Presidentinvaalit 2024

Olisi se kieltämättä aika hassua, kun Aaltola järjestää tiedotustilaisuuden ja median edessä sitten vaan sanoisi, että eipä presidenttiehdokkuus kiinnosta, tsemppiä vaan muille ehdokkaille, kiva kun tulitte kuitenkin tämän kuuntelemaan.
Minua tämä Aaltolan ehdokkuus hämmentää. Tuntuu kuin tämä tapahtuisi jossain prkl unessa. Ei ole Suomessa tapana, että kasvottomat taustavoimat heittävät tällaista settiä.
 
Vahvasti Rehnin vankkureissa. Jos ei valita niin Halla-aho sitten.

Olisi katastrofi Suomelle mikäli Haavisto valittaisiin. Jakaisi kansan, toki Halla-ahon valinta jakaisi myös, mutta tolkun ihmiset ymmärtävät mikä hän on miehiään.

Saarikko kirjoittaa laajassa Facebook-päivityksessään, että Suomi tarvitsee nyt presidentin, joka haluaa yhdistää eikä jakaa.

– Olli Rehn on kertonut haluavansa puolustaa Suomen turvallisuutta, asemaa ja tasavaltalaisia arvoja. Hän on kertonut haluavansa olla kaikkien suomalaisten presidentti, ja toimivansa siksi avoimelta pohjalta, valitsijayhdistyksen kautta.
 
Kokoomuksessa saattaa tulla esivaali, niin kuin Zyskowicz on toivonut. Valtonenkin voi lähteä mukaan. Häkkäsellä saattaa olla enemmän nostetta kuin Stubbilla, joten asetelmat saattavat olla Mäntyharjun miehen kohdalla.
 
Kokoomus mokasi kun ei ottanut Aaltolaa ehdokkaakseen.
Aaltola ei halunnut yhdenkään puolueen listoille. Ei ole mihinkään puolueeseen koskaan kuulunut, eikä omien sanojen mukaan myöskään halua jatkossa. Että semmonen kokoomuksen moka
 
Jos pitäisi itse valkata seuraavaa ressaa niin kaikki muut paitsi Haavisto Ok. Äärikeskustalaisena tietysti Rehn parempi kuin tämä Aaltola, joka on tv:n välityksellä tullut tutuksi viime vuosina. Hjallis presidentiksi lienee sisäpiirin vitsi.
 
Aaltola pressana sopisi minullekin. Unessa ne pelastavat enkelit tulevat.

.
Joo, alkuun koko ajatus tuntui hoopolta...mutta ajatus Haavistosta perheineen ja porukoineen Suomen Presidenttinä on vain täysin absurdi. Vielä odotellaan Mart Laar hetkeä (1993 presidentinvaaleissa viron pääministerin kommentti ehdokas Väyrysestä) jostain. Jos se avaisi ihmisten silmiä, al-holin tapaus pitäisi jo riittää muutenkin.
 
Joo, alkuun koko ajatus tuntui hoopolta...mutta ajatus Haavistosta perheineen ja porukoineen Suomen Presidenttinä on vain täysin absurdi. Vielä odotellaan Mart Laar hetkeä (1993 presidentinvaaleissa viron pääministerin kommentti ehdokas Väyrysestä) jostain. Jos se avaisi ihmisten silmiä, al-holin tapaus pitäisi jo riittää muutenkin.
Joo, tuli mieleen että tämä 1993 voi olla aika kaukana monelle nykypäivän lukijalle. Tämä vitsailu oli vaan merkittävä juttu ja ilmeisesti vaikutti myös ihmisiin.- lainaus HS

"Iltalehden mukaan Laar oli vitsaillut sunnuntaina kokoomuksen 75-vuotisjuhlaristeilyllä, että Väyrysen presidenttiys olisi suuri onnettomuus Suomelle.
Laar kertoi vitsinsä vastatessaan kysymykseen, kuinka monta suomalaista Viro voisi ottaa vastaan, jos Väyrysestä tulisi presidentti ja 1,5 miljoonaa suomalaista jättäisi maansa.
"Suomelle voi vielä käydä sodissa huonosti, mutta ei kuitenkaan noin huonosti", Viron kokoomusta johtava Laar vastasi Iltalehden mukaan."
 
Tuohan on SLEYn mainos; tuskin Aaltolalla on sen kanssa muuta tekemistä kuin että esiintyy puhujana siellä. Toki mainos on korni.

Itse en varsinaisesti näe ongelmana että presidenttiehdokas esiintyy uskonnollisen yhteisön tilaisuudessa; varsinkin jos se yhdistyy maan valtauskontoon (nk. valtionkirkkoon).

 
Back
Top