Terrorismi

elso

Kenraali
BAN
Ei oikeastaan. Syytät muita mm. räksyttämisestä, se, että totean näkeväni samoja piirteitä sinussa liittyy siis keskusteluun.
Kaira, me nähdään täällä toisten keskustelijoiden ominaisuuksia yllinkyllin. Niistä ei jutella, capish?

Ryhmille saa antaa sikaa niin paljon kuin sielu sietää, ja vielä vähän enemmänkin.
 

Oho

Eversti
Itseasiassa tämä (karkoitukset) olisi se asia mihin niiden pitäisi nyt keskittyä, koska sille on olemassa vankempi tuki kansan keskuudessa. Sen jälkeen sitten voivat jatkaa puuhastelua asioiden parissa, joille ei tukea ole, eikä tule.
Enta sitten? Kansan, paitsi ehka Tapanin, mielipiteet eivat Suomessa ole ikina pahemmin harjotettuun politiikkaan vaikuttaneet. Vahvan konsensushakuisuuden kautta Suomi on oleelliseti sosiaalidemokraattinen puoluediktatuuri, demareilla vaan on monta nimea.

1546096402334.png
 

Kaira

Kenraali
Kaira, me nähdään täällä toisten keskustelijoiden ominaisuuksia yllinkyllin. Niistä ei jutella, capish?

Ryhmille saa antaa sikaa niin paljon kuin sielu sietää, ja vielä vähän enemmänkin.
Ei kai tuollaista sääntöä ole olemassakaan. Kirjoitin kuten asian koen. Suora puhe toimii oikeassakin elämässä, vaikka siitä joku voi nokkiinsakin ottaa.
 

elso

Kenraali
BAN
Enta sitten? Kansan, paitsi ehka Tapanin, mielipiteet eivat Suomessa ole ikina pahemmin harjotettuun politiikkaan vaikuttaneet. Vahvan konsensushakuisuuden kautta Suomi on oleelliseti sosiaalidemokraattinen puoluediktatuuri, demareilla vaan on monta nimea.
Mitenkäs homma sit pelaa Tanskassa? Oikein kilpailevat siitä kuka saa antaa ruoskaa eniten. Mielestäni pelaa jopa liian hyvin.

Tässä on se yksi ero. Siellä osataan ja täällä ei.

Ei maahantulo tai maastapoisto -politiikkaa pidä tehdä yhden päivän näkövinkkelistä vaan se on vuosien prosessi. Ihmisten pitää antaa pureksia asiaa rauhassa. Nyt on tullut esimerkiksi Persuille ja Sinisille lapaan aika monta vuotta.

Tulokset?

Ei kai tuollaista sääntöä ole olemassakaan. Kirjoitin kuten asian koen
Ei ole, koska täällä asia tajutaan ilmankin.
 

arix

Kenraali
Aika kovaa peliä egyptissä.
Aikamoinen pakko, turismi on sen verran iso tulonlähde:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tourism_in_Egypt

Tourism is one of the leading sources of income, crucial to Egypt's economy. At its peak in 2010 the sector employed about 12% of Egypt's workforce[1] serving approximately 14.7 million visitors Egypt, and providing revenues of nearly $12.5 billion.[2] as well as contributing more than 11% of GDP and 14.4% of foreign currency revenues.[3]
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Tällä retoriikalla lähdetään sitten kääntämään ihmisten päitä kohti kireämpää maahanmuuttopolitiikkaa.
Onnea vaan yritykselle, sillä sellaiseksi se myös noilla eväillä jää.
En usko että se reitti jää yritykseksi mutta siinä vaan mennään paljon tuskaisempaa tietä. Ja kohti hyvin paljon suvaitsemattomampaa Suomea. Valitettavasti se on niin että suvaitsemattomampi taho pelin voittaa jos aletaan ihan oikeasti pelehtiä. Kannattaisiko sitä miettiä?

Useampi vuosi on poliitikontyperyksiäkin varoiteltu. Mitä ne välittävät? Eivät yhtikäs mitään. Nytkin olisi täydet mahdollisuudet laittaa ulos muutama sata ulkomaalaista islamistia ja muutama sata potentiaalista islamistia. Mutta kun ei välitetä vaan valitaan pimeämpi tie. Isoilla riskeillä mennään monessa maassa ja Suomi tulee siinä perässä.

Aivan varmaa on että Suomi siivotaan käännettiin päät tai ei mutta miten käy Saksalle ja Ranskalle? Samanlaisia uutisia 2028 kuin nyt saadaan lukea Egyptistä; bussi pommiin keskellä Berliiniä ja "neutralisoitiin 40 islamistia, tai todennäköisesti sellaista"? Unelmoikaa sitten siitä demokratiasta?

Turha näistä on muuten persuja syytellä. Käyttävät kyllä tapahtumia poliittisena aseena aivan kuin mm. vihreätkin ovat käyttäneet maahanmuuttoa sisäpoliittisena aseena mutta erotuksena vihreisiin he eivät olleet aktiivisesti luomassa tätä ongelmaa. Koko ajan ovat varoitelleet ja koko ajan ovat olleet oikeassa mitä laittomaan maahantuloon tulee, kuten syksyllä 2015 vaatien tarkempaa rajavalvontaa ja rajan sulkemista EU:n ulkopuolisilta tulijoilta mutta mitä totesi sisäministeri?

Katsos kun jos ihmisten päitä ei käännetä euroopanlaajuisesti niin mitä kaikkea voikaan tapahtua? Angela Merkel maanpaossa mutta missä?
 
Viimeksi muokattu:

PSB 5500

Kenraali
Kappas, ihan jopa aidohkosti on taustaa. Tarkemmin kun muistelee, on tuosta henkilöstä tullut luettua muutamia vuosia takaperin. Esim. 2012 häntä epäiltiin Bulgariassa tapahtuneesta pommi-iskusta.

Ulkonäkö viittaa ihan kantasuomalaiseen äitiin. Ainakin minuun silmääni tuo menisi, ainakin hiukset leikattuaan, suomalaisesta perusjantterista.
Voisi se joku rock-tähtikin olla, idolsista julkisuuteen ja siitä isommille estradeille..
 

YJT

Eversti
Lahjoittaja

Osasto 31

Kapteeni
Linkki: https://www.japantimes.co.jp/news/2019/01/01/national/crime-legal/suspected-driver-claims-act-terror-car-runs-pedestrians-closed-off-tokyo-street-injuring-eight/

Driver ploughs through crowds on Tokyo's Takeshita street, injuring nine

Nine people were injured — one seriously — in Tokyo’s Shibuya Ward in the early hours of Tuesday when a man rammed his car into pedestrians on a well-known shopping street in what he claimed was an act of terrorism, authorities said.

Police arrested Kazuhiro Kusakabe, 21, who was driving a rental car with Osaka license plates, on suspicion of attempted murder. A 19-year-old university student remains unconscious after being hit by the minicar shortly after midnight on Takeshita Street in the Harajuku district, which is normally packed with young shoppers and foreign tourists during daylight hours.

Investigative sources quoted the man as saying he had perpetrated an act of terrorism “in retaliation for an execution” and “would not make any excuses” for his act. It was not immediately clear whether he was referring to a specific execution or Japan’s system of capital punishment.

Kusakabe drove the wrong way on the one-way street and hit eight men aged between 19 and 51 while traveling around 140 meters, the police said. The vehicle stopped after crashing into a building.

Another man was slightly injured after Kusakabe allegedly struck him after getting out of the car, the police said.

Kusakabe fled the scene, but police found him in a nearby park about half an hour later.

Kusakabe told the police he had driven from Osaka and intended to kill the pedestrians he hit. There was a 20-liter tank of kerosene in the rental car, which he said he planned to use to burn the vehicle, the investigative sources said.

The incident took place close to Meiji Shrine shortly after midnight. The street was closed to vehicular traffic at the time as it was expected to be crowded on New Year’s Eve and New Year’s Day.
Jonkin verran kulkee huhua että mies olisi tehnyt tämän Aum Shinrikyon johtajien teloitusten takia.
 

Vääpeli

Respected Leader
En ole mikään rasisti, mutta jumankauta naiset 12->menkää jollekin IP kurssille ja jatkakaa sitä jopa rumiin tekniikoihin saakka.
Miehet joutaa kuolla... elämä on rumaa.
 

elso

Kenraali
BAN
Valitettavasti se on niin että suvaitsemattomampi taho pelin voittaa jos aletaan ihan oikeasti pelehtiä. Kannattaisiko sitä miettiä
Suvaitsemattomampi taho lähtee tutkintaan, oikeuskäsittelyyn ja lopuksi vankilaan. Näin tässä maassa ainakin.

Jos tämä uravaihtoehto tuntuu houkuttelevalta, niin minkäs sille mahtaa.
 

YliKoo

Respected Leader
Lahjoittaja

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Suvaitsemattomampi taho lähtee tutkintaan, oikeuskäsittelyyn ja lopuksi vankilaan. Näin tässä maassa ainakin. Jos tämä uravaihtoehto tuntuu houkuttelevalta, niin minkäs sille mahtaa.
Pelkkä suvaitsemattomuushan ei ole vielä rikos. Ainakaan tässä maassa.

Vaikea sitä olisikaan kieltää, ehkä vieläkin hankalammin määriteltävä
kuin "vihapuhe" josta on kiivaasti puhuttu ainakin viimeiset 3 vuotta mutta ei ole saatu lakipykäliin mitä se on.

Silti sekä vihapuhe että suvaitsemattomuus tulevat muuttamaan Suomea.
Mitä enemmän niistä ihmisiä syyllistetään niin sitä varmempi on muutos.

Pitäisi taklata syitä miksi ihmiset puhuvat vihaisesti ja miksi heistä saattaa tulla suvaitsemattomia. Jookos.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Ei, mutta jos siitä seuraa tekoja, jotka ovat lainvastaisia, kuten implikoit, niin sitten mennään osoittamaani latua.
Tietysti noin mutta minä viittasin lähinnä koko kansakunnan muuttumiseen suvaitsemattomampaan suuntaan. Joka on kyllä hankalampi muutos kuin äärilaitojen teot.

Tuntuu siltä että pääministerikin aistii jotain mutta keinot ovat valitettavan väärät. Kun pitäisi kannustaa niin hän osoittelee.

Ei varmaan tarvitse ihmetellä presidentin suurta suosiota?
 

Sarek1

Kenraali
Tämä fantastinen matka, jota olemme taivaltaneet kulloistenkin rikkiviisaiden vaikuttajiemme johdolla jo hyvän aikaa, on ikävä kyllä kyynistänyt ja rampauttanut sisällä ihmisessä asuvaa hyväntahtoisuutta toista ihmistä kohtaan. Sen lisäksi oikeassa olevammiston tekemillä toimilla ja opinkappalemantran säestyksellä on rakennettu ponnahduslauta sille, että vilpillisin aikein ja muussa kuin hyvässä tarkoituksessa tulevia on lappanut asylumin turboahdetusta pyöröovesta sisään tekemään ”tervaristisiä”* tekoja meidän työelämän oravanpyörässä raatavien nettomaksajien maksaessa sirkushuvin.

Surkuhupaisaa on, että minkäänlaista valintaa tarpeen perusteella ei saisi tehdä. Olisiko meillä näin paljon ongelmia, jos tulijat olisivat olleet naisia ja oikeita pikkulapsia?

Että tällaista tunnekirjoa alemmuudentunteiselta miesoletetulta tällä kertaa. Ei tähän siniset pillerit auta.

(*= termin käyttö sen oikean sanan sijasta vähentää vihapuhetta)
 
Top