Presidentinvaalit 2024

Itse en pitänyt Marinia liian nuorena joten minulla ei ole ongelmia

En itsekään pidä liian nuorena, mutta liian tyhmänä pidän. Ei vain yksinkertaisesti riitä, enkä halua yhtään olla ilkeä. Hoiti ihan urheasti tehtävänsä, mutta kaikki olemuksessa huusi näyteltyä varmuutta.

Kun sitten aloitettiin keskustelu, ei pystynyt esittämään muuta kuin peruspoliitikon väittelytaitoa ja vähän Soinimaistyylisiä sutkauksia. Jotka tuli siltä vähän vahingossa, mutta mistä sitten aina meidän vasemmistolle uskollinen media loi omat sankaritarinat.
 
Aaltola kansainväisen politiikan tiiviinä seuraajana on nähnyt monien maiden vaalikamppanjointia.
Näyttää siltä hänellä olisi selvä vainu siitä minkälainen kampanja pitää tehdä ja osaa varmasti käyttää mediaa hyväkseen aivan toisella tavalla kuin esimerkiksi Olli Rehn.
Hän on tuonut näitä ulkoisia avujaan esiiin ja tyylikästä vaimoaan.
Aika sitten näyttää kuinka pitkälle näillä eväillä pärjätään. Varmaan pärjää kohtuullisesti ja voi olla että hän yrittää neljän vuoden päästä uudestaan.

Mielenkiintoinen sivujuonne on Risto E.J. Penttilän ilmoittautuminen Kokoomuksen ”mustaksi hevoseksi”.
Tällä olisi uskottavuutta jos Penttilää olisivat muut ehdottanut, mutta tuollainen itsensä tyrkyttäminen ei kuullosta siltä että kannatusta olisi.

Mitä sitten tulee Pekka Haaviston puolisoon, niin media on kokonaan unohtanut Haaviston nuoren roudari-rakastajan, taisi olla parikymppinen(?), jonka kanssa Pekka on käynyt purjehtimassa.
Jos olisi heteromies niin tieodossa rakastajatar olisi tuotu aikaa sitten esiin.
Haaviston piikkipaikka ei ole ollenkaan varma. Haavisto tuntuu jäykältä ja vanhalta.
Aaltola taas tuntuu nuorekkaalta ja virkistävältä verrattuna Haavistoon.

Mika Aaltolasta ei ole paljoa tuotu esille sitä että hänelle tehtiin vaikea aivoleikkaus 37-vuotiaana. On varmaan ollut ikimuistettava kokemus olla hengenvaarallisessa aivoleikkauksessa. Kai ne aivot nyt sitten ovat kunnossa?

Kyllä Halla-aho on selkeä alfauros. Todisteena siitä hänellä on kahden naisen kanssa viisi lasta. Ei ole muilla ehokkailla laittaa paremmaksi. Seuraavan on Harry Harkimo, jolla on kolme lasta kahden eri naisen kanssa.
Paavo Väyrysellä on kolme lasta, mutta ne ovat ainoastaan yhden naisen kanssa.
Antti Häkkäselle kaksi lasta yhden naisen, mutta kyllä hän vielä ehtii vaikka listan kärkeen.
Jussi on kunkku!👍
Tunnen Jussin ja hän ei ole alfa. Kättely on lahnan löysä. Alfa ottaa tilanteen haltuun heti kättelystä. Tiukka ja napakka.
 
Pahasti alkaa vaikuttamaan että oma äänestyskäyttäytyminen menee negaatioiden kautta, äänestän itseäni vähiten ärsyttävää henkilöä...
Ehkä se ei vaan riitä, mutta sitä kautta itsekkin ajattelin antaa ääneni.
Kumpa olisi vaaleja ennen joku sellainen "ohjelma" jota noudattaen ennakkosuosikki ei pääsisi edes toiselle kierrokselle.

Vaikeaa... en haluaisi toisaalta nähdä Liin pään keikkumista edestakaisin edes vaaliväittelyssä vaikka se ehdokkuus veisikin Pekan ääniä alkupelissä.
 
Tunnen Jussin ja hän ei ole alfa. Kättely on lahnan löysä. Alfa ottaa tilanteen haltuun heti kättelystä. Tiukka ja napakka.

Ai sinä tunnet Jussin kun olet kätellyt ...

Alfa on ylipäätänsä vähän pöhlö ajatus ja nimitys. Tuosta tulee jotenkin mieleen jotkut lukion aikaiset jääkiekkoilijat. Eihän tuollainen, "alfa" ole millään tavalla hyvä poliittinen johtaja, eikä hyvä edes taisteluparina tositilanteessa. Oikeastaan ihan päinvastoin.
 
Uudemmaan vaalipiiristä tulee 37 kansanedustajaa joista nyt on 10 kokoomuslaista. Eduskuntaryhmän 48 edustajasta 10 on Udeltamaalta eli 21 prosenttia.
Olisi ollut mielenkiintoista ja tärkeää tietää Uudemmaan piirin ajatuksia, mutta siitä nämä kaksi toimittajaa eivät halunneet sanallakaan kertoa.
He eivät edes kertoneet Uudemmaan piirin painoarvosta mitään. Ylivoimasisesti tärkein piiri jätettiin pimentoon.
Tämä vaalipiiri on asettanut Häkkäsen ehdokkaakseen.
On se aika vaikea ohittaa näin suuren piirin ääntä.

 
Stubb ehdokkaaksi vaikka iso osa kokoomuslaisista olisi halunnut Häkkäsen.
Häkkäsellä olisi ollut hyvät mahdollisuudet toiselle kierrokselle.

En mielelläni stubbia äänestäisi jos sellainen valintatilaisuus tulisi. Kaksi huonoa vaihtoehtoa jos Stubb ja Haavisto vastakkain
 
Viimeksi muokattu:
Pahasti alkaa vaikuttamaan että oma äänestyskäyttäytyminen menee negaatioiden kautta, äänestän itseäni vähiten ärsyttävää henkilöä...
Tämähän on ihan normaali tapa valita ehdokas. Tuttu kaikista mahdollisista vaaleista. Pressanvaalissa tietysti se erityispiirre ettei tarvitse miettiä puoluetta ennen henkilöä. Ja joka vaaleissa pitää muistaa mitä pumppua ollaan valitsemassa. Ettei harhaudu miettimään vaikkapa pensan hintaa aluevaaleissa :rolleyes:
 
Jos Orpo pelkää oman pallinsa puolesta, eikä sen takia halua Häkkästä?

Kokoomuksen olisi pitänyt jo aikaa sitten kipata Orpo. Häkkänen ei haasta, koska Orpo pyysi Stubbia.

Ei Orpo ole onnistunut oikein missään. Kokoomus voitti vaalit (hyvin niukasti) oppositionousun avulla. Häkkäsen vetämänä olisi saanut vaikka 25%:a äänistä.

Kokoomuksen niin sanottu liberaalisiipi, Grahn-Laasoset ja Saara-Sofia Sirenit roikkuvat Stubbissa kiinni, mutta itse en sitä sälehammasta pysty äänestämään.

Nyt bingoilen sitten muiden ehdokkaiden kanssa. Häkkästä olisin voinut äänestää.
 
Vaikeat vaalit kun ei järkevää ehdokasta oikein ole. Pitää valita joku joka ei ihan koko ajan ärsytä kun suunsa avaa.
 
En kyllä ihan ymmärrä ajatuksenkulkua Kokoomuksessa... Stubb on ollut sivussa jo jonkin aikaa eikä oikein koskaan nauttinut hirveän laajaa arvostusta yli puoluerajojen. Siihen päälle intohimoinen EU-federalismi ja tikkatauluna oleminen huumoriohjelmassa niin valinta esim. Häkkäsin sijaan on ainakin minun mielestäni lähinnä omituinen. Nähdäkseni Häkkäsellä olisi ollut paljon paremmat menestymisen mahdollisuudet.
 
Back
Top