Ukrainan konflikti/sota

Anteeksi maalaisuuteni ja ot, MUTTA voitko selventää tarkoittaako normiyhdyntä ns. Lähetyssaarnaajaa?
Voin! Normiyhdyntä tarkottaa heteroseksiä. Siksi ryssän rintamalla yrityksestä huolimatta ei synny kuin paskaa. 🙃

[Serious note, normiyhdynnällä meinasin normaalia penetratiivista lapsentekoprosessia as opposed to esim. keinohedelmöitys, jolloin uintinopeuden hyödyt menetetään. Tällöin ei käsittääkseni ole tilastollista eroa.]
 
Sillä vaan kyselin, kun itselle tullut pelkkiä tyttöjä 🤔
Toiset sanoo, että laita puolikkaalla ni tulee tyttö, toiset taas, että todelliset rakastajat tekee vain tyttöjä.. itellä on otoskoko yks, joten tilastollisesti ei riitä vielä, mutta se on poika, joten molemmat säännöt toistaiseksi sen perusteella valideja.

Edit. Anteeksi ot. Niin hauskaa kuin olikin hetken niin ei kuulu tänne.
 
Onko tää nyt niitä käytännössä Intialta pöllittyjä tankkeja?

Hänellä oli toinen viesti myös jossa muutama kuva lisää:


Aikaisemmin kun näitä nähtiin ehjänä, oli puhetta että Intian T-90S panssarivaunuja olisi Venäjällä korjattavana / modernisoitavana ja ne olisi otettu Venäjän armeijan käyttöön.

Toisaalta ensimmäisen viestin videon julkaisusta on jo aikaa, siitä puolestaan sanottiin että kyseessä olisi Venäjän omien T-90A varastovaunujen käyttöönotto. Video oli väitetysti kuvattu Krimillä jonkin harjoitusalueen tuntumassa.

MUOKKAUS: tässä video mitä tarkoitin:


Alkuperäinen lähde kirjoittaa näin (LÄHDE): Removed from conservation T-90a.

Yhden arvion mukaan video olisi Krimillä sijaitsevasta varastosta "koulutusalueen läheltä" (näin sanoi OSINT-tili COUPSURE mahdollisesti syyskuussa, olen silloin ainakin viitannut hänen twiittiin): LÄHDE

I believe this was likely filmed at the storage site next to the Angarsk training ground in Crimea. (44.8496217, 34.3218024)

HUOM: tämä twiitti on myöhemmin hävinnyt joten ehkä hänen arvio ei pitänyt paikkaansa? Oletan että ottanut viestinsä pois jos ei ole ollut ihan varma sijainnista.

Ehkä joku muistaa, minne tämä on paikallistettu tai onko näkynyt muita arvioita?
 
Viimeksi muokattu:
Asiaa jotenkin sivuten. Viimeisen puolen vuoden aikana olen katsonut ryssien kuvia enemmän kuin koskaan elämässäni. Siis monet heistä eivät ole lihavia mutta siitä huolimatta heillä on ihan pyöreät kasvot ja noin viisi leukaa. En ole koskaan muiden kansojen joukossa huomannut tuollaista efektiä. Onko tämä joku ryssäin maan ominaisuus?
 
Luulen, että kun Krimiä/Melitopolia lähdetään valtaamaan takasin, Ukrainalaisia joukkoja koulutetaan jonkin tietyn asejärjestelmän käyttöön salassa etukäteen, F-16, Brandley, 300 kilometrin Himarsin ohjuksiin - näihin on ainakin satunnaisesti viitattu huhuina.

Kun aika on oikea ja tarpeeksi joukkoja koulutettuna, asejärjestelmien siirrosta vain ilmoitetaan ja silloin ne ovat jo luultavasti Ukrainan käytössä, ainakin osittain. Venäjä ei ehdi reagoimaan asiaan tarpeeksi vahvasti jolloin Ukrainalle tulee yllätysetu jälleen kerran.
Jos pitäisi veikata, niin ekaksi tulee 300km ohjukset joilla katkaistaan Krimin silta nyt keväällä, tällä saadaan Krimin varastot tyhjenemään pikkuhiljaa ja Krimin kypsyttäminen alkamaan, samalla saadaan ryssäkansa ajettua takaisin emämaahansa.

Sen jälkeen tulee Brandleyt, jotka tuovat tarpeeksi vahvistusta ja voimaa Melitopolin valtaukseen ja huoltoreitin katkaisuun Khersoniin ja Krimille. Tällöin Krim ja Kherson jäävät "saareksi" irti venäjästä ja joukkojen huolto vaikeutuu entisestään, ainoa tapa huoltaa joukkoja olisi lautoilla/laivoilla, mahdollisesti lentäen(?).

Khersonista ryssä pakenee Krimille, koska huolto Khersoniin vaikeutuu liikaa ja se voidaan vielä viime kädessä menettää Ukrainalle, Krimiä ei. Krimillä tullaan näkemään ryssän Asovstalin taistelu 2.0 joka muistuttaa lähinnä Stalingradia vaikean huollon ja tärkeytensä takia. Krimin hyökkäyksen alkaessa loppukesästä Ukraina tulee saamaan myös ne F-16 hävittäjät.

Venäjä tulee häviämään sodan ja Krimin valtaus Ukrainan haltuun sinetöi sodan päätöksen. Tästä paskasta ryssä ei nouse pariinkymmeneen vuoteen ja maailmaan saadaan vihdoin rauha venäjästä, ainakin hetkeksi.

Krimin menetys olisi luultavasti viimeinen tippa myös putinin vallalle, menetystä ei enää kukaan kestäisi venäjällä. Puolen miljoonan/miljoonan tapetun ryssän ja Krimin menetyksen jälkeen sota olisi varmasti hävitty myös ryssän mielestä.

Yhteenveto:
Sota on ohi tänä vuonna ja vuoden loppuun viimeistään Ukraina on vallannut Krimin ja palauttanut kaikki vanhat rajansa.

Tuo kaikki vaatisi myös sitä, että sitä tavaraa sitten on oikeasti tarpeeksi. Noita Bradleytä USA:lla ilmeisesti on 4 tuhatta käytössä ja 2 tuhatta varastossa (wiki).
Tuskin USA luopuu paljon yli 5% määrästä, se olisi n. 300 kpl.
Pitkänmatkan ohjuksia (ATACM tms) pitäisi olla vähintään 100 - 300 kpl, voisi ehkä olla irrotettavissa.
155:n kranaatteja tarvitsisi ainakin 0.5 - 1 miljoonaa + tykkejä lisää. Raskaat tankit olisi T72:a. Leo 2:sta ei kannata enää höpöttää koska Saksa on paska maa, Abramseja ei toimiteta ja E-Korea tuskin lähettää K2:sia.

F16 jo syksyksi kuulostaa aika nopealta aikataululta. Lentäjiä on koulutuksessa, mutta eikös virallinen aika F16 haltuun ottamiseen ole 4 vuotta ? Huolto tuossa varmaan vaikeinta on. Tosin mikä tahansa on mahdollista, jos vaan halua on, kai nuo voi muuallakin huoltaa. Mielestäni Ukraina kyllä tarvitsee länsihävittäjiä isompiin rynnistyksiin.
 
Asiaa jotenkin sivuten. Viimeisen puolen vuoden aikana olen katsonut ryssien kuvia enemmän kuin koskaan elämässäni. Siis monet heistä eivät ole lihavia mutta siitä huolimatta heillä on ihan pyöreät kasvot ja noin viisi leukaa. En ole koskaan muiden kansojen joukossa huomannut tuollaista efektiä. Onko tämä joku ryssäin maan ominaisuus?
Kai sitä läskiä tarvitaan paksu kerros, että tuo putlerin suoltama paska pysyy sisällä.

Vähän vakavammin, voisi käydä noin jos syö tosi epäterveellisesti ja suolaista ruokaa ja juo paljon väkeviä?

Ovat kuitenkin venälässotilaat poikkeuksetta tosi ryhdittömiä ja velton oloisia vätyksiä, kun vertaa Ukrainan sotilaiden kuviin. Varmaan vähän kuvat ja videot valikoituvat niin, mutta jos pataljoona ryssiä seisoo kuvassa niin siitä saa jo osviittaa..
 
Oon alkanut miettimään, että voisiko ryssä saada varusteet sadoilletuhansille uusille muusikoille iranin kautta? Jollei puhtaasti iranin valmistamina, mutta esimerkiksi kiinan/intian avittamana ja iranin kautta toimitettuna?
Mulle on ollut päivän selvää että tuollaista matalamman tason kamaa; peruselektroniikkakomponentteja, kaikenlaisia varaosia ja vaikkapa niitä varusteita kyllä saa kun on rahaa, ja sitähän Z jengillä on. Kiertää minkä kautta kaartaa mutta sinne ne lopulta menee. Iran on ollut kaiken maailman saarroissa sekä Muriccan ja iippojen silmätikku 30 vuotta eikä ole vieläkään romahtanut vaan päin vastoin pystyvät tekemään jopa vientiin tavaraa joka perustuu noihin taatusti vientikiellossa oleviin komponentteihin.

En tiedä miten Z-mobilisaatiot menevät mutta jos Z saa 2M örkkiä pakkovärvättyä lähivuosina niin Ukrainan ilmoittamilla Z tappioluvuilla ne kestävät seitsemän vuotta. Se on pitkä aika.
 
Toki tämäkin on avuksi ja kaikki lasketaan, mutta ei tämä kampe ole kovinkaan lähellä Bradleytä käyttökelpoisuutensa osalta.

Vanhoja, mutta nuo on ollut hyviä. Tuo on ollut pidetty vehje Ranskan armeijassa, kulkee 80 km/h ja 105:n tykki. Ihan hyvä lisä nuo on. Ihmettelin 2 kk sitten, että noitahan Ranska voisi toimittaa kun ovat noista muutenkin luopumassa.
 
Vanhoja, mutta nuo on ollut hyviä. Tuo on ollut pidetty vehje Ranskan armeijassa, kulkee 80 km/h ja 105:n tykki. Ihan hyvä lisä nuo on. Ihmettelin 2 kk sitten, että noitahan Ranska voisi toimittaa kun ovat noista muutenkin luopumassa.
En muuten usko, ennen kuin näen ja toinen juttu on se, että miten 120mm putki eskaloi tilanteen kolmanneksi maailmansodaksi mutta 105mm putki ei?
 
Pientä Bradley-kiimaa havaittavissa viimeisten päivien ajalta. Vaikka kyseessä on pätevä vehje ja varmasti aseistuksineen tervetullut lisä Ukrainan asevoimien kalustovalikoimaan, niin kannattaa myös muistaa että kyseinen laite on ansainnut maineensa jenkkien combined arms -operaatioissa, jossa nuo toimivat yhdessä taistelupanssarivaunujen, taisteluhelikopterien ja ilmavoimien kanssa unohtamatta jenkkien tiedustelukykyjä ja yleistä taistelukentän hallintaa. Ja vastustajakin on ollut huomattavan alivoimainen kaluston ja ennen kaikkea tulivoiman suhteen.

Vanhoja, mutta nuo on ollut hyviä. Tuo on ollut pidetty vehje Ranskan armeijassa, kulkee 80 km/h ja 105:n tykki. Ihan hyvä lisä nuo on. Ihmettelin 2 kk sitten, että noitahan Ranska voisi toimittaa kun ovat noista muutenkin luopumassa.

Jos oikein muistan niin noissa taitaa olla jonkinlainen matalapainekanuuna eikä esimerkiksi vakaajaa. Saa toki korjata, jos olen väärässä.
 
Back
Top