Ukrainan konflikti/sota

Voiko tuo ryssän megakolonna olla vain "kolossaalinen liikenneruuhka"?

Miten ne aikovat tuon yli 60 km kolonnan suojata ja huoltaa, jos aikovat Kiovan ympäri? Tai aikovatko edetä valkovenäläisen maahanlaskujoukon turvaamina..

Ei ymmärrä yhtään!

Tuo suorastaan odottaa tuhoamistaan..3 rinnan tien täydeltä tuhottavaa.

7020375431cdccb3994b78cf79e48976.jpg
 
At-2 miinaraketti olisi hyvä tapa vaikuttaa noihin saattueisiin.
 
Viimeksi muokattu:
Noista kuuluisista Bayraktareista: pituus on luokkaa 6,5 m, kärkiväli luokkaa 12 m ja moottori kohtuullisen äänekäs. Luulisi nyt hemmetissä semmoisen värkin paljastuvan jo hyvillä kiikareilla. Ja missä ovat kuulosuuntimet ym. Siis näin yleisenä huomiona.
Luulisi luulisi. Harjoittele joskus dronejen kanssa. Et näe etkö kuule niitä luonnossa. Pilvet, auringon häikäisy, linnut. Saat etsiä taivaalta pistettä kauan että näet sen, varsinkin kun sen vauhti on aika vaatimaton eikä se jätä mitään jettivanaa taakseen josta sen bongaisi. Luonnon äänet jo sinällään peittävät dronejen vaimean pörinän, tuuli yleensä, ja jos vieressä on vielä meluisa venäläinen tankki tai kuorma-auto ja sinulla kypärä päässä et kuule yhtään mitään vaikka tulisin pörisemään suoraan päällesi dronella. Ihmiset ovat kaikista epäluotettavin ja huonoin tapa havaita droneja. Siihen tarvitaan aina teknisiä menetelmiä.
 
Back
Top