Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Jos se lauma tuodaan Suomeen sen sijaan että annettaisiin niiden jatkaa kotonaan entisen kalifaatin alueella, niin useampikin Kepun ja ehkä joku Demuleidenkin edustaja äänestää joko välikysymyksen puolella tai vähintään tyhjää.
 
Toki hassua, jos uskaltautuisin väitteeni esittämään VAIN sompputapaukseen teeman perustaen. Kyllä uskalluksen takana on tämä jo reilun puolen vuosisadan aikana syntynyt näkemys ja kokemus. Luvalla sanoen olen seurannut asiaa jo kauan ja pannut merkille monia kiusallisia asioita, mitä tulee politiikan ja virkakoneen toimintaan ja millä tavoin nämä orgaanit pitävät yllä sitä uskoa, jota yleisöltä odotetaan.

Jos tämä ym. tapaus on niin käsittämättömän vaikea, että siitä pitää itkeä lehtien palstoilla ja kertoa, miten -ulkoministeriössä on pelon ilmapiiri- niin millä tavoin luulet itkun aihetta löytyvän tästä paljon vakavammassa tilanteessa.....koskien muitakin kuin ulkoministeriötä? Millainen Hirviö Pekka Hoo mahtaa olla, että virkamiehet oikein ovat pelon ilmapiirissä duunimestoillaan.....on varmasti pelottava otus. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Laita esimerkkejä omista havainnoistasi toki eetteriin? Minusta nimenomaan kaikki paljon (tai oikeasti edes vähääkään) vakavat tilanteet on hoidettu kiitettävällä yksituumaisuudella ja ripeydellä. Esim. tsunami evakuoinnit ja ne pari ulkomaista panttivanki tapausta tältä vuosituhannelta. Toki helppo toimia kun ei tarvi lakia rikkoa ja ylivoimainen mielipide/muukin enemmistö on asian takana. Tässä somppuäitien tapauksessa kumpainenkaan ei tunnu oikein toteutuvan, joten ihmekkö tuo jos vähän tökkii...

Mitä tulee "pelottavaan" tai "itkemiseen" virkamiesten kannalta, niin nyrkilläkö tai jopa somppulandian tyyliin autopommillako se persreivari olisi pitänyt aisoihin laittaa? Älä viitsi puhua tuollaisilla ilmauksilla kun tiedät tasan tarkkaan miten länsimaisissa oikeusvaltiossa pitää lyödä takaisin jos oikeuksiaan haluaa puolustaa.

Hieman hassua on vetää yhtäläisyysmerkit -virkamies on varmasti oikeassa ja toiminut kiitettävästi, koska somppuäidit- ovat niin out. :cool: Tuo -suomalaislasten status- kun ei muutu miksikään, vaikka heillä on -somppuäitejä- tms. Vai mitä.

Kaikesta infosta päätellen mitä asiasta on ollut eetterissä, niin kyseiset lapset ovat myös (ja tod.näk. huomattavasti enemmän juuriltaan/kulttuuriseltaan taustaltaa jne.) somalialaisia, jonne heidät ehdottomasti tulisi ns. palauttaa. Joten onko nyt jokin ihme ettei asia ole Härmässä kauhean in?? Mikä tässä on niin vaikeaa ymmärtää, ihan hallituspuolueita myöten, että tänne palauttamisella on hyvin vähän kannatusta (juuriltaan heikosti suomalaisiksi mielettävä porukka lähtenyt mukaan vahvasti laittomaan toimintaan ja selkeästi aiheuttanut itse tilanteensa, jonka setvimiseen täällä käytetään poskettomasti resursseja, vastaavaa panostusta/mielenkiintoa kukaan muu ei saa osakseen jos ulkomailla ongelmiin hankkiutuu, olot voi olla sen jälkeen maasta riippuen paljon kusisemmatkin). Mikään laki ei myöskään suoraan velvoittanut rahtaamaan koko revohkaa tai edes lapsia tänne (kuten täällä jo joku totesikin siellä eletään ihan normi kehitysmaa/slummi arkea), kyse on selkeästi ministerin omaa sydäntä lähellä olevasta maailmankatsomuksesta jota hän ilmiselvästi toteuttaa keinoja kaihtamatta! Luojan lykky että paljastui viimeistään nyt, tasavallan presidentin virassa ja niiden esittämiesi itänaapurin temppusarjojen edessä olisimme meinaan hyvin äkkiä todella kusisessa paikassa kun kyseinen rasva-ankerias laittaisi sotilasvirkakunnan ihan oikeasti siihen tilanteeseen että lakeja täytyisi alkaa enemmän tai vähemmän rikkomaan kun ylipäälikkö saattaisi hyvinkin kieltää kaikenlaisen valmiuden kohottamisen viimeiseen asti, jälleen kerran oman maailmankatsomuksensa mukaisesti:poop:

Ja kyllä, se alkuperäinen virkamies on nimenomaan toiminut kiitettävästi (suorastaan esimerkillisesti) koska on vaatinut itselleen mahdollisesti laittoman, ja yleisesti hyvin epäkiitollisen / epäsuositun tapauksen hoitoon poliittista päätöstä (ja jatko näyttää nyt vielä paljastaneen koko hallituksen mädännäisyyden), jollaista ei ollut vastuussa olevilla poliitikoilla munaa tehdä ja siitä toivon mukaan maksavat nyt poliittisesti todella kovan hinnan!
 
Viimeksi muokattu:
Kärnähän uhosi ”lähtevänsä hallituksesta”, jos koko porukka tuodaan Suomeen. Luulen, että puhetta vain. Ei uskalla äänestää opposition mukana.

Julkisesti kiemurrellaan niin selkeästi erilaisten sanamuotojen taakse turvaan (ei haeta "aktiivisesti", ei "operaatiota" vain "tapauskohtaisia" päätöksiä), ettei ketään pilkulleen valehtelusta suoraan kiinni saada, touhu alkaa vaan olemaan sen verta suoraan päin näköä sylkemistä äänestäjä kuntaa kohtaan että, eiköhän korttitalo sorru vain mahdollisiin keskustan sisäisiin näkemys eroihin... uudet vaalit voisi olla kyllä toisaalta ihan ok "korvaus" tästä sopasta :unsure:
 
tiistaina, joulukuuta 10, 2019
Ulkoministeri ja kalifaatin maahantuonti

Vuonna 2014 uutisoitiin näyttävästi, että Suomesta on lähtenyt muslimien määrään nähden eniten jihadisteja taistelemaan Islamilaisen valtion eli ISIS:in riveissä. Tuolloin uutinen ei ehkä järkyttänyt mutta kertoi ainakin suomalaisten viranomaisten välinpitämättömyydestä islamilaisen ylivaltaideologian suhteen. Nyt vuoden 2019 loppupuolella naiivi typeryys yhdistyy pelottavalla tavalla ihmisoikeuksilla poseeraamiseen, kun on selvinnyt, että Ulkoministeriöllä ja jopa lastensuojeluviranomaisilla on tarkat suunnitelmat tuoda takaisin Islamilaiseen valtioon muuttaneita Suomen kansalaisia eli ”ISIS-vaimoja” ja heidän lapsiaan.
Tämä massiivinen operaatio olisi jäänyt huomiotta, jos Iltasanomien Timo Haapala ei olisi paljastanut, että ulkoministeri Pekka Haaavisto on salaa junaillut hanketta tuoda Islamilaisen valtion alueelle muuttaneita al-Holin leirillä majailevia Suomen kansalaisia tänne ja samalla painostanut Ulkoministeriön virkamiestä toimimaan lain vastaisesti. Haavisto itse kiisti tämän.
Vasemmistohallitus edistää ihmisoikeusfundamentalismia
Nykyisen yhä vasemmistolaisemmaksi muuttuvan hallituksen aikana moinen aktiivisuus tuskin yllättää ketään. Sen sijaan merkittävää on salamyhkäisyys asian ympärillä. On selvää, että Haavisto on ainakin jollain tasolla ymmärtänyt olevansa kyseenalaisella asialla. Monet Länsi-Euroopan maat ovat kieltäytyneet ottamasta vastaan omia kansalaisiaan turvallisuussyihin vedoten.
Syynä on ainakin se, että Islamilaisen valtion alueella oleskelleita vastaan on hyvin vaikea löytää todisteita rikoksista, vaikka he kannattaisivat Islamilaisen valtion murhanhimoista ideologiaa ja olisivat kasvattaneet lapsensakin siihen. Käytännössä ”ISIS-vaimot” ja -taistelijat pitäisi päästää yhteiskuntaan, hankkia heille asunto ja saattaa heidät sosiaalivaltion etuisuuksien piiriin. On vaikea löytää vanhempaa, joka haluaisi ISIS-taistelijoiden lapsia oman lapsensa kanssa samaan kouluun, kun tiedossa on, että Islamilainen valtio on opettanut lapsille päiden katkaisua ja antanut näiden osallistua teloituksiin ja leikkiä sen jälkeen irtileikatuilla ihmisen päillä.
Haaviston tukena al-Holin asukkaiden maahantuonnissa on ollut ihmisoikeusprofessori ja SKP:n keskuskomitean entinen jäsen Martin Scheinin. Tämän käytös Twitterissä sen jälkeen, kun Haavistokohu alkoi, muistuttaa, miksi maalittamista halutaan rikoslakiin.
Scheininin kaltaisten äärivasemmistolaisten ihmisoikeusasiantuntijoiden mielestä ihmisoikeudet kuuluvat ensisijaisesti kaikkein kunniattomimille paskiaisille. Näiden ihmisoikeuksien edessä kaikki muut näkökohdat saavat väistyä. Scheininin kaltaisten väsymättömien ihmisoikeusfundamentalistien ansiosta terroristien karkottaminen on tullut käytännössä mahdottomaksi Länsi-Euroopassa.
Samalla unohdetaan autuaasti kaikkien Islamilaisen valtion tappamat ihmiset ml. jesidit, kurdit ja kristityt sekä heidän brutaali tapansa teloittaa ihmisiä leikkaamalla heidän päänsä irti ja asettaa irtopäät sen jälkeen julkisesti kaikkien nähtäville. Boko Haramin ohella Islamilainen valtio on ehkä kaikkein vastenmielisin ja brutaalein islamilaisen ylivaltaideologian ilmentymä.
Media piilottelee ISIS-vaimojen ja -taistelijoiden taustoja
Alaston totuus -blogia aikanaan pitänyt Pikkupoika on kerännyt Twitter-ketjuun (koko ketju ilman välejä) suomalaisiin ISIS-vaimoihin liittyvää aineistoa. Tietojen perusteella Suomesta Islamilaisen valtion alueelle lähteneisiin liittyy kaksi keskeistä paikkaa: imaami Abdul Mannanin johtama moskeija Oulussa sekä suomalaisten käännynnäismuslimien suosima Roihuvuoren moskeija.
Abdul Mannanin vävypoika Taz Rahman eli Abu Ismail al-Bengali taisteli Islamilaisen valtion riveissä ja menehtyi vuonna 2017. Bangladeshilainen Dhaka Tribune tietää myös kertoa, että Mannanin perhe kuuluu paikallisen Jamaat-e-Islami -puolueen innokkaisiin kannattajiin.
Myös vihervasemmistolainen Helsingin Sanomat on kirjoittanut Suomesta lähtöisin olevista ISIS-taistelijoista useita artikkeleita. Yhteistä näille on ollut se, että taistelijoiden ja heidän vaimojensa henkilöllisyyttä on yritetty peitellä. Lisäksi heidän sanomisiaan on siivottu todellisia kauniimmiksi.
ISIS-propagandassa esiintynyt pohjoissuomalainen ”Jonna” (HS:n keksimä nimi) kertoi, että Suomessa ei ole ”oikeita muslimeja” eikä suvaita ”oikeaa islamia” sekä kehotti ”oikeita muslimeja” tulemaan ISIS:iin.
HS ei myöskään kertonut, että ”Jonnan” aviomies ja hänen lapsensa isä oli ISIS-taistelija Abu Musa al-Bengali, jota Yle haastatteli nimellä Samir. Tämä taas oli aiemmin työskennellyt imaami Abdul Mannanin halal-kaupassa Oulussa.
Yksi HS:n haastattelemista naisista oli Espoossa asunut suomensomali ”Farah”, jonka aviomies ”Aziz” taisteli Islamilaisen valtion riveissä. Sama espoolaispariskunta oli aiemmin esiintynyt HS:n haastattelussa nimillä ”Aisha” ja ”Hussein”.
Otan vielä esiin yhden tapauksen ja loput voi lukea Pikkupojan Twitter-ketjusta. Portugalilainen Nero Saraiva kuului Portugalista Itä-Lontooseen muuttaneisiin ns. jalkapallofaneihin. Nero Saraiva oli yksi Islamilaisen valtion johtohahmoista ja kuuluisan ”Jihadi Johnin” oikea käsi. Saraivan vaimo on suomalainen ja pariskunnalla on kolme lasta. Lasten äitiä on suomalaismediassa haastateltu nimellä ”Heli” ja ”Minna”. (Twitter-ketju).
Kolmannessa Twitter-ketjussa voi tutustua kalifaatin lapsi Mikaeliin. Ylen artikkelissa Mikaelista piirretään sympaattinen kuva. Siinä myös kerrotaan, että Mikaelin äidin mies oli ISIS-taistelija kuten myös Mikaelin isoveli. Kurdit vangitsivat Mikaelin helmikuussa 2018 talosta, jossa hän yöpyi poikien ja miesten kanssa. On todennäköistä, että myös Mikael oli ISIS-taistelija.
Pitäiskö nämä ihmiset tuoda Suomeen?
Al-Holin ISIS-vaimojen ja -lasten maahantuonti on jo hyvässä vauhdissa. Ylen tietojen mukaan suomalaisviranomaiset ovat jo pyytäneet kurdeja toimittamaan leiriläisiä rajalle. Ylen haastatteleman lähteen heidät on tarkoitus kuljettaa erissä rajalle. Yle kertoo:
” Tähän päädyttiin Ylen tietojen mukaan siksi, ettei asiassa tarvitsisi tehdä poliittista päätöstä, vaan kotiutus voitaisiin tehdä pelkän viranomaispäätöksen ja konsulilainsäädännön nojalla.”
Näin pelastettiin Pekka Haaviston ura ulkoministerinä. Toteutetaan ISIS- naisten ja -lasten maahantuonti näennäisen laillisesti mutta sen henkeä rikkoen. Ulkoministeriön johtamaa suunnitelmaa leiriläisten maahantuonnista kutsutaan ”Korpi-projektiksi”.
Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra ounasteli jo varhain, että al-Holin leiriläiset tuodaan Suomeen. Ylen artikkeli on kirjoitettu vain pari tuntia sitten ja sen perusteella Riikan esittämät kaikki neljä kohtaa toteutuvat juuri kuten hän 7.12. kertoi. Suomen hallitus haluaa isisläiset Suomeen, poliittista päätöstä ei tehdä, asiaa edistetään salassa ja isisläiset tulevat Suomeen pian.
Vastuun pakoilu on jo alkanut. Uunituore pääministeri Sanna Marin on jo ilmoittanut, että ei tiedä asiasta mitään, koska on ollut pääministerinä vasta kuusi tuntia.
Uskon ja toivon, että al-Hol -jupakka pani lopullisen pisteen Pekka Haaviston presidentinhaaveille. Minulla on Isis-Pekalle vaalilausekin valmiina: Koko kalifaatin presidentti.
 
Julkisesti kiemurrellaan niin selkeästi erilaisten sanamuotojen taakse turvaan (ei haeta "aktiivisesti", ei "operaatiota" vain "tapauskohtaisia" päätöksiä), ettei ketään pilkulleen valehtelusta suoraan kiinni saada, touhu alkaa vaan olemaan sen verta suoraan päin näköä sylkemistä äänestäjä kuntaa kohtaan että, eiköhän korttitalo sorru vain mahdollisiin keskustan sisäisiin näkemys eroihin... uudet vaalit voisi olla kyllä toisaalta ihan ok "korvaus" tästä sopasta :unsure:

Yrittivät / yrittävät ajaa tämän läpi viranomaispäätöksenä niin ettei tarvitsisi itse kantaa poliittista vastuuta (ja saada niskaan äänestäjien vihat). Halpamaista, etten sanoisi raukkamaistakin vastuunpakoilua.
 
Hallitus tulee hyväksymään kaikki mitä tapahtuu. Vaikka hallitus kaatuisi, niin uudet jatkaa samalla pohjalla. On keksitty ikiliikkuja politiikkaan, missä Persut ei vaan saa päästä mukaan.
 
Voisi tulkita niin että presidentti kehottaa hallitusta ottamaan vastuun tekemisistään sen sijaan että piiloutuvat virkamiehistön taakse. Paljoa muutahan presidentti ei sitten enää voi tehdäkään kun valtaoikeuksia on karsittu rajusti.

Eli tekemään PÄÄTÖKSEN....tätähän minä olen jankuttanut jo puoli vuotta. Oli se päätös sitten mikä tahansa. Homman päälle on päästävä.
 
Hallitus tulee hyväksymään kaikki mitä tapahtuu. Vaikka hallitus kaatuisi, niin uudet jatkaa samalla pohjalla. On keksitty ikiliikkuja politiikkaan, missä Persut ei vaan saa päästä mukaan.

Elähän hättäile, kyllä Persut saavat vielä Kuningastilaisuuden, ei muusta puhettakaan. Sitten vaan seuraillaan, mitä se sillä tilaisuudellaan tekee.
 
Saavat äänestäjien vihat kuitenkin niskaansa. Kyllähän tuo pian selviää kaikille, kun ensimmäiset tietovuodot näistä isis-mammoista ja niiden 17 vuotiaista lapsista Hki-Vantaan vip-tiloista pääsevät julkisuuteen.
 
Eli tekemään PÄÄTÖKSEN....tätähän minä olen jankuttanut jo puoli vuotta. Oli se päätös sitten mikä tahansa. Homman päälle on päästävä.

Äläs nyt. Hallitusohjelma on kuulemma aivan ihana. Oikea uuden vuosituhannen punamulta vihreillä höystettynä. Ja kun toimittajat ryhtyvät tivaamaan ISIS-asiasta, toteaa Kulmuni että kysykää Haavistolta. Tämä tosin ei ollut paikalla kommentoimassa asiaa.

Ei oikein siltä kyllä vaikuta että tämä sakki miksikään poliittisen vastuun kantajiksi olisi ryhtymässä.

 
Ei oikein siltä kyllä vaikuta että tämä sakki miksikään poliittisen vastuun kantajiksi olisi ryhtymässä.

Suoraan sanoen tällä kertaa saattaisi olla paikallaan vetää uudet vaalit. Mutta siihen mennään demokratian muotojen viitoittamana, jos mennään. Keskusta tuosta luopunee, jahka kannatuslukemat saavuttavat jonkun maagisen rajan. Roikkuuko kepu sitten hamaan kuuden prosentin kannatukseen saakka tuossa, en tiedä. :cool:
 
Suoraan sanoen tällä kertaa saattaisi olla paikallaan vetää uudet vaalit. Mutta siihen mennään demokratian muotojen viitoittamana, jos mennään. Keskusta tuosta luopunee, jahka kannatuslukemat saavuttavat jonkun maagisen rajan. Roikkuuko kepu sitten hamaan kuuden prosentin kannatukseen saakka tuossa, en tiedä. :cool:

Jahka poppoo on Suomessa ja seuraava gallup-kysely tulee julki, niin uskoisin että kepun kannatus on jo alle kymmenen prosentin. Jos ei tuolloin puoluetoimistossa paniikkinappia isketä pohjaan niin on jo ihme.
 
Suoraan sanoen tällä kertaa saattaisi olla paikallaan vetää uudet vaalit. Mutta siihen mennään demokratian muotojen viitoittamana, jos mennään. Keskusta tuosta luopunee, jahka kannatuslukemat saavuttavat jonkun maagisen rajan. Roikkuuko kepu sitten hamaan kuuden prosentin kannatukseen saakka tuossa, en tiedä. :cool:
Kenties Keskusta on huomannut, että aika on ajanut puolueesta ohi ja ottavat nyt kaiken irti mitä lähtee. Ne on hävinneet tän pelin ja äänestäjät ovat jo siirtyneet muualle.
 
Ihan vaan tällainen filosofinen kysymys, jos leiriltä olisikin tulossa lasten mukana äitien sijaan isäpapat, niin olisiko nykyinen feministihallituksemme ottamassa myös miehet Suomeen ?

Eli näiden hairahtuneiden ja väärinymmärrettyjen siskojen sijaan...

isis.jpg

tulossa olisikin näitä.

isis2.jpg
 
Laita esimerkkejä omista havainnoistasi toki eetteriin? Minusta nimenomaan kaikki paljon (tai oikeasti edes vähääkään) vakavat tilanteet on hoidettu kiitettävällä yksituumaisuudella ja ripeydellä. Esim. tsunami evakuoinnit ja ne pari ulkomaista panttivanki tapausta tältä vuosituhannelta. Toki helppo toimia kun ei tarvi lakia rikkoa ja ylivoimainen mielipide/muukin enemmistö on asian takana. Tässä somppuäitien tapauksessa kumpainenkaan ei tunnu oikein toteutuvan, joten ihmekkö tuo jos vähän tökkii...

-snip-

Ja kyllä, se alkuperäinen virkamies on nimenomaan toiminut kiitettävästi (suorastaan esimerkillisesti) koska on vaatinut itselleen mahdollisesti laittoman, ja yleisesti hyvin epäkiitollisen / epäsuositun tapauksen hoitoon poliittista päätöstä (ja jatko näyttää nyt vielä paljastaneen koko hallituksen mädännäisyyden), jollaista ei ollut vastuussa olevilla poliitikoilla munaa tehdä ja siitä toivon mukaan maksavat nyt poliittisesti todella kovan hinnan!

Eikö tsunamievakuoinnissa nimenomaan rikottu lakia? Siis siinä että matkalaiset eivät joutuneet itse maksamaan paluulentojaan. Ulkoministeriön porukka oli tiettävästi sillä kannalla että takaisin lennätetään vain maksusitoumuksen allekirjoittaneita. Muussa tapauksessa olisivat joutaneet jäädä sinne.

Kenelläkään ei varmaan ole huomauttamista vaikka tällainen räikeä rikkomus tapahtuikin ja matkustettiin firman piikkiin. Joskus voi olla hyväkin että poliitikot menevät asiat edellä eikä hirttäydytä ohjesääntöön. Virkamiehet ovat luonnollisesti paljon ahtaammassa raossa myös seuraamuksia ajatellen.
 
Kenties Keskusta on huomannut, että aika on ajanut puolueesta ohi ja ottavat nyt kaiken irti mitä lähtee. Ne on hävinneet tän pelin ja äänestäjät ovat jo siirtyneet muualle.

Vaikea sanoa, että missä vaiheessa kuppi kallistuu tarpeeksi jolloin totaalisten ympäripyöreyksien puhuminen eli pelkästään nuppimäärää tuijottavan politiikan harjoittaminen tuottaa ongelmia mikä esim. Keskustan tapauksessa näkyy selkeästi, mutta toisaalta SNiinistön puheet joissa hän ei oikeasti sano mitään konkreettista maistuu erittäin hyvin karjalle. SNiinistö tosin on sivustalla minimoidun päätäntäkyvyn kautta, mutta silti nykyisessä kapasiteetissa osoittaa lapamadon kaltaista selkärankaa.
 
Back
Top