Ukrainan konflikti/sota

Myös Tokion lento peruutettiin jo tältä illalta, siellä menee yksikseen Japan Airlinesin 787 Siperian yllä tällä hetkellä. Samaten Kiinaan on menossa yksi kiinalaiskone EFHK:lta. Finnairin Phuket- ja Bangkok-lennot ovat Saudi-Arabian päällä paraikaa, kiertävät siis eteläpuolelta. Japaniin ei kantsi sitä reittiä Suomesta lentää. Jos tämä sota olisi tullut korona-ajan matkustusrajoitusten ulkopuolella (esim Japanin osalta, joka edelleen pääosin kiinni), olisi jäänyt aivan hirmuinen määrä lentoja yhtäkkiä pois. Nyt lienee tilanne hieman joustavampi, onneksi. Saas nähdä voivatko nuo japanilaiset ja kiinalaiset yhtiöt lentää Siperian yli vielä kuinka kauan. Saksalaisia Japaniin meneviä koneita näkyi myös pari tuntia sitten Siperiassa, saas nähdä mitä reittiä tulevat takaisin.
Aasialaisiin yhtiöihin kannattaa sijoittaa. Tekevät jatkossa hyvää tulosta.
 
Olet aivan oikeassa. Pitäisi yrittää hillitä itsensä... Menee vaan tunteisiin ku ekana nämä sotkee maan sisäpolitiikan ja heti perään ulkopolitiikan.
Eikä sotke. Suhteellisuudentajua ja perehtymistä. Yrttiaho hoitaa omaa rooliaan omalle hyvin pienelle yleisölleen eikä sillä ole vaikutusta Suomen turvallisuuspolitiikkaan ja taistelukykyyn, eikä myöskään puolueensa kantaan. Ns. "moniäänisyyttä" on syytä pitää kaikin keinoin yllä, ja kaikenlaiset nappi otsaan -perseilyt on se mikä pitäisi vaientaa päättäväisesti ja tehokkaasti. Sillä saa aikaan vain ruumiita sinne minne niitä ei toivo. Älä mene Putinin kelkkaan vaientamaan toisia, anna hölmöjen olla hölmöjä, kunhan eivät vaaranna Suomen turvallisuutta tässä sotatilan lähimaastossa niinkuin tappamispuheet tekevät. Keskity tukemaan Ukrainaa sen sijaan.
 
Back
Top