Ukrainan konflikti/sota

Kannattaakohan yhden örkin eliminoimiseksi käyttää dronea? Mikähän tuossa ollut todellinen tilanne.
Jaa 30mm kranaattia yhden kännisen örkin likvidointiin? Tuon parempaa hyötysuhdetta ei sodassa saada lähes ikinä, täälläkin ollut laukasmäärät per kuollut vihu, 1:1 on uskomatonta. Ja kranaatti maksoi vuonna 1978 kolmekymmentä kopeekkaa (hatusta vedin) ja 0,3 hryvinaa abs muovi peräsimeen. Voidaankin ajatella, että yhden örkin arvo on noin 60 eurosenttiä.
 
Pitäis levittää huhua näitten rajan yli lirvahtaneitten ryssien joukkoon, että meillä on venäjän kanssa luovutussopimus rikoksesta epäilyille ja LKP karkuruus katsotaan rikokseksi, joten kannattaa jatkaa matkaa nopeasti tai muuten tulee lähtö takaisin armaaseen venäjän maahan...
 
Pitäis levittää huhua näitten rajan yli lirvahtaneitten ryssien joukkoon, että meillä on venäjän kanssa luovutussopimus rikoksesta epäilyille ja LKP karkuruus katsotaan rikokseksi, joten kannattaa jatkaa matkaa nopeasti tai muuten tulee lähtö takaisin armaaseen venäjän maahan...
Suomessa rikokseen syyllistyneen örkin voi jo nyt lähettää takaisin venäjälle ja viisumin peruuttaa.

OT

”Karkottamispäätös
Sinulle tehdään karkottamispäätös, jos sinulla on jo ollut oleskelulupa Suomeen, mutta sinulle ei myönnetä jatko-oleskelulupaa. Sinut voidaan karkottaa myös silloin, jos olet syyllistynyt Suomessa rikoksiin. Jos vastustat karkottamista, koska ihmisoikeutesi tai turvallisuutesi vaarantuisivat kotimaassa tai pysyvässä asuinvaltiossa, voit jättää kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen poliisille tai rajatarkastusviranomaiselle. Lue lisää turvapaikkaperusteista.

Jos sinut karkotetaan, mahdollinen voimassaoleva oleskelulupasi raukeaa.

Sinulle annetaan mahdollisuus poistua Suomesta vapaaehtoisesti lyhyenä vapaaehtoisen paluun määräaikana. Määräaika on yleensä 30 päivää. Määräajan laskeminen alkaa karkottamispäätöksen lainvoimaisuudesta. Voit valittaa karkottamispäätöksestä hallinto-oikeuteen, jolloin määräaika alkaa, kun saat hallinto-oikeudesta päätöksen. Jos korkein hallinto-oikeus kieltää täytäntöönpanon, määräaika alkaa korkeimman hallinto-oikeuden päätöksestä. Jos haluat palata vapaaehtoisesti kotimaahasi, voit hakea vapaaehtoisen paluun tukea. Lue lisää vapaaehtoisesta paluusta Paluu kotimaahan -sivuilta.

Jos et poistu maasta, poliisi tai Rajavartiolaitos panee täytäntöön karkottamisen, eli maasta poistamisen.

Sinulle määrätään myös maahantulokielto Schengen-alueelle, jos

  • jatkolupahakemuksesi on hylätty maahantulosäännösten kiertämisen takia esimerkiksi lumeavioliiton vuoksi
  • sinun katsotaan olevan vaaraksi yleiselle järjestykselle tai turvallisuudelle esimerkiksi tekemiesi rikosten perusteella
  • et poistu maasta vapaaehtoisesti sinulle annettuna määräaikana.
Turvapaikanhakijan käännyttämisestä voit lukea lisää Turvapaikka Suomesta - Käännyttäminen sivulta.

Maahantulokiellon aikana et voi vierailla Suomessa tai muissa Schengen-maissa.”
 
"
Rajoituksen lisänä on noin kymmenen kohdan lista syistä, joiden perusteella turistiviisumillakin voi vastaisuudessa Suomeen tulla.

Esimerkiksi perhettä tai sukulaisia tapaamaan pääsisi edelleen. Muita painavia syitä voi olla esimerkiksi osallistuminen pääsykokeeseen suomalaisessa opiskelupaikassa. Peruste voi liittyä myös talouteen tai työhön, sellainen voi olla esimerkiksi välttämätön liikematka tai muu sovittu syy, kuten työhaastattelu.

Samalla rajalla sallitaan jatkossa Suomen kannalta välttämätön rekkaliikenne, jolla tuodaan Suomeen esimerkiksi kriittistä materiaalia."

Pääsykoe? Liikematka? TYÖHAASTATTELU?

Millä vitulla noita kyettäisiin rajalla edes valvomaan että joku vitun työhaastattelukutsu on AITO?

SAATANA
Noniin businessmiehet nyt pystyyn firmoja jotka tekevät työhaastatteluja liukhihnalta kovaa rahaa vastaan. Eli aito ja aito mutta mikä on tarkoiusperä, sen aukoton selvitys..
 
– Tilanne tällä hetkellä on aivan käsittämätön. Normaalisti saamme päivässä 50 kyselyä, nyt niitä tulee viisi tuhatta, charter-lentoja myyvän Your Charter -yrityksen johtaja Jevgeni Bikov sanoo.


– Meillä on täysin uudenlaista asiakaskuntaa. Yrityksiä, ja henkilöitä, joilla oli hieman ylimääräistä rahaa ja jotka haluavat pois, yksityislentoja tarjoavan FlightWay-yrityksen johtaja Eduard Simonov sanoo.

Jo aiemmin on arvioitu, että Venäjä olisi menettämässä 15 prosenttia miljonääreistään tämän vuoden aikana. Todennäköisesti Putinin määräämä liikekannallepano saa rikkaita pakenemaan maasta entisestään, mikä saattaa vaikuttaa Venäjän talouteen laajemmassa mittakaavassa.
Tietää GRU:n matkamyrkyttäjille kiirusta kun pitää käydä toimittamassa Putinin kiitokset maastapaosta...
 
Mistäs tuommoinen löytyy? En löydä omasta destopista, enkä selaimesta. Mutta jos kerran se löytyy noin helposti ja kätevästi niin voisitko ennen lähettämistä kääntää viestin sisällön valmiiksi, kun se KERRAN ON NIIN HELPPOA JA VAIVATONTA?

Pahasti OT, mutta kun tuntuu olevan vähän epäselvää.

Chrome:
Löytyy PC:llä ainkin hiiren oikean napin takaa ja näkyy useimmiten myös selainikkunan oikeasta ylänurkasta avattavan 1664444793625.png takaa.

1664444620886.png



Jos käyttää jotain muuta selainta voi aina kokeilla avata sivun Googlen translaten kautta.


1664444955239.png



Näissä on omat rajoituksensa ja ei toki osaa täydellisesti kääntää, mutta kärryillä pysyy ;-)
 
_124985824_optimised-oil_imports-nc.png.webp


ostaako suomi vieläkin 80+ prosenttia öljystä naapurista?
Osti. Näin näitä jo historiksi muuttuneita kiertää ja sekin on tavallaan dis-informaatiota.
 
_124985824_optimised-oil_imports-nc.png.webp


ostaako suomi vieläkin 80+ prosenttia öljystä naapurista?
Kaipa kysymys oli tosissaan esitetty, joten tässä vastaus:

Ei osta.


Pidempää selvitystä vaikka täältä.


 
Kuinkahan moni lukijoista muuten älyää, että nuo BBC:n tiedot öljyntuonnista ovat peräisin vuodelta 2021? Nythän Suomen osalta tilanne on täysin muuttunut, ja varmaan monen muunkin valtion kohdalla on sama juttu. Ei nyt ihan parasta mahdollista journalismia tuollainen.
 
Back
Top