Ukrainan konflikti/sota

Onko käännös oikein?

Saksalla on 30 biolabraa Ukrainassa. :unsure:




Jokainen eläinlääkäriasema, jossa on labra, on biologinen laboratorio. Jokainen terveyskeskus, sairaala jne, jossa on labra, on biologinen laboratorio. Lisäksi maatalouspuolen labrat, joissa tutkitaan kasvitauteja ja eläintauteja ihan rutiininomaisesti, ovat biologisia laboratorioita. Kaikki lääkefirmojen kehitys- ja tutkimuslaitokset ovat biologisia laboratorioita. Biologisia laboratorioita kyllä riittää, ihan joka maassa.
 
Olen huomannut että noissa hävittäjissä, myös Venäjän hallituksen esim Suomenlahden alueella kulkevilla ilma-aluksilla, sijainti pätkii ja heittelee aika usein. On siis aika viitteellinen. Lisäksi kulkusuunta kuvassa näyttää usein ihan toiselta kun sitten kulkuviivan edetessä paljastuu olleen.
Seurasin tuota hetken aikaa, ehkä 100-200 km, siihen ei tullut tuota seurantaviivaa. Sopivasti hävisi myös heti kuvakaappaukseni jälkeen.
Jos oli feikki, niin joku hakkeroi fr24 sivua...
 
On se ihan julkinen ollut jo pitkään, ei vaan tajuttu, että se on edelleen voimassa...
Ei valtiosopimukset ole välttämättä voimassa vaikka niitä ei ole erikseen kumottu. Ne vanhenevat olosuhteiden muuttuessa. Ne myös raukeavat uusilla sopimuksilla tai kumoutuvat esim rajoittaessaan itsemääräämisoikeutta tai valtion turvallisuutta.
 
FQbuqjcXMAQw0tv

OSINTTechnical. Örkkejä Mauripolissa. Huomaa ei liivejä, ei mollea, ei kypärää. Mahorkka huulessa, ammuslastauksessa. Ykkösbemarissa ei helmapeltejä, eikä sen miehistöllä ole kypäriä.
 
Venäläiset väittävät että myös Mongoliaan on tulossa labroja.



Paikallista huumoria
"Mongoliassa on monia tällaisia biolaboratorioita. Siinä on myös Z-kirjain, mikä ei ole huono. Anna se tarvittaessa venäläisille sodassa."
Ei ole niille tullut mieleen laskea kuinka monta bio-labraa on Venäjällä ?

Vai onko niin että Venäjä tuhoaa itsensä tässä Ukrainan sodassa koska Venäjällä on aivan liikaa bio-labroja..😁
Hyvä uutinen. Saadaan maailman biolabrat kuriin kun venäjä tuhoutuu.
 

Munaton Saksa ja munattomat saksalaiset antavat ryssän sitten tehdä ties mitä hirveyksiä kun ovat suu kaasuputkessa kaasuaddiktiossa imemässä kaasuja.
Olen itse laittanut saksalaiset tuotteet osto poikottiin.
Ei tullut ostettua viimeksi saksalaista autoa.
 
Se mielenkiintoinen: Nimettömänä pysyttelevän virkamiehen mukaan Ukrainan joukot ovat ampuneen runsaimmillaan jopa tuhansia tykistölaukauksia yksittäisten päivien aikana.

Puuttuvaa tykistöä on ihmetelty. Tuon perusteella on käytetty kohtuullisesti. Rajoitteena kuitenkin ilmauhka ja myös näköjään a-tarvike.cMun käsityksen mukaan 1000 ampuu vähintään 10 hyvää keskitystä.
Yhden raskaan kenttätykin tuliannos eli päivän ammusmäärä on Suomessa 60 laukausta. Tuon verran on murkulaa tykkiryhmän mukana. 18 tykin patteriston päivän kulutus on siis noin 1000 laukausta kovien taisteluiden aikana. Patteriston mukana on toinen tuliannos, joka on nopeasti saatavilla tykeille. Sen jälkeen pitääkin täydennystä saada kauempaa.

Eli kyllä noita todellakin tuhansia kuluu kovien taisteluiden aikaan päivässä.

152 mm tykin kranaatti painaa noin 50 kg, eli useampi maastokuorma-auto saa olla kuulaa rahtaamassa patteristoa kohti. Käsittääkseni pataljoonan taisteluosastoon kuuluu raskas patteristo.
 
Ei valtiosopimukset ole välttämättä voimassa vaikka niitä ei ole erikseen kumottu. Ne vanhenevat olosuhteiden muuttuessa. Ne myös raukeavat uusilla sopimuksilla tai kumoutuvat esim rajoittaessaan itsemääräämisoikeutta tai valtion turvallisuutta.
Mutta eikö tästä nyt kannattaisi jonkun toimittajan käydä kysymässä. Onhan se nyt demokraattisessa yhteiskunnassa aikamoista äänestäjien harhaajohtamista jos etupiirijako edelleen pätee...
 
7 Venäjän kenraalia, 53 kapteenia, 44 majuria, mutta vain 39 luutnanttia kuollut Venäjän hyökkäyssodan aikana. Tässä on selvä ero Suomen ja Venäjän puolustusvoimissa, Suomessa luutnantteja ja vänrikkejä olisi kuollut hyökkäys sodassa moninkertainen määrä 🤔. Venäjällä kersanttit johtavat esimerkillään hyökkäystä ja olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon heitä on menehtynyt??
Tuo on kyllä selvä osoitus ettei Venäjän sotavoimista kaikki ole kohdallaan, siellä on selvä kastijako upseereiden ja miehistön välillä, Suomessa asia toisin👍💪🇫🇮
Veikkaan Ukrainalta (ja liittolaisista) vahvaa signaalitiedustelua ja vastustajan johtajien eliminoimista, joka on ihan tietoisesti valittu taktiikka. Toisessa Tsetsenian sodassa johtoportaan päitä putosi puolin toisin varsin runsaasti, nyt Ukrainassa tämän taktiikan käyttö on ollut yksipuolista. Olen hieman jopa pelännytkin, että milloin venakot saavat oman eliminaatio kamppanjansa käyntiin, mutta toistaiseksi pelkoni on ollut turha, toivottavasti se on sitä tulevaisuudessakin.
 
Ryöväreillä näyttää olevan ongelmia. Heidän postitse kotiin lähettämänsä ryöstösaalis varastetaan Venäjän postissa. Tarina on niin hykerryttävän sairas että voi hyvinkin olla tosi.
 
Back
Top