Suuri maatalouskeskustelu

Lunni

Majuri
Pienet näköjään sinnittelevät, kun ovat lopettaneet investoimiset tykkänään. Eli tilan nykyinen viimeinen isäntä ja emäntä pistävät aikanaan valot pois päältä.
Juu. Käteen jää tilasta joku 20-30k/vuosi, kalusto on vanhaa ja kuivurikin pitäis uusia mutta pankki katsoo kieroon kun siitä puhutaan. Mukulatkin menneet muihin töihin mistä saa enemmän ja helpommin.Mitäs siinä sitten jää vaihtoehdoiksi...
 
Viimeksi muokattu:

Baltriber

Majuri
Jo nyt on taas.. samalle päivälle ku sattuu vesivahinko (varaaja levis, lattiakaivo tukossa ja alakerrassa voi kasvattaa riisiä), anoppi puskee kylään (kysymättä, pyytämättä ja kutsumatta) ja kirsikkana kakussa Hilkka teki kiiman (em. Seikoista johtuen en kerenny hakee sitä ajoissa sisään) ja löytyy nyt taas naapurin laitumelta.

Huomenna on pojan kaverisynttärit, tarvis leipoa kakku, käydä kaupassa, kuivattaa talo, saada lehmä kotiin ja lämmittää pesuvettä. Ostan kyllä siiderin, on ansaittu.

3DFDF08A-44AA-454B-BDED-9B97235671CA.jpegE9C01FE7-C894-4D6F-929F-1DDC44CF27A4.jpeg
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
^Ûpea kotimainen kotimainen väkevä "valkoviini", joka on pakattu kivaan lasiseen (kierrätys ystävälliseen) pakkaukseen ja tietty alumiinisella kierrekorkilla.... (y) .
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Erittäin kuiva punaviini....

 

Solidsnake

Luutnantti
Kai sitä löytyy jotain tilaviiniäkin jostain korpikuusen alta
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Meillä on pikku kossupullossa luokkaa iältään 20v. vuosikertaa korpikuusenkyyneltä Kiteeltä pakastimessa, se on todella riittoisaa. Kukaan ei ole näkäräisiä enempää pyytänyt lisää.
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Onko muuten Terni:stä veistetty mitään alkoholipitoisia juomia, itse en ainakaan tiedä?..

Olisko aika?..
 
Viimeksi muokattu:

Leaderdog

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
^^Ternistäkin saattaisi veistää uuden juoman mikä käy lanttuun kuin metrinhalko... viinejähän pitää lipittää runsaasti ja kusella juoksemistakin ne vaatii runsaasti.
 
Top