Ukrainan konflikti/sota

Jäikö siis sinne katakombeihin vielä puolustajia?
Vapaaehtoiset saivat poistua mutta osa jää katketaan päätyyn saakka?
 
Siinä missä ryssät eivät vaivaudu edes hakemaan omia kaatuneitaan takaisin perheille haudattavaksi, kykenee Ukraina järjestämään pienillä ilmavoimaresursseillaan taistelutehtävässä kaatuneen sankari pilotin hautajaisiin kahden hävittäjän ylilennon. Arvostan. Isosti. :salut:

Slava ukraini!

 
Viimeksi muokattu:
Ihmettelen tuota GPS häirinnän tehokkuutta, eikö muka ole Harm -tyyppistä ohjusta vielä kehitetty, joka ohjautuisi GPS signaalia lähettävään laitteeseen, joka ei tule yläpuolelta? Näin saisi nämä ryssän GPS häirintälaitteet pois pelistä.
 
Jäikö siis sinne katakombeihin vielä puolustajia?
Vapaaehtoiset saivat poistua mutta osa jää katketaan päätyyn saakka?
Eräs ukrainalainen tiedote oli että yksiköiden komentajat käskettiin toimiin 'sotilaittensa hengen pelastamiseksi'. Ts. lupa antautua. Tuonne kerääntyneet puolustajathan ovat monesta eri yksiköstä, mukana kai poliisejakin (ainakin yhdellä naisella oli joku poliisipaita päällä). Voi olla että sinne joku fanaatikko, tai sellainen joka ei usko lupauksiin ja sopimuksiin, jää vielä.
En tiedä millaiset ne tilat siellä on, mutta jos siellä ei esim jatkuvan pommituksen vuoksi pysty kunnolla nukkumaan, niin loppuuhan kestokyky useimmilla varmaan jo siihen. Ja tuskin tässä vaiheessa kukaan alkaa heristelemään pelkuruuskorttia, tai en minä ainakaan.
 
Azovstalin pommitukset voivat johtaa Azovmeren kuoleman. Mariupolin pormestari Petr Andryushchenko uskoo.
"Loputtomat hyökkäykset Azovstaliin, erityisesti Kuonavuoren alueella, vaurioittivat suurella todennäköisyydellä "kemiallisen järven" suojarakenteita, jotka koostuvat pääasiassa rikkivedystä. Rikkivedyn pitoisuus antaa saman vihreän sävyn . Itse suojarakenne on tarkoitettu merelle. Ja nyt se vaurioitui. Todennäköisesti", Andryushtshenko sanoi.
Tämä neste täyttää Azovinmeren ja saavuttaa Mustanmeren. Tämän seurauksena kaikki Azovinmeren kasvisto ja eläimistö kuolevat sukupuuttoon.
Venäjän puolustusministeriö ilmoitti 16. toukokuuta, että se on sopinut haavoittuneiden ukrainalaisten sotilaiden evakuoinnin aloittamisesta Mariupol Azovstalin tehtaalta, jossa he olivat olleet blokattuna kuukausia.
________________________
Evakuointi..tämä näyttää kyllä vangiksi ottamiselta ja vieläpä konvoin saattamana.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top