Ukrainan konflikti/sota

Mitä vittua nyt taas? Maa, jolla noita on tuhansia, ja jolla ei ole mitään uhkaa naapurimaistaan, teeskentelee ettei voi irroittaa mistään 31 kappaletta välittömästi?

edit: niin vai oliks tää nyt joku export-versio ongelma? Omia ei voi antaa kun köyhää uraania panssareissa tai jotain. No, Antares kohta kertoo. Muut ehtikin ensin.
 
Viimeksi muokattu:
Vaikka se lapimurtotilanne mitä varmaan tavoitellaan: kukaan ei tarkaan tiedä missä vihu/omat menee. Persianlahdella niistä hyvistä viestijärjestelmistä huolimatta amuttiin monta kertaa omia.
Muoks: Etupuolella on suhteelinen käsite: suurin osa vahingonlaukauksen kohteista on ollut "etupuolella"
Ok, joo olen intin käyny mutta koskapa hesan it särki maalinosoitustutkansa, jouduimme opiskelemaan senkin ja oltiin 2 tutkan loukussa. Eli meidät revittiin kesken kuntopiirin koulutukseen nin nä tst-jutut jäi väliin.

Tuota keissiä mietin riekonpyynnin näkökulmasta. 5 ukkoa mettässä joita ei kiiretilanteessa näe ku gamot. Uskallatko ampua ? Uskaltaa ku sovitaan pelisäännöt että miten kukin etenee.
 
Mitäs sitä nyt huonoja asioita kertomaan. Homma meni vituiks ja kukaan ei uskaltanut kertoa totuutta. Putinia ei edes oikeasti taida edes kiinnostaa se että kuinka ryssä ryssii. Zaari elää omassa mielikuvitus kuplassaan.

Ettei olis putikka ite vuotanu näitä juttuja... Jospa sille on alkanu selvitä, että tässä hommassa voikin käydä huonosti... No nyt sitte on tekeillä putikalle takaportti, mistä koittaa päästä luikahtamaan hengissä:" Kun minua silleen harhaan johdettiin. Minä ihan viaton, syylliset ovat nämä ja nämä." Tyhmempi musikkahan taas uskoo tämänkin...
 
Uustuotanto 122mm ammuksille Bulgariassa alkamassa heti reilun 30v tauon jälkeen:

Heti tilausta sisään, että saadaan mekin D-30-kaluston a-tarvikkeet kurantiksi seuraavaksi 30 vuodeksi!! Elleivät ole menneet antamaan kaikkia niitä Ukrainaan?
 
Mitä vittua nyt taas? Maa, jolla noita on tuhansia, ja jolla ei ole mitään uhkaa naapurimaistaan, teeskentelee ettei voi irroittaa mistään 31 kappaletta välittömästi?

Taitaa olla halu pitää uraanipanssarin tiedot salassa, joten menee muokkaushommiksi. Siinä sitten kestää, kun paikat avataan, vaihdetaan levyt ja hitsataan kiinni.
 
Tuntuuko kenestäkään vähän erikoiselta, että puolustusministeri sanoo Suomen osallistuvan leoparditalkoisiin ”tavalla joka tyydyttää sekä Puolaa että Saksaa” ja sitten julkistetaan, että annetaan 3 raivausleopardia, joita ei Suomessa muutenkaan olisi voinut käyttää? Onkohan tiskin alta annettu sitten kuitenkin oikeitakin vaunuja?
Kärsivällisyyttä. Sota ei lopu ihan heti.
 
Maavoimaseminaari 22.2.2023 Kuopio.
Alussa Ukraina sodan opit. Oli jo keskiviikkona, joten saatan olla myöhässä. Josko jotakuta kiinnostaisi tallenne tapahtumasta.

 
Back
Top