Ukrainan konflikti/sota

Taitaa aseapu loppua Ukrainaan kohta ja Ukrainaa aletaan painostamaan rauhantekoon venäjän ehdoilla.
Ei todellakaan. Materiaalisen avun ja ulkomaalaisten vapaaehtoisten taistelijoiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti.
 
Google has said it is pausing monetisation of Russian state-funded media and barring the outlets from running ads across its services, according to a statement seen by Reuters.

The 13 Ukrainian soldiers who were reportedly killed while defending an island in the Black Sea from an air and sea bombardment – reportedly telling a Russian navy warship to “go fuck yourself” when asked to surrender – may still be alive, according to Ukrainian officials.

Liquor stores and bars in the US and Canada are targeting Russia’s national drink in a show of unity with the people of Ukraine. Shelves in both countries are being stripped of Russian vodka, with the Republican governor of New Hampshire, Chris Sununu, announcing on Saturday the removal of “Russian-made and Russian-branded spirits from our liquor and wine outlets until further notice”.

Ukrainian company in charge of building and maintaining roads said it was removing all road signs that could be used by invading Russian forces to find their way around the country. The company, Ukravtodor, said in a Facebook post: “The enemy has poor communications, they cannot navigate the terrain. Let us help them get straight to hell.”

Hyvä että tuo tienviitta idea ollaan ottamassa käyttöön tässä konfliktissa. Nyt nähdään miten se toimii.
 
Ei todellakaan. Materiaalisen avun ja ulkomaalaisten vapaaehtoisten taistelijoiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti.
Meinaatko että länsimaat olisivat ihan oikeasti järkiintyneet? Yhdysvallat varmaan haluaa jatkaa mutta nämä jotka alkuunkaaan eivät miettineet kuin omaa talouttaan.
 
Juuri niin, tuo on vaan viisautta poliittiselta johdoltamme olla nostamatta NATO-meteliä juuri nyt - se sataisi suoraan Venäjän propagandakoneiston laariin ja auttaisi Putinia sotakiiman lietsomisessa uutispimennossa oleviin venäläisiin. Suomen kansan mielipide on kuitenkin nyt aivan selvä eli NATOon halutaan ja nopeasti. Poliittisen johdon aika toimia asiassa on heti Venäjän "virallisesti myönnetyn tappion" jälkeen Ukrainassa, eli sitten kun Venäjän kansan silmät aukeavat kunnolla tapahtumista Ukrainassa. Päivänselvää on että nykyinen Venäjän hallinto ei voi pysyä vallassa kaiken tämän jälkeen.

EDIT: Meni lainaukset vituiksi. Kannanottoni koski aiempaa, en muista minkä nimimerkin ihmettelyä poliittisen johtomme Nato-"hyssyttelyä" näinä päivinä.
 
Viimeksi muokattu:

Sukulaiset tankkia pysäyttämässä. Tässä olisi taas ollut väijyn paikka.
Missään nimessä ei väijyä tohon, toihan hidastaa liikettä omalla tavallaan ja heikentää Venäläisten moraalia. Tankin tuossa seistessä väijyä voi valmistella vaikka 500m eteenpäin.
Tuohon Venäläisten taistelu moraaliin lausun vielä, muistatte täällä pätkän kun venäläisten ällitällistä oli löpö loppunut ja ukrainalainen mies ajoi ohi ja vittuili heille vähän, mitä tekivät venäläiset, nauroivat itsekin, eipä tainnut olla kiirettä heilläkään eteenpäin. Tätä Venäläisten "ei kiinnosta" asennetta ei kannata tuhota.
 
Ja pienenä triviana jos joku miettii mikä tämä ukrainalainen possu on. Ryssärölleillä oli tapana haukkua ukrainalaisia possuiksi kaikissa paikoissa - ukrainalaiset sitten ovelasti ottivat tämän possu itselleen ja rupesivat vitsailemaan sillä venäläisten kustannuksella ja tämä ryssäröllien haukkuminen menetti kaiken voimansa. 🐷
 
Missään nimessä ei väijyä tohon, toihan hidastaa liikettä omalla tavallaan ja heikentää Venäläisten moraalia. Tankin tuossa seistessä väijyä voi valmistella vaikka 500m eteenpäin.
vastarintajoukoille pitäisi antaa gps jäljittimiä ja kertoa niille että napsauttavat paikoilleen johonkin sopivaan koloon tälläisissä tilanteissa.
 
St1 ja shell + ABC eivät käsittääkseni käytä ollenkaan venäläistä öljyä, nesteellä osa on venäläistä ja Teboil myy myös nesteen jalosteita. Jos jollakin on tarkempaa tietoa niin jakoon. Minun rahat menee jatkossa vain kolmeen ensimmäiseen. Teboililla en ole tähänkään asti tankannut kuin pakosta
Mitä te ToveriBensiksen ihmiset valitatte, kun tekee töitä rosvoille niin tottakai siitä tulee seurauksia. Minä en ole vuoden 2014 jälkeen käynyt Teboililla kuin pakosta ( poika oli kesätöissä niin piti käydä morjenstamassa). Toivottavasti kukaan muukaan ei käy laittamassa ropoaan Putinin sotakassaan.
 
shutterstock_editorial_12824050c-1c4o4kk61-540x372.jpg

rengas barrikaadi vs
UKRAINE_42992513-1vecrkyov-559x372.jpg


UKRAINE_42992510-1ap1bqg2-558x372.jpg

 
Back
Top