Suomen sisäinen turvallisuus

No varmaan Keski-Suomessa ilmestyvässä lehdessä (jonka lukijoilla suurella osalla lienee kytköksiä Keski-Suomeen) painotetaan uutisissa mahdollisia Keski-Suomi kytköksiä. Ei kai siinä ole mitään ihmeellistä?
 
Kollektiivisia virityksiähän on nähty. Syksy 2015 oli varsin selvä sellainen, totuus jäi taustalle kun kymmenet lehdet toistelivat täysin samoja tarinoita jopa artikkelitasolla. Samaa on havaittu ilmastokeskustelussakin. Spämmäävät ns. vastustajat hiljaiseksi. Miksi ei sitten multikulttuurisuuteen tähtäävässä politiikassa?

Opetushallinnollahan oli vielä pari vuotta sitten nettisivuillaan ohje että "negatiiviset kokemukset ohitetaan huomiotta", kun oli kyse siitä mitä lapsille kuuluu kertoa multikulttuurisuudesta??

Luulen, että tässä maassa saattaa erinäisistä muistakin asioista olla melko kirjavia mielipiteitä sen suhteen, miten niistä ohjeistetaan kertomaan esimerkiksi koulujen opetussuunnitelmissa. Ja edelleen monelle toimittajalle on varmasti vaikeaa vaihtaa nenältä punavihreät lasit neutraaleihin juttuja kirjoittaessaan. Kyllä se näkyi selvästi 2015-2016. Vaan nyt on 2020. Olen edelleen sitä mieltä, että on melko paksua antaa ymmärtää kyseessä olevan lähestulkoon salaliiton pimittää kansalta tietoa. Kyllä maahanmuuttajienkin rikoksista kirjoitetaan. Etnistä taustaa ei vaan aina kerrota. Syitä siihen on kertonut mm. YJT.

Pitäisikö joka uutisessa erikseen mainita etninen alkuperä? Miksi? Mitä lisäarvoa lopulta saadaan esimerkiksi siitä, että raiskaajan kerrotaan olevan mamu? Tuleeko pottunokalle parempi mieli, kun tällä kertaa raiskaaja ei ollutkaan kantis, vaikka suurin osa raiskauksista on kantasuomalaista tekoa? Se, että osa mamuista tekee rikoksia, ei liene tässä kohtaa enää mikään salaisuus. Jopa 'pimitysmedian' pääpeelsepupi Helsinginsanomat uutisoi jo vuosia sitten, miten rikostilastoissa joidenkin rikoslajien kohdalla tietyt kansallisuudet loistavat räkeinä piikkeinä. Onko se pimitystä, ettei yleisesti tiedettyä faktaa joka lehdessä viikottain erikseen kirjoiteta?

Loppuun vielä totean, että peräänkuulutan asiallista ja järkiperäistä, polarisaatiota vastustavaa keskustelua, en monikulttuurisuutta. Tämä on kiinnostava foorumi seurata. Olisi mukavaa, ettei annettaisi ainakaan trollien pilata mahdollisuutta keskustella asioista.
 
Pitäisikö joka uutisessa erikseen mainita etninen alkuperä? Miksi? Mitä lisäarvoa lopulta saadaan esimerkiksi siitä, että raiskaajan kerrotaan olevan mamu? Tuleeko pottunokalle parempi mieli, kun tällä kertaa raiskaaja ei ollutkaan kantis, vaikka suurin osa raiskauksista on kantasuomalaista tekoa?
Tiedotusvälineiden pitää julkaista tietoa. Jos raiskaaja kantis, kerrotaan ja jos ulkkis kerrotaan. Tämä on mielestäni tärkeämpää kuin jonkun harrastuksen tms. kertominen, koska valtio- ja lehdistövalta pitää ulkomaalaisasiaa yllä ja tärkeänä. Mitä lisäarvoa saadaan ylipäätään uutisoimalla raiskauksista?

Jälkimmäiseen virkkeeseen Iltalehdestä:
"Helsingissä tapahtuneista ilmoitetuista raiskauksista peräti yli puolet oli ulkomaalaisen tekemiä. Tarkka luku on 53,8 prosenttia." 15.1.2019

Hei! Miksi ei voitaisi tulla kaikki toimeen keskenämme ja vain keskustella maahanmuutosta positiivisessa hengessä, miksi pitää vastustaa sitä ja olla hajottava voima? Eix nii?

Ai niin joo, kaikki jotka kritisoi mediaa, poliitikkoja tai politiikkaa on ruplapalkalla. Just.

Terveisin yksi, jolla ulkomaalainen puoliso ja joka ihmettelee Suomen itsetuhoista maahanmuuttopolitiikkaa.
 
Ai niin joo, kaikki jotka kritisoi mediaa, poliitikkoja tai politiikkaa on ruplapalkalla. Just.
Niin, eihän sellaista sentään mp-netissä tapahdu. Koskaan.


Toki tuo 'ruplapalkka' oli tarkoitettu laveasti. Ei jokainen naapurin lapaan syöttävä sieltä palkkaa saa. Tulee urheilussakin aina joskus omia maaleja, vaikkei kukaan tarkoittanut.
 
Ei jokainen naapurin lapaan syöttävä sieltä palkkaa saa.
Maahanmuutto(status quon muuttajat) jakaa suomalaisia(ja myös eurooppalaisia). Eikö maahanmuuton sallijat ja puolustajat pelaa samalla tavalla naapurin lapaan? Tai peräti pahemmin, koska vähäisen maahanmuuton voi muuttaa helposti mutta suurta ei...
 
Kotimaa 18.07.2020 10:41

Poliisi tutkii Pekka Katajan pahoinpitelyä tapon yrityksenä – rikoksesta epäillään kahta miestä, joista poliisi pyytää havaintoja

Pekka Kataja joutui pahoinpitelyn uhriksi perjantaina kotonaan Jämsänkoskella.Pekka Kataja joutui pahoinpitelyn uhriksi perjantaina kotonaan Jämsänkoskella.

Jyri%20Salonen%20nettikuva.jpg

Jyri Salonen

Poliisi jatkaa Jämsässä perjantaiaamuna tapahtuneen väkivallanteon tutkintaa tapon yrityksenä. Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö Pekka Kataja hakattiin sairaalakuntoon kotonaan Jämsänkoskella. Vielä perjantaina rikosnimikkeenä oli törkeä ryöstö, mutta poliisikuulusteluissa on käynyt lauantain aikana ilmi, että Katajalta ei sittenkään anastettu omaisuutta.
Tapon yrityksestä epäillään kahta miestä, joita ei ole tavoitettu. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta numeroon 050-4560471 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
Poliisi ei voi toistaiseksi antaa tekijöistä tarkempia tuntomerkkejä.
– Olemme saaneet varsin erilaisia ja keskenään ristiriitaisia tietoja tekijöistä, joten emme voi tässä vaiheessa rajata tuntomerkkejä, rikoskomisario Annukka Liukkonen kommentoi.
Väkivallan kohteeksi joutunut Kataja kertoi tapahtumista itse Keskisuomalaiselle perjantaina. Hänen kuvailunsa mukaan tekijät olivat "arabinnäköisiä".
LUE MYÖS: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja ryöstettiin ja hakattiin sairaalakuntoon
 
Maahanmuutto(status quon muuttajat) jakaa suomalaisia(ja myös eurooppalaisia). Eikö maahanmuuton sallijat ja puolustajat pelaa samalla tavalla naapurin lapaan? Tai peräti pahemmin, koska vähäisen maahanmuuton voi muuttaa helposti mutta suurta ei...
Mitä tarkoitetaan maahanmuutolla (joka jakaa suomalaisia ja/tai eurooppalaisia)? Maahanmuuttoa tapahtuu kovin monella tapaa. On erilaista kulttuuritaustaa, on erilaisia vaikuttimia muuton taustalla. Tietysti asiat voi yksinkertaistaa ja niputtaa kaikki tulijat mätäpaisevieraslajeiksi. Se ei vaan ole älyllisesti kovin rehellistä. Toisaalta isossa kuvassa joudutaan pohtimaan esimerkiksi Suomen huoltosuhdetta: Ilman työperäistä maahanmuuttoa meillä ei tulevaisuudessa riitä käsipareja. Aivan asiallista toki on kysyä, että millä tavalla huoltosuhdetta parantaa kouluttamattomien ja kielitaidottomien tuonti?

Entä mitä maahanmuutolle pitäisi tehdä? Verkottuneessa maailmassa on todennäköisesti melko vaikeaa sulkea rajoja ihmisiltä ilman, että se alkaa nopeasti vaikuttaa myös tavaroiden kulkemiseen ja talouden rattaisiin. Omavaraistalouteen siirtyminen voisi olla nykyiseen elämänmenoon tottuneelle ihmiselle iso askel otettavaksi.



Edit: alkaa jo rönsyillä hieman etäälle turvallisuudesta. Ehkä pitää jatkaa jossain toisessa ketjussa.
 
Joku sekopää uhkaillut aseella Husun sisaruksia. Tällä kerralla ilmeisesti totta, koska on kuvat ja kaikki:


Mistä kommentoijat päättelee rasimin motiiviksi.
Kyseessä kumminkin monikulttuurinen lähiö.

Onko jossain sanottu, että kyseinen uhksilija on edes henkilö jota voitaisiin Suomessa epäillä rasismista.

Itse epäilen ihan afrikkalaisten keskinäistä välienselvittelyä.
 

Tappo muuttuu murhaksi kun siinä on vakaata harkintaa. Tässä henkilöllisyys ja puoluekanta varmistettiin tarkasti ennen kuin alkoi vasara heilua. Sanoisin että (poliittisen) murhan yritys.

"Lääkäreiden arvion mukaan Katajaa mm. lyötiin vasaralla 21 kertaa päähän. Sairaalassa hänellä on todettu kallonmurtuma, aivoverenvuoto, useita murtuneita kylkiluita ja murtunut sormi, vähäisempien ruhjeiden lisäksi. Lääkärin mukaan Kataja on onnekas ollessaan hengissä. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä."

 
Tämä on huima jos pitää paikkaansa. Itsellä vielä iso epäilys, mutta toisaalta näin BLM en kyllä yhtään epäilisi.
Tossa koko jutussa ei ollut mitään järkeä. Miksi ihmeessä avaisit oven alunperinkään, ja mikä on "rahapussi", ja miksi sun pitäis näyttää henkkarit jollekin postijopolle, ja miksi annoit joidenkin savanni-miesten piestä itsesi omassa himassasi?
Ihme spedeilyä... noh, Oslossa sataa vettä kolmatta päivää ränniin ja olen hiukan kypsä vallitsevaan ilmastopolitiikkaan. Mutta silti revi nyt puolue-jonne vähän ryhtiä, äläkä ala ainakaan vinkuleluna avautumaan tosta jossain somessa!
Tämä viestitys siis ei todellakaan @Vääpeli :lle, jonka kuuden vuoden foorumikokemuksella tulkitsen olevan ammattisotilas. Mutta alkaa noiden poliitikkojen kanssa palaa hihat, ja olen odottanut jo 72 tuntia tilaisuutta pestä ja kuivata pyykit terassilla. No luck sofar... vettä tulee harsomaisesti, välillä kuin esterin perseestä, välillä kuin Scottish mist.... mutta koko ajan sitä tulee. Persläpi.
 
Back
Top