TV-sarjat, joita katso(i)tte?

Mistä tuon näkisi? Itse kovasti koetin katsella, mutta ei ainakaan meidän maksullisilla kanavilla ollut. (netflix, viaplay)
 
The Mandalorian ei näy meillä Suomessa. Ainakaan vielä.Tästä Disneylle iso :confused:. Sarja itsessään vaikuttaa murusten perusteella varsin lupaavalta.

Esimakua seikkailuista saa sinäputken jaksokohtaisista analyyseistä, joita löytyy runsaasti. Joissakin niissä on oikein mukavia pätkiä jaksoista.
 
Mandalorian löytyy torrenttina, kolme ensimmäistä jaksoa oli kohtalaisia, mutta neljännessä Disneyn ikäkohderyhmänä jälleen 8-12 vuotiaat.
 
NettiX, Marco Polo, kaanihommia yllättäen eikä laivajuttuja. Koukutti kyllä heti ensimmäisestä jaksosta.
 
HBO Nordicilla alkoi juuri puolalaisen rikosjännärisarja Watahan kolmas tuotantokausi.


Sitten löysin myös toisen itäeurooppalaisen uutuussarjan. Tsekkiläinen The Sleepers sijoittuu syksyn 1989 Prahaan. Kommunistivallan kukistava samettivallankumous on ovella. Länteen 70-luvulla paennut emigranttipariskunta palaa kotiin. Silti saavat niskaansa kommareiden salaisen poliisin vihat. Eka jakson perusteella mielenkiintoisen vainoharhaista vakoilutarinaa. Ajankuva on hyvin tehty ja tunnelmallinen.

 
The Mandalorian, vaikuttaa pikaisella ensimmäisen jakson alun katsomisella helvetin hyvältä. Lieneekö vielä rantautunut suomalaisille maksukanaville?

Erittäin hyvä. Viides jakso tuli juuri, nelosessa entinen MMA-tähti Gina Carano. Kicking ass! Kakkosjaksossa oli Nick Nolte!

eztv piste io

sieltä noita voi wareztaa ilman mitään isompaa hässäkkää. Hakufunktio toimii suht perus hyvin.
 
Tämä on ehkä jo ollut, mutta erittäin rautainen. Ammatti-operaattorit tulen ja liikkeen taustalla, ei mitään fan-boy -shittiä, ja se näkyy. Suosittelen.


Toinen oli Strike Back-sarja. Näyttelijät treenasivat ex-SAS-miesten ohjauksessa kuukauden ja sitten kouluttajat toimivat jaksojen asiantuntijoina. Se näkyy ainakin niissä kausissa joissa näyttelevät Sullivan Stapleton ja Philip Winchester.

 
Erittäin hyvä. Viides jakso tuli juuri, nelosessa entinen MMA-tähti Gina Carano. Kicking ass! Kakkosjaksossa oli Nick Nolte!

eztv piste io

sieltä noita voi wareztaa ilman mitään isompaa hässäkkää. Hakufunktio toimii suht perus hyvin.

Samoin ahem... watchseries dot cc
 
Laitanpa omia suosikkeja, niitä riittää... :D





Last Ship ihan Bren Fosterin takia jonka tapasin kerran ohimennen. Ja muutenkin hyvä sarja.




The Punisher..aivan loistava...laitan vielä Youtuben baarin vessatappelun...aivan loistava sekin.


 
Norjalaisen sarjan "Miehitetty" kolmannen kauden jaksoja nyt alkanut Viaplayllä.
Mahtoiko olla näistä juttua täällä aikaisemmin? Mutta nyt vasta itse huomasin noi olevan. Kolmas jakso tulee ens torstaina.
.
 
@Fremen Tuo HBO:n The Sleepers on kova. Olen sarjan puolivälissä ja täytyy sanoa että vakoilujännärinä tämä on tosi hyvä. 1989 syksy Prahassa. Mellakointi kommarivaltaa vastaan on juuri alkamassa. Ja samaan aikaan tarinan keskiössä oleva tsekkiemigranttipariskunta käy taistelua paikallista turvallisuuspoliisi StB:tä ja KGB:tä vastaan. Ja juoneen työntää näppinsä myös brittien Prahan suurlähetystön tiedusteluväki eli MI6.
 
Viimeksi muokattu:
Vikingsin vipa kausi lähti käyntiin HBO:ssa torstaina. Jäätävän hyvä sarja. Jos GoT on lähellä sydäntä, saatat todennäköisesti tykäyä Vikings-sarjasta. Vähän niin kuin oikeaan maailmaan sijoittuva pienemmän skaalan GoT, ja maustettu bloneilla kuumilla skandidaavinaisilla seksikohtauksissa. :p :love: :uzi:
 
Back
Top