Maidan
Respected Leader
Totuus on ettei ole enää hyvän makuisia fermentoituja suolakurkuja, aijemmin ollut. Kurkun pitää olla sopivasti hapatettu eikä liian suolainen. Nämä kaikki mistä mainittu ovat liian suolaisia, ja fermentoitu maku on onneton.Suolakurkuista. Mikä nyt sitten on kaupasta saatavien suolakurkkujen kärki jos ei myrttisetkään ole riittävää?
K-marketeissa on Puolassa purkitettuja venäläisiä suolakurkkuja, jotka mulle ainakin maistuu. Kyllä ns. venäläinen suolakurkku kiinnostaa kunhan se vaan ei ole valmistettu ryssälässä.
Mitäs vinkkiä ...?
.
Jännä kerran ostin Easton K-kaupasta vähän parempia suolakurkuja (tynnyristä) toisessa k-kaupassa ja varsinkin S-marketissa he olivat aivan onnettoman makuiset.
Näissä East lasipurkki kurkuissa on usein joku sivumaku ja suola liika. Vaikka fermentoitu maku hieman on. Harva tietää että suolakurkun liemi pitää olla samea. Näissä se on sameahko. Tuoksun pitä olla tyrmävän hyvä, hapan j käynyt, ja ennen kaikkia suola pitää olla maltillisesti. Epäilen että ajemmin kurkut tuotettiin Venäjältä. Tai haapatettu Suomessa jossain kunnolla. Tai sitten se oli kunnolla tehty jossain Euroopassa. Ehkä laadun tuottaminen on vaikeampi ja työläämpi (vaati aikaa). Laatu on laskenut aika pahasti.
)