Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Raakku

Kapteeni
Nyt on nuorella johtajalla tulikasteen paikka. Kulmuni varmaan ymmärtää nyt joko asettuvansa kovan luokan Suomi-poliitikkojen luokkaan tai häviävän luuserina takaviistoon.
Kulmunin kohdalla johtajuus joko jatkuu tai päättyy tähän. Se mitä kaikki Suomen naiset nyt odottavat: Girl Power - ja Rinteelle näytät närhen munat.

Ton jälkeen kukaan ei enää vittuile ja Keskustalla on aito Johtaja.
.

Kyllä keskustan ja Kulmunin itsensä kohtalo on aika pitkälti nyt sen varassa, mitä tässä tilanteessa tehdään. Olisi mukava nähdä AY-änkyrä Rinteen naama sillä hetkellä, kun ilmoitetaan ettei tukea löydy. (Pidän kyllä ammattiliittoja osin tarpeellisinakin, ei ihan orjaksi sentään tarvi ryhtyä.)
 
Viimeksi muokattu:

ajs178

Ylipäällikkö
Mitä Rinteellä on henk. koht. voitettavaa, jos hän eroaa? Toisin sanoen: miksi hän eroaisi? Hänelle itselleen varmaan yhden tekevää, tulevatko uudet vaalit. Ehkä parempikin, että tulee, niin voi saada uuden mandaatin äänestäjiltä. Jos hän eroaa ja Marin jatkaa pääministerinä, niin Rinteen ura on siinä. uskon että tällä hetkellä Rinne ajattelee asiaa vain ja yksinomaan henkilökohtaisen etunsa kautta.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Leena Meri
@leena_meri

·
33min

Haavisto vetoaa että oikeuskansleri olisi ohjannut miten pitää toimia. Ei ole. Päätöksessä 10.10.2019 OKA toteaa lopuksi:”Oikeuskansleri Pöysti muistuttaa, että hänen toimivaltaansa tai tehtäviinsä ei kuulu määrätä viranomaisia ryhtymään mihinkään tiettyihin toimenpiteisiin.”

Rinteen, Ohisalon ja Haaviston tapaisten kanssa kaikki pitää olla paperilla ja paperit useammassa kuin yhdessä paikassa. Ja silti mennyt muuttuu joka käänteessä ja joka asiaan tulee tää "mulla on oikeus..."

Sääliksi käy noiden alaisina tai läheisinä olevia ihmisiä.

Laskekaas muuten huviksenne että kuinka paljon bussin alle heitettäviä nää yrittää saada yhteensä aikaan?
 

inscout

Ylipäällikkö
Jos asia on näin, niin miksi yritetään salassa toteuttaa, myös minkä takia kielletään kysyttäessä että tällaista oltaisiin tekemässä?
Koska ISIS-lapset ja äidit suomessa = 0,5-1% lisää persukannatusta ja pari valitusta tuomioistuimille. Parempi tuoda salaa.

Haavisto tosiaan sai asian näyttämään siltä että oikeuskansleri määrää hallitusta. Mites se vallan kolmijako nyt menikään...?
 

ajs178

Ylipäällikkö
Mitä tapahtuu, jos Rinne ei suostu eroamaan? Keskusta äänestää epäluottamuslauseen hallitukselle keskiviikkona ja hallitus kaatuu. Suurimman puolueen puheenjohtaja aloittaa hallitustunnustelut. Kuka lähtee Rinteen toiseen hallitukseen? Kokoomus on ainoa vaihtoehto. Miksi lähtisivät? Siispä valtikka siirtyy Halla-aholle. Tässä on mahdollisuus PS-Kokoomus-Keskusta-KD -hallitukseen. Keskustan kannattaa suostua, koska se on ainoa tapa välttää uudet vaalit, joissa heillä on heikko kannatus. KD suostuu varmasti. Sitten kysymys onkin Kokoomus/PS. Tähän se saattaa kaatua - näkemykset maahanmuutosta ovat niin kaukana toisistaan
 

Raakku

Kapteeni
Mitä Rinteellä on henk. koht. voitettavaa, jos hän eroaa? Toisin sanoen: miksi hän eroaisi? Hänelle itselleen varmaan yhden tekevää, tulevatko uudet vaalit. Ehkä parempikin, että tulee, niin voi saada uuden mandaatin äänestäjiltä. Jos hän eroaa ja Marin jatkaa pääministerinä, niin Rinteen ura on siinä. uskon että tällä hetkellä Rinne ajattelee asiaa vain ja yksinomaan henkilökohtaisen etunsa kautta.
Varmaan roikkuu paikallaan niin kauan kuin vain voi. Eroa nyt on vain lähinnä siinä eroaako itse edes jossain määrin kunniallisesti vaiko ns potkuilla perseelle. Eihän se varmaa ole. Pitää muistaa slogani: Kepu pettää aina. Takki voi vielä hyvinkin kääntyä. Eniten minusta hävittävää nyky asetelemassa on vihreillä joka suhteessa. Siis jos hallitus vaihtuu. En tiedä mistä syntipukki kaivetaan Haaviston kohuun. Mutta todennäköisesti ryvettyy siinä sen verran, että presidentti haaveet saa haudata.

Kuinkahan laaja tuki Rinteellä on todellisuudessa omiensa keskuudessa? Äänestävätkö kaikki omatkaan Rinteen puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Solidsnake

Kenraali
Koska ISIS-lapset ja äidit suomessa = 0,5-1% lisää persukannatusta ja pari valitusta tuomioistuimille. Parempi tuoda salaa.

Haavisto tosiaan sai asian näyttämään siltä että oikeuskansleri määrää hallitusta. Mites se vallan kolmijako nyt menikään...?
Jeps, ja jos ohisalo ensi vuonna nimittää uuden supon päällikön, alkaa al holin leiriltä löytyä lisääkin ns suomalaisia
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Mitä Rinteellä on henk. koht. voitettavaa, jos hän eroaa?

...uskon että tällä hetkellä Rinne ajattelee asiaa vain ja yksinomaan henkilökohtaisen etunsa kautta.
Uskoisin että kaikki muut näkökulmat ovat aina olleet Rinteelle henkilökohtaiselle edulle tai nautinnolle alisteisia.

Rinteen omat kommentit omasta parisuhdeuskollisuudestaan kertovat kaiken tarpeellisen tyypin moraalista.
 

tulikomento

Greatest Leader
Ilta-Sanomien Timo Haapala pitää Rinteen peliä menetettynä. Tyylipisteitä vallasta luopumiselle ei heru. Mutta kritiikittä ei selviä myöskään Kulmuni. Kepujohdon uskalluksen puute näytti Rinteen silmissä pelkurimaiselta vätystelyltä ja siksi eroilmoitusta ei eilen vielä kuultu.Rinne haluaa kuulla vielä keskustalta suoraan, että luotto on mennyt: Kyllä vai ei? Vastaus on kyllä. Mutta kuka sen sanoo Rinteelle suoraan?

Joku olisi voinut sanoa Rinteelle tilanteen suoraan myös Sdp:n puoluehallituksessa, mutta rohkeutta ei keneltäkään löytynyt, kuten kokenut demariedustaja IS:lle jo etukäteen ennusti.

Rinne haluaa kuitenkin poistua näyttämöltä omilla ehdoillaan, vaikka se johtaa eroprosessin turhaan pitkittymiseen.

Rinne aikoo vielä käydä keskustelut hallitusryhmien kanssa. Niissä keskusteluissa Katri Kulmunin (kesk) soisi olevan jo selkeämpi kuin maanantaina, jolloin Kulmuni esiintyi Rinteen mukaan jopa häntä itseään sekavammin. Totta.

Kulmunilla olisikin ollut paikka johtaa joukkojaan määrätietoisesti edestäpäin kohti pomminvarmaa lopputulosta, mutta hän jätti tilaisuutensa käyttämättä.

Loppujen lopuksi jäi vaikutelma, että keskustassa aran puheenjohtajan sijaan sävelet määräsi yhtenäinen eduskuntaryhmä.

– Annettiin miehelle aikaa tehdä johtopäätös, keskustan edustaja suomensi IS:lle, miksei keskusta sanonut suoraan, että Rinteen on erottava.
 

tiedotusosasto

Respected Leader
”Pääministeri Antti Rinne (sd.) ideoi jo elokuun alkupuolella Postin pulmiin ratkaisua, johon sisältyisi pakettilajittelijoiden siirto toiseen työehtosopimukseen, kertoo Helsingin Sanomat.”
 

Raveni

Respected Leader
Sisäministerin salkku vihreillä on kyllä sellainen tuomiopäivän juttu kuin olla vain voi. Miten edes onnistuivat kaappaamaan sekä sisä- että ulkoministeriön salkut. Ympäristöministeriössä tai joku kulttuuriministeriön salkku olisi ollut sellainen ei niin valtakuntaa tuhoavia salkkuja.
 

miikkaj

Kenraali
BAN
Miten edes onnistuivat kaappaamaan sekä sisä- että ulkoministeriön salkut.
Helppoa: kertoa Rinteelle näiden salkkujen olevan ehtona hallitukseen astumiselle, jotta voivat maksimoida mädätyksen määrän.
 

Merkava

Kenraali
Ei sekään juuri naurata, jos meillä on Marin pääministerinä, Ohisalo sisäministerinä ja Haavisto tai joku muu vihreä ulkoministerinä.. EU:n vapaaehtoisuuteen perustuvat taakanjakosuunnitelmat siinä vähän ahdistaa..
 

YliKoo

Respected Leader
Mietin etelleen koko kuviota (sikäli turhaan että en ite saa siihen selkoa :rolleyes: )

Baltzar on touhunnut touhujaan kymmenet vuodet, nyt tutkinta päälle pikavauhdilla ja lehdistöllä materiaalit valmiina, ja aivan jumalaton rummutus päälle. Olisiko poliisi lähtenyt liikkeelle peräti hesarin ilmiannosta ja taustatyöllä.

Oliko tämä ajoitettu hallituksen vaikeimpaan hetkeen, nuo paljastukset että Rinne on tiennyt jo aikapäivää Postin kuviot ja lähtenyt puolustamaan, välikysymys tulossa ja pm saatavissa kiipeliin.

Haaviston paljastus mahdollisimman kriittiselle maanantaiaamulle. Jos kyse vain halusta saada julkisuutta, olisi paljastus varmasti kannattanut tehdä vähän seesteisempään aikaan. Olisi asiaa voitu perata hiukan perusteellisemmin.

Ei kai vaan joku halua kaataa hallitusta, tai ainakin pääministeriä? Ei kai vaan se voi vaikuttaa asiaan, että tulevana erittäin kuumana liittosopimustalvena olisi pääministeriä, joka on paaluttanut kantansa ja valjastanut hallituksen AY-liikkeen puolelle?

Vai onko jollakin taholla huoli, että Suomi ajaa karille tällä menolla, ja hallitus pitää vaihtaa tai ainakin pääministeriksi joku joka tajuaa jotakin.

En usko sattumiin.
 
Top