Putin-verkko Euroopassa

Venäjän pitäisi aktiivisemmin tavoitella korkeampaa sivilisaatiota koska se on se joka ratkaisee.

Venäjällä tarvitaan vallankumous, että totuus ja rehellisyys ja moraali pääsisi johtoperiaatteiksi. Valehtelijoille käy vielä kehnosti, he lentävät vallasta ja päätyvät sinne minne kuuluvatkin marginaaliin pitämään älyttömän hourupäisiä juttujaan. Venäjällä on leninismin valtaannousun myötä tullut uskomaton propagandistisen valehtelun perinne, joka aina välillä yrittää perustaa Venäjää valheelle ja yleiselle idiotismille.

Jos Venäjän informaatiosota on tätä räikeää valhetta mitä on nähty niin saa vain ihmetellä mitä he sillä klovnerialla yrittävät saavuttaa. Pitääkö meidän kaikkien heittää aivot narikkaan ja ryhtyä älyttömiksi pelleiksi. Että pitääkö meidän perustaa maa tyhmyydelle, valheelle, petokselle ja kaikinpuoliselle todellisuuden vääristämiselle. Tätähän se Venäjän informaatiosota yrittää ilmiselvästi ajaa. Että onko heidän tavoitteensa yleinen idiotismi.
Kyllä se on - hän halua kokeilla mihin äärimmäisyyteen viety valehtelu vie, taustaalla hän vilauttelee ydinasetta.
Putin itse siteerasi "Mitä suurempi valhe sen paremmin siihen uskotaan" Hän myös kutsui Göbbelsin "lahjakkaaksi ihmiseksi".
 
Etsikää käsiinne VIESTIMIES 4/2014 ja s.13
Uusi vanha informaatiosota
Teksti: Saara Jantunen
Kuvat: Viestimies

LINKKI

Ote pääkirjoitusesta:

Informaatiosodankäynti normaalioloihin liittyvänä tekijänä on nostanut päätään. Ei tarvitse kuin hetken aikaa käydä sopivilla verkkokeskustelusivuilla tai sosiaalisen median foorumeilla, niin havaitsee mistä on kysymys. Osa keskustelun sisällöstä on selkeästi tunnistettavissa itäistä naapuriamme suosivaksi informaatiovaikuttamiseksi. Eri asia toki sitten on, mikä on näiden ”trollien” yhteys mihinkään virallisen tahoon.

Informaatiovaikuttaminen ei sinällään poikkea jokapäiväisestä markkinoinnista, jonka kohteita jokainen meistä tavalla tai toisella on. Kyse on siitä, kenellä on kiinnostavin tarina, ja kuka osaa jakaa sen houkuttelevimmalla tavalla sopivia viestinnän kanavia hyödyntäen. Väitän, että tämä ilmiö on tullut jäädäkseen, ja nyky-yhteiskuntien on muuttuneeseen tilanteeseen vain sopeuduttava. Viattomuuden aika on niin sanotusti ohi, ja jokaisen tietoverkoissa toimijan tulee kyetä lähdekritiikkiin ja sovittamaan verkoissa tapahtuva informaatiovaikuttaminen oikeaan lokeroonsa.


VIESTIMIES
 
Viimeksi muokattu:
Mossadin trollina on vaikea kommentoida.. ;)
 
Lännen Media: Suomessa toimii noin 20 Venäjän asiaa ajavaa "nettitrollia"

Sunnuntai 21.12.2014 klo 06.51

(COLOURBOX)" style="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: underline;">
(COLOURBOX)
Tieto perustuu Lännen Median viranomaislähteeltä saamaan arvioon.

Lähde arvioi, että toimijoiden tavoitteena on hämärtää toden ja valheen rajaa Suomen julkisessa keskustelussa.

Puolustusministeri Carl Haglundin (r) mukaan on aivan selvää, että Venäjä käy Ukrainan kriisissä hybridisotaa, johon kuuluu myös informaatiosodankäynti.


Haglund kuitenkin sanoo, että on mahdoton tietää, kuinka suuri osa vaikuttajista on fyysisesti Suomessa.

Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith sanoo, että selkeästi Venäjä-mielisiä kirjoituksia ilmestyy sanomalehtiin ja verkkopalstoille niin systemaattisesti, että mukana täytyy olla järjestelmällistä toimintaa.



http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122118945764_uu.shtml
 
Verkkomeedio pistää taas parastaan, pakko pasteta:

"Toverit!

Olette saattaneet kuulla kuinka Vasemmiston eduskuntavaaliehdokas, toimittaja, Vantaan kaupunginvaltuutettu Antero Eerola joutui Kiovan fasistien pahoinpitelemäksi Itä-Ukrainassa! Vantaan Sanomat kertoi uutisesta joitakin päiviä sitten, "tikit alahuulessa ja vaatteet verillä", nyyhkytti Eerola. Uskomme tarinan olevan sataprosenttista, faktista faktaa! http://www.vantaansanomat.fi/…/270399-vantaalainen-valtuute…

Tapaus on herättänyt Äiti Venäjän mediassa varsin paljon huomiota, googleen "Антеро Эерола". Tässä tapausta kommentoi eräskin dosentti: http://www.ntv.ru/novosti/1356256/

Toveri Eerolan nimi ei välttämättä ole kaikille tuttu, mutta me kerromme mielellämme lisää näin vaalien alla, oikeamielisiä ehdokkaita ei ole koskaan liikaa!

Toveri Eerola on toiminut Jaakko Laakson sekä Paavo Arhinmäen eduskunta-avustajana. Toveri Arhinmäen pitäisi olla monelle tuttu, vähintäänkin olympialaisista. "No, sammuin tai väsähdin", totesi huonosti levännyt Arhinmäki helmikuussa 2014. Toveri Laakso tunnusti vuonna 2003 toimineensa KGB:n konsulttina, viime vuonna julkistettujen asiakirjojen mukaan hän oli ollut KGB:n palveluksessa vuodesta 1973. http://www.verkkouutiset.fi/ko…/mitrohin%20suomalaisia-23705

Toveri Eerolalla on näiltä osin mitä mainioin edellytys hoitaa mahdollista kansanedustajan tehtävää erittäin oikeamielisesti! Eikä siinä vielä kaikki! Vuonna 2010 toveri Eerolan määräaikaista työsuhdetta ei jatkettu, hän toimi tuolloin YLE:n avustajana Moskovassa. YLE:n mukaan kyse oli tietoturvariskistä, sillä toveri oli järjestänyt kotonaan illanistujaisia mainioille FSB:n ystävilleen, jolloin häneltä varastettiin tietokone sekä avaimia. Ei yhdesti, vaan kahdesti. Toveri Eerola itse epäilee Kokoomuksen vaikuttaneen hänen potkuihinsa, koska hän vääristeli kokoomusministerin sanoja Venäjällä. Aiheesta on hyvä keskustelu täällä, mukaan vedetään myös muita tuttuja tovereita: http://www.tiede.fi/…/ylen_hylatty_toimittaja_hyodyllinen_i…

Tänään toveri Eerola kommentoi pahoinpitelystään herännyttä kohua seuraavasti: "Vaikuttaa vahvasti siltä, että tapausta halutaan nyt käyttää hyväksi Venäjällä – sen osoittamiseen kotimaiselle yleisölle, miten kurjasti asiat Ukrainassa ovat. On hurjaa joutua yhtäkkiä pieneksi nappulaksi johonkin selvästi isompaan isoon peliin. Jäljet johtavat selvästi myös suoraan Suomessa vaikuttaville sylttytehtaille ja erääseen tunnettuun dosenttiin." http://blogit.iltalehti.fi/…/suomea-hivutetaan-muiden-konf…/

Näistä hänen mainitsemistaan jäljistä toteamme seuraavaa:

Toveri Eerolalla on Facebookin kaverilistalla muun muassa nämä tutut henkilöt:

- Johan Bäckman (SAFKA)
- Janne Nummela (SAFKA)
- Tommi Lievemaa (SAFKA)
- Jon Hellevig (SAFKA)
- Peter Iiskola (viisumivapaa putinisti)
- Mikko Elo (seniili putinisti)
- Sami Hyrskylahti (peace in space (8 -putinisti)
- Aleksei Kettunen (Suomen Sotilaan putinisti)
- Markus Mälkönen (bussiharrastajien suursodan putinisti)
- I.L.Kikurinen (Lapin katkera putinisti)
- Sepe Vaara (bändimanageri-putinisti)

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Olemme hieman hämmästyneitä että toveri Eerola esittää hämmästynyttä!

Mielestämme toveri Eerola on mainio kansanedustajaehdokas, on taatusti oikeamielinen! Onnittelemme myös Vantaata, kuinka olettekaan saaneet haalittua näin oikeamielisen kaupunginvaltuutetun palkkalistoillenne! Onnittelemme Vasemmistoa, olette napanneet hienon ehdokkaan! Pidämme varsinkin uusimman julkaisunne sivulla 18 olevasta toveri Eerolan oikeamielisestä kolumnista, jossa paheksutaan Natoa sekä Suomen median toimintaa ja pyydetään venäläisiä tovereita mukaan vaaleihin! Mainiota ääntenkalastelua ja hienovaraista propagandaa, joka menee suomalaiselta kielitaidottomalta helposti ohi! http://issuu.com/vasemmistoliitto/docs/uusimaa-web/18…

Kiitämme myös kaikkia medioita jotka rahoittavat toveri Eerolan toimintaa, näkyvimpänä Iltalehti!

Oikeamielistä illanjatkoa ja olkaa tarkkana siellä äänestyskopissa, agentteja on kaikkialla!"

Mr. @Verkkomeedio, tiedän että luet tätä! Diggaan Verkkomeediota! Sitä digataan paljon enemmän kuin luullaan. Jengi ei ilkeä peukuttaa koska somessa on pienoinen "keeping appearances" -pakko!
 
Ruotsidemokraatiti ovat Euuroparlamentissa äänestäneet UKIP:in mallin


Ruotsalainen lehtimies Patrik Oksanen (ei puhu suomea) on koonnut ansiokkaan yhteenvedon "eurokrittisten" puolueiden äänestyskäyttäytymisestä Europarlamentissa


skc3a4rmavbild-2015-01-10-kl-18-30-08.png


skc3a4rmavbild-2015-01-10-kl-18-30-22.png



https://eublogg.wordpress.com/2015/01/10/russia-index-11-new-eu-sceptic-parties-added/

Ruotsidemokraattien mepit ovat menneet täysin putinjunaan. Persuilla aivan eri linja.

Ruotsidemokraateissa on myös putinistinen siipi. Tästä pääsee alkuun:

https://eublogg.wordpress.com/2015/03/05/stormvarning-i-sverigedemokraterna/

Tukholmassa ottivat putinistit vallan ruotsidemokraateissa nuorputinisti päsmärinä
http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/ledare-stormvarning-i-sverigedemokraterna
 
On. Fasismi yltää Lissabonista Moskovaan ja jokainen ääni näille meni suoraan Putinin laariin.

Tuossa haastattelussa Le Pen kertoo, että he pelastavat kristityn sivilisaation yhdessä Putinin kanssa. "Meillä on niin paljon yhteistä". Le Pen haaveilee Pariisi-Berliini-Moskova-akselista.

http://www.faz.net/aktuell/politik/...christliche-zivilisation-retten-12953533.html
12IXx+

Kymment tuhannet moskovalaisista tulivat osoittamaan tukeensa Putinin ulko- ja sisäpolitiikallle
 
On se aika karua kuinka erilaiset neoliikkeet ovat löytäneet Putinista eräänlaisen johtotähden. Neo-kapitalistit, neo-teenlipittäjät, neo-väkivaltaryhmät, neoneoneo. Osa fanittaa lujaa mm. Putinin "perhearvojen uutta aikaa", johon luonnollisesti kuuluu esim. homojen vainoaminen tai vaikkapa eriväristen syrjiminen. Ymmärtäisi, kun tämä pysähtyisi Venäjän rajojen sisälle, mutta ei. Marie Le Pen tekee irvokkaalla tavalla sisäpolitiikkaa Ranskassa, eikä hän ole suinkaan ainoa eurooppalainen toimija.
 
On se aika karua kuinka erilaiset neoliikkeet ovat löytäneet Putinista eräänlaisen johtotähden. Neo-kapitalistit, neo-teenlipittäjät, neo-väkivaltaryhmät, neoneoneo. Osa fanittaa lujaa mm. Putinin "perhearvojen uutta aikaa", johon luonnollisesti kuuluu esim. homojen vainoaminen tai vaikkapa eriväristen syrjiminen. Ymmärtäisi, kun tämä pysähtyisi Venäjän rajojen sisälle, mutta ei. Marie Le Pen tekee irvokkaalla tavalla sisäpolitiikkaa Ranskassa, eikä hän ole suinkaan ainoa eurooppalainen toimija.

Kyllä vain. Yhtä lailla huvittaa ja hirvittää jopa USAssa nämä "Pat Buchananit" jotka oikeasti, selvinpäin, pitävät Putinia jonain "kristillisten perhearvojen" ajajana ja "luontaisena liittolaisena". Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin kilpailijoiden murhauttaminen? Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin rikollisjengien kanssa kaveeraaminen - julkisesti? Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin isien ja poikien tapattaminen salaisissa, likaisissa sodissa ja hautaaminen ilman asianmukaisia sotilaallisia kunnianosoituksia? Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin se, että avoimesti glorifioidaan yhtä historian suurimmista diktaattori-murhaajista, joka oli kaikkien uskontojen vastustaja omaa henkilökulttia lukuunottamatta? Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin se, että Venäjällä on ollut pitkään tosi heikot syntyvyyslukemat etenkin ortodoksisten etnisten venäläisten keskuudessa (tosin 2014 on noussut rajusti - onko oikeasti totta vai propagandareaktio?) Kuuluuko kristillisiin perhearvoihin se, että Venäjä on kaiken kaikkiaan kehno maa olla äiti? (http://www.savethechildren.org/atf/...bd0-df91d2eba74a}/SOWM_2014_MOTHERS_INDEX.PDF) ainoastaan Afrikan, Lähi-Idän ja Kaukoidän machokulttuurien mukanaolo pelastaa Venäjän todella surkeilta sijoituksilta.

Aina kun kuulen "Venäjän perhearvoista" jonkun tosissaan puhuvan, niin näen punaista...
 
Back
Top