UAP/UFO/Tunnistamattomat valot sekä muut lentävät ammeet ja ämpärit taivaalla

Mustaruuti

Ylipäällikkö
BAN
RÖLLIKKÄ
  • Tykkää
Reactions: ctg
Jälleen esimerkki siitä, että avaruudessa liikkuu tavaraa ja meillä ei ole suuresta osasta mitään käsitystä.

Yli neljän metrin halkaisijan asteroidi osui Maahan viime viikonloppuna ja ensimmäinen havainto siitä tehtiin muutama tunti ennen ilmakehään saapumista.

 
  • Tykkää
Reactions: ctg

ctg

Greatest Leader

2019-06-28 Application status is Abandoned << tänään
 

Merten sheriffi

Greatest Leader

ctg

Greatest Leader
Kenties ollut jo foorumilla
Mielenkiintoinen silti. Ihmiset videossa eivät edes tajunneet miten korkealla ne pallot oli. Tässä on toinen pähkinä,Kyseessä ei ole mielestäni tunnistamaton, vaan drone. Tapahtumapaikka RAF Alconbury.
 
Viimeksi muokattu:

Talvela

Greatest Leader
Kiinaan ja Venäjään päin tämä on jo hiukan liian paksua juttua huijaamaan Star Wars tyyliin, olisiko Rakettimies innostunut UFO:ista?
 

ctg

Greatest Leader
South Korea's military detected an "unidentified object" flying near the border with North Korea on Monday, officials said, a day after U.S. President Donald Trump and North Korean leader Kim Jong Un met at the border and agreed to resume diplomacy.
https://abcnews.go.com/International/wireStory/seoul-hopes-trump-kim-meeting-helps-inter-korean-64055727

The South's Joint Chiefs of Staff said in a statement that its radar found "the traces of flight by an unidentified object" over the central portion of the DMZ. It gave no further details.
EKn teknologia on suoraan verrannollinen jenkkien ja japanin teknologiaan. Jos heidän kirjastonsa ei pysty tunnistamaan tutkaobjektia, niin aika vahvasti kyseessä on tuntematon.
 
Viimeksi muokattu:

ctg

Greatest Leader
Ending a brief media frenzy, South Korea's military said it turned out to be a flock of birds that prompted it to launch fighter jets and alert journalists that it had detected an unidentified object flying near the border with North Korea on Monday.
https://abcnews.go.com/International/wireStory/seoul-hopes-trump-kim-meeting-helps-inter-korean-64055727

South Korean media, citing unidentified military officials, quickly speculated that it was likely be a North Korean helicopter flying across the border into South Korea. But pilots of the several fighter jets deployed to the area later found that the object was a group of about 20 birds, a South Korean military official said, requesting anonymity because he wasn't authorized to speak to reporters on the issue.
20 lintua sai aikaan hälytyksen? :facepalm: :D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: En ole muutamaan viikkoon nauranut näin kipeästi. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Miten tuntematon muuttui lintuparveksi ja sai aikaan hälytyksen missä EK pisti DMZlle hävittäjät? Eikö se DMZ olekkaan yksi maailman valvotuin alue? En muista toista uutista joka on alkanut samalla tavalla, ja päättynyt sitten propaganda peittelyksi. Olisi ollut parempi jos ne olisivat jatkaneet no comments linjalla lintuparven sijasta.

South Korea sent North Korea a message about its fighter jets' launches to avoid unnecessary tensions, the official said.
Come on... milloin viimeeksi ne on soittaneet pohjoiseen lintuparven takia?
 
Viimeksi muokattu:

ctg

Greatest LeaderRichard Dolan haastattelee Michael Schratt, sotilashistoriasija, lentäjä ja lentokoneteollisuuden asiantuntija. Hänellä on kyky myös tuoda arkistojen kätköistä tapauksia ja renderoida niiden havainnot konseptitaiteeksi. Mr Schrattin mukaan tuntemattomia on noin viisi prosenttia kaikista ylöskirjatuista tapauksista. Videon sisällä on useampi keissi kuin tuo yksi minkä toin tuohon ylös.
 

Maidan

Respected LeaderRichard Dolan haastattelee Michael Schratt, sotilashistoriasija, lentäjä ja lentokoneteollisuuden asiantuntija. Hänellä on kyky myös tuoda arkistojen kätköistä tapauksia ja renderoida niiden havainnot konseptitaiteeksi. Mr Schrattin mukaan tuntemattomia on noin viisi prosenttia kaikista ylöskirjatuista tapauksista. Videon sisällä on useampi keissi kuin tuo yksi minkä toin tuohon ylös.
Oliko tämä UFO sikari siis oikeasti?
 

ctg

Greatest Leader
Oliko tämä UFO sikari siis oikeasti?
Kyllä. Project Blue Book, Grudge ja Sing olivat USAF tutkimusohjelmia ja tuo tapaus löytyy niiden declassified arkistoista. Se vain pyyhittiin hiljaisuuteen, mutta sun pitää myös tiedostaa että 50 luvulla koko homma tiedostettiin media kautta viikottain. 54, Washington tapauksen jälkeen kuvaan ilmestyi taboo elementti ja kaikki häivytettiin propagandan alle, viime vuosiin saakka. Siksi tästä asiasta on niin vaikea ottaa selvää.

Dolanin video ei ole propaganda viritys vaan yritys hälventää sitä savuverhoa ja tuoda julkisuuteen niitä asioita jotka voi löytää arkistoja penkomalla. FOIA avulla tutkijat ovat saaneet takaisin papereita mistä 60 sivua on mustattu ja yksi paragraph voi olla näkyvissä. Se ei tarkoita etteikö jotakin tapahtunut, vaan se on valtiollista trollausta.
 

Bushmaster

Greatest Leader
fasepuukista poimittu kirjoitus liittyen juurikin tähän lirpakkeeseen.. Kannattaa lukea vaikka on aika pitkä...(y)

Millaisiin projekteihin katosivat esimerkiksi ne 2,3 biljoonaa dollaria, joiden USA:n puolustusministeri Donald Rumsfeld kertoi vuonna 2001 olevan kateissa USA:n puolustusministeriö Pentagonin kirjanpidosta [1] ja kuinka nämä projektit on onnistuttu pitämään salassa jopa viranomaisilta, joille niiden valvonta kuuluu?

Tuore dokumenttijulkaisu tuo näihin kysymyksiin lisävalaistusta.

Pitkän linjan ufotutkija, traumatologian lääkäri, Steven Greer tuli tunnetuksi suurelle yleisölle vuonna 2001 järjestettyään Disclosure Project-konferenssin Washingtonin kansallisella pressiklubilla, jossa lukuisat armeijan, tiedustelun, hallinnon ja liike-elämän ammattilaiset kertoivat kokemuksistaan ja tiedoistaan liittyen salattuihin projekteihin ja tunnistamattomiin lentäviin esineisiin. [2]
Greer on kertonut vuosien varrella tavanneensa yksityistapaamisissa useita vaikutusvaltaisia henkilöitä ja antaneensa heille selvityksen omilta lähteiltään saamistaan tiedoista.

Tiedonannon saaneisiin lukeutuvat Greerin mukaan mm. CIA:n päällikön James Woolsey, Iso-Britannian puolustusministeriön entinen päällikkö amiraali Lord Hill Northon ja Liechtensteinin ruhtinas Hans-Adam Liechtenstein (Greer esittää tapaamisistaan todisteeksi kirjeenvaihtoa mm. tällä luennolla [3])

Yksi näistä tapaamisista järjestettiin vuonna huhtikuussa 1997 Pentagonissa ja se käsitteli USA:n puolustushallinnon väitettyjä salaisia projekteja ja tunnistamattomia lentäviä esineitä. Läsnä olivat USA:n puolustushaarakomentajien neuvoston (Joint Chiefs of Staff) apulaistiedustelupäällikkö vara-amiraali Thomas Wilson, komentaja (USA:n laivasto) Willard Miller, Apollo 14:sta astronautti Edgar Michell ja Steven Greer. Tapaamisen ovat vahvistaneet sekä Wilson että Michell.

Se mikä on tähän asti ollut kysymysmerkki, on mitä tapahtui tapaamisen jälkeen. Michell on kertonut saaneensa omita lähteiltään tietää, että Wilson oli yrittänyt selvittää projektien taustoja, mutta törmänneensä umpikujaan. CNN:n Larry King Live-ohjelmassa vuonna 2008 Michell sanoi Wilsonin ”löytäneen ihmiset, jotka olivat vastuussa tietojen salaamisesta ja jotka tiesivät asioista ja hänelle sanottiin, pahoittelen amiraali, sinulla ei ole tarvetta tietää, hyvästi.” [4]

Samana vuonna Wilson kuitenkin julkisesti kiisti selvittäneensä asiaa pidemmälle. [5]

Nyt julkaistu muistio kaikesta huolimatta tukee Michellin väitteitä ja lisäksi luo lisävalaistusta syihin miksi Wilson olisi julkisesti halunnut kieltää selvityksensä. [6]
Muistio käsittää viisitoista sivua muistiinpanoja, jotka professori Eric Davis laati tapaamisestaan amiraali Wilsonin kanssa vuonna 2002, jonka yhteydessä he keskustelivat vuoden 1997 tapaamisesta ja sen jälkeisistä tapahtumista.

Davis itse työskenteli tiedemiehenä mm. yhdysvaltalaismiljardööri Robert Bigelowin Kansallisessa tiedelöytöjen instituutissa (NIDS) ja Bigelowin ilmailualan edistyksellisessä avaruustutkimuksessa (BAASS). [7]
BAASS nousi otsikoihin vuonna 2017, kun The New York Times uutisoi sen olleen yritys, joka oli saanut valtaosan Pentagonin vuonna 2007 myöntämästä 22 miljoonan dollarin vuotuisesta salaisesta budjetista, jolla rahoitettiin viiden vuoden ajan Kehittyneiden ilmailualan uhkien torjuntaohjelmaa (AATIP).

Ohjelma tutki ja raportoi ilma-aluksiin liittyvistä havainnoista, jotka ”vaikuttivat liikkuvan suurilla nopeuksilla ilman nähtävissä olevaa voimanlähdettä tai jotka leijuivat ilman ilmeistä nostovoimaa.”
Yksi tällainen oli samassa The New York Timesin artikkelissa julkaistu videotallenne kohtaamisesta, jossa kaksi USA:n laivaston lentotukialus Nimitzin F/A-18F hävittäjää seurasivat noin matkustajalentokoneen kokoista valkeaa ovaalinmuotoista esinettä San Diegon rannikon edustalla vuonna 2004. [8]

Nyt vuodetut Davisin laatimat muistiinpanot ovat yksityiskohtainen litterointi miesten keskustelusta.

Niistä käy ilmi, että Davis oli yrittänyt järjestää tapaamista jo pitkään. Wilsonin upseeriystävän kautta välitetystä pyynnöstä oli kulunut jo kolme vuotta, kunnes Wilson lopulta suostui tapaamiseen juuri ennen jäämistään eläkkeelle viimeisestä tehtävästään USA:n asevoimien tiedusteluorganisaatio Defence Intelligence Agencyn (DIA) johtajan paikalta.

Suostumiseen vaikuttivat Wilsonin mukaan mm. Davisin armeijatausta, työskentely Nasalle, Entisten tiedustelu-upseerien AFIO-järjestön jäsenyys, Wilsonin suorittama sisäinen turvatarkastus ja se, että hänen korkeasti arvostamansa ystävä laivastosta oli vakuuttanut hänet Davisin luotettavuudesta.

Wilson sanoo kuitenkin ottavansa riskin myös Davisin kanssa, sillä hän kertoo saaneensa jo kokea mitä julkisuus tämän aiheen osalta aiheuttaa. Hän kertoo nimensä tulleen mainituksi samassa yhteydessä, kun Boston Globe-sanomalehti vuonna 2000 uutisoi komentaja Willard Millerin pyrkimyksistä selvittää UFO-salailun taustoja. [9]

Wilson kertoo, ettei ollut lainkaan iloinen niistä kollegoidensa viesteistä, joissa lähinnä irvailtiin hänen yhteydenpidolleen ”UFO-hullujen” kanssa. Wilsonin mukaan Miller oli pettänyt laivastoupseerien kesken vallitsevan veljeyden tuomalla hänen osuutensa esille.

Davisille Wilson kertoo aluksi tapaamisesta Pentagonissa vuonna
1997. Hänen mukaansa siinä olivat olleet läsnä lisäksi amiraali Mike Crawford ja hänen esimiehensä kenraali Pat Huges.
Tapaamisen jälkeen Wilson oli keskustellut yksityisesti Millerin kanssa kahden tunnin ajan mm. UFO:sta, Roswellista ja MJ-12:sta.
Wilson sanoo aiheiden kiehtoneen häntä, sillä hän oli nähnyt tiedustelutietoja, joiden mukaan sekä USA:n, että muiden valtioiden armeijat olivat raportoineen läheisistä kohtaamisista UFO:jen kanssa.
Muistiinpanoista käy ilmi, että tapaamisen jälkeen Wilson oli yrittänyt noin 45 päivän ajan selvittää oliko Millerin kertomissa tiedoissa perää.

Hän sanoo saaneensa kenraali M. Wardilta ehdotuksen käydä Pentagonin Hankintojen ja teknologian alivaltiosihteerin toimiston (OUSDAT) arkistoa läpi. Saman ehdotuksen hän oli saanut juuri tehtävänsä jättäneeltä USA:n puolustusministeri William Perryltä.

He kertoivat hänelle arkiston rekisteriryhmistä, jotka eivät kuuluneet perinteisiin Erityissalattuihin ohjelmiin (SAP), vaan oli haudattu niiden sekaan.
Wilson kertoo keskustelleensa myös prikaatinkenraali Mike Kostenikin kanssa, joka oli Erityissalattujen ohjelmien pääsyn koordinointitoimiston (SAPCO) päällikkö.
Wilson kertoo löytäneensä epätavalliset rekisteriryhmät ja keskustelleensa Kostenikin kanssa niiden budjeteista, joista monet olivat 2 -3 kertaisia ohjelman suunniteltuun budjettiin nähden, joissain tapauksissa 6-7 kertaisia.

Kostenik kertoi myös puolustusministeri Perryn yrittäneen selvittää asiaa, mutta häntä oltiin pyydetty jättämään asia sikseen. Puolustuksen kehittyneiden ohjelmien apulaisalivaltiosihteeri Judith Dalyltä Wilson sai tietää, että salatut budjetit olivat joskus kumulatiivisia, eivät vuotuisia ja tämä selitti osaltaan korkeat summat.

Davis kysyy Wilsonilta mistä SAP-ryhmästä hän oli löytänyt tiedot, mutta Wilson ei suostu kertomaan tätä, sillä se kuuluu hänen mukaansa ”ydinsalaisuuksiin”. Hän ei myöskään suostu kertomaan niiden koodinimiä, mutta sanoo kyseessä olleen yksi USA:n suurimmista puolustukseen liittyvistä ilmailuteknologian alihankintayrityksistä [valistunut arvaus yrityksestä on Lockheed Martin].
Löydettyään alihankkijan Wilson kertoo soittaneensa useita puheluita mm. Perrylle ja Kostenikille ja varmistaneensa, että hänellä oli oikea ohjelma ja ohjelmanjohtaja, jolle puhua.

Toukokuun lopulla 1997 Wilson kertoo soittaneensa kolme puhelua alihankkijan ohjelmanjohtajalle, joista yksi oli konferenssipuhelu, jossa olivat mukana yrityksen turvallisuuspäällikkö ja asianajaja.
Hänen mukaansa he olivat yllättyneitä ja hermostuneita hänen yhteydenotostaan.

Wilson kertoi heille lukeneensa ohjelman tiedoista OUSDAT:n erityissalattujen ohjelmien rekisteristä ja haluavansa tietää heidän alas syöksyneiden UFO:jen ohjelmasta ja mikä heidän roolinsa siinä oli. Hän sanoi myös kysyneensä, tiesivätkö he MJ-12 nimisestä organisaatiosta UFO:hin liittyen.

Wilson kertoi halunneensa virallisen selvityksen ja esittelykierroksen perustuen hänen sääntelyoikeuteensa DIA:n apulaispäällikkönä ja puolustushaarakomentajien neuvoston apulaistiedustelupäällikkönä.
Kolmikko ilmoitti, että heidän täytyy keskustella vaatimuksesta ja lopettivat puhelun.

Kaksi päivää myöhemmin he soittivat Wilsonille ja sanoivat suostuvansa tapaamiseen. Wilson kertoi lentäneensä kymmenen päivää myöhemmin tapaamaan heitä yrityksen tiloissa ns. turvahuoneessa.
Paikalla olivat samat henkilöt, ohjelmapäällikkö, turvallisuuspäällikkö ja asianajaja. He ilmoittivat kuuluvansa ’valvontakomissioon’, joka oli muodostettu, koska yrityksen peite oli ollut paljastua aiemmin suoritetussa tarkastuksessa. Heidän mukaansa järjestelyyn oli päädytty Pentagonin Vanhempien johtajien palvelun (SES) jäsenten kanssa solmitulla sopimuksella.
Kolmikon mukaan yksikään Yhdysvaltain hallinnon työntekijä ei saanut pääsyä ohjelmaan, jos hän ei täyttänyt tarkkoja kriteereitä.

Kun Wilson kysyi mitä kriteerit olivat, hänelle ei suostuttu antamaan vastausta. Hänelle myös ilmoitettiin, ettei hän pääsisi tarkastamaan ohjelmaa.
Wilson kertoo suuttuneensa, sillä tämä merkitsi hänelle, että ohjelma toimi ilman valvontaa. Vaikka Wilson sanoi, että hänellä oli roolinsa puolesta täysi oikeus suorittaa sen valvonta ja tarkastus, hänelle ilmoitettiin, ettei rooli riitä, jossei hän ole hyväksyttyjen henkilöiden listalla.

Kun Wilson pyysi nähdä listan, hänelle näytettiin lista henkilöistä, joista useimmat olivat ohjelman työntekijöitä. Wilsonin mukaan siinä ei ollut ainuttakaan jäsentä kongressista tai presidentti Bushin tai Clintonin hallinnosta. Hän sanoi tunnistaneensa kourallisen henkilöitä Pentagonista, muutaman OUSDAT:sta ja yhden kansallisesta turvallisuusneuvostosta, joka oli myös SES:n jäsen.
Ohjelmanjohtaja kertoi kuitenkin, etteivät he ole aseohjelma, tiedusteluohjelma, erityisjoukkojen ohjelma tai logistiikan ohjelma. Kun Wilson kysyi mikä he sitten olivat, ohjelmajohtaja ei ollut halukas kertomaan, mutta turvallisuuspäällikkö ja asianajaja antoivat tähän luvan.

Hän sanoi, että he olivat takaisinmallinnusohjelma, liittyen johonkin, joka oli saatu haltuun useita vuosia aiemmin. Wilson kertoo, että hän oli tullut tapaamiseen odottaen takaisinmallinnusohjelmaa, mutta odottanut sen koskevan neuvostoliittolaista tai kiinalaista teknologiaa, joista käytettäisiin UFO:ja peitetarinana.

Ohjelmanjohtaja kuitenkin sanoi, että heillä oli ehjä alus, jolla he uskoivat kykenevänsä lentämään.

Kun Wilson kysyi, oliko se ulkomainen, ohjelmanjohtaja sanoi, ettei teknologia ollut tältä planeetalta, eikä ihmisen valmistama. Hänen mukaansa he yrittivät ymmärtää ja käyttää hyödyksi sen teknologiaa, mutta vuosia jatkunut ohjelma oli edennyt hyvin hitaasti.

Wilson sanoi kysyneensä kysymyksiä, joita oli saanut Milleriltä liittyen Roswelliin, Hollomanin lentotukikohdan laskeutumisiin, MJ-12:sta, Zamoraan ja Bentawateriin, mutta hänen kanssaan oltiin kieltäydytty keskustelemasta.

Lopulta Wilson uhkasi valittaa SAPCO:lle ja hankkivansa pääsyn ohjelmaan. Hän sanoi olleensa vihainen, koska hänen käskyvaltansa oltiin kielletty. Tapaaminen päättyi ja hän palasi Washingtoniin.
Pentagonissa Wilson kertoi kutsuneessa koolle SAPCO:n Vanhemman katselmusryhmän ja kertoneensa heille tapaamisesta. He ilmoittivat tukevansa alihankkijaa, jonka jälkeen Wilson sanoi riidelleensä heidän kanssaan 20 minuutin ajan.

Kaksi päivää myöhemmin hän sanoi puhelun ja tapasin katselmusryhmän uudestaan. He ilmoittivat tukevansa alihankkijaa ja että Wilsonin piti välittömästi jättää asia sikseen, sillä se ei kuulunut hänen valvontaansa.

Wilson sanoi suuttuneensa, jolloin katselmusryhmän puheenjohtaja raivostui ja sanoi, että jos hän ei seuraisi heidän ohjeitaan, hän ei näkisi ylennystään DIA:n johtajaksi, hänet siirrettäisiin ennenaikaiselle eläkkeelle ja menettäisi yhden tai kaksi arvoa sotilasarvostaan.

Wilson lopetti tutkimukset, sai pitää tähtensä ja eteni DIA:n johtoon.

Davisin muistiinpanoista välittyy hätkähdyttävän kuva siitä tilanteesta, josta jo presidentti Eisenhower varoitti jäähyväispuheessaan 1961.
USA:n hallinnon sisälle on kehittynyt sen valvomattomien jäsenten ja sotateollisen kompleksin symbioosista muodostunut syvä valtio, joka ei ole demokraattisten instituutioiden hallinnassa ja joka suojelee itseään ja salaisuuksia erittäin aggressiivisesti.

Ja vaikka Wilsonille kerrottiin, ettei takaisinmallinnusohjelmassa oltu juurikaan edetty, on todennäköistä, ettei hän nähnyt massiivisesta salaisuuksien vyyhdistä kuin pienen pilkahduksen.
Lockheedin Skunk Works-yksikön johtajana vuosien 1975 ja 1991 välillä toimineen Ben Richin on sanottu lopettaneen esitelmänsä diaan, jossa musta kiekko lentää ulkoavaruuteen ja sanoihin: ”Meillä on nyt teknologia, jolla viedä ET kotiin.”

Kenties hän ei vitsaillut.

1. https://www.youtube.com/watch?v=xU4GdHLUHwU
2. https://www.youtube.com/watch?v=8i-48LpRB9c
3. https://www.youtube.com/watch?v=oHxGQjirV-c
4. https://www.youtube.com/watch?v=U-zqHF8vrds
5. https://www.heraldtribune.com/…/admiral-never-looked-for-uf…
6. https://imgur.com/a/ggIFTfQ
7. https://www.spaceexcess.com/Bio/Eric
8. https://www.nytimes.com/…/pentagon-program-ufo-harry-reid.h…
9. https://www.paradigmresearchgroup.org/Kean_Boston_Globe_Foc…


Mielenkiintoisena anekdoottina, että SAPCO:n nykyinen päällikkö sai vastikään potkut: https://www.stripes.com/highest-ranking-female-air-force…

 
Top