Ukrainan konflikti/sota

Zelenskyn puhe kansainvälisellä puolustusteollisuuden foorumilla. Panostavat vahvasti kansainväliseen puolustusteollisuuden yhteistyöhön. Automaattikäännös toimii ihan hyvin.

Zelensky's speech at the Defense Industries Forum in Kyiv
President Volodymyr Zelenskyy spoke at the Defense Industries Forum in Kyiv on September 29. He announced the creation of an alliance of defense industries, to which more than 10 companies have already joined.
 
Laita lisää tietoja, olen kyllä kiinnostunut löydeksestäsi.
Heckler&Koch kranaattipistooli (40 KRPIST 2002) on suunniteltu rakennetun alueen taisteluun. Kevyesti selässä kulkevalla aseella voidaan ampua kranaatti jopa 150 metrin päähän.

IMG_3056.jpeg

Suuntaus ja tähtäys on varmaankin "sinne päin"?

Edit. on siinä jonkinsortin tähtäin ja range on 50-350 m.

 
Viimeksi muokattu:
Yhden venäläisen ajatuksia. Jokainen joka elää paremmin on vihollinen, tsaari ei salli sitä, että Venäjältä käydään varsinkaan naapurimaassa ostoksilla. Venäjä hengittää naapureidensa kärsimystä ja on olemassa vain silloin kun alistaa muita. Imperiumi-mentaliteetti estää Venäjää kehittymästä ja Venäjä pitäisi jakaa pienempiin valtioihin.
Russian:
▪️Russia is at war, preparing for it, or recovering from it
▪️Russia exists only while it oppresses others. It oppresses even its own regions
▪️Anyone who lives better is an enemy
▪️People from 🇷🇺Shebekino went to 🇺🇦Kharkiv for shopping
▪️Russia should divide into states

Tuotahan myös Martti J. Kari verkkoluennoillaan toi esiin että rysyt ovat itse asiassa todella kateellisia niille naapureilleen, joilla menee paremmin kuin heillä itsellään.
 
Vaikuttaisi tosiaan että ryssällä lisääntynyt kapasiteetti näissä. Useita isoja dronehyökkäyksiä syyskuussa.

Nyt kun kuukausi on valmis, niin voidaan katsoa Ukrainan ilmoittamia torjuntojen määriä (joka on tietysti pienempi numero kuin varsinainen laukaisujen määrä, koska torjuntaprosentti ei ole 100%).

Shahed-136/131 torjuntojen määrä on selvästi suurin näiden ilmoitusten antamisen aikakaudella. Toisaalta "muiden ohjusten" torjuntojen määrä on on selvästi kesän kuukausia pienempi:

1696057628454.png

Kokonaismäärät ilman tarkempaa jaottelua:

1696057905716.png

Tässä "kaikki muut" eli kun on jätetty Shahed-136/131 torjuntojen määrät pois:

1696057942210.png

Kokonaismäärät ilman tarkempaa jaottelua (Shahed-136/131 dronejen torjunnat pois jätettynä):
1696057974116.png
 
Heckler&Koch kranaattipistooli (40 KRPIST 2002) on suunniteltu rakennetun alueen taisteluun. Kevyesti selässä kulkevalla aseella voidaan ampua kranaatti jopa 150 metrin päähän.

Katso liite: 84468

Suuntaus ja tähtäys on varmaankin "sinne päin"?

Edit. on siinä jonkinsortin tähtäin ja range on 50-350 m.

1696058795062.png
No niin, ja me keskustelimme tästä aseesta ja ihmettelimme sen käyttöä. Emme keskustelleet/ ihmetelleet sinun esittämästä aseesta.
 
Kylläpä nyt rakoilee liitokset tässä hommassa. Miten voi löytyä esim Slovakiasta kannatusta tommoselle Putini mannekiinille niin paljon? Mikä näitä ihmisiä vaivaa. Onko meillä vaan niiim erilainen katselu kanta kun asutaan naapurissa? Muualla mennää raha edelä eikä katsota tulevaisuuteen päivää pidemmälle. Hullua on tämä homma sanon minä. Vielä Trump valitaan niin siinä sitä ollaan.
En juuri Slovakian tilanteeseen ole perehtynyt, mutta yleensä ehdokkailla on muitakin arvoja kuin suhtautuminen ryssään. Valitettavan usein toinen ehdokkaista tuntuu olevan ääriliberaali woke/LGBT/vihreys -ynnä muita ääriarvoja ajava ns. suvaitsevaiston ehdokas joka myös rummuttaa Ukrainan puolesta koska se on trendikästä ja why not? Vastaehdokas saattaapi olla jämerä perinteisten (perhe)arvojen mies jonka mielestä raha ei tule seinästä eikä sähkö tepselistä, ja joka ymmärtää hallitsemattoman maahanmuuton vaarat ja myös uskaltaa niistä puhua. Valitettavasti on vain jossain vaiheessa elämäänsä niellyt Kremlin koukun, ja on täysin pihalla ja johdateltavissa Ukrainan asiassa.

Kummanko valitsisin? Jaa-a, varmaankin jäisin vaalipäivänä kotiin 😠
 
Olikohan tuossa radiopuhelimen kautta "tulenohjausta". Näyttää aika summittaisella räiskimiseltä, mutta tuli välillä "plus, plus" viestiä. Ei näytä kyllä olevan isoa pelkoa vastapuolen luodeista
Voisi olla myös tarkoituksena räiskiä sinnepäin tavoittaana pysäyttää/hidastaa hyökkäystä. Ehkä odottivat droneja tai tykistöä apuun. Miksi lähteä etulinjaan riskaamaan henkeä, jos sama hoituu helpommalla? Mutta en kyllä ymmärrä että miksi osa ukoista eivät levittäytyneet maastoon sieltä suojasta.
 
Katso liite: 84470
No niin, ja me keskustelimme tästä aseesta ja ihmettelimme sen käyttöä. Emme keskustelleet/ ihmetelleet sinun esittämästä aseesta.
Hmm, minusta näyttää siltä, että videon kohdassa 1:59-2:02 käyttää kaveri juuri tuota esittämääni kranaattipistoolia.. :unsure:

Kessi se ei ainakaan ole, vaikka räiskii ne kesseilläkin tuossa videossa menemään, on ne sitten panssaroitujen ajoneuvojen tai pehmeitten kohteitten tuhoamiseen.

IMG_3057.jpeg
IMG_3056.jpeg
 
Back
Top