Spadehommat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja pstsika
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Minä ostan sitä Lihakultturi raakamakkara joskus, ja teen sitä hapankaalian, sipulin ja raaka tomattien kanssa, sioluan oikein pieniksi paloiksi peruuna,mutta minimissä. Resepti on oma, mausteena vain mustapippuri. Ja kypsyttelen rauhassa kannen alla.
Haapankaali on aina jääkapissa. Suosin Raisilaisen valkosipuli hapankaalia. Sitä voi syödä päivittäin pieni määrä, ja puolikas raaka porkkana, päälle kurpitsaxöljyä.
Puolikas raaka porkkana ehkäisee monia sairauksia, hapankaali luo hyvän bakteerikasviston. Sekaan voi laittaa raaka sipulia pikkasen.
 
Tänään iltapalana oli eilista linssimuhennysta ja hyvä mökäle keitettyä kieltä. Lientä tuli reilusti, mutta kastelen siihen mun suosikkia haapanjuureen leivottua spelttileipä. Siihen olen kuokussa. Se on maailman paras! 1761258764618.webp
 
  • Tykkää
Reactions: Rkm
Back
Top