Ukrainan konflikti/sota

Eikös vaan se MAGA-siipi salaliittohörhöineen ole niitä ? Trumpkin oli sitä mieltä että osa Ukrainasta Putlerille jos hän olisi nyt presidentti, niin sota loppuisi 24 tunnissa hänen mahtavaan diiliin.

Kyllä täytyy toivoa, että Biden jatkaa myös seuraavien vaalien jälkeen.
 
Nyt on perkeles maailmankirjat sekaisin. Tänään töissä ruokatunnilla lukaisin uusimman Ruttoväki -lehden numeron. Entiset ulkoministerit kommentoivat Ukrainan sotaa. Jopa Rauhanmerkki-Erkki sanoo ääneen, että ryssälle ei saa antaa Itä-Ukrainan alueita. Örkki tosin noin muuten on jutussa skeptinen Ukrainan voiton suhteen, mutta sanoo silti ettei ryssän tule saada alueita Ukrainasta itselleen.

 
Miksi tänne laitetaan iltapulun ja iltapaskan juttuja ja niitä analysoidaan pari sivua? Noilla jutuilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin saada ihmiset klikkaamaan ja ihmettelemään. Kyseessä ei ole uutinen eikä journalismia.

En nyt tiedä onko se iltapulujen ja muiden medioiden välinen ero lopulta niin iso. Ja toisaalta Twitteriä tänne enimmäkseen linkitetään.
 
Tyhmäähän tuollainen yksinäisellä tankilla ajelu on, siitä ei pääse mihinkään. Itselle jäi videosta fiilis, että siinä on lähdetty Ukrainan lippu liehuen näyttämään ryssälle keskisormea "Täältä tullaan, ettekä mitään voi" tyylillä. Eli syystä tai toisesta ukr oli "tiedossa" että mitään AT aseistusta tuolla asemissa ei ole. Pellollahan oli telaketjun jäljet jo valmiiksi, joten sama kiertoajelu oli tehty jo aiemminkin.
Itsellä videosta tuli lähinnä mieleen erittäin visuaalisesti kaunis propaganda klippi jostain harjorjoituskentältä. Videokin näytti sopivasti leikellyltä, asemia kuvaava osa videota ei jotenkin edes istu tuohon harjoituskentän seesteiseen maisemaan, jossa tankin jälkiä lukuunottamatta ei jurikaan mitään sodan jälkiä näy. Asemissa näkyi tykistön aiheuttamia vaurioita puissa, mutta harjoituskentällä kaikki oli niin seesteistä ja ehjää.
 

Kyllä täytyy toivoa, että Biden jatkaa myös seuraavien vaalien jälkeen.
Ei. Vaan Republikaanien Reaganilainen siipi on se jota kannattaa täysjärkisen kannattaa. Kun saisivat puolueen takaisin kontrolliinsa niin homma olisi taas bueno.
 
Back
Top