Ukrainan konflikti/sota

Noita koptereita saisi prkele ammuttua alas pelkällä rynkyllä ja silti ne tuolla huseeraa kuin rauhan ajan harjoituksissa. Pakko hankkia jostakin edes pystykorva jolla voisi sitten sohia yli lentäviä Milmejä kun sen aika tulee.
 
No eikä noita höpöhöpö videoita voi jättää julkaisematta? Tuskin Tupolevit lentelee muodostelmassa Ukrainan kaupungin päällä muodostelmassa ja miniminopeudella :mad:
 
:love: EU. Toivottavasti Puolalaiset laittaisivat rautaa rajalle niin keskieurooppa ehkä ymmärtäisi mistä tässä puhutaan.




Diplomats said that several E.U. members were concerned about other sectors of Russia’s economy that could be penalized. Austria, Germany and Italy raised concerns about imposing broad sanctions on cross-border financial transactions and banking operations. And Italy was pushing to leave the luxury goods industry untouched so that it could continue exporting fashion and other high-end products to Russia.

Going further than Wednesday’s sanctions could prove a big problem for Prime Minister Mario Draghi of Italy,” said Mujtaba Rahman, the managing director for Europe with the Eurasia Group consulting firm, referring to Italy’s multifaceted dependence on Russia.

Belgium was seeking an exemption for its large diamond sector, and no E.U. countries were seriously advocating sanctions on Russia’s vital energy sector. :love: :love:
 
Se että emme näe kuvia ja videoita Ukrainan joukoista, niiden ryhmityksistä ja tuliasemista on hyvä asia. Se kertaa siitä että some-kuri pitää ja Ukrainalaiset itse tajuaa ettei omia suorituskykyjä mennä paljastamaan.
Ihmetyttää välillä miten Venäjänkaltaisella maalla ei ole mitään signaalikuria. Ennen invaasiota google mapseissa näkyi tarkalleen missä ajoneuvokolonnat luovat liikenneruuhkia. Kaikki tämä vain sotilaiden puhelimien antaman datan perusteella.
 
Ottakaa huomioon, ettei Venäjän pörssiä suljettu ennen romahdusta, eikä sen jälkeen.

Finanssikriisin aikana Yhdysvalloissa, pörssi pistettiin kiinni, kun indeksi seilasi ~ -5% hujakoilla.

Venäjän viranomaiset eivät tehneet samaa, vaan antoivat sen vapaasti pudota. Olisko todennäköisin selitys se, että Venäjän rikkaimmat saavat nyt kerättyä loputkin Venäjän omaisuudesta.

Romahduksesta Putin toki syyttää länsimaita.
Samaan aikaan rupla romahti, eli Lontoon sijoituksen arvo nousi.
 
Se että emme näe kuvia ja videoita Ukrainan joukoista, niiden ryhmityksistä ja tuliasemista on hyvä asia. Se kertaa siitä että some-kuri pitää ja Ukrainalaiset itse tajuaa ettei omia suorituskykyjä mennä paljastamaan.
Kyllä. Tuskin ne kaikki on nukkumaan menneet. Mutta on tuo Kiovan liepeillä olevan lentokentän valtaus kyllä aika huolestuttava tilanne Ukrainan kannalta. Toivottavasti varautuivat tuon ja ryssä saa niskaansa kohta kunnolla terästä. Luulisi, että pääkaupunki on hyvin suojattu.
 
Back
Top