Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lämpimässä ruoassa on myöskin "enemmän" kaloreita kuin kylmässä, se pitää muistaa. Jos syöt kylmää, kulutat turhaan omia kaloreitasi sen ruoan lämmittämiseen kropassasi. Siksi lämmintä kannattaa aina syödä, etenkin jos ruoasta on pulaa.
Pitääpähän heittää taas kysymystä näistä ruuista, jotka eivät oikeasti ole tarkoitettu kenttäkäyttöön, mutta saattaisivat siihen soveltua. Kysymys siis on enemmän "kuinka hyvin".
Eli kaupoissa on paljon erillaista "pataa". On italianpataa tai havajinpataa ja kaikki niitä "lisää vesi" pusseja. Ongelma näissä on pata-aineksissa on se, että ne ovat "aineksia" ei valmiita ruokia ja näissä sitten sanotaan "lisää 400g ruskistettua jauhelihaa".
Ongelma on tuo jauheliha! Eli rupeaako joku ruskistelemaan jauhelihaa kentällä, vai otetaanko käyttöön joku muu kikka (nakit, kebab -liha). Onko nuo syömäkelpoisia ilman lihaa?
Toinen varteenotettava vaihtoehto on nuo Knorrin Spaghetteria ja Maggin Pastaria pussit. Valmistuvat myös nopeammin kuin patapussit.
Salmipötköjä välillä väki ostaa ja leikkaa siitä sitten sopivia paloja, löytyy myös Pv ruokapusseista.
Kuivalihakin on suosittua mutta vain niin kallista.
Helppo ruoka on perunamuussi jauhe ja sitten pilkkoo joukkoon meetvurstia tai vastaavaa..
Ravintosisällööltään ei ole kummoinen mutta menee aamupalaksi
>> Jos pitaa liikkua kevyesti niin perunamuussijauhetta, maitojauhetta, tehosekoittimessa itse tehtya pahkinajauhoa kuivatuista/ paahdetuista maapahkinoista (yon yli uunissa 50 astetta, luukku vahan raollaan) ja kuivattua makaroonia, maastosta vetta. Saa paljon hiilareita, rasvaa ja proteiineja nopeasti, ei maistu miltaan (pahalta) eika ole mitaan mika voisi pilaantua - ei ripulia. Voi myos kayttaa kuivattua jauhettua hernetta tai mieluummin papua, parempi ravintoarvo jalkimmaisessa eika maku ole niin paha.
Ovat syömäkelposia. Jauhelihan voi korvata purkkilihalla tai soijarouheella toki halutessaan.Ongelma on tuo jauheliha! Eli rupeaako joku ruskistelemaan jauhelihaa kentällä, vai otetaanko käyttöön joku muu kikka (nakit, kebab -liha). Onko nuo syömäkelpoisia ilman lihaa?
Ovat syömäkelposia. Jauhelihan voi korvata purkkilihalla tai soijarouheella toki halutessaan.
Vanha kikka on kuivattu jauheliha, valmistus onnistuu ihan tavallisella hellalla ilman sen kummempaa kikkailua. Säilyvyys pari viikkoa ainakin, oikein hyvin pakattuna varmasti pidempäänkin. Helppoa, halpaa, hyvää ja ravitsevaa.Ongelma on tuo jauheliha! Eli rupeaako joku ruskistelemaan jauhelihaa kentällä, vai otetaanko käyttöön joku muu kikka (nakit, kebab -liha). Onko nuo syömäkelpoisia ilman lihaa?
Vai "suojaa", eihän kiväärissä ole edes tähtäimet käyttöasennossa?