Ukrainan konflikti/sota

Kiinalaisia ovat, totta kai. Ja nyt niitä jää omalle reservillemme 97500 kpl, vaikka se 2500 lähteekin. Ihan kelpo aseita ovat
Jonkinlainen epäilys...
Kerran osrin kiinalaisen ilmakiväärin..
Lukuisten kohdistusyritysten jälkeen, oli pakko rautasahalla sahata uusi hahlo etutähtäimeen, jonka jälkeen, sillä saattoi joskus osua 25 m:n päässä olevaan ladon oveen.
 
Onko 122mm raketin rypäle nimenomaan noin pieni? Empä kyllä ole asiaa aijemmin edes miettinyt, oletin että rypäleessäkin olin potkua enemmän, toki sirpalepeittohan tehon pehmeitä maaleja vastaan ratkaisee:unsure:
Ei ne muissakaan isoja ole. Sama iippojen ampumissa rypäleissä, ne on just tollasia nyrkin kokosia.
Arvaapas mitä pehmeitä maaleja tuolla on rypäleille? Siviileitä....
 
Kiinalaisia ovat, totta kai. Ja nyt niitä jää omalle reservillemme 97500 kpl, vaikka se 2500 lähteekin. Ihan kelpo aseita ovat

Eivät taatusti ole Kiinalaisia. Mitä luulet, haluatko mennä kysymään kiinalta lupaa näiden edelleen vientiin?
 
Kaikki maailman ääripäät, pasifistit,myös idiootit, joiden mielestä on jotenkin hohdokasta sanoa "olen apoliittinen", äärimmäiset idiootit, jotka nyt kun Putler tappaa ukrainalisia, ei väliä, lapsia, siviileja..spekuloivat "putin on vain lapsi, hänen sisällä elää pelko" :sick::poop:(n)
Ne kaikki kasvavat tekopyyhyydesta ja moralittomuudesta.

Kyllä itselleen rehellisen kunnon ihmisen pitää kyetä ilmaisemaan asennetta. Jos joku ei kertakaikkia kykenee olemaan rehellinen itselleen, ei kykene olemaan rehellinen muillekaan.

Putler on sosiopatti, aina ollut, ja kostohimoinen sadisti. Mitä ne kaikki maailman tekopyhät saa jauhannasta tuon paskan pelkotasoa. Hänellä on tasan vankilan ja kansan tribunaalin eteen joutumisen pelko, ja samaten pelko että joku laittaa myrkkyä hänen keittoon. Ja siksi hän on valmis tappaa ja tappaa.

Joo näyttäisi sopivan videon maastoon. Krimiltä lähtee kaksi raidetta mannermaalle, mutta liikenne ei ole kulkenut v. 2014 jälkeen, en tiedä onko ukrainalaiset fyysisestikin katkaisseet radan?
Junarata on katkaistu.😉
 

24QKj4B.jpg

Ministeritkin joutuvat istumaan pöydän päässä.

Tiukka
 
Tällästä löytynyt vanjan taskuista. Lähde paikallinen.


"Appeal

commander of a group of troops to personnel

Comrade soldiers and sergeants. ensigns and officers!

The threat of Fascism hanging over Ukraine, planted and supported by Western countries, predetermined the decisions taken by the President of Russia, the Supreme Commander-in-Chief of the Armed Forces of our country.

Today, adherents of the fascist regime, under the guise of statesmen and politicians of Ukraine, are pursuing an extremely hostile policy towards their population, destroying Russian culture and planting in the state the ideology of Nazi Germany during the Great Patriotic War.

For 7 years in the south-east of Ukraine, in the Lugansk and Donetsk Republics, the Armed Forces of Ukraine have been conducting an active military operation to destroy the Russian-speaking population.

To date, the number of civilians killed has already amounted to more than 13 thousand people. Nationalist formations cynically kill women, old people and children, conducting daily shelling of peaceful quarters of cities and towns of Donbass. Conditions of unbearable life are being created on the territory of these two republics. The cultural and historical values of our brotherly Ukrainian and Russian-speaking population have been destroyed. Throughout this time, the President of the Russian Federation

and the Government of the country made attempts at a peaceful, democratic solution to the artificially created armed conflict. The people of Donbass and Ukraine are tired of the Nazis and those who are trying to turn back history by quarreling our fraternal peoples.

The Supreme Commander-in-Chief of the Armed Forces of our country decided on the armed localization and elimination of adherents of the fascist views of the Ukrainian authorities, its henchmen, who give offensive orders, to kill the civilian population, to destroy all objectionable and disagreeing with the policy of the criminal group of Ukrainian leaders who came to power through a coup d'état.

Be confident in your commanders, be confident in your abilities. The people of Russia support you and believe that you will do everything possible to liberate the people of Ukraine and Donbass from fascist bondage.

The historical moment has come when it is impossible to delay. Our great-grandfathers and ices have already liberated Kyiv from fascist evil spirits. The time has come for us to repeat their feat. Be vigilant and be sure that we are right. Our cause is right! The enemy will be defeated! Victory will be ours!

Commander of the Airborne Troops"
 

Liitteet

  • ryssankirje.jpg
    ryssankirje.jpg
    159.5 KB · Luettu: 158
Nyt kun tämän roistovaltio turkin lennokkeja hehkutetaan niin miksei esim ruotsalainen lentokoneteollisuus yhdessä suomalaisten kanssa voisi rakentaa vastaavia varmasti tulisi vielä parempiakin?

Kyllä varmasti voisi. Ruotsalaisten Saabilla on kyllä ollutkin noita UAV projekteja, viimeksi kait yhdessä Dassaultin kanssa nEUROn niminen drone. Tosin se oli vain teknologiademonstraatioprojekti, on vissiin edelleenkin kehityksessä.

Tuo Bayraktar ei kovin monimutkaiselta vehkeeltä kyllä vaikuta, varmaankin teknisen yliopiston koneteekkarit nysväisivät tuon melkein kesäprojektinaan.

Ei tuo bayraktar pommeineen/ohjuksineen mikään wunderwaffe kuitenkaan ole, vaikka hyvä onkin. Mutta kun venäläisten ajoneuvot on kiinni toisissaan, kaksi rinnakkain ja IT-vaunut samassa kasassa tutkat alhaalla, tulee tappioita. Ainoastaan kärjen pelkillä höyryillä ajavat taistelutiedustelu-osat tekevät poikkeuksen ja sammuvat taktisin etäisyyksin kuka mihinkin.

Ei taida olla kuitenkaan hinnalla pilattu tuo Baytraktar? Siihen nähden hyötysuhde on ollut kyllä mainio. Totta, että osa tuosta hyvyydestä selittyy vastustajan typerillä virheillä.

Toisaalta, tuskinpa se meilläkään joka tavarajunassa on mukana ITO05 patteri tulivalmiina?

Tämä lähde väittää Baytraktarin tuotantokustannusarvioksi 1-2 mUSD. Ukraina on niistä pulittanut 5 mUSD kappale. Tietysti paha sanoa kun ei tiedä mitä hinta on oikeasti pitänyt sisällään, onhan siinä voinut olla jo pommia, ohjusta ja komentokeskusta kauppahinnassa mukana?
 
Ompas tullut viestiä.
Täytyy nyt myöntää eu:n( ja jäsenten) todella yllättäneen. Pystyi kerrankin toimimaan, toivottavasti linja jatkuu. Tietävätköhän ne putinin pitkänajan suunnitelmista jotain mitä ei ole kerrottu?
 
Tuli tänään Teboililla käytyä ja piti sitä Venäjän taloutta tukea, samahan se on käynkö Nesteellä vai Teboililla. Samasta tankista niitä on täyttetty.

Kansanauto kulkee taas.

On myös tankattu oikein sheikkejen valmistamaa löpöä ja kerran olen ollu lomaa viettämässä sotilasjuntan valtakunnssa.

Myös olen ollut Kiinassa lomailemassa ja vielä käynyt kommaripandoja katsomassa

Kyl on pitkä syntilista.
 
Back
Top