Ukrainan konflikti/sota

Jenkit meinaa kuusinkertaistaa 155mm tuotannon!

Samaan aikaan ryssän ammustuotantokyvyn ennustetaan alla olevassa analyysissä olevan pikemminkin kääntymässä laskuun lännestä ostetun tuotantokaluston kuluessa loppuun.

Ja jo kulutettujen ammusten korvaaminenkin olisi armottoman kallista, puhumattakaan jos tuotantokapasiteettia täytyisi lisäksi saada kasvatettua.

Tämä konashenkov on kyllä koomisuudessaan ryssäksi harvinaisen hellyyttävä hahmo. Tosin ilman Baghdad Bobin kiistatonta machismoa ja tietynlaista humoristista karismaa :ROFLMAO:

On kyllä, joskin tuo linkitetty twiitti oli Sputnik Not -parodiatililtä, eikä Konanshenkov sentään tuollaista tiettävästi ole sanonut. Muuta koomista kyllä.
 
Tuo Tehtaankadun tontti ja kiinteistöt on ihan yliöveri millä mittakaavalla tahansa mitattuna. Diplomaattisuhteita kyllä voidaan hoitaa ihan passelisti jossain muuallakin jos joskus tuollaisille suhteille on tarvetta.
Ei sanonut yhtään kukaan mitään poikkipuolista, kun Venäjä 2000 luvun puolenvälin tienoilla lisärakensi aivan jäätävästi Tehtaankadulla. Niillä oli joku viereinen tontti valmiiksi jossain vaiheessa junailtu. Ei ollut ongelma kenellekään. Nuo oli ihmeellisiä aikakausia. Jälkeenpäin ajatellen erittäin synkkää settiä. Halosen kaudella tapahtui pahoja asioita. Pakkolunastus vaan päälle, ja osoittaa joku sopiva kiinteistö mihin voivat perustaa resursseiltaan Suomen määrittämän pienen toimiston pakollisten asioiden hoiteluun.
 
5 leopardia Suomesta
Tää juttu ei ehtinyt ihan vanheta arvokkaasti :D

 

Tämä on ilmeisesti toisen henkilön kuvaama video samasta kähinästä.
Vissiin eka osuma sai jo miehistön lähes täysin pois pelistä, kun pystyvät minuuttitolkulla käymään samasta paikasta ampumassa uudelleen ilman että konetykki tai KK laulaa.

Ylilaudalta löytyi tuon suomalaisvideon lähettäjän turinoita enemmänkin, mm. samaa porukkaa kävi jatkossa pitkiä neuvotteluja talossa kökkivien venäläisten kanssa, ja kun ensimmäinen antautuja tuli kädet ylhäällä ulos, niin jenkkivahvistusten ykkösmies ampu sitä naamaan. Syntyneessä mähinässä kuoli kaikkien venäläisten lisäksi oman porukan RJ ja lähes kaikki jenkit haavoittui ja sai tarpeekseen. En tiedä onko kyseessä näitä videoilla pyöriviä kavereita vai joku toinen samaan taisteluun osallistunut poppoo.
 
5 leopardia Suomesta

Kyllä on silakat pieniä joulukaloiksi, jos pitää paikkaansa ! Ihan peräti 5 kappaletta 🤣. Jos noita antamaan aletaan, niin olisi nyt kaksinumeroinen luku sentään pitänyt olla. No katsotaan ..
 
Ukrainan operaatio Nova Kakhovkan lähellä. Tuhottiin jokin etuvartio. Ryssämediassa yritettiin sillanpäätä ja tuhottiin yritys.. =)

On the night of January 23-24, a special purpose group of the Main Intelligence Directorate of the Ministry of Defense of Ukraine, with the participation of the Armed Forces of Ukraine, conducted a reconnaissance raid against the rear of the occupiers in the Novaya Kakhovka area. Previously, thanks to cooperation with local partisans and with the help of special technical means, the scouts established the exact location of the forward control point of the Rashists.

Despite the dense mining of the coastline and the installed fortifications, the group crossed the river and landed on the opposite bank. 👊 Having engaged in battle with the enemy, scouts destroyed the building in which the command post was located with grenade launcher shots. Perceiving the landing as an attempt to break through the defense line, the Rashists immediately called in combat reserves - a unit of special operations forces, aviation and armored vehicles. Thanks to this, intelligence received comprehensive data on the number, composition and locations of enemy reserves.

During the battle, the enemy suffered significant losses. Our fighters destroyed at least 12 invaders, an 82A armored personnel carrier and captured a prisoner. Having completed the task, the group returned to the right bank of the Dnieper.

 
Ylilaudalta löytyi tuon suomalaisvideon lähettäjän turinoita enemmänkin, mm. samaa porukkaa kävi jatkossa pitkiä neuvotteluja talossa kökkivien venäläisten kanssa, ja kun ensimmäinen antautuja tuli kädet ylhäällä ulos, niin jenkkivahvistusten ykkösmies ampu sitä naamaan. Syntyneessä mähinässä kuoli kaikkien venäläisten lisäksi oman porukan RJ ja lähes kaikki jenkit haavoittui ja sai tarpeekseen.
Mainio esimerkki kyllä "Fuck around and find outista", kun ei oma psyyke kestä ja pitää mennä perseilemään, josta kärsii kaikki. Jos tarina nyt siis pitää paikkansa. Harvinaisen perseestä.
 
5 on kyllä aika vähän. Kaksinumeroinen olisi saanut olla.
Jos seuraa tuttua kaavaa, niin tää on päänavaus ja lisää seuraa. Poliitikot haluaa jännittää ensin tällaista "punaisen" viivan ylittämistä ja sitten tutkitaan inventaariota lisää. Paitsi Saksa, jonka varastoissa on onnettoman vähän toimivia pelejä..

Toivottavasti lännessä on ymmärrys, että tarvitaan vähintään 2 panssariprikaatia. Mun toiveissa toinen Leoista ja toinen Abrahameista. Ja noille x määrä täydennysvaunuja. Menee ne länsitankitkin rikki, kun sopivasti osuu. Plus panssariprikaatit tarvitsee jv-vaunut kans ja epäsuoraa jne. Pelkillä paksuilla ei ole isoa taisteluarvoa. Ukraina tarvitsee kunnon nyrkkiä läpimurtoihin ja yks prikaati olisi aika nirkosesti.

Ukrainan hyökkäyksestä on liikkunut huhuja. Sitä varten lienee reservi olemassa. Lännen paksuilla rakennetaan hyökkäyskykyä kesäksi.
 
Siinä kyllä naapurit niin eri paria kuin olla ja voi, vaikka molemmilla sama rautaesiripun ja Varsovan liiton tausta ja molemmat köyhiä vaikkapa Puolaan verraten: Unkari ja Bulgaria. Arvostus Bulgariaa kohtaan on kohonnut roimasti.
En yhtään vähättele Bulgarian roolia, ja todella hieno uutinen, mutta ehkä tuo ennenkaikkea kertoo että pulpetissa Ukrainan puolella on ollut pelimiehiä/oligarkkeja asialla ja suhteita Bulgarian suuntaan löytynyt sekä maksajaa Brittien ja USAn taholta. Bulgarian korruptoitunut systeemi jossa sikäläisiä oligarkkeja on vaikutusvaltaisessa asemassa taisi nyt olla sangen positiivinen asia. Ehkä yhteistoimintaa Ukrainan ja Bulgarian mahtimiehillä oli valmiiksi, liikesuhteita energiasektorilla. Ja rohkeita ihmisiä avainpaikoilla, hallitussopuun mahdollisesti tulevia ryppyjä ei ole pelätty. Todella hieno kuvio jokatapauksessa, ollut ratkaisevan tärkeä rooli näillä peliliikkeillä!
 
Tuon jutun mukaan Puola ois antamassa 14 ja Saksa 19 leopardia 🤨 mutta joo tuskin on lopullisia lukuja.
Ja muita lukuja mitä pyörii niin Norja 8, Suomi 5 ja Hollanti 18. Siinä olisi yhteensä jo 64 kpl. Lisäksi noiden 12 maan joukossa taitaa olla ainakin Espanja ja Tanska ja varmaan Ruotsikin, ainakin oli jotain uutista Ruotsistakin pari päivää sitten. Ja Portugali.
 

Defmonin twiitistä ylempää video. Alkaa olla kyllä niin Band of brothers tai Lehväslaihon kirjat -settiä nämä, että! Saatana, moottoriveneillä joen yli, etuvartio paskaksi, hörppy suovettä Dniptron itäpuolen ojasta ja munaravia takaisin. Siinä on Kolttakersanttikin ihmeissään etiäistensä kanssa, kun Ukrainan pojat nostaa Dronen taivaalle ja käy yöllisellä tuhoamismatkalla peikkojen luolalla. Tuosta ei puutu enää kuin suomikp, jolla joku koltta ampuu kierien!! Olikohan kasapanokset saappaan varsissa!!! Ai että, anteeksi pitkä fiilistely 😋
 
Voi nyt vittu, eikö mikään kelpaa? Ihme valitusta viikosta toiseen..
Kaikki on paskaa! ( paitsi kusi )

Onneksi meillä on muutakin annettavaa kuin varsinaisia vaunuja. Olen kyllä itse odottanut että Suomesta lähtisi komppanian kalut. Mahdollisesti jopa kahden. Voisimme kenties osallistua myös alatyyppikirjavuuden rajoittamiseen vaihtamalla muiden vaunuja meikäläisiin aanelosiin.
 
Back
Top