Recon4Life
Kapteeni
PS on liittovaltio vastainen ja itsenäisyyden puolesta ketä vain vastaan.
Toki, enkä kritisoinut perussuomalaisia sinänsä, toin vain toisen näkökulman esille.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PS on liittovaltio vastainen ja itsenäisyyden puolesta ketä vain vastaan.
Suomen kielen asemaa voisi tukea enemmänkin Ruotsissa ja onneksi vuosituhannen vaihteessa asiat nytkähtivöt jo hieman eteenpäin.
http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/768515/Voitonpaiva+Pietarissa+Suomen+pitaisi+liittya+Venajaan
Voitonpäivä Pietarissa: ”Suomen pitäisi liittyä Venäjään”
– Koko Ukrainan pitäisi liittyä Venäjään. Myös Suomen pitäisi liittyä Venäjään. Olemmehan me kaikki venäläisiä, Voltaris sanoi.
Ministerikielellä sanottuna: V*ttu mitä paskaa. Mahtoikohan venäläiselle tulla mieleen, että kaikki eivät ole venäläisiä, vaan Suomessa asuu suomalaisia, kuten ehkä maan nimestäkin voisi jo joku viisaampi päätellä. Ihme juttu. .http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/768515/Voitonpaiva+Pietarissa+Suomen+pitaisi+liittya+Venajaan
Voitonpäivä Pietarissa: ”Suomen pitäisi liittyä Venäjään”
Ulkomaat|Turun Sanomat9.5.2015 21:39|0
Heidi Hautala saa korvilleen kun kehtaa olla huolissaan Venäjän kehityksestä...
http://yle.fi/uutiset/eduskunta_on_100-vuotias/5225934
Venäjällä on Lipposen mielestä tapahtunut suurta edistystä demokratian kehityksessä.
RKP:n europarlamentaarikko Henrik Lax piti Hautalan arviota Venäjän tilanteesta hyvin realistisena. Laxin mielestä Strasbourgissa pari viikkoa sitten esiintyneen Venäjän ulkoministerin puhe oli ollut pelottavaa kuunneltavaa.
Hah haa! Tämä olisikin hyvä oman ketjun aiheensa, tai peräti aihe mitä joku akateeminen saisi summata yhteen tutkimuksellisella otteella ja julkaista tutkivan journalismin nimissä. Näitähän löytyy!
http://yle.fi/uutiset/tuomioja_venajan_demokratiakehitys_jatkuu/5069782
"Tuomioja: Venäjän demokratiakehitys jatkuu
Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja sanoo uskovansa, että vaalijärjestelmän demokratisointi ja kansalaisyhteiskunnan vapautuminen Venäjällä jatkuu Vladimir Putinin presidenttikaudella. Tuomiojan mukaan kehityksessä on alkanut viime syksynä muutos, jota ei voi pysäyttää.
Tuomioja sanoi Ylen A-studiossa, että demokratiakehitys palvelee myös toistamiseen presidentiksi valitun ja venäläisten selkeän enemmistön tukea nauttivan Vladimir Putinin tarpeita.
Tuomiojan mukaan avautumista tarvitaan Venäjällä kaikilla aloilla, myös kansainvälisissä ja taloudellisissa suhteissa. Esimerkiksi maakaasua Saksaan vievä Venäjä on riippuvainen myös Saksan taloudesta, Tuomioja huomauttaa.
Tuomioja toivoo myös laajempaa kanssakäymistä Venäjän ja venäläisten kanssa. Tuomiojan mielestä muun muassa korkeakoulujen opiskelijavaihto Suomen ja Venäjän välillä pitäisi moninkertaistaa."
Näin siis valtakunnan ykkösalistuja Erkki Tuomioja vielä hetki sitten
Vaikka topiikin otsikko on suomettuminen 2010-luvulla, suosittelen lukemaan uutisen vuodelta 2006. Siinä Heidi Hautala saa korvilleen vasemmalta ja oikealta, kun kehtaa olla huolissaan Venäjän kehityksestä...
http://yle.fi/uutiset/eduskunta_on_100-vuotias/5225934
No, ehkäpä v. 2006 tilanne ei ollut aivan niin surkea, että Venäjän demokratiakehitystä saattoi vertailla vuotta 1905 edeltäneen ajan demokratiakehitykseen.
Politkovskaja ammuttiin vuonna 2006, ja hän oli kirjoittanut rajusti siitä, mitä Venäjän demokratian kehitykselle kuului. Luin kirjan Putinin Venäjä (2005) ja olin järkyttynyt, että voiko tämä kaikki olla tottakaan. Nyt tiedän, että on.
http://yle.fi/uutiset/sotasyylliset...n_joutui_vankilaan_presidentin_kanssa/8437914Suomen Sotilas
15 hrs ·
Suomen itsenäisyyden historian häpeäpilkku, niin sanotut sotasyyllisyysoikeudenkäynnit alkoivat tasan 70 vuotta sitten.
Suomen sodan aikainen poliittinen johto asetettiin syytteeseen lähinnä omien takinkääntäjien ja opportunistien työn tuloksena. Edes Neuvostoliiton edustajat eivät tätä aluksi vaatineet.
Sotasyyllisyysoikeudenkäyntien aloittamiseen johtivat erityisesti silloisen sisäministeri Urho Kekkosen aktiivinen toiminta sekä 55 kansanedustajan allekirjoittama välikysymys kesällä 1945. Allekirjoittajien joukossa oli 36 kansanedustajaa SKDL:sta, ensimmäisenä Hertta Kuusinen, kymmenen RKP:sta, seitsemän SDP:sta ja kaksi Maalaisliitosta, nykyisen Keskustapuolueen edeltäjästä.
Tuomittujen kunnia on kuitenkin suuren suomalaisen enemmistön mielestä edelleen tahraton.
//pm
http://www.suomensotilas.fi/massapsykoosi/Suomen Sotilas
Vaivaako Suomea massapsykoosi?
Ainakin merkkejä sellaisesta näkee Suomen Sotilas -lehden päätoimittaja Jaakko Puuperä tuoreen numeron pääkirjoituksessaan.
"YYA-vuosina meihin istutettiin kameleontin käytös. Opimme käyttäytymään ja puhumaan aina seuramme ja ympäristömme mukaan. Opimme itsesensuurin", Puuperä kirjoittaa.
"Otimme käyttöön neologismeja, omatekoisia uudissanoja, jotka olivat joko täysin uusia, kuten ”neuvostovastainen”, nykymuodossaan russofobinen, tai joille annettiin alkuperäisestä merkityksestä huomattavasti poikkeava sisältö tai sivumerkitys, kuten ”Paasikiven linja” tai ”Itämeri – Rauhan meri”. Poliittiset neologismit vakiintuivat poliittiseksi uussanakirjaksi, joka oli syytä oppia, jos aikoi pysyä virassaan ja edetä urallaan. Aikoinaan vain kaksi kansanedustajaa, Georg C Ehrnrooth ja loistava puhuja, Tuure Junnila, uhmasivat tätä sääntöä. Heille virallinen Suomi nauroi ja yritti pelleksi tekemällä neutraloida heidät – ja onnistui", päätoimittaja kirjoittaa psykiatri Olli Siipolaa lainaten.
"Sama peli jatkuu yhä", Puuperä jatkaa. "Nato-option ja Suomen skitsofreenisen, todellisuuspakoisen ulkopolitiikan kyseenalaistaja suljetaan marginaaliin. Leimataan Nato-kiimaiseksi Yhdysvaltojen – tämän psykoottisen kansan enemmistön suuren saatanan – ihailijaksi. Sen pahempaa leimaa ei kai voi saada? Paitsi jos uskaltaa vielä arvostella holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, jolloin saa lisäksi myös rasistin leiman. Neologismeja kaikki".