Ukrainan konflikti/sota

Kyseinen kriisi on kääntänyt ainakin omat ajatukset EUsta täysin. Suhtaudun siihen positiivisesti ainakin tällaisella tasolla. Hymy on melkein perseessä saakka, kun uusista materiaali sekä -aseavuista kirjoitellaan. Lisäksi Ukrainan toivottaminen EU-jäseneksi oli myös positiivista. Tämä on sitä yhteisöllisyyttä jota tarvitsemme. Huomenna saadaankin toivottavasti potkia ryssää niin helvetisti päähän.
 
Harkovassa on ammuttu tuleen korkea rakennus. Palaa paksulla mustalla savulla.
 
Ei, vaan kysymys on hyvinkin olennainen. Suomihan ei ole ilmoittanut vielä mistään saksalaistyyppisestä puolustusmenojen korotuksesta. Miksi? Mikään ei uhkaa, niinkö?

No, ehkä foorumikeskustelulle "Paskahousu ylipäällikkönä" saadaan jatko-osa "Pissahame pääministerinä". :D
Tämä on selkeätä politikointia UPI:n työntekijältä. Aivan kuten arvauskisan käyntiinlaitto eilen.

Aivan järjetöntä toimintaa.

Miksi pitäisi julistaa ja eikö meillä ole euroopan parhaimmistoon kuuluva maanpuolustus?
En tarkoita, etteikö lisää suorituskykyä voisi hankkia vaan tapaa lähteä kilpalaulantaan
 
Namilasti tullut perille UA:n porukoille. Ei muuta kun muutama iivanan vaunu tuleen.

Havainnointikuva ukrainalaisesta sankarista haettuaan täydennystä ja kantamassa päivittäiset PST-käyttöön. :ROFLMAO:

066c0fd085151672.jpg
 

Pasternak voisi jo lopettaa valittamisen. NLAW eli 102 RSLPSTOHJ on valmiusprikaatien ensisijainen lyhyen kantaman pst ase. Tähän käyttöön niitä on juuri ja juuri tarpeeksi, ei yhtään ylimääräistä. Vaikka näitä valmistetaan Ruotsissa niin toimitusaika ei ole yhtä lyhyt kuin Kotipitsalla. Onneksi Ukrainan torjuntakyky ei ole tästä Suomen toimituksesta kiinni.

En huutele täällä PV:n kalustomääriä, mutta tuolta asia on nähtävissä : https://fi.wikipedia.org/wiki/NLAW-lähipanssarintorjuntaohjus
 
tiukka :giggle:

Fifa has told Russia to complete their upcoming games in neutral territory under the name the Football Union of Russia without their flag and anthem following the invasion of Ukraine.

Several nations have announced they will refuse to play Russia, including England and Wales, as well as Poland, the Czech Republic and Sweden.

World Cup 2022 play-offs would see Russia face Poland before facing either the Czech Republic or Sweden if they win - and are scheduled to be played in March.

Tuntuu että tämä menee hieman yli. Kyllä maalla pitää olla mahdollisuus näyttää lippunsa vaikka olisikin häpeällisessä tilanteessa.
 
Tämä on selkeätä politikointia UPI:n työntekijältä. Aivan kuten arvauskisan käyntiinlaitto eilen.

Aivan järjetöntä toimintaa.

Miksi pitäisi julistaa
ja eikö meillä ole euroopan parhaimmistoon kuuluva maanpuolustus?
En tarkoita, etteikö lisää suorituskykyä voisi hankkia vaan tapaa lähteä kilpalaulantaan

Se olisi vahva signaali. Kunhan ei jää katteettomiksi puheiksi, vaan lisäbudjetin laatiminen aloitetaan heti ja se myös vedetään läpi hallituksessa lähipäivinä tai viimeistään lähiviikkoina.

Maanpuolustuksessa me olemme höyhensarjaa. Perkeleen kova höyhensarjalaiseksi, mutta kun vastassa on Mike Tyson, niin voi tulla kylmää kyytiä. Puolustusvoimat pitäisi laittaa steroideille.
 
Back
Top