Ukrainan konflikti/sota

Väestönvaihdolla tarkoitetaan kuitenkin salaliittoteoriaa jonka mukaan "eliitti/globalistit/juutalaiset/jne." pyrkivät tietoisesti muuttamaan maan väestön etnisyyttä. Muuttoliikkeitä ja väestönsiirtoja on tapahtunut läpi historian.

Tarviiko sen olla salaliittoteoria jos tuosta Ukrainankin tapauksesta selvästi nähdään että vieras valtio pyrkii muuttamaan toisen valtion väestön etnisyyttä haluamaansa suuntaan? Eikö se voi olla teoria joka myös pitää paikkansa joissakin tapauksissa?

Muuttoliikkeitä on varmasti aina ollut, mutta eri aikoina päättäjillä on ollut erilaisia ajatuksia millainen väestörakenteen muutos on ok. EU:ssa näyttää nyt olevan vallalla ajatus että kaikista maista pitäisi saada muuttaa kaikkiin maihin, ovat maahanpyrkijöiden motiivit millaisia tahansa. Minusta tätä on erittäin vaikea ymmärtää kun on moneen kertaan nähty että kaikilla ihmisillä asenteet eri kulttuureihin, uskontoihin yms eivät ole positiivisia. Miksi tällaista vahingollista maahanmuuttoa sitten väkisin pakotetaan kaikille jäsenmaille? Jos asiaa ei voi järkisyin perustella tavalliset kansalaiset voivat ajatella että kyseessä on joku EU-eliitin salaliitto tms. Nyt tuntuu että todelliset syyt ovat jotain jota EU ei halua kertoa kansalaisille, mikä saa kansalaiset epäilemään että joku huijaus on kyseessä. Ei asiasta täällä Ukraina-otsikon alla enempää.
 
Hieman erikoisempi viritys, ainakin minun silmään:

The American AM General provided Ukraine with a test experimental American 105-mm self-propelled gun “2-CT Hawkeye MHS”, the crew of which took two weeks to train.

The firing range with standard ammunition is 11.6 kilometers, and with rockets - up to 19.5 kilometers. The howitzer can use the full range of 105 mm ammunition available to the US Army.


Katso liite: 98671


-

Tykki kumipyörien päällä on osoittanut arvonsa, samoin tietysti tykki tela-ajoneuvon päällä, mutta niin on myös perinteinen, halpa perässä vedettävä tykistö.

Näinköhän tuo kuvan viritys löytää sekin paikkansa? Kevyt haupitsi kevyen pyöräajoneuvon päällä?

Toisaalta Ukrainasta on kuultu että edes 105mm tai 122mm perässävedettävät eivät ole tarpeettomia, vaikka lyhyen kantomatkan voisi kuvitella tekevän niistä sellaisia.

(Suhteellinen) keveys on varmasti yksi etu Ukrainan maasto- ja sääoloissa. Ammuksia saa tuotettua helpommin ja nopeammin. Varmaan on sopivaa kohtaa tuollekin.
 
(Suhteellinen) keveys on varmasti yksi etu Ukrainan maasto- ja sääoloissa. Ammuksia saa tuotettua helpommin ja nopeammin. Varmaan on sopivaa kohtaa tuollekin.
Tykistön käytöstä en tiedä tuon taivaallista mutta kauanko tuollaisen tähtääminen ottaa aikaa?

Jotenkin tuntuisi ajatuksen tasolla erittäin toimivalta tukemaan hyökkäystä jos keskityksen valmistelu ei ota kovin kauaa.
 
Tykistön käytöstä en tiedä tuon taivaallista mutta kauanko tuollaisen tähtääminen ottaa aikaa?

Jotenkin tuntuisi ajatuksen tasolla erittäin toimivalta tukemaan hyökkäystä jos keskityksen valmistelu ei ota kovin kauaa.
Videoiden perusteella tuo paikantaa itsensä ja saa tulenjohtopaikalta maalin koordinaatit digitaalisesti tykille, jolloin tulitoiminta alkaa alle minuutissa vaunun pysähtymisestä. Myös liikkeellelähtö tulitoiminnan päätyttyä tapahtuu nopeasti. Kranaatit ovat kevyitä käsitellä ja lataaja syöttää niitä putkeen aika rivakkaa tahtia. Kätevän oloinen vehje. Tosin droneilla kyllästetyn taistelukentän osalta vaikea sanoa, miten käyttökelpoinen se on oikeasti.
 
En nyt ole ihan varma, oliko tämä video jo postattu. Mobikki saa ensin dronesta ja perässä tuleva toinen mobikki lopettaa kärsimykset.
Ja jotkut analysaattorit laskelmissaan väitää, että ryssällä kuolleet/haavakot suhde olisi luokkaa 1:3.

Tossa näkee miksi haavoittuneet ei saa itse päättää hoidostaan... toisaalta missä tahansa muussa armeijassa hoito varmaan ainakin aloitettaisiin joko kiristyssiteellä tai evakuoinnilla, jonka jälkeen arvio tarpeesta. Vaan ei z-vaarin ordassa.
"Aagh vittu nyt sattuu, varmaan kuolen! Nollaa mut bratva, en kestä, tohon noin-"
"All in a day's work, BLAM"

Saattoi tämä jälkimmäinen veijari tietysti olla niitä sulkujoukkojakin.
 
Hyvin mielenkiintoinen uusi työkalu meridronejen asevalikoimaan (toki tämä oli odotettavissa, ns. looginen seuraava askel jos vain dronessa riittää kantavuus miinan / miinojen kuljettamiseen ja vesille laskemiseen):

The Security Service of Ukraine has equipped its Sea Baby drones with the capability to remotely mine maritime routes

According to The Wall Street Journal, this tactic has already destroyed 4 Russian ships.


 
Viimeksi muokattu:
Väestönvaihdolla tarkoitetaan kuitenkin salaliittoteoriaa jonka mukaan "eliitti/globalistit/juutalaiset/jne." pyrkivät tietoisesti muuttamaan maan väestön etnisyyttä. Muuttoliikkeitä ja väestönsiirtoja on tapahtunut läpi historian.
Niin, salaliittoteoriaksi väestönvaihtoa sanotaan mediassa ja vasemmiston poliitikkojen toimesta. Kuitenkaan ei liene kovinkaan montaa varteenotettavaa poliitikkoa, joka väittäisi, että tämä tilastoissa näkyvä väestön vaihtuminen olisi "eliitin/globalistien/-juutalaisten/jne." ohjaamaa toimintaa. Sen sijaan väestönvaihto-sanaa käyttäviä lyödään ns. olkinukella ja väitetään heidän uskovan johonkin salaliittoon vaikka väestön vaihtuminen ei ole salaisuus eikä kukaan ole väittänyt sen takana olevan mitään liittoa.
 

Bunkkerirotan bulvaani saa ulista nurkassa, ketään ei enää kiinnosta, mitä mieltä Orban Kyrvänsyylän hallitus on🤣👍

"Unkarilaiset eivät olleet tyytyväisiä muiden EU-johtajien kiepautukseen.
– Tämä on selvä punainen viiva, tällaista hävytöntä eurooppalaisten sääntöjen rikkomista ei ole aikaisemmin nähty, Unkarin ulkoministeri Péter Szijjártó kommentoi päätöstä Facebookissa. Szijjártón mukaan Unkarin EU-lakitiimi etsii nyt mahdollisia keinoja, joilla ”Unkari saisi oikeutta."

Tähän perään ei muuta kuin röhönaurua, on tuollakin perkeleellä vielä otsaa höpöttää jostakin oikeudesta🤣🤣🤣
 
En nyt ole ihan varma, oliko tämä video jo postattu. Mobikki saa ensin dronesta ja perässä tuleva toinen mobikki lopettaa kärsimykset.
Ja jotkut analysaattorit laskelmissaan väitää, että ryssällä kuolleet/haavakot suhde olisi luokkaa 1:3.

Tämä video kertoo myös sen, että Ukrainan nettipropaganda on onnistunut. Venäläiset ovat selvästi nähneet ja tietoisia miten dronehaavoitetuille lopulta käy.
 
Peskov itkenyt eilisestä Krimin iskusta jossa venäläisen ohjuksen jäänteet tappoi venäläisiä.
Peskov urged Western journalists to ask European and U.S. officials why their governments are helping to kill Russian children.Russia warned the United States of “consequences” and summoned its ambassador after Moscow the debris of a strike on Crimea killed four people.putin’s megaphone, Peskov called Sunday’s strike on Sevastopol “barbaric” and accused Washington of “killing Russian children”.“The involvement of the United States, the direct involvement, as a result of which Russian civilians are killed, cannot be without consequences,” Peskov told reporters.“Time will tell what these will be,” he said.“Just ask my colleagues in Europe and above all in Washington, ask the press secretaries there why their government is killing Russian children,” he said.The foreign ministry said it had summoned US envoy Lynne Tracy.It later issued a statement saying that Washington “bears equal responsibility with the Kyiv regime for this atrocity” and the strike would “not go unpunished”.If the Russian ambassador to the US would be summoned by Washington every time the Russian army killed civilians in Ukraine, he could immediately rent a room in the State Department.And to make it clear. It were the debris from the Russian air defence that hit civilians on the beach of Sevastopol near to military facilities.
 
Kyiv Independentin juttu aiheesta.
https://x.com/KyivIndependent/status/1805299560547275261

Loppukaneettina Sodolia kritisoinut Azovin komentaja (Krotevych) toteaa tilalle tulleesta uudesta kenraalista (Hnatov):
Following the announcement, Krotevych wrote, "Hnatov is a very good officer. I hope the news at the front will get better."

edit: myös v_tus samoila linjoilla (yleensä hyvin perillä rintama-asioista)

Hnatov

Very correct decision!I

hope that Sodol's activities will be reviewed by the competent authorities in the future.
 
Venäläisten telegrammissa vihjaillaan että rysy olis ampunut jenkkien Reaper dronen alas mustalla merellä.

Vahvistamaton tieto.

Eikös näitä mustalla merellä lentäviä drooneja saateta hävittäjillä sen jälkeen kun ryssä lensi edessä ja roiski/dumppasi bensaa ja lopulsi kopautti siivellä dronen alas, kuin britit konsanaan 2. MS sodan V-1:ien kanssa.

Reilulla suolalla koska viime iskut ryssän kärsään pakottaa heidät toitottamaan että joku pikkuvoitto olisi muka saatu
 
Back
Top