Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
En ole edes etsinyt, mutta kun kerran Keskon tukussa on, niin kai joku K-kauppias siinä lähellä niitä pyynnöstä tilaa? Ainakin jotkut väittävät tekevänsä näin ja olenpa kuullutkin tämän kaltaisesta toiminnasta. Kaverille tilattiin keväällä 60 kg naudan sydäntä erikseen ja kauppias otti 5 senttiä kilolta.Onko kukaan löytänyt mistään martinsin perunasämpylöitä? Tukussa noita taitaa olla mutta ei sämpylöiden takia kehtaa korttia hommata.
Ostin minäkin sama Muttia ja Meiran ketsuppia - ketsupin fanittajan pitää kokeilla kaiken. Ostin myös Sopilkan vierestä ukrainalaisia pelmeneja, ne kana/possu/nauta täytteiset ovat hyviä!Nyt on se Muttin Datterini ketsuppi kokeiltu. Hyvää on. Ketsuppi ei ole mitään ohutta lientä. Maku on vahva tomattinen. Tosin tämä Datterini lajike on mulle uusi ja maku on myös uusi mutta mä tykkäsin. Ainakin hamppariin sopii hyvin.
Katso liite: 123030
Kovin paljoa ei tule ketsuppia käytettyä, mutta heräsi mielenkiinto kokeilla tätä Muttia. Hämmästyin tuotetietoja tarkastaessani:Nyt on se Muttin Datterini ketsuppi kokeiltu. Hyvää on. Ketsuppi ei ole mitään ohutta lientä. Maku on vahva tomattinen. Tosin tämä Datterini lajike on mulle uusi ja maku on myös uusi mutta mä tykkäsin. Ainakin hamppariin sopii hyvin.
Onko tämä nyt taas jotain hätävarjelun liioittelua, vai onko säilyvyys todella noin huono ? Etikkaa ja suolaa ainesosaluettelossa sijoilla 4 ja 5, joten sisältänee selvästi vähemmän kuin tusinaketsupeissa, jotka säilyy käyttökelpoisina läpi ydintalvenkin.Säilytettävä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 20 päivän sisällä.
Ainesosaluottelossahan aineet pitää olla määräjärjestyksessä.käytä 20 päivän sisällä
Siis tuohan kuullostaa hyvältä jos se tarkoittaa että säilöntä aineita on vähän.
Voi olla että tuo avattu purkki ei muutenkaan säily kaapissa kovin kauaa.![]()
Eli äkkiseltään arvaten etikkaa > 30%, ei muita säilöntäaineita. Säilyy avattunakin helposti parasta ennen päivään.Perus Heinz kirjoitti:Tomaattipyree 61%, etikka, sokeri, suola, mauste- ja yrttiuutteet (sisältää SELLERIÄ), mausteet.
Menee jo arpomiseksi, mutta etikka vasta neljäntenä ja tomaattisosettakin 78,8%, niin olisiko maksimissaan 10% etikkaa. Kai tuo vähäinen etikan määrä sitten vaikuttaa noinkin radikaalisti säilymiseen.Mutti Datterini kirjoitti:Taatelitomaattisose 78,8 %, tomaattitiiviste, sokeri, etikka, suola, tapiokajauho, luontainen aromi.
Tai sinappia jäätelöön
Dijonia vaniljajäätelöön.![]()
Sirachaa vanilijajäätelöön. On hyvää.
Keskimmäinen lapseni tykkäsi dipata ranskalaisia vaniljapehmikseen.Sirachaa vanilijajäätelöön. On hyvää.
Pirtelö on toinen hyvä.Keskimmäinen lapseni tykkäsi dipata ranskalaisia vaniljapehmikseen.
Vedät isolla lusikalla niin voi krapulakin unohtua hetkeksi.Pitääkö tässä nyt perkule lähtee kaupasta hakeen jäätelöö,dijonia,ranskalaisia ja sirachaa että pääsee kokeileentoimisko krapulassa jos vasta huomenna kokeilen,hmm
Mulla on jo puolipullos jäljellä. Syö sitä kiposta mini keitto annoksena. Mustapippuria myllystä ja hyvä oliiviöljyä sekaan. Paistettujen kanamunien kanssa.käytä 20 päivän sisällä
Siis tuohan kuullostaa hyvältä jos se tarkoittaa että säilöntä aineita on vähän.
Voi olla että tuo avattu purkki ei muutenkaan säily kaapissa kovin kauaa.![]()
Meni vähän ohi tää mut jäi kyllä kokeilematta,ehkä se krapulapäivä ei oo paras hetki kokeillaMielenkiinto on lievän suuri; onko kokeiluja suoritettu?
Vedin sen verta isolla lusikalla,että eilen vasta oli eka normaalipäiväVedät isolla lusikalla niin voi krapulakin unohtua hetkeksi.
Äitee teki, ja minä siltä oppineena jatkanu, jauhelihatomaattisoosin spagetille.Spagettikastikkeet.
Mulla siskolta opittuna toimiva mättöresepti, millä eilenkin täällä mökillä ruokin sukulaispoppoot tyyliin tuosta vaan ja kovasti tykkäsivät.
Sipulin + jauhelihan sekaan aluksi vähän vettä, sitten:
-hemmetisti jauhelihamaustetta
-hemmetisti sinappia
-hemmeristi ketsuppia
Ketsuppi oli pääasiassa Lidlin peruskamaa. Oli lopputuotos sen verran yrttimäiseen makuista, että pehmensin makua (tästä ketjusta opitulla) Heinzin ketsupilla, niin tulipa hyvä lopputulos.
Nyt olisi mieli avoimena kuulla muiltakin vinkkejä tähän spagettien uittamiseen.
Simppeli ohje (sovella oman mielen mukaan) 400g jauhelihalle:Spagettikastikkeet.
Mulla siskolta opittuna toimiva mättöresepti, millä eilenkin täällä mökillä ruokin sukulaispoppoot tyyliin tuosta vaan ja kovasti tykkäsivät.
Sipulin + jauhelihan sekaan aluksi vähän vettä, sitten:
-hemmetisti jauhelihamaustetta
-hemmetisti sinappia
-hemmeristi ketsuppia
Ketsuppi oli pääasiassa Lidlin peruskamaa. Oli lopputuotos sen verran yrttimäiseen makuista, että pehmensin makua (tästä ketjusta opitulla) Heinzin ketsupilla, niin tulipa hyvä lopputulos.
Nyt olisi mieli avoimena kuulla muiltakin vinkkejä tähän spagettien uittamiseen.