Ukrainan konflikti/sota

🤔 Girkin käyttää edelleen Bellingcatin mukaan FSB:n passia. (smål thread)
Lisäksi:
However, Girkin hasn't really stopped shit-posting on VK in the last few days, and there are no major holes in his timeline, so that still needs to be confirmed. I am sure he will speak up about it, one way or the other, now that he's being ridiculed by his former subordinate.

Ja jotakin jotakin pidätyksestä.

Recappi molemmasta ylläolevasta postauksesta yhdessä mini-threadissa:
 
Viimeksi muokattu:
Muutama kourallinen suolaa mukaan, mutta jos pitää edes pääosiltaan paikkaansa niin lähiaikoina venäläisten linjat Hersonin suunnalla ja Dneprin pohjois puolella murenevat silmissä.

Jos upseeristo on tehnyt tuollaisen peliliikkeen niin eiköhän siellä miehistön Igor & co. ala pian puhaltelemaan kaupoista ostettuja kumiveneitä täyteen ja siirrä fyysisen preesensinsä eteläiselle rannalle parempaan suojaan. Tuskinpa tuollaisessa tilanteessa pakomatkalle pötkivät örkit paljoa ajatuksia uhraavat sille että mitä tekevät kalustolle, kun eihän niitä kuitenkaan kumiveneiden ja muiden hupilautta-armadoiden mukana saa mitenkään päin liikuteltua.

Alkaa olemaan Vantaanjoen kaljakellunta pikkutapahtuma kun Khersonin liepeillä alkaa Igorin ja kavereiden vodkakellunta. Vuoden 2022 teemana on karkuun ja vitun kovaa. Ihan sama minne.. :D
 
Venäjän hallitsemilla alueilla on ollut tänään säpinää ja pauketta :ROFLMAO:

v8zul5rdkhh91.png


Homma alkaa kääntymään oikeaan suuntaan.

 
Cope-lautta seilailee edelleen Krimin sillan liepeillä :ROFLMAO:

Ja odotan mielelläni tämän klipin käännöstä englanniksi.
Bussi Enakievoon. DPR:n humalainen militantti valittaa matkustajalle, että komento heittää mobilisoidut Donbassin asukkaat teurastukseen tappioista huolimatta. ”Meitä ei huomioida, meidät heitetään, mutta me haluamme elää. Oletko säälinyt kuolleita poikia? Oletko säälinyt kaltaisiani ihmisiä?

Norja tekee hyvää työtä
 
Viimeksi muokattu:
Eikös niitä neukkuja Barbarossan aluksi antautunut aivan pimeitä määriä? Sitten myöhemmin isä aurinkoinen ohjeisti NKVD:n tulppaosastot ja antautumiset vähenivät yllättäen merkittävästi.
Kiovassa jäi mottiin joku 665000 miestä ja Smolenskissa joku 300000 miestä . Lähes miljoona miestä jäi siis pelkästään sotavangiksi syyskesän 1941 taisteluissa tuolla alueella.


 
Muuallapäin suomea ei tätä mahdollisuutta ole, ja jotenkin täälläkin vain autot tankataan.
Ja monellako siellä "muuallapäin Suomea" tulee pelkästään kodin ja työpaika välisen matkan mitaksi yli 60 000 km / vuosi?
Ja monellako veänäläiselle asemalle on alle 1/6 osa siitä matkasta, joka on Suomalaiselle asemalle?
Ja ei, en käy toistaiseksi venäjällä tankilla, vaikka venäläinen huoltoasema on tuossa 9 km päässä, ja lähin Suoalainen on 60 km päässä. Mutta kunhan tilanne asettuu, käyn ihan varmasti, koska se vaikuttaa talouteni kustannuksiin yli 3 500 € / vuosi.

Ja ne jotka kuvittelee olevansa ihan v..tun isänmaallisia tankatessaan vain Suomesta (Neste yms. asemat), niin kannattaa mitettiä mistä tulee raakaöljy Suomalaiseen polttoaineeseen, aivan, sitä tulee venäjältä laivalastitolkulla vielä pitkään.
Ja toisekseen, me annettiin just juniperille 8 MILJARDIA €, jolla ne rahoittaa venäjän sotaa kaasuhankintojen kautta....
 
Liittyen tähän aiemmin linkattuun twiittiin, olettaen että tämä pitää paikkansa.
Tuossa on kolme kappaletta selvästikin normaalin HIMARS matkan ylittävää iskua.
Jotain muutakin UA:lla täytyy nyt olla käytössä.

 
Tämän kun saisi pyörimään venäläisillä tv-kanavilla aamusta iltaan niillä alueilla mistä tykinruoka on kotoisin, niin voi hyvinkin olla että tämä sota päättyisi kuin seinään :ROFLMAO:

 
Back
Top