Ukrainan konflikti/sota

Hiukan sen jälkeen kun Venäjä alkoi pommittamaan Ukrainan sähkö yms infraa, alkoi Venäjällä paukkumaan paljon enemmän kuin normaalisti.

En usko sattumiin;):uzi:
Kuinkahan paljon tuollaisiin tapahtumiin kiinnitettiin huomiota ennen sotaa? Nitsevo, njormal katastrof.
 

Putinin sotakoneistolle kova takaisku: Kiina kieltää sotakäyttöön suunniteltujen mikropiirien viennin​

Juu,"ei myydä sotakomponentteja, ollaan muun maailman kanssa sotaa vastaan!". Pöh, pelkkää valkopesua, ei vaikuta mihinkään. Pesukoneen osista ne ryssän ohjukset on tähän astikin tehty. ;)
 
No Ukrainan syyksi ei ainakaan mene, matkaa hatusta vetäen 3000 kilometriä, ei yltäisi edes tomahawkki. Mutta joo, joko paikallista ryssintää tai paikallista vastarintaa.
Ukrainasta Irkutskiin noin ~4700km. Ohotan merelta, jos laukaisisi sukellusveneestä ei olisi kuin ~2100km. Se on hiinä ja hiinä... 🤔 😜
 

Putinin sotakoneistolle kova takaisku: Kiina kieltää sotakäyttöön suunniteltujen mikropiirien viennin​


Liittyisikö eu:n linjaukseen Venäjän valtioterrorismista? Tämä ilmeisesti mahdollistaa kiinalaisten toimittajien vastaiset pankkipakotteet ja sanktiot.
 
Ylen uutisesta:


Reuters: Venäjä iskee kaikkiin lännen Ukrainalle antamiin aseisiin, sanoo ulkoministeriön Zaharova

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharovan mukaan kaikki lännen Ukrainalle lähettämät aseet ovat Venäjälle oikeutettuja iskukohteita.

Zaharovan kommentista kertoo uutistoimisto Reuters.

Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov kommentoi eilen keskiviikkona voimakkain sanakääntein Yhdysvaltain aikeita lähettää Ukrainalle Patriot-ilmatorjuntaohjuksia. Peskovin mukaan ne tulisivat olemaan varmoja kohteita Venäjän armeijalle.


Nyt alkaa selvästi panokset koventua; ryssä uhkailee siirtyvänsä siviili-infran tuhoamisesta ihan oikeisiin sotilaskohteisiin.
 
Näyttää tulevan aika komea tasalukujen värisuora tappioista täyteen ennen vuodenvaihdetta:
miehistö 100 000
raskaat vaunut 3000
kevyet vaunut 6000
tykistö 2000

Miehistö ja raskaat vaunut jopa ennen joulua! Saas nähdä pääsenkö ennustuksellani edes lähelle että about ko. lukemissa ryssän sotakone nyypähtää :unsure:
Aina voidaan tietysti epäillä Ukrainan ilmoitusten todenperäisyyttä, erityisesti miehistön osalta koska lukemat on pakosti arvioita esim. jostain tykistöiskuista:unsure: Tuollainen 500 miehen päivätahti jatkuvasti kalmoissa (haavoittuneet päälle:oops:) on todella julmaa isollekkin maalle ja sen luulisi väkisin näkyvän jo siviilirintaman äänenpainoissa:oops:
 
Ei kai niitä ny kymmenittäin ollut merkittäviin kohteisiin alle vuodessa ennen sotaa.

Tietenkin aina on mahdollisuus, että näissä on kyseessä sisäinen tai ulkoinen sabotaasi, mutta eiköhän suurimmassa osassa ole kyse ihan sitä perus ryssimisestä:
- Ei varaosia. (Eli rahat johtajien taskussa...)
- Osaavan henkilöstön puute. (Henkilöstä puskee auringonkukkaa Ukrainassa... )
- Kiire. (Erikoisoperaatio on venähtänyt ja kaikilla on vähän hermo kireällä...)
- Sanktiot. (Ne saatanan mulkut siellä lännessä sotkeutuu venäjän sisäisiin asioihin..)
- Känni. (Eihän kukaan tätä touhua jaksa enää selvinpäin... )
jne... näitähän piisaa.
 
Back
Top