Ukrainan konflikti/sota

Rysyt vahvistaa että tänään on käyty keskustelu jenkkien kanssa Ankarassa. Kävin lukaisemassa myös alkuperäisen lähteen eikä siinä kerrottu juuri tätä enempää.


Ja heti tämän uutisen perään tärkeä viesti Bideniltä!

Kylläpä ryssällä on intoa keskustella tulevasta häviöstään. Milloinhan ne oppii sen että näissä keskusteluissa jenkit nauraa ryssän biolab, likainen pommi, lepakko yms. ulinalle ja sitten vastaan kerrotaan kärsivällisesti että Ukrainasta pitää vetäytyä ennen neuvotteluja. Ja ne neuvottelut pitää käydä Ukrainan kanssa. Lisäksi sitten kerrataan että ydin, kemiallinen ja bio-aseiden käytöstä seuraa ryssän armeijan välitön tuho.

Pikkuhiljaa keskiarvo-silovikille alkaa valjeta että sitä luksusmersua ei saa edelleenkään huollettua eikä vaihdettua uuteen vuosimalliin. Siitä se alamäki sitten vain alkaa kiihtymään lähivuosina.
 
Kaikkonen jo ehtikin näyttää vihreää valoa ukrainalaisten sotilaiden kouluttamiselle Suomessa.

PUOLUSTUSMINISTERI Antti Kaikkonen (kesk) ei pidä mahdottomana, että Puolustusvoimat saattaisi alkaa antaa sotilaskoulutusta ukrainalaisille sotilaille myös Suomessa.

”Sitä vaihtoehtoa ei ole suljettu pois, mutta asia on vielä auki. Kun mahdollinen roolimme EU-koulutusoperaatiossa tarkentuu, katsotaan, miten ja missä koulutus on tarkoituksenmukaisinta toteuttaa”, Kaikkonen toteaa.
JOKA tapauksessa Suomen antama koulutustuki todennäköisesti lisääntyy.

”Pidän todennäköisenä, että vahvistamme sotilaallisen koulutuksen kautta annettavaa tukea Ukrainalle. Tulemme katsomaan osallistumisen vahvuutta ja tapoja kokonaisuutena brittikoulutuksen ja EU-koulutuksen kesken.”
Lisäksi jutussa kerrotaan, että kymmenes puolustusmateriaalin apupaketti on nyt valmisteilla ja päätöksiä siitä voidaan tehdä pian.
 

Mielenkiintoista nähdä että mitä täällä puhutaan.
Jenkkien aloitteesta nämä kinkerit käydään, joten eiköhän siellä varoitella Tittelintuurea tekemästä mitään typerää esim.joukkotuhoaseilla. Patrushev on toisena neuvotteluosapuolena, joten en pitäisi mahdottomana yritystä vaikuttaa tähän, että Putler saataisiin keikautettua palliltaan. Toisaalta seuraaja olisi todennäköisesti samankaltainen mulkku, kuten Patrushev itse.
 
Suottaapi Jamesia odottaa yllätys petipuuhissa jos sinne asti asia tässä tapauksessa etenisi 😉

Kyseessä on ex sotajournalisti joka hyppäsi tataarien joukkoihin vapaaehtoisena lämärinä.

Ei se vielä varmaan Jamesia yllättäisi, mutta kyseessä on muuntosukupuolinen, joka on sen takia päässyt myös rysypropagandan listoille… se saattaa jo yllättää…

Edit tässä juttu hänestä kun oli vielä kirjeenvaihtajana.


Gulp. Nyt iski itseenkin epäilyksen peikko. Kaikenlaisia häntä rumempiakin kottaraisia on tullut kännissä raahattua baari-illan jälkeen kotiin. o_O
 
Back
Top