Ukrainan konflikti/sota

Entisvanhaan suurimmat tappiot tuotettiin ratsuväen takaa-ajossa. Takimmainen rivi muodostelmasta lähti ensimmäisenä juoksemaan karkuun, jos oli mahdollisuus paeta.

Nykyään pakenija on autoineen nopeampi kuin perässä tuleva vihollisen kärki. Motit kiinni!
 
Suomalaisen yrityksen ICE EYE tutkasatelliitit (16KPL) ovat palvelleet jo jonkin aikaa Ukrainan puolustusvoimia. Satelliitit kykenevät näkemään kaiken raskaankaluston sijoittelun jollei se ole rakennuksien sisällä. Tämä tarkoittaa että avaruustiedustelussa Ukrainalla on ollut merkittävä ylilyöntikyky.

Nyt ICE-EYE ja Ukraina ovat kai muuttaneet sopimusta siten että satelliittien prioriteetti on Ukrainan kohteilla. *Akut-PlaaPlaa-Aurinkopaneelit-Plaaa-Plaa.*
Nyt kun ICE-EYE palvelee prioriteetilla Ukrainan sotaa on se suurin avaruusuhka Venäjälle. Koska satelliitti konstellaatio on riittävä saadaan melkein joka toinen tunti jokin osa rintamasta tiedusteltua.

Mitään raskasta kalustoa ei voida tuoda rintamalle ilman että ukrain tietää siitä. Mitään väijytyksiä sirpaleliivit päällä ei voida muodostaa koska ne näkyisivät satelliitille. Kaikki yllätysmomentti ja sodan kulun ohjaus on Ukrainan käsissä.

Venäjä avaruustiedusteluvaltana on murrettu täysin markkinatalouden toimesta. Tämä koskee myös muita ei demokraattisia valtoja.

ICE-EYE:lle tämä projekti on (vaikka takkiin tulee niin vitusti) tapa osoittaa heidän satelliittiensa ja jälkiprosessoinnin luotettavuus ja suorituskyky. ICE-EYE tulee olemaan ihan uskomattoman iso yritys. Synspective hävisi koska halusi pysyä puolueettomana ja omistajat näkivät vain aasian markkinat.


Itse hain Synspectivelle töihin ja pääsinkin mutta korona tuli ja pilasi kaiken ja nyt siellä on joku mua parempi, joten synspectiven suolaamisen osalta kannattaa olla arvioiva.
Nyt ymmärrän paremmin Zelenskyä, joka ylisti Suomea siinäkin vaiheessa kun julkisten lähteiden mukaan olimme lähettäneet apuna kypäriä, suojaliivejä, ruokapakkauksia ja vanhoja rynkkyjä.🤠
 
Lähetin terveisiä. Viikkoa lupailivat toimitusajaksi, meni reilu kolme. Mutta toimittivat kuitenkin.

Katso liite: 65881

Lähettäkää tekin terveisenne valloittajalle!

Lähetinpä minäkin keväisen rufi sivuston hengessä terveiseni. Tasan kuukausi meni toimitukseen. Kiitokset Huhdalle tämän mainion viestipalvelun ilmiantamisesta.


putin-hv-850.jpg
 
Olen odottanut että saataisiin kuvia tai video missä tällainen olisi ammuttu rikki ja näkisi millainen panssari on rungon etuosassa ja tornin onteloissa, mutta ei ole toistaiseksi näkynyt. Yleinen arvaus on tietysti se että olisi suunnilleen sama kuin T-72B vaunujen panssari, mutta hieman erilainen. NERA / NxRA pakka joka tapauksessa.

Sama koskee tietysti myös T-90M vaunuja ja toisaalta olisi mukava saada vahvistus, onko T-72B3, T-72B3 obr 2016 ja T-80BVM vaunujen osalta tehty muutoksia näihin "erikoispanssareihin" vai onko ne jätetty modernisoinnissa ennalleen. Ehkä on arvioitu ettei kannata alkaa avaamaan onkaloita ja vaihtamaan pakkoja.

Toki kaapatut vaunut päätyvät kumppanien tutkittavaksi ja sitä kautta "tietävät tietävät" mutta tavallisena kuolevaisena olisi mukava päästä kurkistamaan mitä näistä onkaloista löytyy.
Kyllä nuo ovet jo lännen tutkittavana ja jopa koeammuttavana.
 
Entisvanhaan suurimmat tappiot tuotettiin ratsuväen takaa-ajossa. Takimmainen rivi muodostelmasta lähti ensimmäisenä juoksemaan karkuun, jos oli mahdollisuus paeta.

Nykyään pakenija on autoineen nopeampi kuin perässä tuleva vihollisen kärki. Motit kiinni!
Jos Julius Caesar johtaisi Ukrainan hyökkäystä hän olisi lähettänyt ainakin yhden legioonan pysäyttämään pakenevat autokolonnat.
 
Back
Top