Suomen sisäinen turvallisuus



..............…………………

Kyllä poikkeusolot vaan näkyvät karuina tilastoina.
 
Viranomainen pöyristyi tyttöjen nöyryytyksestä hollolalaisessa nuorisokodissa, nyt sen entiset asukkaat kiittävät kovaa kuria – ”Suurimpia oivalluksiani oli, että elämässä on muutakin tekemistä kuin narkata”
Keskustelu lastensuojelun rajoituksista on liian mustavalkoista, kokevat HS:n haastattelemat entiset huumenuoret. 16-vuotiaana sijoitetulle Oonalle viranomaismoitteita saanut laitos tuntui ensimmäiseltä oikealta kodilta ja rajat välittämiseltä: ”Ilman kovia rajoituksia en olisi tässä sellaisena kuin nyt olen.”

 
Viimeksi muokattu:
Oho. Joku yritetty pistää päiviltään. Harvinaisempia nämä autopommitapaukset täällä päin Tellusta. Veikkaisin myös itse tämän tapauksen olevan äärimmilleen eskaloitunut rikosjärjestöjen keskinäinen välienselvittely.
 
Mitäs mitäs onko pohjoisessa mopopojilla kiistoja
Ilmeisesti hieman levottomampi alue "
Hän todisti autopommin räjähdystä Putaan kaupunginosassa jo toisen kerran. Edellisellä kerralla autoon oli asetettu pommi kymmenkunta vuotta sitten. Tuolloin Chevrolet Van-pakettiautosta tuhoutui etuosa.


– Tällä kertaa räjähdyksen ääni oli paljon voimakkaampi. En uskaltanut mennä katsomaan, kun koskaan ei tiedä mitä täällä gangsta-alueella tapahtuu, Putaalla pitkään asunut mies sanoo."

Edit, osui silmään.... vissiin hieman rappio aluetta, joku paikallinen tietänee paremmin https://keskustelu.suomi24.fi/t/4215135/pudas-ja-kaupungin-vuokra-asunnot
 
Back
Top