Vaan mitäs mieltä täällä ollaan pastasalaatista?
Huhdan kinkku-juusto-pastasalaatti kahdelle
Ainesosat:
-4-5 dl penne-pastaa
-150 g juustoa
-100 g kinkkua
-Puolikas kurkku
-Auran Ranch Street Sauce -kastiketta
Laitetaan pasta kiehumaan ja pilkotaan sillä välin juusto ja kurkku kuutioiksi sekä suikaloidaan kinkku. Huuhdellaan pasta kylmällä vedellä useaan kertaan, kunnes kattila tuntuu viileältä, ja kaadetaan vesi pois. Sekoitetaan pastan joukkoon kastiketta sopivaksi arvioitu määrä, yhdistetään loput ainekset ja sekoitetaan vielä uudelleen.
Katso liite: 126428
P.S. Älkääkä nyt kertoko, ettei tämä ollut mitä lääkärini tarkoitti, kun hän sanoi kolesterolini olevan lievästi koholla ja kehotti syömään enemmän kasviksia.
Näyttää herkkulliselta..Kolesterooli voi ruokavaliolla laskea vain se 10%. Vaikka söisi kilo vihanneksia/hedelmiä. Loput pitää laskea lääkkeillä. Varsinkin jos kuuluu riskiryhmään.
Minä taidan myös tehdä pastan, se ei ainakaan ärsyttää vatsaa. Löysin pakastimesta keitetyn kalkkunan osan filepalasta, en muista mitä pakaste säilyy syömiskelpoisena? Keitetty liha siis?
Se voisi silppua siihen pastaan.
Nyt on pelko kaikkiin ruokiin pöpöjen suhteen.
Espanajassa on lintuinfluenssa, 3 miljoona kana hävitetty..ja lisää lahdataan. Salmonella siellä riitammin, Tunisiasta ja Marokosta tulevat mansikat ja vadelmat. Ja siinä se on..
Tuo kalkkuna on Eastonista, lukee vaan tuore kalkkuna file, pienia paloja. En muista oliko kotimainen merkinta..
Nyt muistin sekin että ostin pari kerta tuonti vadelmia. Oliko juuri marokkolaisia. Vaikka huutonut niitä, niin tuskin se pöpö lähde kun se on jo marjan sisällä.
Voi v:ttu miten löysä kontrolli nykyisin on. Lääkäri osastolla sanoi että aina silloin tällöin ilmenee salmonellakin ja vaikka mitä.
Muistin että ostin pienen palan luomujuustoa, jotain joko ruotsalaista tai sveitsilaista, mutta viime vuonna jouluna maistoin ja oli tosi hyvä pastassa ja muutenkin. Nytkin ostin, jämä on jääkapissa ja varmaan parasta ennen mennyt, roskiin menee. Siinä oli muistaakseni merkintä pastöröimättömästa maidosta, ja herkullinen homekerros.
Sekin olisi voinut ongelman aiheuttaja..vaikka leikkanut sen homeisen kerroksen pois. Se kuului siihen juuston, tuoreeltaan ja oli aika erikoinen. En muista nimea joku lunqvik tai jotain sinne päin.
Nyt näiden juustojenkin syöntikin loppu!
Mutta toistaalta pahin pala maultaan joutunut suuhun tavallisena arkkiraejuustosta.. vieläkin askarruttaa mikä se oli..mutta se ei voinut olla tämän viimeisen infektiön syy.
Tästä on jo aikakin.
Se olisi surullista jos elintarvikekontrolli laskisi nyky maailman menossa.