Ukrainan konflikti/sota

Eikös ne melkein aina ammu tuolla tyylillä, siinä vältetään ettei ohjus osu vahingossa maastoon ja toisaalta ei valaista kohdetta tarpeettoman pitkään, jos siellä vaikka joku elektroniikka sattuisi sen huomaamaan (tuskin..).

edit: @Stumo ehtikin jo mainita tuon valaisuhomman
Joo, ohjushan pyrkiin lentämään laseria pitkin mutta tekee lentäessään aikamoista hakuliikettä. Tähtäämällä ensi yli saadaan ohjus tarvittavan paljon maanpinnan yläpuolelle, jolloin on pienempi mahis, että se osuisi maahan ennen maalia.

Kohteen valaisu ja paljastimet on varmaan ihan ok argumentti, paitsi, että nuohan tähtäävät kauaskin ampuessaan yli yleensä vain muutaman sekunnin ja valaisevat päin sitten loppuajan. Ryssillä ei taida olla paljoakaan toimivia varoitusjärjstelmiä tai niitä ei taistelukentällä pidetä päällä, esim. siksi, että siellä on sitä suoraa ja muista kohteista kimpoilevaa laseria vaikka muille jakaa ja hälyttimet huutaisivat jatkuvasti hyödyttömänä.
 
Yks lysti ketkä sen nordstreamin paukautti. Se oli ainoastaan hyvä juttu ja aiheuttaa nykyisellään haittaa ainoastaan ryssille. Se hetkellinen haitta ihmisille oli energian hinnan nousu mikä on käytännössä jo taltutettu.
Jos lännen/Ukrainan peliliike niin hyvä. Jos ryssä ampui itseään jalkaan, hyvä. Kaikesta terrorismiulinasta voi vain todeta että voi voi.

Joko on palloteltu että sen teki Saksa ilman Scholtzin lupaa? Se olisi hienoa.
 
Jännä on ryssän tapa haaskata parhaita aseitaan toisarvoisiin maaleihin.

Joko niiden tiedustelukyky on alle arvostelun tai sitten ne on vaan niin helvetin tyhmiä.
Mitä meinaat toisarvoisilla maaleilla? Kyseessähän on kostopommitukset ja jos nyt osuttu isosti pääkaupungin kriittiseen energia infraan, niin ryssät saaneet napakympin. Jos todella näin, niin miksi vastaavalla voimalla ei isketty kuukausi sitten jolloin oli pakkasia.
 
Viimeksi muokattu:
Jännä on ryssän tapa haaskata parhaita aseitaan toisarvoisiin maaleihin.

Joko niiden tiedustelukyky on alle arvostelun tai sitten ne on vaan niin helvetin tyhmiä.
Miksi eivät ampuneet sitä ukrainalaisten ajoneuvojen ryhmittymää josta oli kuva eilen? Paljon arvokkaampi kohde kuin joku voimalaitos.
Ilmeisesti heidän tiedustelu ei ole sillä tasolla, ovat "sokeita" kuten sanottiin aikaisemmin verrattuna amerikkalaisten sateliittitiedusteluun.
 
Erikoista, että shadedid pääsi noin pahasti läpi. Löytyiköhän joku aukko puolustuksessa? Tuo Moldovan ylittäminen massiivisesti oli varmaan ainakin uutta. Äkkiä luulisi, että Moldova tekisi asialle jotain?
Eiköhän ne tekis jos ois kykyä. Oon jo aiemminkin peräänkuuluttanu, et joku vois tarjota Moldovalle myös kunnon ilmapuolustusjärjestelmiä.
 
Erikoista, että shadedid pääsi noin pahasti läpi. Löytyiköhän joku aukko puolustuksessa? Tuo Moldovan ylittäminen massiivisesti oli varmaan ainakin uutta. Äkkiä luulisi, että Moldova tekisi asialle jotain?
Yöllä lennokit tulevat kait pinnoissa. Gepardit taitavat olla paras väline tuhoamaan nuo mopot. Joko ammukset loppuneet tai sitten löytäneet käytävän minkä varrella Gepardeja ei ole väijymässä.
 
Minun mielestäni kun kerran ryssä tuhoaa ohjusiskuilla sähköön/lämmitykseen liittyviä voimalaitoksia ja muita siviilikohteita päivästä toiseen niin eikö länsi voisi jo kaivaa pallit housuista ja laittaa täydet pakotteet KAIKKIIN terveysalan tuotteisiin normaaleista lääkkeistä lähtien jatkuen aina kaikkiin ”sairaalavehkeisiin”?! Uittakoot kaikki vähintään kalliimmalla jostain muualta kiertäen pakotteita? Ei tämä minusta ole enää mitään ”ei alennuta samalle tasolle” peliä?


Asiasta toiseen: onko huhti/toukokuu yleensä se aika kun ”mutakausi” loppuu ja alkaa mahdollinen paras hyökkäysajankohta? Toivottavasti Uket antaa vastaiskulla ryssille niin turpaan, että tukka heiluu sitten kun ajankohta on oikea!
 
Back
Top