Ukrainan konflikti/sota

Venäjähän uhkasi aika suorasukaisesti ydinaseiden käytöllä maita vastaan jotka yrittävät puuttua Ukrainan tapahtumiin sotilaallisesti. Jos kärki katkeaa ja eteneminen pysähtyy ja Ukraina alkaa saamaan vielä enemmän aseistusta ulkomailta niin voisiko ydinaseen käyttö olla Venäjän doktriinin mukaista?

Tavoitehan tuntuu olevan Ukrainan polvilleen laittaminen ja lännen häpäiseminen josta viimeinen ainakin osittain on onnistunut.
 
b4c400a13e340d0a.jpg

Anonymous hakkeriryhmittymän viesti.
 
Twitterissä oli keskustelua - en enää löydä sitä - että saksalaisten maakaasuvarastot olisivat tyhjät. Gazpromim varastot Saksassa olisivat vain 15% kapasiteetista. Syy olisi se, että Gazprom on viime kesästä asti vähentänyt toimituksia tahallaan ja tätä ei olisi huomattu Saksassa ajoissa. Idea siis, että ajoittamalla Saksan maakaasuvarastojen tyhjeneminen Venäjän talvisotaan estäisi Saksaa asettamasta Venäjän kaasutoimituksia koskevia pakotteita.

Jos tämä on totta, niin Putin on päättänyt sodan tulevan jo viime kesänä tyyliin 8 kk sitten
Jossain aiemmin tässä ketjussa kerrottiin että viime vuonna Putin ja joku armeijan iso päällikkö olivat viettäneet aikaa jossain (en muista missä), ilmeisesti suunnittelemassa tätä ja lopuksi valokuvaaja paikalle missä nämä päättäjät puristavat kättä. Ilmeisesti tässä vaiheessa asia oli lyöty lukkoon ja historiankirjoitusta varten valokuvaaja paikalle.
 
@mchancecnn reported that a Ukrainian Su-27 fighter was shot down over Kyiv by Russian air defenses, which is what you saw, and there were also cruise missile strikes on Kyiv.

Tuosta pudotuksesta yöltä ei taida olla varmuutta,mikä tippui.
 
Back
Top