli yli sata alaikäistä. He pääsivät lopulta nousemaan maihin Maltalla.

"Italiasta tulee jälleen Euroopan pakolaisleiri"
Edellisen hallituksen kovasta siirtolaislinjasta vastannut laitaoikeistolaisen Legan johtaja Matteo Salvini osoitti tyytymättömyyttään päätökseen Twitterissä. Kun Salvini oli Italian sisäministeri, hyväntekeväisyysaluksia uhattiin jopa miljoonan euron sakoilla, kapteenin pidättämisellä ja aluksen takavarikoimisella.
–  Tässä sitä mennään, satamat ovat auki ilman rajoituksia, Salvini tviittasi sen jälkeen, kun tieto siirtolaisten maihinnoususta tuli julkisuuteen.
–  Uusi hallitus avaa satamat uudelleen. Italiasta tulee jälleen Euroopan pakolaisleiri.

Salvini julisti myös, että uuden hallituksen ministerit vihaavat Italiaa. Entinen sisäministeri oli itse vastuussa edellisen hallituksen kaatumisesta. Salvini ilmoitti elokuun alussa puolueensa vetäytyvän hallituskoalitiosta ja vaati uusia vaaleja. Hän halusi uudet vaalit, koska Lega oli mielipidemittausten suosituin puolue.

Salvinin päätös vetää töpseli seinästä kuitenkin kostautui, ja nyt Lega on oppositiossa. Edellinen hallituskumppani Viiden tähden liike kokosi koalition demokraattisen PD-puolueen kanssa.
Viiden tähden liikkeen johtaja ja maan ulkoministeri Luigi Di Maio kertoi, että laivalle tarjottiin turvasatama sen jälkeen, kun Euroopan unioni suostui maan pyyntöön. Italia oli pyytänyt muilta EU-mailta, että maat ottaisivat vastaan valtaosan siirtolaisista.

Kivuliaalle prosessille on saatava loppu

Diplomaattilähteiden mukaan Italia yrittää saada aikaiseksi automaattista järjestelmää, jonka avulla maahan saapuvat siirtolaiset voitaisiin jakaa ympäri Eurooppaa. Jos sopimus ehdotetusta mekanismista menisi läpi, se laittaisi lopun sille, että jokaikisen siirtolaisia pelastavan laivan kohdalla pitäisi neuvotella erikseen.

Saksan sisäministeri Horst Seehofer kertoi, että tällaisen mahdollisen sopimuksen myötä Saksa ottaisi neljänneksen Italiaan rantautuvista siirtolaisista.
–  Se ei olisi liikaa meidän siirtolaispolitiikallemme, Seehofer kertoi saksalaiselle Süddeutsche Zeitung -lehdelle perjantaina.
–  Olen aina sanonut, että siirtolaispolitiikkamme on myös inhimillinen. Emme anna kenenkään hukkua, hän kertoi lehdelle.

Seehoferin mukaan on tullut aika saada loppu kivuliaalle prosessille, jossa jokaisen laivan kohdalla pitää erikseen vääntää siitä, kuka siirtolaisia ottaa.

Saksan lisäksi Ranska on toistamiseen osoittanut olevansa valmis ottamaan siirtolaisia Italian käsistä. Italian pääministerin Giuseppe Conten onkin määrä keskustella mahdollisesta sopimuksesta Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa ensi keskiviikkona. Macron on tuolloin vierailulla Roomassa.
Tuon jälkeen sopimusta tutkaillaan tarkemmin sisäministerien kokouksessa Maltalla 23. syyskuuta.

Conte on ehdottanut, että ne EU-maat, jotka eivät hyväksy sopimusta, saisivat tästä sanktioita. Muun muassa Tshekki, Unkari, Puola ja Slovakia ovat aiemmin kieltäytyneet ottamasta mereltä pelastettuja vastaan.

Mahdollinen sopimus olisi väliaikainen ratkaisu, joka edeltäisi niin sanotun Dublin-sopimuksen muuttamista.

Dublinin turvapaikkamenettelyn mukaan vastuu siirtolaisista on sillä valtiolla, johon he ensiksi saapuvat.

 
Vapaasti mukaillen:Myöhän sitä rosvoja ollaan, kun rajoja turvataan. Siirtolaiset sitä vaan ihmisoikeuksiaan varjelee, kun rajoja ylittävät.
 
Tämä koko touhu on kyllä uskomaton farssi. Tätä on nyt jatkunut vuostolkulla ja jokainen näkee seuraukset mutta silti jatketaan samaa saatanan sekopäisyyttä.

Eurooppa on tullut hulluksi, euvostoliitto lyö pökköä pesään. Täällä soditaan vähän ajan päästä ja se on ihan ansaittua, vitun sekopäät.

HEIL EU!!!
 
Tämä koko touhu on kyllä uskomaton farssi. Tätä on nyt jatkunut vuostolkulla ja jokainen näkee seuraukset mutta silti jatketaan samaa saatanan sekopäisyyttä.

Eurooppa on tullut hulluksi, euvostoliitto lyö pökköä pesään. Täällä soditaan vähän ajan päästä ja se on ihan ansaittua, vitun sekopäät.

HEIL EU!!!
Postaamani uutisointi toistaa samaa kaavaa mitä yritettiin 2015-16 eli sotkea termistöä. Tämänkertainen on huolestuttava, koska ihmiset on jo nähneet ensimmäisen erän..
 
Postaamani uutisointi toistaa samaa kaavaa mitä yritettiin 2015-16 eli sotkea termistöä. Tämänkertainen on huolestuttava, koska ihmiset on jo nähneet ensimmäisen erän..
2015 piti olla ainutlaatuinen tapahtuma muiden kuin Jussi Halla-ahon mielestä. Noh, mitään ei ole asian eteen saatu tehtyä.
Edit:
 
Viimeksi muokattu:
2015 piti olla ainutlaatuinen tapahtuma muiden kuin Jussi Halla-ahon mielestä. Noh, mitään ei ole asian eteen saatu tehtyä.

Riippuu näkökulmasta. 2015 oli politiikkojen mielestä ihan onnistunut keikka, vaikka jotain kitinää kuuluu Suomen syövereistä. Onneksi Arkadianmäen väki hiffasi, että matutuksen retoriikan takia natinaa kuului. Nyt muutetaan termistöä pakolaisuudesta siirtolaisuuteen ja aiemmin kansa oli huolissaan, että maahantuloa ei hoideta hallitusti. Noh, nyt siellä on kahden rajavartijan sijaan viisi joten nyt ongelma on korjattu. Tosin nämä uudet järjestelyt eivät tuo mitään uutta käytännössä vaan nyt rajalla on enemmän silmäpareja katsomassa kuinka hienosti matua pukkaa pirtin ovista ja ikkunoista sisään. Ja jos ihan aikuisten oikeasti tätä asiaa tihrustaa niin veikkaan, että hallitus voisi vaikka pistää omiin kärkihankkeisiin suomalaisen väestön korvaamisen halvemmalla matulla niin ei se muuttaisi asian laitaa mitenkään eli Esko menee edelleen kiltisti töihin, jotta tälle väestön korvaamiselle on rahoitus kunnossa verotulojen muodossa. Mielestäni voidaan pistää vaikka evoluution piikkii, että ehkä se matu onkin fiksumpi metsän eläin kuin suomalainen joka rahoittaa itsensä eliminoinnin.
 
Back
Top