Suora lähetys juuri nyt – puheenjohtajan tehtävän jättänyt Soini ja muut perussuomalaiset ministerit puolueväen tentissä
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005248994.html
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005248994.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tai sitten yksinkertaisesti palauttaa ja olla välittämättä Irakin ulinasta. Sen kuin jättää ne sinne lentokentälle, Irakin riesaksihan ne siellä jäävät.
Pöljäilyä on kaikenlaista.
Halla-Aholla on kiero huumorintaju, hän usein paljastaa kaksinaismoralismia ja ulkokultaista paskaa mutkan kautta, media voi osoittaa suvaitsevaisuutensa pilkkaamalla näitä kahta.
Miten tuo nyt liittyy lainaamasi viestiin? Ei puhuttu Halla-Ahosta, vaan noista kahdesta pöljästä, jotka ovat puolueen vpj-paikoilla.
He ovat siellä koska Halla-Aho heidät sinne laittoi.
Suora lähetys juuri nyt – puheenjohtajan tehtävän jättänyt Soini ja muut perussuomalaiset ministerit puolueväen tentissä
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005248994.html
Tämä ei siis tarkoita, etteikö kelvottomia poliitikkoja olisi muissakin puolueissa. Vähemmällä populismilla vain kampanjan väitteet ovat realistisemmat edes osin ajettaviksi.
Tätä onkin mielenkiintoista seurata. Team Halla-aho saa parin vuoden päästä vastatakseen koko joukon epäseksikkäitä kysymyksiä eläkkeistä, viittomakielen tulkkauspalveluista jne.
Hyvänä vaihtoehtona olisi ollut valita älykkäämpää porukkaa.
10. kesäkuuta 2017
Halla-aho triumfikulkueessa vallan ytimeen
”Kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi”, sanotaan Sanassa (Mark. 12:10). Tämän klassisen asetelman mukaisesti on käynyt Jussi Halla-aholle, jonka Perussuomalaiset valitsivat tänään puheenjohtajakseen.
Halla-aholla oli aikoinaan vaikeuksia saada ehdokkuutta Perussuomalaisista, mutta suurten enemmistöjen huomattua hänen ajatustensa järkevyyden monien oli koulutettava itsensä ajattelemaan uudestaan. Halla-aholle on sittemmin avautunut tie suurempiinkin vallan kamareihin.
Erityisen tervetullutta Halla-ahon maahanmuuttokriittinen ja älyllispainotteinen politiikanteko on vallan ytimessä, maan hallituksessa, jossa kokoomus ja kepu ovat vetäneet molempien puolueiden pääkannattajakunnan vastaista löperöliberaalia linjaa.
Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajanvaihdos on tervetullut myös puolueen omassa piirissä, ja se osui taktisesti hyvään aikaan. Puolue kaipaa kasvojen pesua ja kehittämistä eurooppalaiseksi kansallismieliseksi puolueeksi.
Voidaan nauraa pitkät naurut niiden muutamien puoliksi oppineiden kitinöille, jotka ovat yrittäneet demokratian ja kansalaisvapauksien vastaisesti kampanjoida Halla-ahon valintaa vastaan. Samaan tapaanhan media ja vasemmistopuolueet ovat jatkaneet sotaansa myös Donald Trumpia vastaan huomaamatta, että suun avaaminen ei kannata, kun giljotiinin terä on vilahtanut.
Minkään puolueen yleislinja, olemus ja julkisuuskuva eivät tietenkään kiteydy kenenkään henkilön persoonassa (aiheesta lisää tässä), vaan puolueessa on useita toimijoita, ja poliittinen kanssakäyminen on yhteistyötä.
Esimerkkinä median paniikkireaktiosta olkoon vaikka Uuden Suomen Markku Huuskon läimäytys ”Halla-aho heitettävä heti ulos vallan ytimestä” ja Ilta-Sanomien Timo Haapalan katkera vuodatus, jossa hän ”kansainvälisiin mainetekijöihin” viitaten käskee Juha Sipilää kaatamaan hallituksensa ”heti eikä myöhemmin”. Jos tämä ei ole vihapuhetta, niin mikä sitten?
Halla-aholta voin mielihyvin siteerata lauselman: ”En ole rasistinen, vaan kannatan huomattavasti nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Näen, että se on useille Länsi-Euroopan maille kohtalokas kysymys tulevaisuudessa.”
On siinä nyt suvaitsevaisilla aihetta puhua ”vallankaappauksesta”, ”maanjäristyksestä”, ”kauhutarinasta”, ”pikkusormen antamisesta Hitlerille”, ”panttivankeudesta, Perussuomalaisten ”surkeasta lopusta” ja omaksi lopuksi huokaista: ”kaikki meni”.
Hullunkurista on se mustamaalaus ja demonisointi, jolla EU-jäsenyydestä, eurosta ja maahanmuutosta johtuvia ongelmia on yritetty kääntää ongelmien toteajan, Jussi Halla-ahon, niskaan.
”Älkää ampuko viestintuojaa”, sanoo sananlasku. Vihervasemmistolaista propagandaa harjoittavan median kannattaisi lopettaa häiriköintinsä jo oman etunsa vuoksi, sillä yleisöt osoittavat ennen pitkää paikan myös sille. Nähtävissä on, että kunnianarvoisat kansalaiset heittävät moisen median siihen historian roskatynnyriin, johon kuuluvat niin kansankiihotuspykälät, poliittiset oikeudenkäynnit kuin DDR:läiset ajojahditkin.
Halla-ahon valinta pakottaa maahanmuuttoasioiden ja islamin kanssa hörhöilijät lopultakin kriittiseen maahanmuuttokeskusteluun ja toimenpiteisiin. Muiden hallituspuolueiden kannattaisi ottaa lusikka kauniisti käteen ja korjata hallituksen kurssia niin, että maahanmuutosta koituneet ongelmat saataisiin paremmin hallintaan. Euroopassa ollaan jo paljon meitä edellä, kuten nähdään brexitistä ja kansallismielisten puolueiden kasvusta.
Uskon Perussuomalaisen puolueen terävöityvän, kuten mainitsin jo aiemmassa kolumnissani. Li Anderssonin vaatimia uusia vaaleja ei tule, eivätkä kokoomus ja kepu vetäydy hallitusyhteistyöstä. Niillä on liikaa menetettävää, eikä vasemmistolla olisi tarjottavanaan muita kuin murheita.
Hallituksia ei ole Suomessa kaadettu henkilökysymyksiin edes pääministerien vaihtuessa. Kokoomuksen ja kepun ministerit ovat luultavasti salassa iloisia, kun saavat hallituskumppaniksi entistä sähäkämmän puolueen, jonka rooteliin voidaan jatkossa siirtää vaikeat monikulttuurisuuden ideologiasta johtuvat ongelmat ja toivoa parasta.
Halla-aholla puolestaan on hyvät mahdollisuudet vaatia hallituksen laatiman monikymmenkohtaisen maahanmuutto-ohjelman noudattamista. Sitoutuminen hallitusohjelman periaatteisiin on Halla-aholle helpompaa kuin Juha Sipilälle ja Petteri Orpolle, jotka ovat itse laiminlyöneet maahanmuuttoa koskevat hallitusohjelman sopimukset. Puheenjohtajana Halla-aho voi nyt vaatia niiden täytäntöön panemista pelkkänä ilmoitusasiana.
Erikoista olisi, jos hallitus olisi suostunut tähän kaikkeen Sampo Terhon vaatimuksista, mutta kieltäytyisi yhteistyöstä Jussi Halla-ahon kanssa. Molempien kannat asioihin ovat olleet samat. Tämä osoittaa, että Halla-ahoa vastaan suunnattu vyörytys on pelkkä henkilökohtainen ajojahti, juuri sellainen, jonka parhaat ja kyvykkäimmät ihmiset saavat osakseen myös yliopistoyhteisöissä, mikäli ovat muita viisaampia, sanavalmiimpia ja muutenkin parempia ihmisiä kuin nuo vihervasemmiston rääväsuut.
http://jukkahankamaki.blogspot.fi/
Minustakin tuntuu (asioihin oikeasti perehtyneenä), että jotain "hurmosta" oli. Siis vastaisku medialle ja muille puolueille. Osittain saattoi olla juuri sitä "koska me voidaan" siinä, että valittiin juuri nämä puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Itse olisin halunnut puheenjohtajistoon keskenään enemmän erilaisia tyyppejä, eli laaja-alaisempaa osaamista. Jokainen valittu henkilö on minusta kuitenkin parempi tähän aikaan ja tähän maahan mitä muilla puolueilla on johdossaan.
Minusta on valitettavaa, että puoluekokouksessa, perussuomalaisissa ja uusien puheenjohtajien puheissa JOUDUTAAN pitämään korostetusti esillä haittamaahanmuuton vastustamista, EU:n liittovaltiokehitystä ja monikulttuurisuutta (muslimisaation peitenimi).
Nimenomaan JOUDUTAAN. Meillä pitäisi olla paljon tärkeämpiä kysymyksiä ratkottavaksi. Kuten nyt ihan esimerkiksi valtiovelan takaisinmaksu. Tästä pitäisi puhua ja sen eteen tehdä töitä. MUTTA kun nuo haittamaahanmuutot, liittovaltiot ja muslimistamiset on nyt hirvittävän raskaana taakkana kansan mieliä masennuttamassa niin ne itsestään selviksi kuuluvat asiat on vaan PAKKO hoitaa kuntoon ennen kuin päästään oikeisiin asioihin kiinni.
Jos ei joku ymmärrä mitä tuossa äsken tarkoitin niin otetaan vertaus. Mies rakentaa perheelleen taloa. Runko ja vesikatto on tehty, lämpöeristeet on asennettu. Nyt olis kovasti kiirettä tehdä sisäpinnat ja tekniikka valmiiksi, et päästäisiin asumaan kun vaimo ja lapset sairastaa homeisessa ja liian pienessä vuokrakaksiossa. Päämäärä on selvä, mutta sitten tapahtuu niin, että jokin rikkinäinen sähkölaite sytyttää tulipalon teknisessä tilassa. No mitä paikalla oleva isä tekee? Naputtaako tulipalosta häiriintymättä kipsilevyjä seinään vai meneekö sammuttamaan tulipalon? Tuo tulipalo on tässä vertauksessa nyt sama kuin suomessa on haittamaahanmuutto, eu:n liittovaltiokehitys ja monikulttuurisuus.
Kaikki ne persulaiset puheenjohtajat, ministerit ja kansanedustajat joiden kanssa olen kasvotusten tämän vuoden aikana jutellut ovat samaa mieltä kanssani siitä, että on harmillista kun joudutaan puuttumaan tulipalon (haittamaahanmuutto, liittovaltiokehitys ja monikulttuurisuus) sammuttamiseen sen sijaan, että voitaisiin keskittyä talon rakentamiseen (bruttokansantuotteen kasvu, teollisuuden kilpailukyvyn parantaminen, työpaikkojen luominen, kansalaisten hyvinvoinnin parantaminen, syrjäytymisen estäminen jne.).
Me Perussuomalaiset emme ole, emmekä halua olla yhden asian puolue. Haluamme ajaa suomalaisuuden, suomalaisten ja suomen etua kaikilla mahdollisilla elämän aloilla. On kuitenkin tosiasia, että puolue joutuu nyt profiloitumaan hyvin vahvasti haittamaahanmuuton estämiseen ja siitä aiheutuneiden vaurioiden minimoimiseen, eu:n liittovaltiokehityksen vastustamiseen sekä monikulttuurisuuskuplan puhkaisemiseen.
Huhtasaari sanoi ennen äänestystä jotenkin näin "puolue ei ole hänelle itseisarvo, vaan suomen kansan etu on tärkein". Hän siis linjasi, että on lojaalimpi suomen kansan edulle kuin puolueelle. Hänet valittiin silti, koska Perussuomalaisuuteen kuuluu juuri se, että puolue on vain väline jonka avulla on mahdollista ajaa suomen kansan etua.
Halla-Ahoakaan ei tarvitse pelätä. Hän on hyvä mies. Erittäin älykäs ja osaa ilmaista asiat erittäin hyvin. Ei ehkä kykene samanlaiseen "hurmioittavaan" puheeseen kuin T.Soini, mutta älykkyydessä pärjää ja tulee käyttämään älyään suomalaisten hyväksi. Halla-Aho ei ole yksin. Hänellä on käytettävissään koko puolueen osaaminen ja tuki. Kenenkään ei tarvitse osata kaikkea yksin. Riittää kun ymmärtää kysyä niiltä ketkä hallitsee ko. asiat paremmin. Jussi on halukas hallitusyhteistyöhön kokoomuksen ja keskustan kanssa. Se tarkoittaa myös sitä, että käytetään hyväksi kaikkien hallituspuolueiden osaaminen. Ja myös oppositiopuolueiden osaaminen. Ja virkamiesten osaaminen ja koko kansan osaaminen. Koska Perussuomalaisille puoluetta ja omaa napaa tärkeämpi on kansa niin mehän ollaan kansan kannalta mitä parhain hallituspuolue.
Kompromisseja joudutaan tekemään. Se on varma. Niitä on tehty tähän astikin. Petsit ovat tehneet hallituksessa erittäin hyvää työtä. Ilman meitä moni asia olisi huonosti/huonommin. Valitettavasti kaikilla persulaisilla ei ollut realistiset odotukset hallitustyöskentelystä ja ovat pettyneet. Kuitenkin esim. eilen Jyväskylässä oli sellainen henki päällä, että mieluummin pysytään hallituksessa kuin oppositiossa. Pelkkä asioiden vastustaminen ei puolueelle riitä. Pitää myös vaikuttaa ja ottaa vastuuta.
Jos johonkin olen pettynyt persuissa, niin siihen, ettei puolueen säännöistä huolimatta kristilliset arvot ole juurikaan esillä. Tosin ne kyllä sisältyy "suomalaisuuteen" ja monikulttuurisuuden (peitenimi muslimisaatiolle) vastustamiseen.
Oma veikkaukseni on että puolueen yhtenäisyyttä paikkaillessaan JHA esittää Sampo Terhoa ulkoministeriksi. Ketä muuta sinne voisi esittää, siis sellaista kekä ei jo ole ministeri? Tällä tavalla voitaisiin hallitustietäkin jatkaa, Terho ja Halla-aho tulevat toimeen keskenään ja Sampokin tietää tämän päivän murskakäsittelyn jälkeen mistä päin tuuli puhaltaa, joten ei ole enää Soinin ohjailtavissa.
Soinin ohjailtavissa on tämän jälkeen enää oma koiransa, jota käyttää ulkona.
Hyvänä vaihtoehtona olisi ollut valita älykkäämpää porukkaa.
Ei vaan löytynyt siitä porukasta.
http://www.talouselama.fi/uutiset/s...a-vastausta-halla-ahon-erokehotukseen-6656598Vistbacka ja Soini voivat oman linjansa tappiosta huolimatta edelleen vaikuttaa puolueeseen, koska he johtavat puolueen omaisuutta hallitsevaa Perussuomalaisten tukisäätiötä, joka on mm. puolueen toimiston vuokraisäntä.
Aiotteko ottaa Halla-ahon mukaan säätiön hallitukseen?
”Emme”, Vistbacka vastasi.
Yllä oleva ess:n linkin uutisestaKyse ei ole siitä, että maahanmuuttokriittiset olisivat kaapanneet soinilaisten puolueen. Puoluekokouksessa saivat äänestää kaikki perussuomalaisten jäsenet. He vain eivät olleet sellaisia kuin Soini ja muu perinteinen persuvalta olisi halunnut.
Sitä saa mitä tilaa.