Suuri maatalouskeskustelu

Lunni

Kenraali
Pienet näköjään sinnittelevät, kun ovat lopettaneet investoimiset tykkänään. Eli tilan nykyinen viimeinen isäntä ja emäntä pistävät aikanaan valot pois päältä.
Juu. Käteen jää tilasta joku 20-30k/vuosi, kalusto on vanhaa ja kuivurikin pitäis uusia mutta pankki katsoo kieroon kun siitä puhutaan. Mukulatkin menneet muihin töihin mistä saa enemmän ja helpommin.Mitäs siinä sitten jää vaihtoehdoiksi...
 
Viimeksi muokattu:

Baltriber

Majuri
Jo nyt on taas.. samalle päivälle ku sattuu vesivahinko (varaaja levis, lattiakaivo tukossa ja alakerrassa voi kasvattaa riisiä), anoppi puskee kylään (kysymättä, pyytämättä ja kutsumatta) ja kirsikkana kakussa Hilkka teki kiiman (em. Seikoista johtuen en kerenny hakee sitä ajoissa sisään) ja löytyy nyt taas naapurin laitumelta.

Huomenna on pojan kaverisynttärit, tarvis leipoa kakku, käydä kaupassa, kuivattaa talo, saada lehmä kotiin ja lämmittää pesuvettä. Ostan kyllä siiderin, on ansaittu.

3DFDF08A-44AA-454B-BDED-9B97235671CA.jpegE9C01FE7-C894-4D6F-929F-1DDC44CF27A4.jpeg
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
^Ûpea kotimainen kotimainen väkevä "valkoviini", joka on pakattu kivaan lasiseen (kierrätys ystävälliseen) pakkaukseen ja tietty alumiinisella kierrekorkilla.... (y) .
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Ja toki tuota kotimaista tuotetta voi säilyttää myös pakastimessa ja säilyy muuten muuttumattomana todella pitkään, siihen ei pysty Ranskalaiset miedot kaimat, ne jäätyessään menee suorastaan pilalle....
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Erittäin kuiva punaviini....

 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Meillä on pikku kossupullossa luokkaa iältään 20v. vuosikertaa korpikuusenkyyneltä Kiteeltä pakastimessa, se on todella riittoisaa. Kukaan ei ole näkäräisiä enempää pyytänyt lisää.
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Onko muuten Terni:stä veistetty mitään alkoholipitoisia juomia, itse en ainakaan tiedä?..

Olisko aika?..
 
Viimeksi muokattu:

Leaderdog

Ylipäällikkö
^^Ternistäkin saattaisi veistää uuden juoman mikä käy lanttuun kuin metrinhalko... viinejähän pitää lipittää runsaasti ja kusella juoksemistakin ne vaatii runsaasti.
 
Top