Terrorismi

Että sellasta...

Vissiin vähän kehitysapua käytetty ydinliiketoiminnan ulkopuolisiin aktiviteetteihin.

Meillä Suomessa on onneksi varmaan sellainen niinku järjestelmä (tm) mistä näkee lähes reaaliajassa audit trailin jokaisesta pennistä mikä täältä on lähtenyt.
 
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää miten moneen pahantekoon meidänkin kehitysapurahoja on vuosikymmenien aikana koijattu, koska ihan sama mihin maahan jos jaetaan käytännössä vastikkeetonta rahaa niin se löytää jossain vaiheessa sellaiset vastaanottajat jotka käyttää sitä johonkin todella paljon tuhmempaan kuin tarkoitus. Afrikka etenkin on kulttuuriltaan sellainen että tuollaisissa klaani/heimo tyyppisissä yhteiskunnissa pikku puliveivaukset paremminkin tapa kuin poikkeus koska niissä palvellaan oman porukan, ei yhteiskunnan etua.
 
Ranskalainen neutralisoi ”Allahu akbar” -miehen autollaan – ”Kun hän otti kiväärin esille, käynnistin auton ja ajoin päälle”
24.7.2020 21:19
Petri Saarela

Autoilija pysäytti Allahu akbaria huutaneen puoliautomaattikiväärillä ja sapelilla aseistautuneen hyökkääjän ajamalla tämän päälle kahdesti.


 
Lisää autoilua.

Taksi ajoi väkijoukkoon Ruotsissa, neljä ihmistä loukkaantui
Silminnäkijöiden mukaan taksin kuljettaja vaikutti ajaneen väkijoukkoon tarkoituksella.
Henrika Havumäki HS
Julkaistu: 7:15, Päivitetty 7:20
TAKSI ajoi väkijoukkoon Borlängen keskustassa Keski-Ruotsissa, kertovat muun muassa ruotsalaislehti Aftonbladet ja Ruotsin yleisradioyhtiö SVT. Onnettomuus tapahtui perjantaina juuri ennen keskiyötä.
Neljä ihmistä on loukkaantunut, ja heistä kolme on viety sairaalaan.
Silminnäkijöiden mukaan näytti siltä, että taksin kuljettaja olisi ajanut ihmisten päälle tarkoituksella.
TAKSIN kuljettaja on pidätetty. Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.
Aftonbladetin mukaan taksia kuljettanut mies on noin 30-vuotias. Kuljettajan motiivi ei ole tiedossa.
Poliisi ei ole löytänyt yhteyttä terrorismiin.
 

Mitenhän Suomessa tällaisessa tapauksessa? Autoilija saisi penelttia niin että tuntuu ja yliajon uhrille tuntuvat korvaukset?
 
Joko on kerrottu että ei liity terrorismiin? Eikä mihinkään muuhunkaan. Mitenkään..
Kun ei löydy edes uutista vielä. Ilmeisesti kuuluu tähän päivään, että autoja ohjataan väkijoukkoon. Se kuuluu ns kulttuuriin....
 
Kun ei löydy edes uutista vielä. Ilmeisesti kuuluu tähän päivään, että autoja ohjataan väkijoukkoon. Se kuuluu ns kulttuuriin....
Omana mutuna sanoisin että sopiva (etninen)tausta, tietynlainen parta, tietyissä uskonnollisissa paikoissa käyminen, tiettyjen teesien jakaminen SoMessa tai jonkun nimen huutaminen ei tee terroristia mediassa.. Mutta äärioikeistolaisen leiman saa paljon pienemmällä näytöllä.
Tämä siis ihan puhtaasti omana mutuna.. Odotellaan tämän sattumuksen uutisointia taas mielenkiinnolla.
 
Mersun maasturissa varmasti on systeemi, että jarruttaa automaattisesti jos edessä jalankulkija. Ilmeisesti tämän voi ohittaa jos auto tunnistaa sandaalin painavan kaasupoljinta.
 
Back
Top