Äänestys Suomi Hävittäjä

Gyllis1

Respected Leader
Laitetaan lisää infoa silläkin uhalla että syyllistyn virkarikokseen salassapitosopimuksen rikkomisesta:

HX-toimistolle noin kuukausi sitten pahvilaatissa saapunut, kolmesta eri konetyypin (nerokas suunnittelu ja tuotantokustannuksia laskeva oivallus) pienoismallista rakennettu "prototyyppi" on ollut Tikkakoskella testattavana. Alustavat tulokset antavat odottaa lopulliselta koneelta poikkeuksellista liikehtimiskykyä ja äärettömän pientä tutkapoikkipinta-alaa.

Moottoripuolella Nammon kanssa alustava sopimus on lähes valmis. Moottoriksi valikoitui AIM-9:n suoritusvarmaksi havaitun rakettimoottorin suurennettu ja hävittäjäkäyttöön muokattu versio. Kahdella tällaisella varustettuna Suomi Hävittäjän suorituskykyä voisi parhaiten kuvailla räjähtäväksi.
 

Rannari

Greatest Leader
Saatan olla HX-organisaatiossa mukana, ehkä jopa sillä tasolla että pystyn vaikuttamaan päätöksiin.

Voin vakuuttaa sinulle, että Suomi Hävittäjän tarjous on asianmukaisesti käsitelty, ja että kulissien takana tehdään kovasti ja hartiavoimin töitä, jotta erinäisiin pykäliin vedoten saamme ulkomaiset vaihtoehdot suljettua kisan ulkopuolelle. On suuri tragedia että organisaatiollamme ei ollut Suomi Hävittäjästä tietoa ennen HX:ää.

Olen NDA:n allekirjoittanut joten enempää en asiaa voi täällä anonyyminäkään avata, mutta voit Taneli olla huoleti, paras kone ja tarjous kyllä voittaa.

Enkä olisi muutenkaan huolissani. Uskon että Suomi Hävittäjä saa laajemminkin foorumiväeltä juuri sen arvostuksen jonka se ansaitsee.
 

Haukan silmä

Alokas
BAN
Varma tietolähde kertoo, että kylmä leikkuri tulee kohtaamaan armeijan henkilökuntaa sen jälkeen, kun ollaan joku ulkomaalainen hävittäjä vaihtoehto valittu. Näin kävi nykyisten Hornet hankintojen jälkeenkin, että monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan työsuhde päättyi. Sekä monta varuskuntaa lopetettiin. Tämän varman tiedon lähde kertoo, että työt päättyy monelta kenraaliltakin. Konsultointi palveluita myöskään ei tulla jatkossa ostamaan armeijan henkilökuntaan kuuluvalta henkilöltä, joka on osallistunut jollakin tavalla hävittäjä hankintaan, koskee myös armeijasta poistuneita henkilöitä. Säännöt tullaan antamaan myös armeijan taholle, että keneltä konsultointi palveluita ei voi ostaa. Jarmo Ilmari Lindberg ahneus konsultointi palveluiden tarjoojana havahdutti päätöksiä tekevät tahot kuulemma ymmärtämään armeijan palveluksessa olleiden henkilöiden kierrot aikeet hyötyä konsultointi palveluiden kautta ja tämä tullaan kuulemma estämään jatkossa.

Näitä tietoja annettiin luottamuksellisesti, kun keskustelin siitä, että jos Suomi Hävittäjä ei voittaisi hävittäjä kisaa, niin mistä leikataan rahaa, että voidaan hävittäjä hankinta kustannuksiin saada rahaa. Vaikka nyt ulkomaan laina rahalla ostetaan ulkomailta hävittäjät, niin tämän lisälainan osuuden korkokulujen maksuun leikataan rajulla kädellä armeijan henkilöstö menoja.

(Kun viittasin luottamuksellisesti annettuun tietoon, niin en saa paljastaa tietolähteeni henkilön nimeä julkisuuteen. Mutta saan kuulemma varoittaa tulevasta armeijan henkilökuntaa, että armeijan henkilökunta osaa ottaa huomioon seuraukset valintaa tehdessä. Suomen Valtiolla ei ole rahaa käytännössä tällä hetkellä edes ostaa hävittäjiä ulkomailta, vaan hävittäjät joudutaan ostamaan velkarahalla, mistä seuraa leikkauksia kuluihin.)

Miksikö sitten armeijan henkilöstö kuluja voidaan leikata surutta, kuulemma jos sota syttyisi, niin pois potkitut kenraalit voidaan siinä vaiheessa palkata/velvoittaa takaisin armeijaan, kuten muu henkilökuntakin.Jos taas Suomi Hävittäjä valittaisiin, niin leikkaus tarve jää niin vähäiseksi, että välttämättä ei leikata yhtään, jos saadaan samalla myytyä Suomi Hävittäjiä ulkomaille. On kuulemma mahdollista, että Suomi Hävittäjän valitsee jokin toinen valtio myös omaksi hävittäjä vaihtoehdoksi, jolloin useita myynti miljardeja voi hyvinkin tulla myydessä Suomi hävittäjiä ulkomaille.Se olisi fiksua armeijan henkilöstön kääntää kelkkansa ja lopettaa täällä netissäkin Suomi Hävittäjän vähättely.Kerroin tälle henkilölle miten tehdä Suomi Hävittäjä ja hän piti ideaa täysin järkevänä, sekä toteuttamiskelpoisena. Kerroin myös, että Suomi Hävittäjä perustuu käytännössä kokonaan olemassa olevaan tietoon niin muotoilultansa, kuin rakenne ratkaisultansa. Vaikka se on vaikeaa täällä ymmärtää, että valmis tekniikka ostetaan ulkomailta, niin tapaamani henkilö ymmärsi oikein hyvin sen, että tekniikka ja osat ostetaan ulkomailta valmiina osina/tekniikkana laitettavaksi Suomi Hävittäjään.

Keskustelussa kerrottiin minulle, että hävittäjä hankintaan kuuluvat henkilöt ovat kivenkovaa väittäneet, että nämä 5 kisassa olevaa ulkomaalaista hävittäjä vaihtoehtoa eivät tarjoa tekniikkaa pelkästään Suomeen vaan myyvät tekniikan pelkästään hävittäjän oston yhteydessä, tähän minä uskon täysin.

Tähän voisi sanoa, että jos lähden käymään näiden hävittäjä tarjokkaiden pääjohtajien juttusilla, niin minä poistun heidän juttusilta osat ja tekniikat mukana.

Tai jollen en poistu osien ja tekniikan kanssa, niin tietooni on tullut, että osat ja tekniikat ovat huonoja laadultansa tai niissä on muuta huonoa. Kyllä on mahdollista sekin, että joku ei vaan myy. Lännen lisäksi myös idässä tehdään hävittäjiä ja vaikka idän tekniikkaa ei pidetä lännen veroisena tekniikkana, niin sieltäkin löytyy tekniikan huippu oivalluksia, joita yhdessä kehittämällä päästään lännen tasolle parissa vuodessa. Suomi on lännen ja idän välissä, joten jos länsi kääntää selkänsä, niin Suomi kääntyy itään. Se ei Suomea hyödytä juuri yhtään, jos Yhdysvaltojen kanssa on hyvät välit, koska Yhdysvallat eivät ole Suomen Valtion raja naapuri edes. Suomi hyötyy kun on hyvät välit Ruotsiin ja Norjaan ja Viroon. Kun taas Venäjän suuntaan naapuri suhteet pitäisi olla vielä paremmat mitä tällä hetkellä ovat, myös Kiinan suhteita voisi parantaa entisestään. Eli jos länsi kääntää selkänsä yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, niin itä on valmis yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, että nämä terveiset varmasti välittyvät tämän keskustelu foorumin kautta länteen!

Ei kannata minua pitää niin tyhmänä, ettenkö olisi kaikkea ottanut huomioon Suomalaista Hävittäjää suunnitellessa vaikken täällä kaikkea tietoani tuokaan esille. Suomi Hävittäjää on suunnittelu jo vuodesta 2018 lähtien, eli suunnitelmia on ehditty hiomaan huippuunsa. Kyllä se on totta, että muotoja ja ideoita on kopioitu toisilta, siksi Suomi Hävittäjä on pystytty saamaan valmiiksi 2 vuodessa. Olen täysin samaa mieltä niiden ihmisten kanssa jotka puhuu siitä, että jos nollasta lähdetään tekemään hävittäjää, joka suunnitellaan alusta loppuun asti kaikki itse, niin tämä vie aikaa Suomalaisiltakin muutaman vuoden. Mutta ei se vie Suomalaisilta aikaa kuitenkaan 20 vuotta ja kyllä Suomalaiset on kuitenkin Ruotsalaisiakin nopeampia sekä älykkäämpiä.Väite, että olisi suurta hyötyä siitä, että on Hävittäjiä tehnyt aiemminkin ei paljoa auta siinä vaiheessa, kun tehdään täysin uutta hävittäjää, eli vaikka muut ovat tehneet hävittäjiä aikaisemminkin, niin miten

F-35 hävittäjässä voi olla rakenteellisia vikoja sitten tai miksi voi olla ohjelmisto vikoja, jos tämä yritys on tehnyt aiemminkin hävittäjiä?

Ei lasten taudit kuulu enää asiaan, jos on aiemminkin tehty hävittäjiä!Laivue 2020 hankinta työllistää suomalaisia, kun alukset tehdään Rauman telakalla, mutta jos alukset olisi hankittu ulkomailta, niin olisi kuulemma tämäkin hanke aiheuttanut leikkauksia armeijan henkilökuntaan.Ei voida kuulemma leikata muusta, kuin armeijan henkilökunta menoista. Vanhusten hoidosta, kun ei voida leikata henkilökuntaa pois, eikä sairaanhoidosta voida leikata henkilökuntaa pois. Kun ei ole sotaa, niin armeijan henkilökuntaa voi kuulemma surutta leikata yli puoletkin pois tarvittaessa.

Kuulemma armeija joutuu kokonaan remonttiin kulujen karsimiseksi, että ulkomaalaiset hävittäjät ylipäätänsä pystyttäisiin hankkimaan Suomeen niin, ettei Suomi ajaudu samaan tilanteeseen missä Kreikka aiemmin oli.(Kreikan vaikeudet alkoivat lähinnä siitä, että heitä oli aikoinaan yllytetty ulkomailta ostamaan armeijan kalustoa vähän joka lähtöön tai sitten itse hullaantuivat ostamaan velkarahalla armeijan kalustoa vähän liikaa ulkomailta, josta ongelmat heillä alkoivat, kun ei riittänyt rahaa velkojen maksuun, kun toisista menoista eivät pystyneet leikkaamaan. Suomessa on nyt vähän sama tilanne menossa, että jokainen armeijan haara haluisi uutta kalustoa lähivuosina ja jos kaikki hankintaan ulkomailta, niin rahaa menee tolkuton määrä ulkomaille. Moneen armeijan kalusto hankintaan on kehitetty Suomi ratkaisu, ei siis pelkästään Suomi Hävittäjiä ole suunniteltu, mutta se mitä kaikkea olen kehittänyt, niin niistä en puhu netin kautta.)

Näitten kansalaisaloitteiden tukeminen varmasti pelastaa monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan henkilön työpaikan, kuten yllä tulikin mainittua Valtio tahon suunnitelmista, että mikä kohde tulisi joutumaan rajujen leikkauksien kohteeksi varsinkin silloin, jos ulkomaalainen hävittäjä valinta toteutuu. (Periaatteessa armeijan kannattaisi alkaa keräämään ääniä kansalaisaloitteille, jos oma työpaikka on jollekin tärkeä ja toivoa, että jollekin kolmelle kansalaisaloitteelle Suomen kansa on valmis antamaan ääniä sen 50 000 ääntä yhteensä. Itse olin armeijassa keräämässä Veteraani keräykseen rahaa ja keräsin porukasta eniten rahaa, että samaan tyyliin vaan keräämään ääniä kansalaisaloitteille, eli sotapojat keräämään ääniä kannatusilmoitus papereiden muodossa vaikka tai edistätte netti sivuston keräystapaa niin, että kansalaisaloitteen kautta ääniä tulisi suoraan kansalaisaloitteille. Parempia neuvoja en oikein osaa antaa työpaikkojenne pelastamiseksi, jollei sitten neuvottelu yhteys Timo Kiviseen tai Lauri Puraseen tai Hävittäjä valintaan tekevään henkilöön aukea teidän vaikutuskanavien kautta. Siis minä olen tarjouksen jättänyt kaikille tahoille Suomi Hävittäjästä, mutta kunnon neuvotteluissa en ole vielä itse ollut.)

Mielenkiintoinen Donald John Trump kommentti, käytännössä hän on aivan oikeassa, sillä F-35 hävittäjässä on paljon rakenteellisia ongelmia sekä tekniikka ongelmia. F-35 hävittäjä ei myöskään tulisi pärjäämään Suomi Hävittäjälle edes häive ominaisuuksissa tai nopeudessa. Super Hornetissa taas ei ole häive ominaisuuksia, eikä tarpeeksi nopeutta pärjätäkseen Suomi Hävittäjälle. Mutta lohdutuksen sanat Donald John Trump Presidentille olisivat, että sodankäynti tekniikka kiinnostaa kuitenkin Suomi Hävittäjää yhtenä vaihtoehtona, että siitä voidaan kauppaa hieroa, sillä sodankäynti tekniikkaa ei ole ajatusta edes kehittää Suomessa, kun oma tarve sodankäynti tekniikalle ei ole niin suurta, että Suomen olisi järkevää panostaa rahaa sodankäynti tekniikan kehitykseen Suomessa. (Suomessa voidaan korjata sodankäynti tekniikka viat esim. F-35 hävittäjään liittyen, joten tästä varmaan olisi hyötyä F-35 hävittäjän markkinoidessa, kun viat on korjattu, myös rakenne vikojen korjausta voidaan miettiä, että saadaanko ne jollakin tavalla korjatuksi ilman suuria kustannuksia. Boeing yhtiö voisi hyötyä paljonkin yhteistyöstä Suomi Hävittäjän kanssa, että tätä myös voisi miettiä.) Muita yhteystyökumppaneita myös haetaan, eli kaikkien kanssa yhteistyö kiinnostaa yhtä paljon, kuin Yhdysvaltojen kanssa tehtävä yhteistyökin. Eiköhän tämäkin tieto välity oikealle Donald John Trump Presidentille jossakin vaiheessa!
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Varma tietolähde kertoo, että kylmä leikkuri tulee kohtaamaan armeijan henkilökuntaa sen jälkeen, kun ollaan joku ulkomaalainen hävittäjä vaihtoehto valittu. Näin kävi nykyisten Hornet hankintojen jälkeenkin, että monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan työsuhde päättyi. Sekä monta varuskuntaa lopetettiin. Tämän varman tiedon lähde kertoo, että työt päättyy monelta kenraaliltakin. Konsultointi palveluita myöskään ei tulla jatkossa ostamaan armeijan henkilökuntaan kuuluvalta henkilöltä, joka on osallistunut jollakin tavalla hävittäjä hankintaan, koskee myös armeijasta poistuneita henkilöitä. Säännöt tullaan antamaan myös armeijan taholle, että keneltä konsultointi palveluita ei voi ostaa. Jarmo Ilmari Lindberg ahneus konsultointi palveluiden tarjoojana havahdutti päätöksiä tekevät tahot kuulemma ymmärtämään armeijan palveluksessa olleiden henkilöiden kierrot aikeet hyötyä konsultointi palveluiden kautta ja tämä tullaan kuulemma estämään jatkossa.

Näitä tietoja annettiin luottamuksellisesti, kun keskustelin siitä, että jos Suomi Hävittäjä ei voittaisi hävittäjä kisaa, niin mistä leikataan rahaa, että voidaan hävittäjä hankinta kustannuksiin saada rahaa. Vaikka nyt ulkomaan laina rahalla ostetaan ulkomailta hävittäjät, niin tämän lisälainan osuuden korkokulujen maksuun leikataan rajulla kädellä armeijan henkilöstö menoja.

(Kun viittasin luottamuksellisesti annettuun tietoon, niin en saa paljastaa tietolähteeni henkilön nimeä julkisuuteen. Mutta saan kuulemma varoittaa tulevasta armeijan henkilökuntaa, että armeijan henkilökunta osaa ottaa huomioon seuraukset valintaa tehdessä. Suomen Valtiolla ei ole rahaa käytännössä tällä hetkellä edes ostaa hävittäjiä ulkomailta, vaan hävittäjät joudutaan ostamaan velkarahalla, mistä seuraa leikkauksia kuluihin.)

Miksikö sitten armeijan henkilöstö kuluja voidaan leikata surutta, kuulemma jos sota syttyisi, niin pois potkitut kenraalit voidaan siinä vaiheessa palkata/velvoittaa takaisin armeijaan, kuten muu henkilökuntakin.Jos taas Suomi Hävittäjä valittaisiin, niin leikkaus tarve jää niin vähäiseksi, että välttämättä ei leikata yhtään, jos saadaan samalla myytyä Suomi Hävittäjiä ulkomaille. On kuulemma mahdollista, että Suomi Hävittäjän valitsee jokin toinen valtio myös omaksi hävittäjä vaihtoehdoksi, jolloin useita myynti miljardeja voi hyvinkin tulla myydessä Suomi hävittäjiä ulkomaille.Se olisi fiksua armeijan henkilöstön kääntää kelkkansa ja lopettaa täällä netissäkin Suomi Hävittäjän vähättely.Kerroin tälle henkilölle miten tehdä Suomi Hävittäjä ja hän piti ideaa täysin järkevänä, sekä toteuttamiskelpoisena. Kerroin myös, että Suomi Hävittäjä perustuu käytännössä kokonaan olemassa olevaan tietoon niin muotoilultansa, kuin rakenne ratkaisultansa. Vaikka se on vaikeaa täällä ymmärtää, että valmis tekniikka ostetaan ulkomailta, niin tapaamani henkilö ymmärsi oikein hyvin sen, että tekniikka ja osat ostetaan ulkomailta valmiina osina/tekniikkana laitettavaksi Suomi Hävittäjään.

Keskustelussa kerrottiin minulle, että hävittäjä hankintaan kuuluvat henkilöt ovat kivenkovaa väittäneet, että nämä 5 kisassa olevaa ulkomaalaista hävittäjä vaihtoehtoa eivät tarjoa tekniikkaa pelkästään Suomeen vaan myyvät tekniikan pelkästään hävittäjän oston yhteydessä, tähän minä uskon täysin.

Tähän voisi sanoa, että jos lähden käymään näiden hävittäjä tarjokkaiden pääjohtajien juttusilla, niin minä poistun heidän juttusilta osat ja tekniikat mukana.

Tai jollen en poistu osien ja tekniikan kanssa, niin tietooni on tullut, että osat ja tekniikat ovat huonoja laadultansa tai niissä on muuta huonoa. Kyllä on mahdollista sekin, että joku ei vaan myy. Lännen lisäksi myös idässä tehdään hävittäjiä ja vaikka idän tekniikkaa ei pidetä lännen veroisena tekniikkana, niin sieltäkin löytyy tekniikan huippu oivalluksia, joita yhdessä kehittämällä päästään lännen tasolle parissa vuodessa. Suomi on lännen ja idän välissä, joten jos länsi kääntää selkänsä, niin Suomi kääntyy itään. Se ei Suomea hyödytä juuri yhtään, jos Yhdysvaltojen kanssa on hyvät välit, koska Yhdysvallat eivät ole Suomen Valtion raja naapuri edes. Suomi hyötyy kun on hyvät välit Ruotsiin ja Norjaan ja Viroon. Kun taas Venäjän suuntaan naapuri suhteet pitäisi olla vielä paremmat mitä tällä hetkellä ovat, myös Kiinan suhteita voisi parantaa entisestään. Eli jos länsi kääntää selkänsä yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, niin itä on valmis yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, että nämä terveiset varmasti välittyvät tämän keskustelu foorumin kautta länteen!

Ei kannata minua pitää niin tyhmänä, ettenkö olisi kaikkea ottanut huomioon Suomalaista Hävittäjää suunnitellessa vaikken täällä kaikkea tietoani tuokaan esille. Suomi Hävittäjää on suunnittelu jo vuodesta 2018 lähtien, eli suunnitelmia on ehditty hiomaan huippuunsa. Kyllä se on totta, että muotoja ja ideoita on kopioitu toisilta, siksi Suomi Hävittäjä on pystytty saamaan valmiiksi 2 vuodessa. Olen täysin samaa mieltä niiden ihmisten kanssa jotka puhuu siitä, että jos nollasta lähdetään tekemään hävittäjää, joka suunnitellaan alusta loppuun asti kaikki itse, niin tämä vie aikaa Suomalaisiltakin muutaman vuoden. Mutta ei se vie Suomalaisilta aikaa kuitenkaan 20 vuotta ja kyllä Suomalaiset on kuitenkin Ruotsalaisiakin nopeampia sekä älykkäämpiä.Väite, että olisi suurta hyötyä siitä, että on Hävittäjiä tehnyt aiemminkin ei paljoa auta siinä vaiheessa, kun tehdään täysin uutta hävittäjää, eli vaikka muut ovat tehneet hävittäjiä aikaisemminkin, niin miten

F-35 hävittäjässä voi olla rakenteellisia vikoja sitten tai miksi voi olla ohjelmisto vikoja, jos tämä yritys on tehnyt aiemminkin hävittäjiä?

Ei lasten taudit kuulu enää asiaan, jos on aiemminkin tehty hävittäjiä!Laivue 2020 hankinta työllistää suomalaisia, kun alukset tehdään Rauman telakalla, mutta jos alukset olisi hankittu ulkomailta, niin olisi kuulemma tämäkin hanke aiheuttanut leikkauksia armeijan henkilökuntaan.Ei voida kuulemma leikata muusta, kuin armeijan henkilökunta menoista. Vanhusten hoidosta, kun ei voida leikata henkilökuntaa pois, eikä sairaanhoidosta voida leikata henkilökuntaa pois. Kun ei ole sotaa, niin armeijan henkilökuntaa voi kuulemma surutta leikata yli puoletkin pois tarvittaessa.

Kuulemma armeija joutuu kokonaan remonttiin kulujen karsimiseksi, että ulkomaalaiset hävittäjät ylipäätänsä pystyttäisiin hankkimaan Suomeen niin, ettei Suomi ajaudu samaan tilanteeseen missä Kreikka aiemmin oli.(Kreikan vaikeudet alkoivat lähinnä siitä, että heitä oli aikoinaan yllytetty ulkomailta ostamaan armeijan kalustoa vähän joka lähtöön tai sitten itse hullaantuivat ostamaan velkarahalla armeijan kalustoa vähän liikaa ulkomailta, josta ongelmat heillä alkoivat, kun ei riittänyt rahaa velkojen maksuun, kun toisista menoista eivät pystyneet leikkaamaan. Suomessa on nyt vähän sama tilanne menossa, että jokainen armeijan haara haluisi uutta kalustoa lähivuosina ja jos kaikki hankintaan ulkomailta, niin rahaa menee tolkuton määrä ulkomaille. Moneen armeijan kalusto hankintaan on kehitetty Suomi ratkaisu, ei siis pelkästään Suomi Hävittäjiä ole suunniteltu, mutta se mitä kaikkea olen kehittänyt, niin niistä en puhu netin kautta.)

Näitten kansalaisaloitteiden tukeminen varmasti pelastaa monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan henkilön työpaikan, kuten yllä tulikin mainittua Valtio tahon suunnitelmista, että mikä kohde tulisi joutumaan rajujen leikkauksien kohteeksi varsinkin silloin, jos ulkomaalainen hävittäjä valinta toteutuu. (Periaatteessa armeijan kannattaisi alkaa keräämään ääniä kansalaisaloitteille, jos oma työpaikka on jollekin tärkeä ja toivoa, että jollekin kolmelle kansalaisaloitteelle Suomen kansa on valmis antamaan ääniä sen 50 000 ääntä yhteensä. Itse olin armeijassa keräämässä Veteraani keräykseen rahaa ja keräsin porukasta eniten rahaa, että samaan tyyliin vaan keräämään ääniä kansalaisaloitteille, eli sotapojat keräämään ääniä kannatusilmoitus papereiden muodossa vaikka tai edistätte netti sivuston keräystapaa niin, että kansalaisaloitteen kautta ääniä tulisi suoraan kansalaisaloitteille. Parempia neuvoja en oikein osaa antaa työpaikkojenne pelastamiseksi, jollei sitten neuvottelu yhteys Timo Kiviseen tai Lauri Puraseen tai Hävittäjä valintaan tekevään henkilöön aukea teidän vaikutuskanavien kautta. Siis minä olen tarjouksen jättänyt kaikille tahoille Suomi Hävittäjästä, mutta kunnon neuvotteluissa en ole vielä itse ollut.)

Mielenkiintoinen Donald John Trump kommentti, käytännössä hän on aivan oikeassa, sillä F-35 hävittäjässä on paljon rakenteellisia ongelmia sekä tekniikka ongelmia. F-35 hävittäjä ei myöskään tulisi pärjäämään Suomi Hävittäjälle edes häive ominaisuuksissa tai nopeudessa. Super Hornetissa taas ei ole häive ominaisuuksia, eikä tarpeeksi nopeutta pärjätäkseen Suomi Hävittäjälle. Mutta lohdutuksen sanat Donald John Trump Presidentille olisivat, että sodankäynti tekniikka kiinnostaa kuitenkin Suomi Hävittäjää yhtenä vaihtoehtona, että siitä voidaan kauppaa hieroa, sillä sodankäynti tekniikkaa ei ole ajatusta edes kehittää Suomessa, kun oma tarve sodankäynti tekniikalle ei ole niin suurta, että Suomen olisi järkevää panostaa rahaa sodankäynti tekniikan kehitykseen Suomessa. (Suomessa voidaan korjata sodankäynti tekniikka viat esim. F-35 hävittäjään liittyen, joten tästä varmaan olisi hyötyä F-35 hävittäjän markkinoidessa, kun viat on korjattu, myös rakenne vikojen korjausta voidaan miettiä, että saadaanko ne jollakin tavalla korjatuksi ilman suuria kustannuksia. Boeing yhtiö voisi hyötyä paljonkin yhteistyöstä Suomi Hävittäjän kanssa, että tätä myös voisi miettiä.) Muita yhteystyökumppaneita myös haetaan, eli kaikkien kanssa yhteistyö kiinnostaa yhtä paljon, kuin Yhdysvaltojen kanssa tehtävä yhteistyökin. Eiköhän tämäkin tieto välity oikealle Donald John Trump Presidentille jossakin vaiheessa!
Tunkekaa tämä Suomi hävittäjä jo sinne minne aurinko ei paista!!!!
 

Haukan silmä

Alokas
BAN
Varma tietolähde kertoo, että kylmä leikkuri tulee kohtaamaan armeijan henkilökuntaa sen jälkeen, kun ollaan joku ulkomaalainen hävittäjä vaihtoehto valittu. Näin kävi nykyisten Hornet hankintojen jälkeenkin, että monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan työsuhde päättyi. Sekä monta varuskuntaa lopetettiin. Tämän varman tiedon lähde kertoo, että työt päättyy monelta kenraaliltakin. Konsultointi palveluita myöskään ei tulla jatkossa ostamaan armeijan henkilökuntaan kuuluvalta henkilöltä, joka on osallistunut jollakin tavalla hävittäjä hankintaan, koskee myös armeijasta poistuneita henkilöitä. Säännöt tullaan antamaan myös armeijan taholle, että keneltä konsultointi palveluita ei voi ostaa. Jarmo Ilmari Lindberg ahneus konsultointi palveluiden tarjoojana havahdutti päätöksiä tekevät tahot kuulemma ymmärtämään armeijan palveluksessa olleiden henkilöiden kierrot aikeet hyötyä konsultointi palveluiden kautta ja tämä tullaan kuulemma estämään jatkossa.

Näitä tietoja annettiin luottamuksellisesti, kun keskustelin siitä, että jos Suomi Hävittäjä ei voittaisi hävittäjä kisaa, niin mistä leikataan rahaa, että voidaan hävittäjä hankinta kustannuksiin saada rahaa. Vaikka nyt ulkomaan laina rahalla ostetaan ulkomailta hävittäjät, niin tämän lisälainan osuuden korkokulujen maksuun leikataan rajulla kädellä armeijan henkilöstö menoja.

(Kun viittasin luottamuksellisesti annettuun tietoon, niin en saa paljastaa tietolähteeni henkilön nimeä julkisuuteen. Mutta saan kuulemma varoittaa tulevasta armeijan henkilökuntaa, että armeijan henkilökunta osaa ottaa huomioon seuraukset valintaa tehdessä. Suomen Valtiolla ei ole rahaa käytännössä tällä hetkellä edes ostaa hävittäjiä ulkomailta, vaan hävittäjät joudutaan ostamaan velkarahalla, mistä seuraa leikkauksia kuluihin.)

Miksikö sitten armeijan henkilöstö kuluja voidaan leikata surutta, kuulemma jos sota syttyisi, niin pois potkitut kenraalit voidaan siinä vaiheessa palkata/velvoittaa takaisin armeijaan, kuten muu henkilökuntakin.Jos taas Suomi Hävittäjä valittaisiin, niin leikkaus tarve jää niin vähäiseksi, että välttämättä ei leikata yhtään, jos saadaan samalla myytyä Suomi Hävittäjiä ulkomaille. On kuulemma mahdollista, että Suomi Hävittäjän valitsee jokin toinen valtio myös omaksi hävittäjä vaihtoehdoksi, jolloin useita myynti miljardeja voi hyvinkin tulla myydessä Suomi hävittäjiä ulkomaille.Se olisi fiksua armeijan henkilöstön kääntää kelkkansa ja lopettaa täällä netissäkin Suomi Hävittäjän vähättely.Kerroin tälle henkilölle miten tehdä Suomi Hävittäjä ja hän piti ideaa täysin järkevänä, sekä toteuttamiskelpoisena. Kerroin myös, että Suomi Hävittäjä perustuu käytännössä kokonaan olemassa olevaan tietoon niin muotoilultansa, kuin rakenne ratkaisultansa. Vaikka se on vaikeaa täällä ymmärtää, että valmis tekniikka ostetaan ulkomailta, niin tapaamani henkilö ymmärsi oikein hyvin sen, että tekniikka ja osat ostetaan ulkomailta valmiina osina/tekniikkana laitettavaksi Suomi Hävittäjään.

Keskustelussa kerrottiin minulle, että hävittäjä hankintaan kuuluvat henkilöt ovat kivenkovaa väittäneet, että nämä 5 kisassa olevaa ulkomaalaista hävittäjä vaihtoehtoa eivät tarjoa tekniikkaa pelkästään Suomeen vaan myyvät tekniikan pelkästään hävittäjän oston yhteydessä, tähän minä uskon täysin.

Tähän voisi sanoa, että jos lähden käymään näiden hävittäjä tarjokkaiden pääjohtajien juttusilla, niin minä poistun heidän juttusilta osat ja tekniikat mukana.

Tai jollen en poistu osien ja tekniikan kanssa, niin tietooni on tullut, että osat ja tekniikat ovat huonoja laadultansa tai niissä on muuta huonoa. Kyllä on mahdollista sekin, että joku ei vaan myy. Lännen lisäksi myös idässä tehdään hävittäjiä ja vaikka idän tekniikkaa ei pidetä lännen veroisena tekniikkana, niin sieltäkin löytyy tekniikan huippu oivalluksia, joita yhdessä kehittämällä päästään lännen tasolle parissa vuodessa. Suomi on lännen ja idän välissä, joten jos länsi kääntää selkänsä, niin Suomi kääntyy itään. Se ei Suomea hyödytä juuri yhtään, jos Yhdysvaltojen kanssa on hyvät välit, koska Yhdysvallat eivät ole Suomen Valtion raja naapuri edes. Suomi hyötyy kun on hyvät välit Ruotsiin ja Norjaan ja Viroon. Kun taas Venäjän suuntaan naapuri suhteet pitäisi olla vielä paremmat mitä tällä hetkellä ovat, myös Kiinan suhteita voisi parantaa entisestään. Eli jos länsi kääntää selkänsä yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, niin itä on valmis yhteistyölle Suomi Hävittäjän kanssa, että nämä terveiset varmasti välittyvät tämän keskustelu foorumin kautta länteen!

Ei kannata minua pitää niin tyhmänä, ettenkö olisi kaikkea ottanut huomioon Suomalaista Hävittäjää suunnitellessa vaikken täällä kaikkea tietoani tuokaan esille. Suomi Hävittäjää on suunnittelu jo vuodesta 2018 lähtien, eli suunnitelmia on ehditty hiomaan huippuunsa. Kyllä se on totta, että muotoja ja ideoita on kopioitu toisilta, siksi Suomi Hävittäjä on pystytty saamaan valmiiksi 2 vuodessa. Olen täysin samaa mieltä niiden ihmisten kanssa jotka puhuu siitä, että jos nollasta lähdetään tekemään hävittäjää, joka suunnitellaan alusta loppuun asti kaikki itse, niin tämä vie aikaa Suomalaisiltakin muutaman vuoden. Mutta ei se vie Suomalaisilta aikaa kuitenkaan 20 vuotta ja kyllä Suomalaiset on kuitenkin Ruotsalaisiakin nopeampia sekä älykkäämpiä.Väite, että olisi suurta hyötyä siitä, että on Hävittäjiä tehnyt aiemminkin ei paljoa auta siinä vaiheessa, kun tehdään täysin uutta hävittäjää, eli vaikka muut ovat tehneet hävittäjiä aikaisemminkin, niin miten

F-35 hävittäjässä voi olla rakenteellisia vikoja sitten tai miksi voi olla ohjelmisto vikoja, jos tämä yritys on tehnyt aiemminkin hävittäjiä?

Ei lasten taudit kuulu enää asiaan, jos on aiemminkin tehty hävittäjiä!Laivue 2020 hankinta työllistää suomalaisia, kun alukset tehdään Rauman telakalla, mutta jos alukset olisi hankittu ulkomailta, niin olisi kuulemma tämäkin hanke aiheuttanut leikkauksia armeijan henkilökuntaan.Ei voida kuulemma leikata muusta, kuin armeijan henkilökunta menoista. Vanhusten hoidosta, kun ei voida leikata henkilökuntaa pois, eikä sairaanhoidosta voida leikata henkilökuntaa pois. Kun ei ole sotaa, niin armeijan henkilökuntaa voi kuulemma surutta leikata yli puoletkin pois tarvittaessa.

Kuulemma armeija joutuu kokonaan remonttiin kulujen karsimiseksi, että ulkomaalaiset hävittäjät ylipäätänsä pystyttäisiin hankkimaan Suomeen niin, ettei Suomi ajaudu samaan tilanteeseen missä Kreikka aiemmin oli.(Kreikan vaikeudet alkoivat lähinnä siitä, että heitä oli aikoinaan yllytetty ulkomailta ostamaan armeijan kalustoa vähän joka lähtöön tai sitten itse hullaantuivat ostamaan velkarahalla armeijan kalustoa vähän liikaa ulkomailta, josta ongelmat heillä alkoivat, kun ei riittänyt rahaa velkojen maksuun, kun toisista menoista eivät pystyneet leikkaamaan. Suomessa on nyt vähän sama tilanne menossa, että jokainen armeijan haara haluisi uutta kalustoa lähivuosina ja jos kaikki hankintaan ulkomailta, niin rahaa menee tolkuton määrä ulkomaille. Moneen armeijan kalusto hankintaan on kehitetty Suomi ratkaisu, ei siis pelkästään Suomi Hävittäjiä ole suunniteltu, mutta se mitä kaikkea olen kehittänyt, niin niistä en puhu netin kautta.)

Näitten kansalaisaloitteiden tukeminen varmasti pelastaa monen armeijan henkilökuntaan kuuluvan henkilön työpaikan, kuten yllä tulikin mainittua Valtio tahon suunnitelmista, että mikä kohde tulisi joutumaan rajujen leikkauksien kohteeksi varsinkin silloin, jos ulkomaalainen hävittäjä valinta toteutuu. (Periaatteessa armeijan kannattaisi alkaa keräämään ääniä kansalaisaloitteille, jos oma työpaikka on jollekin tärkeä ja toivoa, että jollekin kolmelle kansalaisaloitteelle Suomen kansa on valmis antamaan ääniä sen 50 000 ääntä yhteensä. Itse olin armeijassa keräämässä Veteraani keräykseen rahaa ja keräsin porukasta eniten rahaa, että samaan tyyliin vaan keräämään ääniä kansalaisaloitteille, eli sotapojat keräämään ääniä kannatusilmoitus papereiden muodossa vaikka tai edistätte netti sivuston keräystapaa niin, että kansalaisaloitteen kautta ääniä tulisi suoraan kansalaisaloitteille. Parempia neuvoja en oikein osaa antaa työpaikkojenne pelastamiseksi, jollei sitten neuvottelu yhteys Timo Kiviseen tai Lauri Puraseen tai Hävittäjä valintaan tekevään henkilöön aukea teidän vaikutuskanavien kautta. Siis minä olen tarjouksen jättänyt kaikille tahoille Suomi Hävittäjästä, mutta kunnon neuvotteluissa en ole vielä itse ollut.)

Mielenkiintoinen Donald John Trump kommentti, käytännössä hän on aivan oikeassa, sillä F-35 hävittäjässä on paljon rakenteellisia ongelmia sekä tekniikka ongelmia. F-35 hävittäjä ei myöskään tulisi pärjäämään Suomi Hävittäjälle edes häive ominaisuuksissa tai nopeudessa. Super Hornetissa taas ei ole häive ominaisuuksia, eikä tarpeeksi nopeutta pärjätäkseen Suomi Hävittäjälle. Mutta lohdutuksen sanat Donald John Trump Presidentille olisivat, että sodankäynti tekniikka kiinnostaa kuitenkin Suomi Hävittäjää yhtenä vaihtoehtona, että siitä voidaan kauppaa hieroa, sillä sodankäynti tekniikkaa ei ole ajatusta edes kehittää Suomessa, kun oma tarve sodankäynti tekniikalle ei ole niin suurta, että Suomen olisi järkevää panostaa rahaa sodankäynti tekniikan kehitykseen Suomessa. (Suomessa voidaan korjata sodankäynti tekniikka viat esim. F-35 hävittäjään liittyen, joten tästä varmaan olisi hyötyä F-35 hävittäjän markkinoidessa, kun viat on korjattu, myös rakenne vikojen korjausta voidaan miettiä, että saadaanko ne jollakin tavalla korjatuksi ilman suuria kustannuksia. Boeing yhtiö voisi hyötyä paljonkin yhteistyöstä Suomi Hävittäjän kanssa, että tätä myös voisi miettiä.) Muita yhteystyökumppaneita myös haetaan, eli kaikkien kanssa yhteistyö kiinnostaa yhtä paljon, kuin Yhdysvaltojen kanssa tehtävä yhteistyökin. Eiköhän tämäkin tieto välity oikealle Donald John Trump Presidentille jossakin vaiheessa!

Ne jotka on töissä armeijan palkkalistoilla, niin heitä huolettaa ehkäpä työpaikkansa puolesta hieman enemmän! Se on ihan faktaa, että nykyisten Hornet ostojen jälkeen suljettiin monta varuskuntaa, Tammisaaren varuskunnan lakkautus myös oli uhan alla jos muistatte, mutta jollakin tavalla selvisi siitä, ettei lakkautettu. Armeijan henkilökuntaa laitettiin rajulla otteella kortistoon jos muistatte miten kävi nykyisten Hornettien oston jälkeen vai onko muisti niin huono, ettei tätä faktaa muisteta enää ja nyt ajatellaan, ettei sama kävisi tälläkin kertaa.

Ne jotka eivät ole armeijan palkkalistoilla töissä, niin heidän on helppoa huudella Suomi Hävittäjä vaihtoehtoa pois kokonaan kisasta, mutta kerran vuonna 2018 silloinen Pääministeri on antanut luvan Suomalaisen hävittäjän osallistua HX-hankkeeseen, niin Suomi Hävittäjä pysyy hankkeessa mukana tahtoivat sitä armeijan johto tai ei. Ei sitä Hx-hankkeeseen osallistumislupaa tarvii pyytää armeijan johdolta tai puolustusministeriöltä, kun sekin lupa riittää, että Pääministeri antaa luvan osallistua HX-Hankkeeseen. Eikä ole muutkaan tahot sanoneet, etteikö Suomi Hävittäjä saisi olla mukana HX-hankkeessa, joten HX-hankkeessa ollaan mukana nyt jo Suomen kansalaistenkin antamien kannatus äänten perusteella.
 

Sarek1

Ylipäällikkö
Paljon puhetta, vähän villoja. Jospa bananoitujen nimimerkkien takana oleva asian tuntia esittelisi seuraavan altterinsa voimin hieman teknisiä ratkaisuja vaikka muutaman informatiivisen kuvan ja ehkä jopa laskelman avulla? Nyt kun ei ole sitä tupakkiaskinkaan kantta...
 

Gyllis1

Respected Leader
Paljon puhetta, vähän villoja. Jospa bananoitujen nimimerkkien takana oleva asian tuntia esittelisi seuraavan altterinsa voimin hieman teknisiä ratkaisuja vaikka muutaman informatiivisen kuvan ja ehkä jopa laskelman avulla? Nyt kun ei ole sitä tupakkiaskinkaan kantta...
Mielenterveysongelmia taitaa sitten olla senkin edestä. Ja jos kyse on siitä, ei taida pää kääntyä ennen kuin lääkitys saadaan kohdilleen. Eli ei taida opponoinnista olla paljoakaan apua. Ikävä kyllä.
 

Gyllis1

Respected Leader
Onko trolli mielenterveyspotilas?
No miten tämän muotoilisi... Siinä vaiheessa kun kuvittelen kykeneväni yksin suunnittelemaan muita paremman monitoimihävittäjän kahdessa vuodessa, lähettelen päättäjille "tarjouksia" tästä nimenomaisesta koneesta ja aloitan kansalaisaloitteita joissa vaadiin koneeni hankintaa, toivon että läheiseni saavat minulle tarvitsemaani apua.
 
Viimeksi muokattu:

Flameuz

Luutnantti
Yksi ja sama sekoboltsi noita kirjoittelee eri nimimerkeillä.
Taitaapi hyvinkin olla yksi ja sama kaveri. Törmännyt häneen jo useammalla foorumilla jo parivuotta sitten ja jutut kiertävät aivan samaa kehää. Täällä kun banni tulee helpommin, kuin monissa muissa paikoissa, niin esiintyy joka kerta muka eri henkilönä per nimimerkki.
Itse varmasti uskoo olevansa jumalan lahja Suomen puolustusvoimille, on vain raukka väärin ymmärretty kun kukaan ei tunnusta hänen nerouttaan. Ensimmäisen kerran taisin törmätä häneen tiede.fi foorumilla.
 

Flameuz

Luutnantti
Minulla on oma epäilykseni, että kirjoittaja saattaa olla itse Presidentti Sauli Niinistö. Niinistö on ottanut aiemminkin julkisuuden kautta osaa keskusteluun, kun suorat yhteydet eivät toivotulla tavalla reakoi asioihin. Näin yhden naisten lehden sivustolla keskustelun ja siellä selkeästi Tarja Halonen itse oli ehdottanut Suomi Hävittäjän nimeksi Halonen mikä kävi ilmi keskustelusta.
Ei tämmösiä tosissaan selittävällä kaverilla voi mitenkään olla hajuakaan mistä puhuu. Koko paasaus tulee selvästi absoluuttisen tietämättömyyden suomasta varmuudesta.
Enkä usko edes ryssän trolliin tässä tapauksessa(tavalliseen trolliin korkeintaan), sillä jopa he osaavat olla älykkäämpiä ja hienovaraisempia omassa propagandassaan.

Niinistö muka lobbaisi tällä foorumilla jotain neverheard hävittäjää ja Tarja taas "selkeästi" tehnyt samaa jossain naistenlehden keskustelupalstalla ja vielä omalla sukunimellänsä. Jos kuvitelmat ovat tuota tasoa, niin ei olla kovin kaukana ammattiavun tarpeesta.
:facepalm:
 
Viimeksi muokattu:
Top