Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Ihan tiedoksi että puolet Suomesta kutsuu noita isis akkoja Lotiksi.
Ei kannata vetää hernettä nenään.
 

Taustapahvi

Kersantti
Lisäisin vielä tuohon tullin harjoitusasiaan, ettei ole ollut mitään estettä päättää, että Al-Holilaiset otetaan vastaan samana päivänä, kuin vuosi etukäteen sovittu suuri viranomaisharjoitus pidetään. Harjoitus ja palautusoperaatio sopivat yhteen mm. synergia-, kustannus- ja hämäyssyistä, sekä logistisista syistä.

Tämähän olisi muuten vain salaliitoteoriaa, mutta kun nyt jo tiedetään, että on todellakin ollut suunnitelma-asiakirjoja, jotka mm. persut ja YLE ovat nähneet. Ja tällä viikolla on ollut suunnitelman yksi mainittu aikaikkuna. Tätä tietoa vasten on järjetöntä ja kohtuutonta väittää Halla-ahoa syntipukiksi suureen disinformaatiokampanjaan.

Totta kai on ollut harjoitus, mutta se ei poista mielenkiintoista ja ilmeisen tarkoituksellista yhteensattumaa, että vahvistetusti tällä tai ensi viikolla on ollut tarkoitus tuoda lentoasemalle Al-Holin leiriläisiä. Ja nämä tuovat mukanaan mm. terveysuhkaa ja turvallisuusuhkaa, joita vastaan harjoiteltiin. Kuinka älyllisesti epärehellinen siis nyt pitää olla, että yhtyy Halla-ahon maalittamiseen tuossa asiassa?
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja

Mili

Kapteeni
Kansan syvät rivit kertovat kantansa. ”Naisiakin tulisi auttaa”
En koe olevani samaa kansaa tuollaisten kanssa.
Tasa-arvon kannattajana en voi hyväksyä noin epätasa-arvoista mielialaa. Miehet ja naiset samalle viivalle.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Ei herneitä nenässä mutta tiedoksi - ei kannata kuulua siihen typerämpään puoliskoon.
Onhan tuo härski mutta pelkästään suunnattu kusipäiseen valtionjohtomme joka käyttää enemmän resursseja näihin kuin meidän lottiimme. Niihin viimeisiin jotka kaipaavat hoivaa vanhainkodeissa.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
1. ...mistä lähtien jonkin asian julkinen epäily/kyseenalaistaminen on ollut "disinformaation levittämistä"?

2- Olenko tosiaan ainut, jolle tullin oma tiedotuskampanja vain luo vahvemman kuvan siitä, että Al-Holilaisten vastaanottamiseen siellä varauduttiin/harjoiteltiin? Tulee tosiaan vain jotenkin myötähäpeä ihan kaikesta tästä viranomaistiedotuksesta, toimittajien jutuista ja uutiskeskusteluista jotka yrittävät jotenkin maalittaa keskustelun ja kritiikin Halla-ahon toimintaan nyt.
1. Tärähtäneistö on aina pelannut valta-, vastuu- ja tiedonjakaminen -keskeisissä jutuissa sekä asymmetrisesti että maalitolppia siirrellen.

Epäuskottavien yhteensattumien epäileminen on tutkivaa journalismia, rohkeaa paneutumista jne. jos se edistää tärähtäneistön kulttuurimarxilaista agendaa. Jos se vaarantaa samaa agendaa, niin se on hybriditoimintaa, disinformaation levittämistä jne.

2. Eiköhän melkein kaikille synny ihan sama kuva - Kepun Kränää ja paria ääriaineksiin kuuluvaa toimittajaa lukuunottamatta.

Kuvitellaan tilanne, jossa oikeat natsit olisivat perustaneet valtion lahdanneet mitä julmimmilla tavoilla juutalaisia. Suomesta olisi matkannut meikäläisiä natseja joiden lapset olisi koulutettu ja kenties pistetty tappamaankin juutalaisia. Äidit vannoisivat edelleen natsi-ideologiaa ja olisi vahvat viitteet, että he myös toimisivat tuolla tavoin vanhassa kotimaassaankin.

Uskon toki, että vihreät ministerit tekisivät aivan kaikkensa saadakseen kaikki tänne takaisin, uskon kyllä... mikä hitto vilahti ikkunan takana... punainen pipo ja parta näkyivät... ihan tosi!
Siinäkin mielessä erittäin osuva analogia, että ISIS ja sen taustaideologiat omaavat vastaavan juutalaisten kansanmurhaan, jopa täydelliseen hävittämiseen tähtäävän agendan kuin natsitkin.

Tässä(kään) suhteessa huulipunahallituksen ministerit ja muut ISIS-islamismin tänne raahaajat eivät nouse moraalisesti juurikaan uusnatsien kannattajien yläpuolelle.

Onneksi ulkoministeriössä sentään on pahuutta miehekkäästi vastustavia ihmisiä töissä.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Ei siinä kysytä sossun kiinnostuksia jos luukusta tupsahtaa lastensuojeluilmoitus. Asia on tutkittava ja päätös leivottava protokollan mukaan. Ulkoministeriö antaa tarvittavan virka-avun.

Sitä emme tietysti tiedä onko ilmoitusta tehty vai ei.
Al-Holin leirin suomalaislapsista on tehty lastensuojeluilmoitukset

 

miikkaj

Eversti
Al-Holin leirin suomalaislapsista on tehty lastensuojeluilmoitukset

Marin itse käynyt raapustamassa.
 

eddie

Kapteeni
Ehkä Suomi tarvitsee suoneniskun. Eli kuolleita päiväkoti lapsia. Ehkä sen jälkeen järki palaa. Toivottavasti oma lapseni ei ole siinä joukossa.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Kansan syvät rivit kertovat kantansa. ”Naisiakin tulisi auttaa”
En koe olevani samaa kansaa tuollaisten kanssa.
Katugallup tavallisesti = Toimittaja ja kuvaaja haastattelevat 12 ihmistä. Kuudesta julkaistaan voimakkaasti editoitu versio. Toimittajan kannattamaa näkemystä kannattavat ovat kauniita, onnistuneita, arvostusta ja luottamusta herättäviä - ja yllättävän usein toimittajalle etukäteen tuttuja ihmisiä. Erimieliset ovat epäsiistejä. Näiden kommentit editoidaan todellista tyhmemmiksi.

Eli yhdistetään roolittamalla politikointi, valikoivalla otoksella harhaan johtaminen ja puolitotuuksilla valehtelu.

Joku täällä oli tajunnut googlettaa näitä "sattumalla" katugallupeihin osuneita ja huomannut että yllättävän paljon siellä oli politiikan ja järjestötoiminnan ihmisiä selittämässä "sattumalta" oman lobbausalansa asioita.

Lisäksi voidaan sivuuttaa journalistinen moraali ja ammatillisuus myös kehystämällä asiaa sopivasti. Esim. juuri tässä on "sattumalta" osunut kahteen ensimmäiseen kuvaan taustalle julisteet, joissa on esillä joulu, suuri sydän, kiitollisuus...
 

Lapinukko

Majuri
Tämä Kärnän maalittama henkilö poisti koko twitter-tilinsä...
Somekiusaaja ja täyskyrpä koko Kärnä. Aina jotain ihmisiä loukkaamassa, eikä pelkästään persuja.

Tämähän olisi muuten vain salaliitoteoriaa, mutta kun nyt jo tiedetään, että on todellakin ollut suunnitelma-asiakirjoja, jotka mm. persut ja YLE ovat nähneet. Ja tällä viikolla on ollut suunnitelman yksi mainittu aikaikkuna. Tätä tietoa vasten on järjetöntä ja kohtuutonta väittää Halla-ahoa syntipukiksi suureen disinformaatiokampanjaan.
Disinformaatiokampanja on väärän tiedon levittämistä. Kyllä ne ovat hallituksen ministereitä jotka aloittivat valehtelun ja vääristelyn eikä Halla-aho

Mutta kyllä minä ihmettelen miten jotkut ovat niin rakastuneita terroristeihin että haluavat tuoda ne maahan vaikka mm. Supo on todennut että kyseiset henikilöt jatkavat terroristista toimintaansa Suomessa. Mikä siinä faktassa on niin vaikeaa ymmärtää?

Onko nyt siis tehtävä siten että kun on poliitikkoja ja valitettavasti myös politikoivia viranomaisia jotka haluavat vaarantaa Suomen turvallisuutta niin laitetaan nimet muistiin.

Jos kaikki kaulankatkojat ja kaulankatkojien kätyrit kotiutuvat rauhallisiksi kotiäideiksi ja mitään ikävää ei tapahdu kyseiseen terrorismin muotoon liittyen seuraavaan 10 vuoteen niin onnitellaan niitä listan henkilöitä.

Jos tapahtuu ikäviä niin mitä seuraakaan tästä operaatiosta nimeltä Korpi; seuraako siitä korpilaki vaiko korpisuo. Pitäisikö miettiä? Järki, missä se järki on? Ei nyt pidä käyttää mitään muuta kuin järkeä.

Ikävästi vaikuttaa siltä että meillä on järjettömin hallitus vuosikymmeniin.
 
Viimeksi muokattu:
Top