Suomen sisäinen turvallisuus

YJT

Kenraali

baikal

Supreme Leader
Elisabeth Rehn sen sanoi: "naisen keho on taistelukenttä ja raiskaus sotatoimi"

Tätä olen ehtinyt pohtia monta kuukautta. Eihän vaan ole niin, että tämä touhu on jotain muutakin kuin kyvyttömyyttä hallita seksuaaliviettiään?

Jospa -sotaa- on siirrytty käymään meille ennen tuntemattomalle levelille?

Minä aina seuraan jatkumoita, joskus vähän liiankin hartaasti. Mutta tämä vaihtoehto iski ajatukseen, kun Oulun ensimmäinen julkisuuteen tullut ryöppy sai päivänvalon.

Miettikää tätä vaihtoehtoa hetki, ennenkuin teilaatte sen täysin.
 

baikal

Supreme Leader
Yleisen elämänkokemuksen mukaan olisin kyllä taipuvainen ajattelemaan, että jos joku todella olisi hoitamassa näitä ongelmia ns epävirallisilla menetelmillä niin ei niitä netissä mainostettaisi. Puhujat ja tekijät on kyllä yleensä eri ihmisiä..

Toisaalta vain julkiseksi Asian tekeminen voi synnyttää pelotetta, jos sitä haetaan.
 

Raveni

Respected Leader
Ilmeisesti jutut SoO ja PVL:n liitosta on todellisuutta, kun "tiedotus" hoidetaan näin...

Mika Ranta: poliisi valehtelee SoO:n perääntyneen pedofiilinmetsästyksestä
13.2.2019
16


Kuten olemme uutisoineet, katupartiojärjestö Soldiers of Odin (SoO) ilmoitti hiljattain aloittavansa pedofiilien ja raiskaajien metsästämisen Internetin valeprofiilien avulla. Maahantunkeutujat ovat saalistaneet valkoisia lapsia eri puolilla Suomea muun muassa Instagramin kautta.

Poliittinen poliisi (PolPo) raivostui SoO:n ilmoituksesta. Suojellakseen maahantunkeutujapedofiileja poliisi ryhtyi uhkailemaan katupartioaktiiveja vakavilla seurauksilla, mikäli nämä päättävät jatkaa kampanjaansa.

Juutalaisen Bonnier-mediayhtiön omistama MTV julkaisi tänään propagandauutisen, jossa PolPo jatkoi pedofiilinmetsästäjien mustamaalaamista. MTV otsikoi julkaisunsa: ”Seksuaalirikoksia tehneille uhonnut Soldiers of Odin katumapäällä: Videon julkaisijat vetäytyivät uhkauksistaan ja aloittivat keskustelun poliisin kanssa”.

MTV:n haastattelema rikoskomisario Pekka Hätönen väitti, että ”videon lähettäjät ovat nyt vetäytyneet uhkauksesta aloittamalla keskusteluyhteyden poliisin kanssa”. Väitteillään PolPo yritti nöyryyttää katupartiojärjestöä ja näin estää kansalaisia torjumasta monikulttuurista seksuaalirikollisuutta.

SoO:n perustaja Mika Ranta kommentoi Bonnier-median ja PolPon väitteitä tuoreeltaan VK-yhteisöpalvelussa: ”Poliisi väittää että olisimme olleet yhteydessä heihin minä taas väitän että emme varmasti ole. – – Likaista peliä rupeavat pelaamaan Hävetkää polpo!”

Lähteet: Mika Ranta, MTV

https://www.vastarinta.com/mika-ranta-poliisi-valehtelee-soon-peraantyneen-pedofiilinmetsastyksesta/
Mielenkiintoinen tapahtuma käänne. Vähän ihmettelinkin tuota uutista. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Toki poliisi hallitus sotki hommaan sormensa niin en toisaalta ihmettelisi vaikka PolPo olisi hommaan valjastettukin.
 

Raveni

Respected Leader
Voisi ajatella niinkin että omankäden oikeuteen on moraalinen oikeus korkeintaan lapsella itsellään ja hänen vanhemmillaan. Ei muilla. Siis korkeintaan, en sano että "on oikeus"

Ja noissa tapauksissa kun on vielä jo tapahtumia edeltävä ketju sellainen että on tultu maahan oman käden oikeudella, jääty maahan omankädenoikeudella ja raiskattu lapsi omankädenoikeudella. Mutta ainoastaan sitäkö paheksuttaisiin joka käyttäisi omankädenoikeutta jälkeläistensä suojaamiseen tai vaikka niinkin ikävään asiaan kuin kostamiseen.

Viranomaisten olisi siis syytä toimia. Kuten oikeasti kykenevät.
Ottamatta kantaa uhkaukseen joka on ilmoille heitetty eli yleisellä tasolla voisin todeta tuosta omankäden "oikeutuksesta" sen verran, että kaikki eivät kykene pitämään puoliaan. Suomessa yhteisöllisyys on kadonnut aikoja sitten. Täällä ollaan jokainen yksilöitä ja ongelmat ovat yksilön ei yhteisön. Jos täällä olisi yhteisöllisyyttä niin täällä olisi jo tapahtunut yhtä jos toistakin.
 

hansai

Supreme Leader
2015

Rikos tapahtui, maahanmuuttajat tietenkin asialla – älä usko tätä nettihuhua
Väärien huhujen liikkeelle laittaminen sosiaalisessa mediassa voi olla osin jopa järjestäytynyttä toimintaa, sisäministeriön poliisiosastolta arvellaan. Poliisihallituksen poliisitarkastaja on havainnut, että netissä liikkuu yhä enemmän perättömiä väitteitä, joissa joko oikeat tai keksityt rikokset laitetaan etnisten vähemmistöjen kontolle.
Kotimaa
13.8.2015 klo 06:35

Oulun poliisi varoitti esimerkiksi perjantaina levittämästä perättömiä väiteitä epäiltyjen etnisestä taustasta. Kuvakaappaus Oulun poliisin Facebook-sivuilta.Arto Veräjänkorva / Yle

Anna Leppävuori

@annaleppavuori
Jaa artikkeli Facebookissa3427
Jaa artikkeli Twitterissä

Facebook-päivityksen mukaan tummaihoinen tuntematon mies hyökkäsi pimeässä kimppuun ja yritti raiskata. Tai vei ehkä laukun. Tapaus sattui sukulaistytölle, kaverille tai jollekin tuntemattomalle, jolloin kirjoittaja oli silminnäkijänä.
Tarina leviää nopeasti tuhansille, ehkä kymmenilletuhansille. Myöhemmin se osoittautuu keksityksi – tai sitten asiasta ei saada koskaan enempää tietoa.
Ammuttiinpa väärät tiedot alas tai ei, tarina jää elämään. Harva jakaa Facebookissa tietoa siitä, että aiemmin liikkunut tarina olikin perätön.

Ylitarkastaja Pekka Hätönen sisäministeriön poliisiosastolta sanoo törmäävänsä vähintään joka viikko sosiaalisessa mediassa tarinoihin maahanmuuttajataustaisten tekemistä rikoksista.
– Yleensä se ajoittuu nopeasti sen jälkeen, kun on tapahtunut oikea rikos.
Hätösen mukaan kyseessä on usein rikos, jonka valitettavan moni yhdistää maahanmuuttajien tekemäksi.
– Kun osataan sitoa oikeaan paikkaan ja aikaan tekaistu uutinen, se lähtee leviämään. Ihmiset jakavat sen otsikon ja muutaman ensimmäisen sanan perusteella. Kun on yleinen tuohtumus, asiaa lähdetään levittämään eikä tarinaa lueta sen tarkemmin.

Myös poliisitarkastaja Pia Holm Poliisihallituksesta tunnistaa ilmiön.
Ihmiset jakavat sen otsikon ja muutaman ensimmäisen sanan perusteella.
Pekka Hätönen​
– Väärien tietojen levittäminen näyttää olevan nouseva trendi somessa. Vaikka poliisi ilmoittaa, että uutisessa ei ole mitään perää, saattaa olla, että henkilöt kyseenalaistavat poliisin toiminnan ja väittävät, että poliisi valehtelisi. Poliisi ei välttämättä voi heti kertoa kaikista asioista julkisuuteen, joten sen takia voi olla, että somehuhuilta ei heti pystytä katkaisemaan siipiä.

Kyseessä jopa järjestäytynyt toiminta
Kun netissä kerrotaan etniseen vähemmistöön kuuluvan henkilön tekemästä rikoksesta, siitä ei yleensä kerrota syyllisen löytämiseksi, Pia Holm sanoo.
– Ei ole kyse siitä, että saataisiin oikeat tekijät kiinni, vaan halutaan leimata tiettyjä ryhmiä ja saada aikaan liikehdintää.
Pekka Hätönen arvelee, että väärän tiedon liikkeelle laittajat voivat olla yksittäisiä vihaisia kansalaisia mutta osin kyse on järjestäytyneestä toiminnasta.
Joskus perättömiä väitteitä on haluttu laittaa liikkeelle tekemällä jopa perättömiä rikosilmoituksia. Tällaisia tapauksia on ollut joitain, mutta perättömien, rasistisin perustein levitettävien rikosilmoitusten yleisyydestä ei löydy tilastoja. Sekä Hätönen että Holm kuitenkin arvelevat, että perättömien rikosilmoitusten tekeminen ei ole yhtä yleistä kuin huhujen liikkelle laittaminen.
– On paljon helpompi kirjoittaa asia nettiin, niin ei tarvitse millään tavalla todistella kenellekään, kunhan se saa tykkäyksiä ja jakamisia, Hätönen sanoo.

Huhut voivat kärjistyä pahimmillaan väkivallaksi
Koska perättömät huhut jäävät elämään, ne voivat helposti leimata etnisiä ryhmiä, arvelevat sekä Hätönen että Holm.
Ei ole kyse siitä, että saataisiin oikeat tekijät kiinni, vaan halutaan leimata tiettyjä ryhmiä ja saada aikaan liikehdintää.
Pia Holm​
Holm sanoo, että huhut voivat aiheuttaa pelkoa ja epävarmuutta etnisissä vähemmistöissä ja olla ongelma jopa yhteiskuntarauhan pysymisen kannalta.
Perättömät väitteet vääristävät ihmisten käsityksiä yhteiskunnan tapahtumista ja ongelmista, Pekka Hätönen sanoo. Hänellä on esimerkki siitä, mihin huhut pahimmillaan johtavat. Viime keväänä Helsingissä pahoinpideltiin alle 15-vuotias somalipoika sen jälkeen, kun netissä oli levinnyt rasistisia viestejä pahoinpitelyistä ja Tapanilan raiskauksesta. Pojalla ei ilmeisesti ollut mitään tekemistä tekojen kanssa, Hätönen sanoo.
Sekä Holm että Hätönen kaipavat ihmisiltä lisää kriittisyyttä ja sitä, että kirjoitusten todenperäisyys osattaisiin kyseenalaistaa eikä huhuja ainakaan alettaisi levittää.
– Paljon kuulutettu medialukutaito on aika monelta jäänyt oppimatta. Suurimmalla osalla ei ole ollut tarvetta miettiä, mitkä ovat uutisen taustat, koska uutisen julkaiseminen oli ennen aika keskitettyä, Hätönen sanoo.
Myös median ja poliisin pitää pystyä suhtautumaan kriittisesti, kun joku kertoo etniseen vähemmistöön kuuluvan tekemästä rikoksesta, Hätönen lisää.

Pia Holm muistuttaa, että väärän tiedon levittäminen netissä voi olla myös rikos.

https://yle.fi/uutiset/3-8218329
 

Aquilifer

Eversti
Elisabeth Rehn sen sanoi: "naisen keho on taistelukenttä ja raiskaus sotatoimi"

Tätä olen ehtinyt pohtia monta kuukautta. Eihän vaan ole niin, että tämä touhu on jotain muutakin kuin kyvyttömyyttä hallita seksuaaliviettiään?

Jospa -sotaa- on siirrytty käymään meille ennen tuntemattomalle levelille?

Minä aina seuraan jatkumoita, joskus vähän liiankin hartaasti. Mutta tämä vaihtoehto iski ajatukseen, kun Oulun ensimmäinen julkisuuteen tullut ryöppy sai päivänvalon.

Miettikää tätä vaihtoehtoa hetki, ennenkuin teilaatte sen täysin.

Ei ollenkaan kaukaa haettua.

Hiekkamaissa eletään islamilaisen kunniakulttuurin alaisuudessa. Siellä yksi pahimpia loukkauksia miestä kohtaan on loukata suvun naista. Vitsi tulee kuitenkin siinä että se naisen kunnia ja kohtalo ei sinänsä merkitse mitään, vaan ainoastaan se kolaus miehiselle kunnialle mitä siitä seuraa. Simpanssikilarit siis vedetään sitä että naisen kautta on loukattu miehen kunniaa, ja äärimmäinen väkivalta on ainoa tapa hoitaa kunnia takaisin kuosiin. Kaikki muu olisi heikkoutta.

No joka tapauksessa, koraanissakin käsketään orjuuttamaan vihollisen naiset, ottamaan heidät sotasaaliiksi ja alistamaan heidät jalkavaimoiksi. Toki iso motivaattori länsimaissa tapahtuvalle raiskausepidemialle on ihan vain seksuaalisen nautinnon haku, mutta pois ei voi sulkea myöskään sitä ulottuvuutta että kyseessä on sekä kunniakulttuurin mukainen vastapuolen nöyryyttäminen heidän naistensa kautta, että islamilainen sodankäynnin muoto. Me länsimaiset olemme heikkoja vätyksiä koska emme vedä raiskaajia kiikkumaan lyhtypylväästä. Hiekkamaissa tällainen olisi ihan hyväksyttävää, mutta täällä ei. Siksi tulijat tekevät juuri sitä mitä tekisivät kotimaassaankin. Meidän naistemme ja lastemme raiskaaminen on tahallinen ja nöyryyttävä teko meitä miehiä kohtaan. Koska emme aktiivisesti estä tai kosta sitä, olemme vähemmän miehiä heidän silmissään, heikkoja ja hölmöjä. Meidän heikkoutemme voimaannuttaa hiekkaprinssit. Meidän naistemme ja lastemme raiskaaminen on vain ase meidän miestemme nöyryyttämiseksi.

Lasten ja naisten raiskaaminen on siis win-win tulijoille. Saa pesää, ja samalla saa terrorisoitua kokonaista kuffarien yhteiskuntaa, alistaa vääräuskoisia, toteuttaa koraanin ilosanomaa, toimia allahin soturina ja vielä tuntea itsensä äijäksi ämmämäisten kanta-asukkaiden kustannuksella.
 
Viimeksi muokattu:

skärdis

Respected Leader
2015

Väärien tietojen levittäminen näyttää olevan nouseva trendi somessa. Vaikka poliisi ilmoittaa, että uutisessa ei ole mitään perää, saattaa olla, että henkilöt kyseenalaistavat poliisin toiminnan ja väittävät, että poliisi valehtelisi.

Poliisihallitus on siis huolissaan ettei poliisin sanaan luoteta entisessä määrin?

En ihmettele, kun lukee uutisia. Kuten tänään Turun Sanomien haastattelussa täysin pehmoisia lasketteleva L-S poliisin apulaispoliisipäällikkö Ristola.

"Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelevää poliisia syytetään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja tuottamuksellisesta vapaudenriistosta.

Rikoskomisariona työskentelevän poliisin olisi pitänyt vapauttaa pidätettynä ollut nainen perjantaina 18. elokuuta 2017 viimeistään kello 12. Nainen kuitenkin vapautettiin vasta seuraavan päivän aamuna kello 8.25. Hän siis oli pidätettynä noin 20 tuntia liian pitkään.

Syyttäjä vaatii tutkinnanjohtajana toimineelle poliisille sakkorangaistusta. Syyttäjän mukaan poliisi on toiminut huolimattomasti, eikä teko ole kokonaisuutena arvioituna vähäinen.

Turun keskustan terrori-isku tapahtui samana perjantaina noin kello 16.

Lounais-Suomen poliisin apulaispoliisipäällikkö Teijo Ristola kertoo, että asia liittyy välillisesti terrori-iskuun.

– Terrori-isku oli ihan ennennäkemätön tapahtuma. Siihen tarvittiin kaikki voimat, ja muut asiat jäivät vähän vähemmälle. Se ei kuitenkaan ole mikään puolustus, ja siksi asiaa käsitellään käräjäoikeudessa, Ristola sanoo.

– Me kaikki olemme asiasta pahoillamme ja tiedän, että tutkinnanjohtaja on erityisen pahoillaan. Mutta jos ajatellaan juridisesti, ei tätä oikein mitenkään voi selittää.

Ristola ei halua kommentoida tapauksen yksityiskohtia niin kauan kuin oikeudenkäynti on kesken."
https://www.ts.fi/uutiset/paikallis...tynaTurun+terroriisku+tapahtui+samana+paivanaPidätetty nainen olisi pitänyt vapauttaa klo 12:00 ja terrori-isku tapahtui noin klo 16.

Joko poliisilla oli ennakkoaaninki terrori-iskusta tai sitten apulaispoliisipäällikkö puhuu aivan silkkaa p**kaa, koska pitää hallintoalamaisia tyhminä. Veikkaan jälkimmäistä.
 

Merkava

Kenraali
Poliisihallitus on siis huolissaan ettei poliisin sanaan luoteta entisessä määrin?

En ihmettele, kun lukee uutisia. Kuten tänään Turun Sanomien haastattelussa täysin pehmoisia lasketteleva L-S poliisin apulaispoliisipäällikkö Ristola.

"Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelevää poliisia syytetään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja tuottamuksellisesta vapaudenriistosta.

Rikoskomisariona työskentelevän poliisin olisi pitänyt vapauttaa pidätettynä ollut nainen perjantaina 18. elokuuta 2017 viimeistään kello 12. Nainen kuitenkin vapautettiin vasta seuraavan päivän aamuna kello 8.25. Hän siis oli pidätettynä noin 20 tuntia liian pitkään.

Syyttäjä vaatii tutkinnanjohtajana toimineelle poliisille sakkorangaistusta. Syyttäjän mukaan poliisi on toiminut huolimattomasti, eikä teko ole kokonaisuutena arvioituna vähäinen.

Turun keskustan terrori-isku tapahtui samana perjantaina noin kello 16.

Lounais-Suomen poliisin apulaispoliisipäällikkö Teijo Ristola kertoo, että asia liittyy välillisesti terrori-iskuun.

– Terrori-isku oli ihan ennennäkemätön tapahtuma. Siihen tarvittiin kaikki voimat, ja muut asiat jäivät vähän vähemmälle. Se ei kuitenkaan ole mikään puolustus, ja siksi asiaa käsitellään käräjäoikeudessa, Ristola sanoo.

– Me kaikki olemme asiasta pahoillamme ja tiedän, että tutkinnanjohtaja on erityisen pahoillaan. Mutta jos ajatellaan juridisesti, ei tätä oikein mitenkään voi selittää.

Ristola ei halua kommentoida tapauksen yksityiskohtia niin kauan kuin oikeudenkäynti on kesken."
https://www.ts.fi/uutiset/paikallis...tynaTurun+terroriisku+tapahtui+samana+paivanaPidätetty nainen olisi pitänyt vapauttaa klo 12:00 ja terrori-isku tapahtui noin klo 16.

Joko poliisilla oli ennakkoaaninki terrori-iskusta tai sitten apulaispoliisipäällikkö puhuu aivan silkkaa p**kaa, koska pitää hallintoalamaisia tyhminä. Veikkaan jälkimmäistä.
Luulen hänen tarkoittavan sitä,että saman vuorokauden puolella tapahtunut 4-5 tunnin venyminen ei ole vakavuudeltaan sama kuin seuraavan vuorokauden puolelle ulottuva 20 tunnin venyminen,eli syyttäjä ei olisi syyttänyt muutaman tunnin ylityksestä, joka tosin sekin johtui huolimattomuudesta.
 

skärdis

Respected Leader
Luulen hänen tarkoittavan sitä,että saman vuorokauden puolella tapahtunut 4-5 tunnin venyminen ei ole vakavuudeltaan sama kuin seuraavan vuorokauden puolelle ulottuva 20 tunnin venyminen,eli syyttäjä ei olisi syyttänyt muutaman tunnin ylityksestä, joka tosin sekin johtui huolimattomuudesta.

Voipi olla noinkin, mutta kyllä ainakin aiemmin on käräjille joutunut virkamiehiä vartinkin ylityksestä. Ehkä ajat ovat sitten muuttuneet niistä päivistä eli 10-15 vuoden takaa.
 

hansai

Supreme Leader
Poliisihallitus on siis huolissaan ettei poliisin sanaan luoteta entisessä määrin?

En ihmettele, kun lukee uutisia. Kuten tänään Turun Sanomien haastattelussa täysin pehmoisia lasketteleva L-S poliisin apulaispoliisipäällikkö Ristola.

"Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelevää poliisia syytetään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja tuottamuksellisesta vapaudenriistosta.

Rikoskomisariona työskentelevän poliisin olisi pitänyt vapauttaa pidätettynä ollut nainen perjantaina 18. elokuuta 2017 viimeistään kello 12. Nainen kuitenkin vapautettiin vasta seuraavan päivän aamuna kello 8.25. Hän siis oli pidätettynä noin 20 tuntia liian pitkään.

Syyttäjä vaatii tutkinnanjohtajana toimineelle poliisille sakkorangaistusta. Syyttäjän mukaan poliisi on toiminut huolimattomasti, eikä teko ole kokonaisuutena arvioituna vähäinen.

Turun keskustan terrori-isku tapahtui samana perjantaina noin kello 16.

Lounais-Suomen poliisin apulaispoliisipäällikkö Teijo Ristola kertoo, että asia liittyy välillisesti terrori-iskuun.

– Terrori-isku oli ihan ennennäkemätön tapahtuma. Siihen tarvittiin kaikki voimat, ja muut asiat jäivät vähän vähemmälle. Se ei kuitenkaan ole mikään puolustus, ja siksi asiaa käsitellään käräjäoikeudessa, Ristola sanoo.

– Me kaikki olemme asiasta pahoillamme ja tiedän, että tutkinnanjohtaja on erityisen pahoillaan. Mutta jos ajatellaan juridisesti, ei tätä oikein mitenkään voi selittää.

Ristola ei halua kommentoida tapauksen yksityiskohtia niin kauan kuin oikeudenkäynti on kesken."
https://www.ts.fi/uutiset/paikallis...tynaTurun+terroriisku+tapahtui+samana+paivanaPidätetty nainen olisi pitänyt vapauttaa klo 12:00 ja terrori-isku tapahtui noin klo 16.

Joko poliisilla oli ennakkoaaninki terrori-iskusta tai sitten apulaispoliisipäällikkö puhuu aivan silkkaa p**kaa, koska pitää hallintoalamaisia tyhminä. Veikkaan jälkimmäistä.
Etiäinen
 

MeriTJ

Kenraali
Kun katsoo tätä kirjoitusvirheiden määrää virallisella sivulla https://soldiersofodin.fi/associate/, niin en ollenkaan ihmettele, että henkilöllisyyskin vahingossa paljastettaisiin kun muutenkin ollaan niin elämänkoululaisia.
"Menikö sinustakin parhaat puolet mammasi lakanoille? No niin meistäkin, tule kaltaistesi seuraan soittamaan banjoa ja uhoamaan vailla logiikkaa".
 

Merkava

Kenraali
Voipi olla noinkin, mutta kyllä ainakin aiemmin on käräjille joutunut virkamiehiä vartinkin ylityksestä. Ehkä ajat ovat sitten muuttuneet niistä päivistä eli 10-15 vuoden takaa.
Joo,en uskalla väittää vastaan kun ei ole kokemusta noista käräjistä. Tämä is:n juttu on taas toisella sisällöllä,siinä kyseinen nainen kertoo olleensa partion kyydissä liittyen huumausainerikokseen ja sitten partio on saanut tiedon puukotuksesta ja heittänyt hänet vauhdilla vielä takaisin poliisivankilaan. Eli käsittäisin niin,että nainen on ollut pidätettynä,määräaika on tullut täyteen mutta samaan aikaan on vielä tehty kotietsintöjä asian tiimoilta joihin liittyen hän on ollut läsnä. Sitten on tullut puukotus ja siinä hässäkässä hänet on heitetty vielä takaisin poliisivankilaan,vaikka olisi pitänyt päästää vapaaksi.https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005998555.html?ref=rss
 

skärdis

Respected Leader
Joo,en uskalla väittää vastaan kun ei ole kokemusta noista käräjistä. Tämä is:n juttu on taas toisella sisällöllä,siinä kyseinen nainen kertoo olleensa partion kyydissä liittyen huumausainerikokseen ja sitten partio on saanut tiedon puukotuksesta ja heittänyt hänet vauhdilla vielä takaisin poliisivankilaan. Eli käsittäisin niin,että nainen on ollut pidätettynä,määräaika on tullut täyteen mutta samaan aikaan on vielä tehty kotietsintöjä asian tiimoilta joihin liittyen hän on ollut läsnä. Sitten on tullut puukotus ja siinä hässäkässä hänet on heitetty vielä takaisin poliisivankilaan,vaikka olisi pitänyt päästää vapaaksi.https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005998555.html?ref=rss

Olisi hra päällikkö sitten voinut tuonkin kerto Turkkarissa.

Niin tai näin, yleensä rikoksen paheksuttavuuteen ja tuomittavuuteen riittää se, että rikos on tapahtunut. Ei niinkään yksityiskohdat tunnusmerkistön sisällä.

Meinaan sitä, että kavallus on kavallus olipa summa tonni, kaksi tai vaikka viisi tonnia. Ei vaikuta rangaistukseenkaan. Samoin pahoinpitely on pahoinpitely löipä kerran tai kolmesti. Tietenkin on spesifit eli törkeät tekomuodot, mutta niidenkin raja määrittyy muutoin kuin lyöntikerroilla tai ykköstonnien vaihtelulla.

Pidätetyn vapauttamisen myöhästymisessä on rangaistavuuden kannalta melkein yhden tekevää onko kyse vartista vai puolestatoista tunnista.

Toki tässä turkulaisnaisen tapauksessa vapaudenmenetys on kestänyt 20 tuntia eli reilusti yön yli. Ei sitä ainakaan vähäisenä voida pitää.
 
Top